Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως από τον κανέναν μια χαρά είναι ο Φερνάντες εδώ που φτάσαμε.
Και εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο αλλά προχθές αν αντί για μπισε έβαζε έναν Φερνάντες πχ μάλλον για διπλό πήγαινε.
Το βασικότερο είναι ότι μπαίνει παίζει αμέσως. Γιατί τέτοια εποχή αν έπαιρνες έναν τυπου Μπέρναρντ ή καγκαβα θα έπρεπε να περιμένεις κανα μήνα δίμηνο να ειναι οκ ….
Άσε που μπορεί να δούμε και κανα Ζιβκοβιτς πίσω από τον φορ με Φερνάντες . Έστω για κάποια διαστήματα του ματς.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ο Bradaric έμεινε ελεύθερος από Al Ahli.....
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Μια ανάσα από τον δανεισμό του Κονγκολεζου επιτελικου χαφ
https://www.transfermarkt.com/gael-kaku ... eler/74297 τής Λανς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής, που έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της γαλλικής ομάδας, θέλει ένα restart στην καριέρα του και η προοπτική του ΠΑΟΚ, μάλλον είναι η ιδανική γι' αυτόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν για δάνειο ενός έτους με υψηλή όμως οψιόν αγοράς, η οποία πιθανόν να αγγίζει τα 5 εκατ. €, ενώ και το συμβόλαιό του θα βρίσκεται περίπου στο 1 εκατομμύριο...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GiorgosAtha έγραψε:Καλά... χαλαρώστε λίγο με τον παίχτη που φέρνει ο Μπέος και μας κάνει πλάκα... έχει να παίξει μπάλα 1 χρόνο.
Τελευτάιο 90 λέπτο στις 24/08/21 και τελευταία εμφάνιση ως βασικός στις 21/09/21.
Μετά... 55 λεπτά και 4 εμφανίσεις μια ολόκληρη season όπου ήταν τραυματίας.
Πιο στοίχημα και από τυχαία επιλογή παίχτη απο το πρωτάθλημα Λευκορωσίας.
Σχεδόν τσάμπα θα τον πήρε...

Εγώ το έγραψα γιατί παίζει στην ίδια θέση με τον Fernandes.
Συγνώμη αλλά αναλογικά για τον Βόλο αυτός ο παίκτης είναι σαν να έφερνε εσύ σήμερα Κριστιάνο Ρονάλντο.
Για τον Βόλο μιλάμε ,αν έχουμε τον Θεό μας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αλλο λεει ρε εσυ Ρενε. Αν τον εφερνε ο ΠΑΟΚ θα ελεγες πωπω τι παικταρα πηραμε; Με Νοκερτ θα σαρωσουμε τα παντα; Προφανως και οχι
Ασυγκριτα καλυτερος σε νουμερα και χαρακτηριστικα ο παικτης του Πορκυ
Αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο ΠΑΟΚ θα δεχτει ρητρα 5εκ για παικτη 31ετων. Παπας μοιαζει.
Εγω θελω και του Πορκυ και τον Φερναντες :D
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

joshua έγραψε:O Νοκερτ που παιρνει ο Βολος για αντικατασταση του Φερναντες ειναι καλυτερος η χειροτερος του?
Πλάκα κάνεις; ο τύπος έχει καλύτερο βιογραφικό από όλους τους μεσοεπιθετικούς μας!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Που τα βρισκει εν τω μεταξυ αυτα τα ονοματα που γραφει ο θεουλης...Δεν εχουν καν καποιο προφανη συνειρμο...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Σόρυ για το οφ τόπικ.
Εγώ θα συμφωνήσω σε κάτι που είπε χθες ο Κόλκας. Επιλογές υπάρχουν. Άπειρες. Κυριολεκτικά άπειρες.

Δυο τυχαία παραδείγματα:

https://www.transfermarkt.com/toze/leis ... ler/203654

https://www.youtube.com/watch?v=8_I73ConiNc

Tozé. 29 χρονών, Πορτογάλος, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές Πορτογαλίας, με πάνω από 100 παιχνίδια στην Α' Πορτογαλίας, τα περισσότερα ματς της καριέρας του τα έχει κάνει ως δεκάρι, με στατιστικά 157/47/31 στη θέση.
Το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο, όπως ήταν του Νάραϊ, οπότε υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης.
--------------------------------------------------------

https://www.transfermarkt.com/guelor-ka ... ler/231306

https://www.youtube.com/watch?v=LLdAm0NOwQA

Guélor Kanga, μόλις έγινε 32, Γκαμπονέζος διεθνής, δεκάρι, με στατιστικά 195/43/47 στη θέση.
Το συμβόλαιο του επίσης λήγει σε 1 χρόνο και λόγω ηλικίας θα ήταν αρκετά πιο εύκολη η διαπραγμάτευση.

