Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
αφου ρε μαγκες στην φωτο απο το επισημο εχει φοντο τον φωτακη με την φανελα
απλα το σχεδιο ειναι προχειρο οπως λεει και ο αγκαβες.
απλα το σχεδιο ειναι προχειρο οπως λεει και ο αγκαβες.
- paok4kyriakos
Οι φανέλες είναι απλά πολύ καλές !!!
Όσο αφορά τις παρατηρήσεις έχω ξαναδηλώσει ότι ο agave είναι απλά εκπληκτικός στον σχεδιασμό και στο μεράκι του αναφορικά με τις φανέλες !!!
Συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις του !!!
Agave έχουμε ξαναπεί ότι όσο αφορά το εμπορικό κομμάτι κινούμαστε σε ερασιτεχνικό επίπεδο λίγο καλύτερο από ότι παλιότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά εκεί δεν έχουμε Ζαγόρ, Βρύζα και Σάντος.
Ακόμα δυστηχώς ο Ζαγόρ δεν έχει καταλάβει ότι οι συνεργάτες του είναι λίγοι.
Αυτό που έγινε με τα υδατογραφήματα είναι απλά γελοίο.
Η ριγέ είναι καλύτερη από ότι περίμενα αλλά ο agave εδώ μέσα έχει σχεδιάσει καλύτερη. Σε κάθε περίπτωση οι φανέλες είναι πολύ καλύτερες από ότι πέρσι και πρόπερσι.
Και agave σε παρακαλώ μην ξαναπείς πάνω στα νεύρα σου όχι στην ΑΜΚ. Αν το λέμε εμείς αυτό άστα αδερφέ δεν πάμε πουθενά !!!!
Υπομονή και επιμονή θέλει για να φτιάξουν όλα.
Μην ξεχνάς πόσα χρόνια περάσανε με ανοιποληψία και αναξιοπρέπεια !!!
Όσο αφορά τις παρατηρήσεις έχω ξαναδηλώσει ότι ο agave είναι απλά εκπληκτικός στον σχεδιασμό και στο μεράκι του αναφορικά με τις φανέλες !!!
Συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις του !!!
Agave έχουμε ξαναπεί ότι όσο αφορά το εμπορικό κομμάτι κινούμαστε σε ερασιτεχνικό επίπεδο λίγο καλύτερο από ότι παλιότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά εκεί δεν έχουμε Ζαγόρ, Βρύζα και Σάντος.
Ακόμα δυστηχώς ο Ζαγόρ δεν έχει καταλάβει ότι οι συνεργάτες του είναι λίγοι.
Αυτό που έγινε με τα υδατογραφήματα είναι απλά γελοίο.
Η ριγέ είναι καλύτερη από ότι περίμενα αλλά ο agave εδώ μέσα έχει σχεδιάσει καλύτερη. Σε κάθε περίπτωση οι φανέλες είναι πολύ καλύτερες από ότι πέρσι και πρόπερσι.
Και agave σε παρακαλώ μην ξαναπείς πάνω στα νεύρα σου όχι στην ΑΜΚ. Αν το λέμε εμείς αυτό άστα αδερφέ δεν πάμε πουθενά !!!!
Υπομονή και επιμονή θέλει για να φτιάξουν όλα.
Μην ξεχνάς πόσα χρόνια περάσανε με ανοιποληψία και αναξιοπρέπεια !!!
Δεν εχω καποια σχεση με το θεμα, αλλα αυτα τα υδατογραφηματα τι ειναι? Να παρω τις τέμπερες μου μηπως?
Μια ασπρομαυρη ριγε σαν εκεινη που φορουσε ο Κουδας και ο Σκαρταδος δεν μπορει να υπαρχει? Μια ασπρομαυρη ριγε, απο εκεινες τις ασπρομαυρες ριγε με τις ασπρες και τις μαυρες ριγες που τεμνουν καθετα την φανελα με τον πατροπαραδοτο ριγωτο τροπο, χωρις υδατογραφηματα, ελαιογραφιες, μωσαικα, αραβουργηματα, τοιχογραφιες, Μαντόνες Σιξτίνες και λοιπες καλλιτεχνικες αναζητησεις...
Μια σαν και αυτη εδω, οπου ο Γιωργος χαιρεταει τον Γιοχαν...

