Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Σε άλλα νέα, ο Φαν Βέερτ κλείνει στους χάρτινους.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκφράσει την αγωνια του χωρίς να γραφει βλακείες. Όλοι έχουμε μια αγωνια
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Metagrafakias έγραψε:H αυταρκεια δεν μπορει να επιτευχθει μονο με μειωση των εξοδων αλλα και με αυξηση των εσοδων και δεν εννοω αποκλειστικα μονο τα διαρκειας η τα εισητηρια...Αλιμονο αν ο Ιβαν εχει παραπονο απο την υποστηριξη του κοσμου σε δυσκολους οικονομικα καιρους....Επισης δεν μπορει ενας ολοκληρος προγραμματισμος να στηριζεται στα εσοδα απο την ευρωπη οταν εχεις να παιξεις 3 προκριματικους,πρεπει να εισαι τερμα αφελης αν σκεφτεσαι ετσι....Δεν υπαρχει θεμα προσωπικα σε μενα αν ο Ιβαν εχει αποφασισει να παει πασο για προσωπικους λογους και να παει σε πλανο αναδειξης νεων με μεταπωλικτη αξια,προσωπικα το γουσταρω αυτο αφανταστα και δεν θα εχω απαιτησεις πρωταθλητισμους η τιτλων και θα ξανα αποκτησουμε την ψυχικη μας ηρεμια...
Αλλα ρε παιδες ο ιδιος πριν 3 βδομαδες βγαινει και λεει στη ζωη μου δεν εχω μαθει να ειμαι 2ος,αρα εγω αυτο που κατραλαβαινω ειναι οτι θελει να ειναι 1ος οχι 3ος....
Επισης οτι εχουμε κατλαβει λαθος το θεμα αυταρκεια αλλα μαλλον εμεις σωστα το καταλαβαμε δλδ οτι παμε εσοδα εξοδα αν ειναι κατι αλλο ας το εξηγησει καποιος απο τους επικοινωνιολογους του γιατι δεν βλεπω να ισχυει κατι αλλο...
Τελος ειπε οτι το ροστερ δεν εχει κλεισει,ολοι καταλαβαινουμε οτι ισως γινει το ελαχιστο μια κινηση ακομα που το ζηταει ανοικτα ο προπονητης τοσο καιρο...
Ανακολουθος η μη ο Ιβαν δεν με νοιαζει αλλα απο θεματα επικοινωνιας βλεπω σκιζουμε 10 ατομα εχουμε καταλαβει διαφορετικα πραγματα ενω χρυσοπληρωνει ατομα σαν επικοινωνιολογους...
Εγω βλεπω οτι το ροστερ εχει βασικες αδυναμιες φανερα χωρις διαθεση ενισχυσης εστω καποιου δανεικου...λευκη πετσετα εχουνε πεταξει και μας περνανε για προβατα οτι παμε να τα σαρωσουμε ολα!!!
Ρε σεις μη τα ισοπεδωνετε ολα.
Ο Ιβαν ειπε οτι δε θελει να ειναι δευτερος.
Εφερε ή οχι τον καλυτερο και πιο ακριβοπληρωμενο προπονητη;
Εφερε ή οχι τον καλυτερο τεχνικο διευθυντη που μπορουσε και σιγουρα τον πιο ακριβοπληρωμενο;
Εκανε οτι του προτειναν ολοι αυτοι;
Εκανε 10 μεταγραφες (κοταρσκι, ραφα, σαστρε, νασμπεργκ, καργα, νταντας, ναρει, κουαλιατα, ρικαρντο, τομας) και τωρα συζηταμε αν ειναι ή οχι ανακολουθος, επειδη ζητησε εναν ακομα ο προπονητης και δεν ξερουμε αν θα ερθει; Πως κρινετε την ομαδα; εχουμε δει ολο κ ολο 6 επισημα παιχνιδια.
Το αν θα αποκτησεις τη χαμενη ψυχικη ηρεμια ή οχι το καταλαβαινεις φανταζομαι οτι δε θα στη δωσει μια μεταγραφη; απλα θα μεταφερει την ευθυνη στα ματια σου απο τον Ιβαν στον Ραζβαν ή το Μποτο. Δες το λιγο πιο μακροπροθεσμα.
Δλδ δωστε λιγο χρονο. Περσι τετοια εποχη οτι περνουσε τη σεντρα εγραφε και παλι φτασαμε 2 αγωνιστικες πριν το τελος της κανονικης σεζον να σκεφτομαστε ακομα και πρωταθλημα (οταν ειμασταν στο -6). Ασχετα πως κατεληξε τελικα. Ηδη ο Κοταρσκι, ο Νταντας, ο Ναρει και ο Τομας αρχισαν να δειχνουν πραγματα. Προφανως δε θα βγουνε ολες οι μεταγραφες.
kos

