Ποια ομάδα θέλετε αντίπαλο στο Europa League ;
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Ποια ομάδα θέλετε αντίπαλο στο Europa League ;
Για Club Brugge ψήνομαι.
ωραία εκδρομούλα στο Βέλγιο, βολεύει όλους
υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε αντίπαλοι?
ωραία εκδρομούλα στο Βέλγιο, βολεύει όλους
υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε αντίπαλοι?
Εγω θελω να τυχουμε με την Club Brugge που ενδεχεται ομως να αποκλειστει απο την Lahti την Φιλλανδικη που την νικησε 3-2 στο πρωτο ματς μεσα στο Βελγιο !! Αυτη η Club Brugge ειναι ενα χωριο τους εχουμε ανετα !! Μετα η Rapid Wien αλλο χωριο και αυτο το εχουμε ανετα νικησε πρωτο ματς 2-1 ενα χωριο Κυπριακο την ΑΠΟΠ παιζει και αυτη να αποκλειστει αυριο !! Μετα η Austria Wien που εφερε 1-1 μεσα στην Vojvodina ...Την εχουμε και αυτηνα !! Και την Βασιλεια που εφερε 2-2 την εχουμε δεν ειναι σε καλη κατασταση στο πρωταθλημα της σε 4 αγωνιστικες εχει μια ηττα 2 ισοπλαιες και μια νικη και εκει οι ομαδες ειναι χωρια , οπως και απο μεγαλες την Αιντχοβεν που στην πρεμιερα εφερε 3-3 με ενα χωριο την Φενλο ενω νικουσε 2-0 στο ημιχρονο και νικησε 1-0 στο 90 την Τσερνο μορε την Βουλγαρικια ομαδα που ητανε να παιξουμε και εμεις και ελεγα οτι ειναι επικυνδινη !! Α και η Σπαρτα αυτη που επαιξε ο βαζελος τους εχουμε της πλακας ομαδα εχθες που ειδα το ματσακι η Ξανθη ειναι καλυτερη απο αυτους !!
Μακρυα απο Αμβουργο εχει ομαδαρα ,Βιγιαρεαλ ,Βαλενθια και Ζενιτ ...
Κληρωτιδα σε παρακαλω , σε παρακαλω ,
φερε μας στον δρομο μας μια ομαδουλα που να'ναι και χωριο !!

Μακρυα απο Αμβουργο εχει ομαδαρα ,Βιγιαρεαλ ,Βαλενθια και Ζενιτ ...
Κληρωτιδα σε παρακαλω , σε παρακαλω ,
φερε μας στον δρομο μας μια ομαδουλα που να'ναι και χωριο !!

κλαμπ μπριζ θελω και ο λογος ειναι οτι ειναι καλουτσικο ονομα και βατη για τον παοκ ή τον αγιαξ
Πριν καποια χρονια ο ΠΑΟΚ και η Μπρυζ ειχαν τις περισσοτερες συμμετοχες στο κυπελλο UEFA. Παρολ' αυτα δε συναντηθηκαμε ποτε!
Ισως τα επομενα χρονια, μιας και υπαρχουν οι ομιλοι πλεον! Αρκει να εξασφαλιζει η Μπρυζ την εξοδο της στην Ευρωπη καθε χρονο
Ισως τα επομενα χρονια, μιας και υπαρχουν οι ομιλοι πλεον! Αρκει να εξασφαλιζει η Μπρυζ την εξοδο της στην Ευρωπη καθε χρονο

και να χει και ωραίες χωριατοπούλες παρακαλώSteenage έγραψε: Κληρωτιδα σε παρακαλω , σε παρακαλω ,
φερε μας στον δρομο μας μια ομαδουλα που να'ναι και χωριο !!![]()

