Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
H αυταρκεια δεν μπορει να επιτευχθει μονο με μειωση των εξοδων αλλα και με αυξηση των εσοδων και δεν εννοω αποκλειστικα μονο τα διαρκειας η τα εισητηρια...Αλιμονο αν ο Ιβαν εχει παραπονο απο την υποστηριξη του κοσμου σε δυσκολους οικονομικα καιρους....Επισης δεν μπορει ενας ολοκληρος προγραμματισμος να στηριζεται στα εσοδα απο την ευρωπη οταν εχεις να παιξεις 3 προκριματικους,πρεπει να εισαι τερμα αφελης αν σκεφτεσαι ετσι....Δεν υπαρχει θεμα προσωπικα σε μενα αν ο Ιβαν εχει αποφασισει να παει πασο για προσωπικους λογους και να παει σε πλανο αναδειξης νεων με μεταπωλικτη αξια,προσωπικα το γουσταρω αυτο αφανταστα και δεν θα εχω απαιτησεις πρωταθλητισμους η τιτλων και θα ξανα αποκτησουμε την ψυχικη μας ηρεμια...
Αλλα ρε παιδες ο ιδιος πριν 3 βδομαδες βγαινει και λεει στη ζωη μου δεν εχω μαθει να ειμαι 2ος,αρα εγω αυτο που κατραλαβαινω ειναι οτι θελει να ειναι 1ος οχι 3ος....
Επισης οτι εχουμε κατλαβει λαθος το θεμα αυταρκεια αλλα μαλλον εμεις σωστα το καταλαβαμε δλδ οτι παμε εσοδα εξοδα αν ειναι κατι αλλο ας το εξηγησει καποιος απο τους επικοινωνιολογους του γιατι δεν βλεπω να ισχυει κατι αλλο...
Τελος ειπε οτι το ροστερ δεν εχει κλεισει,ολοι καταλαβαινουμε οτι ισως γινει το ελαχιστο μια κινηση ακομα που το ζηταει ανοικτα ο προπονητης τοσο καιρο...
Ανακολουθος η μη ο Ιβαν δεν με νοιαζει αλλα απο θεματα επικοινωνιας βλεπω σκιζουμε 10 ατομα εχουμε καταλαβει διαφορετικα πραγματα ενω χρυσοπληρωνει ατομα σαν επικοινωνιολογους...
Εγω βλεπω οτι το ροστερ εχει βασικες αδυναμιες φανερα χωρις διαθεση ενισχυσης εστω καποιου δανεικου...λευκη πετσετα εχουνε πεταξει και μας περνανε για προβατα οτι παμε να τα σαρωσουμε ολα!!!
Αλλα ρε παιδες ο ιδιος πριν 3 βδομαδες βγαινει και λεει στη ζωη μου δεν εχω μαθει να ειμαι 2ος,αρα εγω αυτο που κατραλαβαινω ειναι οτι θελει να ειναι 1ος οχι 3ος....
Επισης οτι εχουμε κατλαβει λαθος το θεμα αυταρκεια αλλα μαλλον εμεις σωστα το καταλαβαμε δλδ οτι παμε εσοδα εξοδα αν ειναι κατι αλλο ας το εξηγησει καποιος απο τους επικοινωνιολογους του γιατι δεν βλεπω να ισχυει κατι αλλο...
Τελος ειπε οτι το ροστερ δεν εχει κλεισει,ολοι καταλαβαινουμε οτι ισως γινει το ελαχιστο μια κινηση ακομα που το ζηταει ανοικτα ο προπονητης τοσο καιρο...
Ανακολουθος η μη ο Ιβαν δεν με νοιαζει αλλα απο θεματα επικοινωνιας βλεπω σκιζουμε 10 ατομα εχουμε καταλαβει διαφορετικα πραγματα ενω χρυσοπληρωνει ατομα σαν επικοινωνιολογους...
Εγω βλεπω οτι το ροστερ εχει βασικες αδυναμιες φανερα χωρις διαθεση ενισχυσης εστω καποιου δανεικου...λευκη πετσετα εχουνε πεταξει και μας περνανε για προβατα οτι παμε να τα σαρωσουμε ολα!!!
-
Eίσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δικαιολογία
Για τον Ιβαν μιλατε ετσι?