Δημοσίευση από kos »

Napoli4 έγραψε:Αυτό το πράγμα όντως είναι σαδιστικό.
Ας βγούνε να πούνε τι γίνεται.
Τι κερδίζουν με τη σιωπή;

Ακόμα και η δικαιολογία 'κανουμε γήπεδο και προπονητικό, οπότε μην περιμένετε μεταγραφες' εμένα με καλύπτει.

Αλλά αυτή η σιωπή, δεν παλεύεται.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
δεν εισαι ουτε ο καραπαπας, ουτε το μεγκα. δεν νοιωθει κανενας την υποχρεωση οτι πρεπει να απαντησει στην ανησυχια σου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο το κειμενο που προφανως απευθυνεται στον Ιβαν Σαββιδη ειναι "βγαλμένο μέσα από την ψυχή καθε αγνού ΠΑΟΚτσή";;;;; Το λετε σοβαρα;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:Σε άλλα νέα, ο Φαν Βέερτ κλείνει στους χάρτινους.
Οσονουπω και ο Φερναντες... :( :(
Δεν εχετε παραπονο...Τις τελευταιες μερες δεν εχω γραψει τιποτα για τον μικροσωμο μαγο :D
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Στον μποτο παρακαλω της ανησυχιες σας.

Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει ΜΑΚΡΑΝ τον υψηλοτερα αμειβομενο φορ εκτος γαυρου
ΜΑΚΡΑΝ την πιο ακριβη μεσαια γραμμη στην ελλαδα πριν γαυρου
ΜΑΚΡΑΝ τον ακριβοτερο τερματοφυλακα πριν γαυρου.
Αν υπολογισουμε οτι η μεταγραφη ινγκασον κοστισε 4 εκατομμυρια ευρω, ΜΑΚΡΑΝ την πιο ακριβη αμυνα μετα του γαυρου μαζι με τα μπακ.

Αρα τι φταιει?

Να παρει κ αλλους ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ επειδη εσας δεν σας κανουν?

Ο μποτο εδωσε 10 εκατομμυρια για αγορες παικτων ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ.

Τι αλλο θελετε. 50 εκατομμυρια σας φτανουν?
Τοτε μπορει και να το σκεφτει ο ΠΑΟΚτσης να παει στο γηπεδο με 10 ψωριαρικα ευρω ?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

nunies4 έγραψε:
Δεν εχετε παραπονο...Τις τελευταιες μερες δεν εχω γραψει τιποτα για τον μικροσωμο μαγο :D
Καλά βασικά για τον Φαν Βέερτ δεν καιγόμουν προσωπικά, αν και εννοείται πως πρέπει να έχει 3 φορ διαθέσιμα.
Το ανέφερα μόνο γιατί έπαιξε ως σενάριο να έρθει μαζί με Φερνάντες.
Για τον κοντό εγώ θεωρώ πως θα είχε ρόλο στην ομάδα. Θες έναν θρασύ με την μπάλα στα πόδια που να βλέπει γήπεδο, να έχει το μακρινό σουτ και το ένας με έναν.
Ειδικά αν ήταν να αντικαταστήσει κάτι Ντόουγκλας και κάτι Μπίσε.
Βέβαια σαφέστατα θα μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Αυτό δεν το συζητάμε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