Σαραφήμαρτον πια...
Μια ασπρομαυρη ριγε σαν εκεινη που φορουσε ο Κουδας και ο Σκαρταδος δεν μπορει να υπαρχει? Μια ασπρομαυρη ριγε, απο εκεινες τις ασπρομαυρες ριγε με τις ασπρες και τις μαυρες ριγες που τεμνουν καθετα την φανελα με τον πατροπαραδοτο ριγωτο τροπο, χωρις υδατογραφηματα, ελαιογραφιες, μωσαικα, αραβουργηματα, τοιχογραφιες, Μαντόνες Σιξτίνες και λοιπες καλλιτεχνικες αναζητησεις...
Μια σαν και αυτη εδω, οπου ο Γιωργος χαιρεταει τον Γιοχαν...

Σαραφήμαρτον πια...
- PRAKTORINOS
Ντεμοντέ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Πέμ 06 Αύγ 2009, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγκρινοντας τα σχεδια που ανεβηκαν στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ με αυτα του agave, εχω να πω οτι του agave ειναι κλασεις ανωτερα!
Δ' τοπικο vs Tsabions Lig
Δ' τοπικο vs Tsabions Lig
- PRAKTORINOS
Πασέ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- PRAKTORINOS
Ξεπερασμένη.
Ολα αλλάζουν... Ο ΠΑΟΚ πάει μπροστά... Τα σχέδια για φανέλες αλλάζουν... Τα χρώμματα και τα πράγματα που εκφράζουνε μένουν ίδια...
- PRAKTORINOS
Και η χειρότερη όλων.
Αυτή δεν έχει ολόγραμμα σαν την Mastercard
ή υδατογράφημα σαν το δεκαχίλιαρο
αλλά είναι από μασίφ πρεσαριστό χυτοσίδηρο.
(Δε μας γαμάς, ρε, Πρακτορίνε...)
Αυτή δεν έχει ολόγραμμα σαν την Mastercard
ή υδατογράφημα σαν το δεκαχίλιαρο
αλλά είναι από μασίφ πρεσαριστό χυτοσίδηρο.
(Δε μας γαμάς, ρε, Πρακτορίνε...)
- paok4kyriakos
+1gika έγραψε:Ολα αλλάζουν... Ο ΠΑΟΚ πάει μπροστά... Τα σχέδια για φανέλες αλλάζουν... Τα χρώμματα και τα πράγματα που εκφράζουνε μένουν ίδια...
@PRAKTORINOS
υπάρχει πιθανότητα να έχεις φωτογραφία με μια εμφάνιση του ΠΑΟΚ σκέτη μαύρη με ένα μεγάλο δικέφαλο άσπρο μπροστά στη μέση???
Την είχα δει σε ένα περιοδικό παλιά να την φοράει ο Φουντουκίδης αλλά δεν μπορώ να την βρω σε site και ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις της ΠΑΟΚΑΡΑΣ που έχω δει.

υπάρχει πιθανότητα να έχεις φωτογραφία με μια εμφάνιση του ΠΑΟΚ σκέτη μαύρη με ένα μεγάλο δικέφαλο άσπρο μπροστά στη μέση???
Την είχα δει σε ένα περιοδικό παλιά να την φοράει ο Φουντουκίδης αλλά δεν μπορώ να την βρω σε site και ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις της ΠΑΟΚΑΡΑΣ που έχω δει.

Πολύ εντυπωσιακή η ριγέ φανέλα !! Μου άρεσε πολύ ! Ειδα τον αγώνα με την Βαλερεγκα στο νόβα , και απο την τηλεοραση φαινεται πολύ γαμάτη! Μάλιστα , μου θυμίζει πολύ εμφάνιση μεγάλης ευρωπαϊκης ομάδας ! Νομίζω η Μπαρτσελόνα ειχε για μιά σεζόν παρομοιες ρίγες σαν τη φετινή φανέλα μας !
Βέβαια θα άξιζε καλύτερα εγκαίνια με νίκη επι της Βαλερέγκα ... αν έμπαιναν οι φάσεις του Κούτσια και του Παπάζογλου στο τέλος.....Τελος πάντων , ΠΑΟΚ είσαι!
Γνωρίζει κανείς πσσο κοστίζουν οι φανέλες στην μπουτίκ και αν υπάρχει σε XXXL?????? Βολεύομαι και με XXL !
Βέβαια θα άξιζε καλύτερα εγκαίνια με νίκη επι της Βαλερέγκα ... αν έμπαιναν οι φάσεις του Κούτσια και του Παπάζογλου στο τέλος.....Τελος πάντων , ΠΑΟΚ είσαι!

Γνωρίζει κανείς πσσο κοστίζουν οι φανέλες στην μπουτίκ και αν υπάρχει σε XXXL?????? Βολεύομαι και με XXL !