Να τυλίξω έναν Seferovic τώρα που γυρίζει και είναι ευκαιρία?nunies4 έγραψε:Αν γίνει η τραμπα Ντάγκλας - Τσέκα και έρθει και 10αρι (προσωπικά το ξέρετε πλέον ότι θέλω Φερνάντες) θα μιλάμε για ονειρικό σενάριο.
Αν ζήτησω και φορ είναι too much;

Να τυλίξω έναν Seferovic τώρα που γυρίζει και είναι ευκαιρία?nunies4 έγραψε:Αν γίνει η τραμπα Ντάγκλας - Τσέκα και έρθει και 10αρι (προσωπικά το ξέρετε πλέον ότι θέλω Φερνάντες) θα μιλάμε για ονειρικό σενάριο.
Κι ένα αριστερό μπακ κυρ Στεφανε τώρα που γυρίζειnunies4 έγραψε:Αν γίνει η τραμπα Ντάγκλας - Τσέκα και έρθει και 10αρι (προσωπικά το ξέρετε πλέον ότι θέλω Φερνάντες) θα μιλάμε για ονειρικό σενάριο.
Σαουδική Αραβία και Κατάρ έχουν ανοιχτό παράθυρο για άλλη μια εβδομάδα.joshua έγραψε:Καλα πιθανη αποχωρηση Νταγκλας αυτη τη στιγμη ειναι στα ορια επιστημονικης φαντασιας...
Το ξερω αλλα λογικα αν ηταν να γινει κατι θα ειχε γινει ηδη.john4serres έγραψε:Σαουδική Αραβία και Κατάρ έχουν ανοιχτό παράθυρο για άλλη μια εβδομάδα.joshua έγραψε:Καλα πιθανη αποχωρηση Νταγκλας αυτη τη στιγμη ειναι στα ορια επιστημονικης φαντασιας...
Δεξί μπακ έχει εξαιρετικό και λέγεται Ζιφκοβιτς.. Ο Ναρει είναι εξτρεμjoshua έγραψε:Δεξι μπακ εξαιρετικο η ομαδα εχει και λεγεται Ναρει...
Aν ο Ναρει ειναι εξτρεμ ο Ζιφκοβιτς ειναι Νειμαρ...Δεν ξερω γιατι υπαρχει τετοιο κλιμα απαξιωσης προς το προσωπο του Ζιφκοβιτς.Ναι δεν ειναι ουτε αυτος εξτρεμ,δεν ειναι ακραιος επιθετικος,αλλα ειναι πολυ ανωτερος του Γερμανου.paokpantou έγραψε:Δεξί μπακ έχει εξαιρετικό και λέγεται Ζιφκοβιτς.. Ο Ναρει είναι εξτρεμjoshua έγραψε:Δεξι μπακ εξαιρετικο η ομαδα εχει και λεγεται Ναρει...
Αυτό που λες για τα μπακ ισχύει για την δεξιά πλευρά αλλά δυστυχώς δεν ισχύει για την αριστερή.nunies4 έγραψε:Ναι δεν εχεις αδικο αλλα αυτο εννοουσα με το "καμουφλαρονται". Εχεις τους παικτες να σου παιξουν την θεση για ενα 6-7 σταθερα. Δεν θα δεις αποδοση του 9 αλλα θα δεις μια σταθεροτητα στο 6-7.
Στο φορ αν ο Ολιβειρα συνεχισει ετσι θα υπαρχει πολυ μεγαλο θεμα.Και εκει εχουμε να κανουμε με σκοραρισμα. Δεν καμουφλαρεται η θεση με καποιο αλλο τροπο