Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από constadine »

Το sport24 γράφει ότι δυο ελληνικές ομάδες τσεκάρουν το 22 Νορβηγό Johan Hove, που είναι περισσότερο 8άρι, και λήγει το συμβόλαιο του το 2023.
Δεν ξέρω αν είμαστε και εμείς στους δυο;

[youtube]aGiWLmej3rc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εγώ πάλι, πιστεύω ότι ο Ιβάν δεν θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να πέσει σε τέτοια επίπεδα ξεφτίλας
και να πάρει παίχτη από μια ομάδα που ο ηγέτης της έβριζε τα στελέχη του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση τον ίδιο τον ΠΑΟΚ
σαν κοινός αλήτης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι στο στυλ μεταγραφων που στοχευουμε πλεον αλλα εμεις δεν εχουμε κενη θεση στα χαφ.Ο βαζελος θεωρητικα ψαχνει κατι πιο βαρυ σε βιογραφικο.Ο γαυρος ψαχνει αμυντικο χαφ και η κουλα δεν ψαχνει χαφ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για φερναντεζ. Δεν έχω άποψη για τον παιχτη. Δεν θυμάμαι κ περσι να κάνει κ τέτοια πορεία αξία προσοχης. Νομίζω ότι ο ίδιος ο Μπέος εχει καταφέρει να τον διαφημίσει για να τον σπρωξει. Το ζήτημα είναι αφου μας αρέσει γιατί περιμέναμε τόσο καιρό κ δεύτερον γιατί ενώ ο προπονητης ζητάει δεκάρι η αριστερό εξτρέμ εμείς παιρνουμε παιχτη που από ότι βλέπω το παρελθον του( k το heatmap του) παιζει δεξιά
Υ. Γ. Βεβαίως δεν ξέρω πως θα τον χρησιμοποιήσει το τεχνικό τm επιτελείο κ εφόσον κάνει για αυτους οι ανησυχίες μου είναι περιττές
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

EugenePAOKI έγραψε:Στο Sport24 λένε πως δύο ελληνικές ομάδες (χωρίς να λένε ποιες) βολιδοσκοπουν τη περίπτωση του Γιόχαν Χόβε. 22χρονος μέσος. Για την ακρίβεια οκτάρι που έχει όμως την ικανότητα να παίζει και πιο μπροστά. Άλλωστε έχει νούμερα για τη θέση του.

https://www.transfermarkt.com/johan-hov ... ler/418557
Στη Νορβηγία μέχρι και το τέρμα μπορεί να κάνει νούμερα. Ειδικά αν παίζει σε ομάδα που παίζει σύστημα πλημμύρα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Στο πρωτοσέλιδο της Forza πάντως κρατάνε πισινή για τον Φερνάντες.
"Τελική ευθεία για Φερνάντες ή το δεκάρι από το εξωτερικό".
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το τι κλαμα πεφτει στα αντιπαλα σαιτ απο...αλλοθρησκους που χανεται ο Φερναντες δεν λεγεται.
Μονο εμεις δειχνουμε τοσο επιφυλακτικοι.
Ειναι καποιοι μαλιστα με inside info που δινουν καποια ενδιαφεροντα στοιχεια.
Οτι ο παικτης δεν ψηνοταν καθολου με Ρωσια αλλα και οτι η αρχικη προσεγγιση του ΠΑΟΚ οσον αφορα το ετησιο συμβολαιο του ηταν πολυ χαμηλη και δεν ηταν πολυ θετικος.
Αυτο αλλαξε τις τελευταιες 2-3 μερες και η μεταγραφη ειναι πιο κοντα απο ποτε.
Μαυρες πλερεζες ομως απο ολους και οι περισοτεροι γραφουν οτι ειναι κατι (οτι δεν κινηθηκε η ομαδα τους) που θα το μετανιωσουν μακροπροθεσμα