nunies4 έγραψε:Αυτο το κειμενο που προφανως απευθυνεται στον Ιβαν Σαββιδη ειναι "βγαλμένο μέσα από την ψυχή καθε αγνού ΠΑΟΚτσή";;;;; Το λετε σοβαρα;
Ο αγνός ΠΑΟΚτσής δεν έχει δικαίωμα να απευθυνθεί σε έναν άλλον αγνό ΠΑΟΚτσή τον Σαββίδη, που είναι σήμερα πατέρας όλων των ΠΑΟΚτσήδων, όπως ένα παιδί εκφράζει την αγωνία του στον πατέρα του;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με αυτο τον τροπο;
"
Είσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δικαιολογία και να κάνεις τα πάντα έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα όσο παραπάνω γίνεται.
Αν δεν το κάνεις, το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και φτάνει στα όρια της εριστικής αδιαφορίας.
Ασφαλως ΟΧΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:Στον μποτο παρακαλω της ανησυχιες σας.

Αν υπολογισουμε οτι η μεταγραφη ινγκασον κοστισε 4 εκατομμυρια ευρω, ΜΑΚΡΑΝ την πιο ακριβη αμυνα μετα του γαυρου μαζι με τα μπακ.

Αρα τι φταιει?

Τοτε μπορει και να το σκεφτει ο ΠΑΟΚτσης να παει στο γηπεδο με 10 ψωριαρικα ευρω ?
Ρε συ gilio με τα λεφτά του ήρθε στον ΠΑΟΚ και με τα λεφτά του πορεύεται από τη πρώτη μέρα.
Δεν είναι διοίκηση πρωτοδικείου, μεγαλομέτοχος είναι πασά μου.
Και μπορεί να έδωσε 8 εκατομμύρια, αλλά ήρθαν 10 παίκτες με αυτά. Όχι 2. Οι μεγαλύτερες μεταγραφές σου, άγγιξαν με το ζόρι τα 2 χαρτιά. Και εντελώς συμπτωματικά, οι 2 από τους 4 ήδη προσφέρουν.
Άρα δεν πάει κάτι λάθος με τα λεφτά που δίνεις, αλλά μάλλον με αυτά που ΔΕΝ δίνεις.
Όταν δηλαδή φέρνεις ελεύθερους πιτσιρικάδες Πορτογάλους και όταν δίνεις 250 και 300 χιλιάρικα περιμένοντας να έρθει ποιότητα και αυτή δεν έρχεται.

Να σου πω και κάτι άλλο. Γιατί αναφέρεις διαρκώς τα ευρώ του κόσμου και το γήπεδο; Ξέρεις εσύ κατά πόσο έχουν όλοι να δώσουν έστω αυτά τα 10 ευρώ για να είναι στο γήπεδο;
Ή μήπως μόνο όποιος πηγαίνει έχει δικαίωμα να μιλάει;
Εγώ έχω διαρκείας εδώ και 20 χρόνια και ακόμα και τώρα που χαϊδεύω τα 40, πηγαίνω ακόμα στη Θύρα 4 και φεύγω πάντα βραχνιασμένος. Ακόμα και με τον Ατρόμητο, η φωνή μου ήρθε μετά από 2 μέρες.
Ανήκω σε αυτούς που έχουν δικαίωμα να μιλήσουν ή όχι;
Μη σκαλώνεις με αυτά αδερφέ. Ξέρεις πολύ καλά πως και 20 χιλιάδες διαρκείας να είχες, δεν θα έπαιζε κανένα σοβαρό ρόλο στο μεταγραφικό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Καλά βασικά για τον Φαν Βέερτ δεν καιγόμουν προσωπικά, αν και εννοείται πως πρέπει να έχει 3 φορ διαθέσιμα.
Για τον κοντό εγώ θεωρώ πως θα είχε ρόλο στην ομάδα. Θες έναν θρασύ με την μπάλα στα πόδια που να βλέπει γήπεδο, να έχει το μακρινό σουτ και το ένας με έναν.
Ασε γιατι και με τον Ολιβειρα στην κατασταση που τον βλεπουμε ο Φαν Βεερτ θα ηταν Ιμπραημοβιτς
Για τον κοντο προφανως συμφωνω. Εξαλου δεν καταλαβαινω ακομα και για βασικο να μην τον επαιρνες που αρκετοι γκρινιαζουν οτι δεν κανει, πιο το κακο να εχεις ενα καλο παικτη στο ροτεισον; Μονο εμεις σκεφτομαστε οτι "ναι να τον παρω αλλα ποιος θα βγαινει για να παιζει;" Ο οποιος. Ας τον παρεις για αντι-Ζιφκο πχ στα παιχνιδια (τα πολλα ειναι αληθεια) που ο Ζιφκο δεν θα τραβαει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giliopoulos έγραψε:Στον μποτο παρακαλω της ανησυχιες σας.