Τον ανθρωπο που σε εβγαλε απο τα ΣΚΑΤΑ και σε εκανε 2η μακραν δυναμη στην Ελλαδα.
Υποχρεωμενος και μπουρδες.
Υποχρεωμενος να χρεωθει κ αλλο επειδη ετσι το απαιτει ο ΠΑΟΚτσης που παει 8000 στην πρεμιερα με 10 ευρω εισητηριο..
Σιγα ηρεμηστε θα σκισετε καμια χαρτοπετσετα

Τον ανθρωπο που σε εβγαλε απο τα ΣΚΑΤΑ και σε εκανε 2η μακραν δυναμη στην Ελλαδα.
Υποχρεωμενος να χρεωθει κ αλλο επειδη ετσι το απαιτει ο ΠΑΟΚτσης που παει 8000 στην πρεμιερα με 10 ευρω εισητηριο..
giliopoulos έγραψε:Eίσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δικαιολογία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν θα βγούμε 4οι, μην παραπονεθείς όμως.
-
Ε τι να παραπονεθω, παραπονεθειτε εσεις.thios4 έγραψε:giliopoulos έγραψε:Eίσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δικαιολογία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υποχρεωμενος λετε, γιατι αν δεν τα κανει τι θα τον κανετε? Ντα?
Αντε τραβατε διωχτε τον να σας δουμε
Ποιος έγραψε αυτή τη χυδαιολογία ξερατό από τα μάτια?
Υπογράφει κάποιος? Βάζετε σκέτα κείμενα?
- Mitsospaoki4
- Moderator
giliopoulos έγραψε:Ε τι να παραπονεθω, παραπονεθειτε εσεις.thios4 έγραψε:giliopoulos έγραψε:Eίσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δικαιολογία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υποχρεωμενος λετε, γιατι αν δεν τα κανει τι θα τον κανετε? Ντα?
Αντε τραβατε διωχτε τον να σας δουμε
Για το παράπονο λέω μόνο, στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου. Οπότε ο πληθυντικός πάει στους υπόλοιπους, ούτε εγώ συμφωνώ με τους μηδενισμούς.
Φωτογραφία Γιάννης Μπέζος να διαβάζει εφημερίδα και να αναρωτιέται από πότε είναι αυτήBlackgr4 έγραψε:ΦΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Όταν έχεις ανανεώσει συμβόλαιο στα μπουζούκια..
Όταν έχεις κρατήσει παίκτη δίνοντας υπέρογκο συμβόλαιο, επειδή έκλαιγαν.. τα παιδιά του..
Όταν έχεις φέρει παίκτες με συμβόλαια εκατομμυρίων, επειδή ήθελες να κάνεις ντόρο..
Όταν ο άνθρωπος που κατά τα λεγόμενα σου στηρίζεται απολύτως, ζητάει ενίσχυση..
Όταν ο ίδιος επιλέγεις να κάνεις δηλώσεις, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ..
Όταν η ομάδα φωνάζει ανελέητα, πως χρειάζεται ενέσεις ποιότητας..
Όταν δείχνεις πως έχεις καταλάβει, πόσο κερδοφόρα μπορεί να είναι μια Ευρωπαϊκή πορεία..
Όταν βλέπεις πως η περσινή σου Ευρωπαϊκή πορεία, οδήγησε στο να βγάζει η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια, 2 ομάδες στα προκριματικά του Ch.L., άρα θα έχεις τουλάχιστον 3 ευκαιρίες για να παίζεις σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης..
Όταν διανύουμε μια αγωνιστική σεζόν, όπου οι πιθανότητες να διακριθείς (εφόσον κάνεις τις σωστές κινήσεις) δείχνουν να είναι πολλές..
Όταν βλέπεις τον ανταγωνισμό, να κάνει κινήσεις που δεν έχεις ξαναζήσει στα 10 χρόνια που είσαι εδώ..
Όταν βλέπεις πως και επικοινωνιακά, αρχίζεις και χάνεις σημαντικό έδαφος..
Όταν για πρώτη φορά στα χρονικά, το σύνολο των οπαδών και των δημοσιογράφων, φωνάζουν πως η ομάδα χρειάζεται κινήσεις ενίσχυσης..
Είσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην άκρη οποιαδήποτε δικαιολογία και να κάνεις τα πάντα έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα όσο παραπάνω γίνεται.
Αν δεν το κάνεις, το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και φτάνει στα όρια της εριστικής αδιαφορίας."
Εγώ δεν τολμάω να πω πως έχει άδικο αυτός που έγραψε το κείμενο.
Όπως και να το πάρεις, το στομάχι λίγο έσφιξε..
Μολις ειπωθηκε με μυνημα ακροατη απο τσορμπα στον πριμο,λογια Γιωργακη προχθες στο Μακεδονια Παλας με θεμα τις μεταγραφες.
^περιμενετε και θα δειτε....^
Φερτε επιτελους 10 και 9..ακομα ελευθεροι Μπουντεμπουζ και Ζε Λουις
^περιμενετε και θα δειτε....^
Φερτε επιτελους 10 και 9..ακομα ελευθεροι Μπουντεμπουζ και Ζε Λουις
Πραγματικά ... Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις ...Parolos έγραψε:Ποιος έγραψε αυτή τη χυδαιολογία ξερατό από τα μάτια?
- WestBlock4
Μποτο ξυπνα από το λήθαργο δωσε τον κουρτίτς που δεν τον βλέπω ζεστό να θελει να μείνει κ πήγαινε πάρε 2 παίχτες με εμπειρία κ όχι τελειωμένους να βγούμε σφήνα σε όλους.
Κ αστους άλλους να πανηγυρίζουν για μεταγραφές με τσαλιμάκια κ μπυροκοιλιες
Κ αστους άλλους να πανηγυρίζουν για μεταγραφές με τσαλιμάκια κ μπυροκοιλιες
Όχι δεν είναι δημοσιογράφου για να έχει υπογραφή. Σχόλιο συνοπαδού είναι.Parolos έγραψε:Ποιος έγραψε αυτή τη χυδαιολογία ξερατό από τα μάτια?
Διαφωνούμε, συμφωνούμε, είναι μια άποψη.
Αν διαφωνείς τη προσπερνάς. Εγώ την ανέβασα γιατί σε αρκετά (όχι σε όλα) συμφωνώ.
Όποιος και να το έγραψε, την αγωνία του εκφράζει νομίζω ο άνθρωπος. Δεν έχει αιχμές προς τον Ιβάν, ούτε και πιστεύω πως θέλει κάποιος σωστός φίλος της ομάδας να τα παρατήσει ο Πρόεδρος.
Είναι το άγχος του φίλου-οπαδού που θέλει την ομάδα πάντα ψηλά. Είναι η αγωνία του να βλέπει τους ανταγωνιστές να επιδίδονται σε ανταγωνισμό ενισχύσεων, άσχετα του αν αυτές θα βγουν, αυτό θα φανεί στην πορεία, και η ομάδα μας να μην κάνει μια προσθήκη, μια πινελιά σε αυτό που ζητάει ο προπονητής τον οποίο στηρίζει η διοίκηση. Έναν ποδοσφαιριστή δεκάρι ή αριστερό εξτρέμ.
Καταλαβαίνω ότι τα νεύρα μας είναι τεντωμένα από το τέλος Ιουλίου και πέρα, αλλά δεν χρειάζεται να αποπαίρνουμε όποιον εκφράζει μια άποψη, μια αγωνία.
Είναι το άγχος του φίλου-οπαδού που θέλει την ομάδα πάντα ψηλά. Είναι η αγωνία του να βλέπει τους ανταγωνιστές να επιδίδονται σε ανταγωνισμό ενισχύσεων, άσχετα του αν αυτές θα βγουν, αυτό θα φανεί στην πορεία, και η ομάδα μας να μην κάνει μια προσθήκη, μια πινελιά σε αυτό που ζητάει ο προπονητής τον οποίο στηρίζει η διοίκηση. Έναν ποδοσφαιριστή δεκάρι ή αριστερό εξτρέμ.
Καταλαβαίνω ότι τα νεύρα μας είναι τεντωμένα από το τέλος Ιουλίου και πέρα, αλλά δεν χρειάζεται να αποπαίρνουμε όποιον εκφράζει μια άποψη, μια αγωνία.