Αντε Παολο αγορι μου...δικαιωσε μας. Δωσαμε αγωνα για να σε παρουμε :D :D

Οντως πολυ χαμηλων τονων πρωτοσελιδο. Ευχομαι να μην χαλασει γιατι ανηκω και εγω σε αυτους που πιστευω οτι θα το μετανιωσουμε αν δεν αποκτηθει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ποιος κλαιει ο Σοφρωνης παρεα με τον Μιλτο παπαποστολου :lol: :lol: εγω δεν εχω αποψη μακαρι να βγει τεφαρικι αν και δεν γουσταρω καθολου τα καραγκιοζιλικια του λαμογιομπεου......
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

dragon έγραψε:Για φερναντεζ. Δεν έχω άποψη για τον παιχτη. Δεν θυμάμαι κ περσι να κάνει κ τέτοια πορεία αξία προσοχης. Νομίζω ότι ο ίδιος ο Μπέος εχει καταφέρει να τον διαφημίσει για να τον σπρωξει. Το ζήτημα είναι αφου μας αρέσει γιατί περιμέναμε τόσο καιρό κ δεύτερον γιατί ενώ ο προπονητης ζητάει δεκάρι η αριστερό εξτρέμ εμείς παιρνουμε παιχτη που από ότι βλέπω το παρελθον του( k το heatmap του) παιζει δεξιά
Υ. Γ. Βεβαίως δεν ξέρω πως θα τον χρησιμοποιήσει το τεχνικό τm επιτελείο κ εφόσον κάνει για αυτους οι ανησυχίες μου είναι περιττές
Αυτό είναι το εκνευριστικό της υπόθεσης όσον αφορά τον Φερνάντες.

Ότι ουσιαστικά το hype γύρω από τον παίχτη έχει δημιουργηθεί τεχνηεντως από τον ίδιο τον Μπεο.

Πέρσι κάνει την πρώτη του γεμάτη επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του.

Στην διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος είναι μέτριος και περνάει απαρατήρητος, στα πλει άουτ όπου τα περισσότερα ματς είναι αδιάφορα γράφει επιτέλους κάποια νούμερα.

Τον υπογράφει το καλοκαίρι ο Μπεος χωρίς ανταγωνισμό και μάλιστα με μονοετές συμβόλαιο (τόσο πολύ τον πιστεύει).

Και ξεκινάει η νέα σεζόν όπου παίχτης κάνει 2-3 καλά φιλικά. Επαναλαμβάνω φιλικά.

Μυρίζεται αίμα ο Δήμαρχος και αρχίζει τις δηλώσεις, βγαίνουν άρθρα ότι τον θελει όλη η Ελλάδα, η Σπαρτακ και ότι ο παίχτης είναι το νέο next best thing.

Όλα αυτά με 2-3 φιλικά και ένα ωραίο γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Το σταματάω εδώ γιατί θα λέτε ότι γκρινιάζω και χαλάω το κλίμα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Φερνάντες όποτε τον είδα έδειξε πολύ καλά τεχνικά στοιχεία. Επίσης αθλητικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Νομίζω και η άεχ και ο παο έχουν ρωτήσει και αυτό γιατί ο παίκτης έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια πέρυσι.

Απλά ο Φερνάντες δεν έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο (σε κλαμπ) και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πώς θα ανταποκριθεί.

Και για να το γυρίσω λίγο σε αυτούς που πήραμε, όπως ο Ράφα, ο Σάστρε, ο Κουαλιάτα, κλπ. Ολοι αυτοί οι παίκτες έχουν καλά στοιχεία αλλά ούτε τώρα δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούν να σταθούν στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Φερνάντες. Κανείς δεν είναι σίγουρος, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει δείξει κάτι εδώ στο πρωτάθλημά μας και με τους αντιπάλους τους ίδιους που παίζουμε κι εμείς. Ζεί στην Ελλάδα, έχει προσαρμοστεί. Ταλέντο και ποδοσφαιρική παιδεία έχει, το αν θα πιάσει είναι ερώτήμα για όλους τους παίκτες που έρχονται από χαμηλότερο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