Αρα τι φταιει?

Tιποτα απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει αλλα δεν πειραζει...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

nunies4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Ασε γιατι και με τον Ολιβειρα στην κατασταση που τον βλεπουμε ο Φαν Βεερτ θα ηταν Ιμπραημοβιτς
Για τον κοντο προφανως συμφωνω. Εξαλου δεν καταλαβαινω ακομα και γαι βασικο να μην τον επαιρνες πιο το κακο να εχεις ενα καλο παικτη στο ροτεισον; Μονο εμεις σκεφτομαστε οτι "ναι να τον παρω αλλα ποιος θα γβαινει για να παιζει;" Ο οποιος. Ας τον παρεις για αντι-Ζιφκο πχ στα παιχνιδια (τα πολλα ειναι αληθεια) που ο Ζιφκο δεν θα τραβαει.
Ο Τσορμπατζόγλου είχε γράψει κάτι πριν αρκετό καιρό και με είχε προβληματίσει, αλλά τελικά έβλεπε μπροστά.
Είχε πει για τα συμβόλαια Καντουρί και Ολιβέιρα και πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει γενναίες και δύσκολες αποφάσεις.
Δεν είχα καταλάβει τι μπορεί να έβλεπε αλλά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω.
Ο Ολιβέιρα είναι σκιά αυτού που περιμέναμε να δούμε. Και εδώ βγάζω (ξανά) το καπέλο στον Ράζβαν, που είχε τα @@ να τον αφήσει έξω και να παίζει με τον Μπράντον.
Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απόδοση του, αλλά και το ότι αμείβεται με τεράστιο συμβόλαιο.
Καλά βέβαια δεν το συζητάμε νομίζω πως είναι αναγκαίο να υπολογίζεται έστω ως τρίτος ο Κούτσιας.
Δεν μπορείς να βγάλεις τη χρονιά μόνο με 1.5 φορ. Τώρα κατά πόσο θα βοηθούσε ο Φαν Βέερτ δεν ξέρω. Δεν τον έχω παρακολουθήσει.
Ο κοντός σίγουρα θα είχε ρόλο συμφωνώ απόλυτα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:
Ρε συ gilio με τα λεφτά του ήρθε στον ΠΑΟΚ και με τα λεφτά του πορεύεται από τη πρώτη μέρα.
Δεν είναι διοίκηση πρωτοδικείου, μεγαλομέτοχος είναι πασά μου.
Και μπορεί να έδωσε 8 εκατομμύρια, αλλά ήρθαν 10 παίκτες με αυτά. Όχι 2. Οι μεγαλύτερες μεταγραφές σου, άγγιξαν με το ζόρι τα 2 χαρτιά. Και εντελώς συμπτωματικά, οι 2 από τους 4 ήδη προσφέρουν.
Άρα δεν πάει κάτι λάθος με τα λεφτά που δίνεις, αλλά μάλλον με αυτά που ΔΕΝ δίνεις.
Όταν δηλαδή φέρνεις ελεύθερους πιτσιρικάδες Πορτογάλους και όταν δίνεις 250 και 300 χιλιάρικα περιμένοντας να έρθει ποιότητα και αυτή δεν έρχεται.

