Φανέλα ΠΑΟΚ
- sidpanos
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
οι φανέλες είναι πολύ ωραίες...
Η ριγέ ομορφότερη όλων....
Για σας που δεν σας αρέσουν,αρχίστε από τώρα να δουλέυεται τις επόμενες...
ΥΓ.Παντού φανταζόμουν οτι θα μπορούσαμε να μαλώσουμε αλλά όχι και στο τόπικ της φανέλας...
Ηρεμία ρε παίδες...
Η ριγέ ομορφότερη όλων....
Για σας που δεν σας αρέσουν,αρχίστε από τώρα να δουλέυεται τις επόμενες...
ΥΓ.Παντού φανταζόμουν οτι θα μπορούσαμε να μαλώσουμε αλλά όχι και στο τόπικ της φανέλας...
Ηρεμία ρε παίδες...
Και γιατί να πρέπει να το πιστεύεις ρε μάν? Γιατί να μη στο δείχνει η ΠΑΕ με την επίσημη παρουσίαση????? Κι αν δεν υπήρχε κανένας να τις κάνει όπως αυτός νομίζει οτι θα είναι τι θα γινότανε? Θα τις έβλεπες αύριο και τι θα έλεγες?paok4kyriakos έγραψε:Δεν πιστεύω να είναι τόσο έντονοι οι δικέφαλοι όπως στο σχέδιο της ΠΑΕ.
Κάτι σαν του agave πιστεύω πως θα είναι!
Κι αν δεν είναι έτσι όπως τις έκανα εγώ? Αν είναι όπως παρουσιάστηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ, τι ρε αδέρφια????
Δε γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.
-
Χαλαρωστε ρε παιδια,δεν εχουμε γιατι να γκρινιαξουμε και γκρινιαζουμε για τις φανελες?

Για την παρουσίαση μαλώνω εγώ μήτσε. Όχι γαι τις φανέλες. Οι φανέλες αύριο μπορεί αν είναι οι πιο γαμάτες που έχω δει στη ζωή μου.
Αλλά αυτό το "πράγμα" που παρουσιάστηκε, είναι Δ' Τοπικό.
Καθαρά και ξάστερα.
Αλλά αυτό το "πράγμα" που παρουσιάστηκε, είναι Δ' Τοπικό.
Καθαρά και ξάστερα.
-
Αυτο που παρουσιαστηκε ειναι προχειρο..η παε βιαζεται γιατι ξερει οτι ολοι θελουν πολυ να τις δουν..Οι φανελες ειναι πανεμορφες και θα τις δουμε αυριο απο κοντα..
Αδερφε ,εμενα με πειραζει και σου δινω απολυτο δικιο..Πολυ καλα κανεις και το επισημανεις και σαφως δε πρεπει να γινονται τετοια λαθακια.
Γενικοτερα αν θελεις την αποψη μου το επισημο σαιτ πρεπει να σοβαρευτει
Γενικοτερα αν θελεις την αποψη μου το επισημο σαιτ πρεπει να σοβαρευτει
μπρρρρρρ
κιτς κιτς
κιτς κιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Πέμ 06 Αύγ 2009, 13:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sidpanos
άρα ρε agave το κατέχεις...Του χρόνου τις αφήνουμε αποκλειστικά πάνω σου....
υγ..μήνυση στον γλουγλου τώρα....

υγ..μήνυση στον γλουγλου τώρα....

....
Για την παε τι να πω. Άρχισα να την γράφω με πεζά.
πσσσσσσσσσσσσστ. ομορφόπαιδα, μπανάρετέ με. Τέλειωσα απο εδώ. Στην κερκίδα, φωνή και όλα καλά. Ούτε ΑΜΚ ούτε τίποτα. Λαρύγγι όπως όταν ήμουνα 20 και φτάνει. Ban. Baaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Για την παε τι να πω. Άρχισα να την γράφω με πεζά.
πσσσσσσσσσσσσστ. ομορφόπαιδα, μπανάρετέ με. Τέλειωσα απο εδώ. Στην κερκίδα, φωνή και όλα καλά. Ούτε ΑΜΚ ούτε τίποτα. Λαρύγγι όπως όταν ήμουνα 20 και φτάνει. Ban. Baaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Πέμ 06 Αύγ 2009, 13:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- indian chief
μακαρι οντως να ειναι πολυ καλυτερες απ οτι φαινονται....το πιστευω...
ετσι οπως φαινονται μονο η ασπρη μ αρεσε....η μαυρη φαινεται λες και ειναι η μπιτζαμα του ταμτακου....κ η ασπρομαυρη δε λεει και πολλα....μακαρι τα υδατογραφηματα να ειναι πολυ διακριτικα και οι φανελες να μας εντυπωσιασουν ολους.....λιγες ωρες υπομονη ακομα.........
ετσι οπως φαινονται μονο η ασπρη μ αρεσε....η μαυρη φαινεται λες και ειναι η μπιτζαμα του ταμτακου....κ η ασπρομαυρη δε λεει και πολλα....μακαρι τα υδατογραφηματα να ειναι πολυ διακριτικα και οι φανελες να μας εντυπωσιασουν ολους.....λιγες ωρες υπομονη ακομα.........
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... neles.html
Δειτε ρε παιδια.Καμια σχεση με το "σχεδιαγραμμα" που βλεπαμε χτες.Πολυ καλυτερη.Μην βιαζεστε να κρινετε.Προσωπικα εχω ξετρελαθει.Το υδατογραφημα δεν ειναι τοσο εντονο οσο φαινεται στο σχεδιαγραμμα.Ειναι ολα τα λεφτα.

Δειτε ρε παιδια.Καμια σχεση με το "σχεδιαγραμμα" που βλεπαμε χτες.Πολυ καλυτερη.Μην βιαζεστε να κρινετε.Προσωπικα εχω ξετρελαθει.Το υδατογραφημα δεν ειναι τοσο εντονο οσο φαινεται στο σχεδιαγραμμα.Ειναι ολα τα λεφτα.