- PAOKfanAthens
προσθεστε και την Σαχταρ νοντεσκ στους πιθανους αντιπαλους,και σιγουρα δεν ειναι χωριο...
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, αρκεί να είναι από κάπου σχετικά κοντά και εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο (Ιταλία, Σερβία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Αυστρία, Ελβετία, Ουγγαρία)
Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι θα τύχουμε με Ρόμα ή Αινχόφεν...
Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι θα τύχουμε με Ρόμα ή Αινχόφεν...
Εγώ θέλω Hertha!
Γιατί;
1. Δεν έκανε καλές μεταγραφές - έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές (Simunic) και γενικα σε όλην την προετοιμασία αλλά και στην πρώτη γύρα του κυπέλλου, παρουσιάστηκε τσαπατσούλα και ανέτοιμη. (παραλίγο θα έμενε εκτός κυπέλλου με ερασιτεχνική από την πρώτη γύρα)
2. Γιατί απλά δεν την χονεύω! Η ποιο φλώρικη και σπαστική ομάδα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πολύ συχαμερο και βαρετό ποδόσφαιρο...! (Το γρήγορο πρέπει να παρακαλάμε να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση γιατί ακόμα δεν είμαστε για τέτοια)
3. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι και θα παραμιλάει όλος ο κόσμος πάλι... γιατί θα κάνεις sold out στο Βερολίνο!!!
Κλασσικά σπάνια το γεμίζουνε το Ολυμπιακό Στάδιο οι φλώροι. Και εφόσον και Γερμανοί... δεν θα σε δώσουν σημασία γιατί ΠΑΝΤΑ θεωρούντε κάτι ανώτερο. Οπότε θα έχουνε καμία 30άρα χιλιάδες. Το γήπεδο είναι για 70.000. Άρα θα έχεις 2 εντός έδρας αγώνες.
4. Θα έχετε τους καλύτερους ανταποκριτές... καθώς όλη η Γερμανία είναι ΠΑΟΚ και οι ειδήσεις, σχόλεια από τα γερμανικά ΜΜΕ κλπ. θα έρχοντε μεταφρασμένα με τον πιο γρήγορο τρόπο μέσω του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Γιατί;
1. Δεν έκανε καλές μεταγραφές - έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές (Simunic) και γενικα σε όλην την προετοιμασία αλλά και στην πρώτη γύρα του κυπέλλου, παρουσιάστηκε τσαπατσούλα και ανέτοιμη. (παραλίγο θα έμενε εκτός κυπέλλου με ερασιτεχνική από την πρώτη γύρα)
2. Γιατί απλά δεν την χονεύω! Η ποιο φλώρικη και σπαστική ομάδα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πολύ συχαμερο και βαρετό ποδόσφαιρο...! (Το γρήγορο πρέπει να παρακαλάμε να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση γιατί ακόμα δεν είμαστε για τέτοια)
3. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι και θα παραμιλάει όλος ο κόσμος πάλι... γιατί θα κάνεις sold out στο Βερολίνο!!!
Κλασσικά σπάνια το γεμίζουνε το Ολυμπιακό Στάδιο οι φλώροι. Και εφόσον και Γερμανοί... δεν θα σε δώσουν σημασία γιατί ΠΑΝΤΑ θεωρούντε κάτι ανώτερο. Οπότε θα έχουνε καμία 30άρα χιλιάδες. Το γήπεδο είναι για 70.000. Άρα θα έχεις 2 εντός έδρας αγώνες.
4. Θα έχετε τους καλύτερους ανταποκριτές... καθώς όλη η Γερμανία είναι ΠΑΟΚ και οι ειδήσεις, σχόλεια από τα γερμανικά ΜΜΕ κλπ. θα έρχοντε μεταφρασμένα με τον πιο γρήγορο τρόπο μέσω του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Πέμ 06 Αύγ 2009, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και να μην ξεχνάμε πως καρασυμφέρει για τον πιο ταξιδιάρικο λαό του κόσμου, καθώς όσο πιο μεγάλο το στάδιο του αντιπάλου τόσο περισσότερα εισιτήρια δικαιούσε...
Αδερφέ αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Πολύ δημοσιογραφικό μου ακούγετε.
Kαι εγώ σε γερμανική ομάδα παίζω... τι πάει να πει αυτό, πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ;
Δεν πάβει ποδοσφαιρικά να είναι μία ομάδα βατή σαν αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ αν ζυγήσεις τις εκδοχές (ιδιαίτερα σε σύγκριση με κάτι Eindhoven, Ajax, Roma, Everton και ξέρω εγώ τι ακόμα διάβασα παραπάνω).
Aν θέλεις σου καταγράφω ελληνογερμανικές αναμετρήσεις από το 2000 και μετά για να δεις πως αυτό που έγραψες είναι φλου...
Κατα τα άλλα παρακολούθα την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και θα με θυμηθείς.

Kαι εγώ σε γερμανική ομάδα παίζω... τι πάει να πει αυτό, πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ;
Δεν πάβει ποδοσφαιρικά να είναι μία ομάδα βατή σαν αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ αν ζυγήσεις τις εκδοχές (ιδιαίτερα σε σύγκριση με κάτι Eindhoven, Ajax, Roma, Everton και ξέρω εγώ τι ακόμα διάβασα παραπάνω).
Aν θέλεις σου καταγράφω ελληνογερμανικές αναμετρήσεις από το 2000 και μετά για να δεις πως αυτό που έγραψες είναι φλου...
Κατα τα άλλα παρακολούθα την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και θα με θυμηθείς.

-
Εγω θα γουσταρα λιλ ή χερενφεν...
Μακρια απο βαλενθια,βιγιαρεαλ,σαχταρ και ζενιτ γιατι τα μυαλα μας πονανε...

Μακρια απο βαλενθια,βιγιαρεαλ,σαχταρ και ζενιτ γιατι τα μυαλα μας πονανε...

- PAOKfanAthens
Παρτιζαν-ΑΠΟΕΛ 1-0 και εξω τα αδερφια,και επειδη αν δεν κανω λαθος πρεπει να μπαινουν στους ισχυρους του γιου λου,παιζει και ταξιδι στο βελιγραδι...
ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ,ΑΔΕΡΦΙΑ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΟΥ ΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
μητσε,+1 στην τελευταια γραμμη σου και να προσθεσω βερντερ βρεμης,(αντε και την εβερτον)
ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ,ΑΔΕΡΦΙΑ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΟΥ ΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

μητσε,+1 στην τελευταια γραμμη σου και να προσθεσω βερντερ βρεμης,(αντε και την εβερτον)
- Isaak the Greek
Χέρενφεν νομίζω ότι θα είναι μια καλή κλήρωση για μας...Aχρωμη , άγευστη , άοσμη ... Πιο πολύ δείχνουν σαν να κάνουν αγγαρεία που παίζουν στο Europa League