JohnDag έγραψε:
dragon έγραψε:Για φερναντεζ. Δεν έχω άποψη για τον παιχτη. Δεν θυμάμαι κ περσι να κάνει κ τέτοια πορεία αξία προσοχης. Νομίζω ότι ο ίδιος ο Μπέος εχει καταφέρει να τον διαφημίσει για να τον σπρωξει. Το ζήτημα είναι αφου μας αρέσει γιατί περιμέναμε τόσο καιρό κ δεύτερον γιατί ενώ ο προπονητης ζητάει δεκάρι η αριστερό εξτρέμ εμείς παιρνουμε παιχτη που από ότι βλέπω το παρελθον του( k το heatmap του) παιζει δεξιά
Αυτό είναι το εκνευριστικό της υπόθεσης όσον αφορά τον Φερνάντες.

Ότι ουσιαστικά το hype γύρω από τον παίχτη έχει δημιουργηθεί τεχνηεντως από τον ίδιο τον Μπεο.

Πέρσι κάνει την πρώτη του γεμάτη επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του.

Στην διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος είναι μέτριος και περνάει απαρατήρητος, στα πλει άουτ όπου τα περισσότερα ματς είναι αδιάφορα γράφει επιτέλους κάποια νούμερα.

Τον υπογράφει το καλοκαίρι ο Μπεος χωρίς ανταγωνισμό και μάλιστα με μονοετές συμβόλαιο (τόσο πολύ τον πιστεύει).

Και ξεκινάει η νέα σεζόν όπου παίχτης κάνει 2-3 καλά φιλικά. Επαναλαμβάνω φιλικά.

Μυρίζεται αίμα ο Δήμαρχος και αρχίζει τις δηλώσεις, βγαίνουν άρθρα ότι τον θελει όλη η Ελλάδα, η Σπαρτακ και ότι ο παίχτης είναι το νέο next best thing.

Όλα αυτά με 2-3 φιλικά και ένα ωραίο γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Το σταματάω εδώ γιατί θα λέτε ότι γκρινιάζω και χαλάω το κλίμα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μιλάμε για μεγάλο ξεφτιλίκι αν γίνει αυτή η μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συγνωμη παιδια αλλα αν λετε οτι ο Φερναντες ειναι "φουσκωμενη" μετοχη απο τον δημαρχο τοτε δεν παρακολουθειτε ελληνικο πρωταθλημα αλλα μονο τον ΠΑΟΚ (δε το λεω για κακο)
Ο παικτης εδειξε τα πολυ καλα του στοιχεια σε ολο το περυσινο πρωταθλημα. Αυτα που τον χαρακτηριζουν τα εδειξε και περυσι σε μεγαλη διαρκεια. Στοιχεια οπως η τριπλα, η μεταβιβαση, η ταχυτητα στην σκεψη (δειτε πχ την αντεπιθεση που βγαζει ο βολος στο ακυρωθεν γκολ φετος με το χαρτι και πως αδειαζει τον Τζαβελα μεσα σε δευτερολεπτα), το μακρινο σουτ.
Τελος παντων ολα στο χορταρι θα φανουν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Φουσκωμένη είναι και μάλιστα με βρισιές κι αισχρόλογα κατά του ΠΑΟΚ.
Ολόκληρος ΠΑΟΚ με 10 μεταγραφές περιμένει την βρωμερή πορδή του Μπέου να τον σώσει.
Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επίσης αν δώσουμε 800 χιλιάρικα για τον φέρουμε σημαίνει ότι λεφτά υπήρχαν στο μπάτζετ.

Οπότε στην ΠΑΕ επέλεξαν να επενδύσουν πάλι σε ένα στοίχημα, από το να πάνε σε κάποιον παίχτη με καλύτερο βιογραφικό που θα βοηθούσε αγωνιστικά και τα τόσα ταλέντα που έχουμε.

Αρκετό το ρίσκο και για να δούμε αν θα βγει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στη θεση ενος εκ των Ναρει,Κουαλιατα και Φερναντες που κοστισαν αν ερθει ο Ισπανός,4 μυρια θα επρεπε να εχει ερθει ενα βαρυ βιογραφικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”