Δυο τυχαία παραδείγματα με ψάξιμο 10 λεπτών. Ο Μπότο θα έχει λίστα με 300 τέτοια παραδείγματα. Αν θέλει να βρει παίκτη, θα βρει για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

o Kakuta παιρνει μεικτα γυρω στα 820.000,του χρονου το συμβολαιο του τελειωνει,πολλα δεν μου κολλανε,μακαρι να ισχυει βεβαια.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

joshua έγραψε:Αρα δηλαδη και ο Ολιβειρα η ο Καντουρι ειναι της πλακας παικτες?
Είπα εγώ πως ο παίχτης είναι της πλάκας; Στοίχημα είπα πως είναι, όπως θα ήταν πχ. ο Oliveira αν τον αγόραζε οποιαδήποτε ομάδα πριν ξεκινήσει καλά καλά να παίζει φέτος.
Είπα να χαλαρώσετε λίγο με τα "μας κάνει πλάκα ο Μπέος".
Αν τον πέρναμε εμείς θα είχες τρελαθεί στην "κριτική" για το γεγονός πως πάλι πάμε σε κίνηση "στοίχημα" και "πολυτραυματία". Και θα συμφωνούσα μαζί σου.
Τώρα... "μας κάνει πλακα ο Μπέος".

Rene..
Τα λεω παραπάνω... δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ πως ο παίχτης είναι της πλάκας. Σαφώς ο παίχτης είναι για τον Βόλο μεταγραφάρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι "στοίχημα" ή ότι θα έκανε στον ΠΑΟΚ. End of story.

Ο σχολιασμός μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι φέρνει έναν παίχτη που "κουτουλάει" στο γήπεδο με τον Fernandes.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 09 Σεπ 2022, 13:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:Για να γινει αυτο θα πρεπει να γινει θαυμα με τον Αγκουστο στη Σαουδικη Αραβια.Να παρουμε χαφ αυτου του επιπεδου χωρις αποχωρηση δεν παιζει...

το ειπα με τη λογικη να ερθει για το 10 ...γιατι απο οτι ειπαν καποιοι στο θεμα των μεταγραφων που εκλεισε παιζει και εκει...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω περιμενω να δω ποιοι ειναι οι παικτες που ελεγε χθες ο Κολκας και τις παρουσιαζε πολυ καλυτερες περιπτωσεις του Φερναντες για να καταλαβω και να σχηματισω μια αποψη αν προκειται για αντικειμενικη κριση η απλα για προκαταληψη
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μια ανάσα από τον δανεισμό του Κονγκολεζου επιτελικου χαφ
https://www.transfermarkt.com/gael-kaku ... eler/74297 τής Λανς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής, που έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της γαλλικής ομάδας, θέλει ένα restart στην καριέρα του και η προοπτική του ΠΑΟΚ, μάλλον είναι η ιδανική γι' αυτόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν για δάνειο ενός έτους με υψηλή όμως οψιόν αγοράς, η οποία πιθανόν να αγγίζει τα 5 εκατ. €, ενώ και το συμβόλαιό του θα βρίσκεται περίπου στο 1 εκατομμύριο...
Λινκ;
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ο λόγος του Πορκυ είναι εγγύηση δεν χρειάζεται λινκ

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

https://www.metrosport.gr/michel-o-paok ... tes-631671

Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τρόπαια και τα τρόπαια θέλουν έμπειρους ποδοσφαιριστές»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Βρίσκομαι στη Σλοβακία, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ, βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ θα έλεγα πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δίνει το 100%. Εγώ όταν είχα έρθει στον σύλλογο υπήρχε στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όταν θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια, χρειάζονται έμπειροι παίκτες και έτοιμοι, δεν ξέρω φέτος ποιοι είναι οι στόχοι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουν οι φίλαθλοι του και θα πρέπει να κατακτά τίτλους.»

Για ενδεχόμενο επιστροφής του: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για θέματα της ομάδας και συμβουλευτικά, αλλά όχι ποτέ κάτι επίσημο για να έρθω ξανά στον σύλλογο. Πριν αναλάβει τα ηνία ο Ζοσέ Μπότο.»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι πολύ πετυχημένος προπονητής, έξυπνος και τον τον εκτιμώ πολύ, ξέρει τι κάνει. Κάποιες φορές για να κατακτήσεις τρόπαια στην Ελλάδα δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή και των παικτών, χρειάζονται και άλλα πράγματα.»

Για τις διαφορές μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Όταν δουλεύεις σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη πίεση, δεν υπάρχει χρόνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για τοπ επιπέδου ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αν φέρεις παίκτες 20 ετών από την Πορτογαλία και την Ισπανία, θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να αποδώσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως όταν φέραμε τον Πρίγιοβιτς στα 26 του που ήταν πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμος.»
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”