Να σου πω και κάτι άλλο. Γιατί αναφέρεις διαρκώς τα ευρώ του κόσμου και το γήπεδο; Ξέρεις εσύ κατά πόσο έχουν όλοι να δώσουν έστω αυτά τα 10 ευρώ για να είναι στο γήπεδο;
Ή μήπως μόνο όποιος πηγαίνει έχει δικαίωμα να μιλάει;
Εγώ έχω διαρκείας εδώ και 20 χρόνια και ακόμα και τώρα που χαϊδεύω τα 40, πηγαίνω ακόμα στη Θύρα 4 και φεύγω πάντα βραχνιασμένος. Ακόμα και με τον Ατρόμητο, η φωνή μου ήρθε μετά από 2 μέρες.
Ανήκω σε αυτούς που έχουν δικαίωμα να μιλήσουν ή όχι;
Μη σκαλώνεις με αυτά αδερφέ. Ξέρεις πολύ καλά πως και 20 χιλιάδες διαρκείας να είχες, δεν θα έπαιζε κανένα σοβαρό ρόλο στο μεταγραφικό.
Διαφωνεις καπου με αυτα που λεω?
Αφου εχεις μεγαλυτερο μπατζετ απο τους ανταγωνιστες σου εξ αθηνων εκτος γαυρου φυσικα που αλιμονο αν δεν ειχε μεγαλυτερο, ο ιδιος ο πρωθυπουργος ειναι.
Και ναι 10 ευρω εχουν για πλακα να δωσουν παραπανω απο 8.000 ατομα σιγουρα
Αρα τι απαιτησεις εχεις?
Επειδη ειναι μεγαλομετοχος να ειναι 20 εκατομμυρια μεσα καθε χρονο γιατι ετσι ξερω γω ξερω γω αφου?
Εμενα η απαιτηση μου ειναι ο ΠΑΟΚ να ειναι καθαρος, να μην χρωσταει, να ειναι οργανωμενος και να εχει ποδοσφαιρικη προσεγγιση.
Αυτη τη στιγμη εχεις εναν πολυ καλο τδ και τον καλυτερο προπονητη της ιστοριας σου.
Εδωσες 1,5 για να φερεις τον ναρευ και ο βαζελος 0 για να φερει τον βερμπιτς.

Αλλα παρολα αυτα καποιοι κραζουν γιατι ο βαζελος εφερε βερμπιτς και εμεις ναρευ ενω ο ναρευ κοστισε περισσοτερα!!!

Ο βαζελος εχει κουρμπελη τσεριν περεθ κεντρο που και οι 3 κανουν ισα ισα το συμβολαιο του κουρτιτς που χρυσοπληρωνεις 1,2 τον χρονο.
Μονο αυτους τους 3 εχει!!!
Και εσενα μονο ο αουγκουστο και ο φελιπε κοστισαν 6 μυρια ΑΓΟΡΕΣ!!!

Υπερδιπλασιο μπατζετ απο τον μιντιαρχη εφοπλιστη και φουλ ευνοημενο της κυβερνησης αλαφουζο, ενω εσυ εισαι στη μαυρη λιστα, με πολεμο στην πορτα σου διπλα...

Και παλι γραφετε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ με κεφαλαια?
Μα καλα τοσο αχαριστια? Ή εχετε χαζεψει απο τα βρωμομιντια των αθηνων που πλασαρουν τον σακατη μακνουσον για παικταρα και τον τσεριν τον νεο τσαβι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”