Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε:στο καλο. χάνουμε την ενημέρωση από την "άλλη πλευρά", όπως έλεγε, αλλα δεν πειράζει.
Όσο για τον Ivan, άσε να ξέρουμε καλύτερα που βάζει το χέρι και το πόδι και το τρίτο πόδι.
Hello from the other side Εικόνα
Εικόνα

«Αντικειμενικε» στο καλο, θα μας λειψεις
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

perikliskalamaras79 έγραψε:Είδατε που ο Γιώργης ήταν στη σουίτα με στελέχη της ομάδας; Αυτά προς απάντηση σε κάτι χρήστες όπως οι γερος, serres60, mastra4 που ρίχνουν ευθύνες στα στελέχη, και δεν πιστεύουν ό,τι έχουν την στήριξη της οικογένειας...

δείτε

https://www.paok24.com/podosfairo/36122 ... vidi-pics/
Πίστευε και μη ερεύνα!
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Στην παρακαμερα του αγώνα με τον Ατρόμητο αυτό που μου άρεσε ήταν ο πιτσιρικάς με την φανέλα που έγραφε savidis αν το προσέξατε.Το παράπονο που έχω γιατί εμείς είμαστε 700χλμ πήγεν ελα, είναι ότι δεν ακούστηκε μια φορά το όνομα του προέδρου.Θα θελα στο επόμενο εντός να ακουστεί ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΊΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕ.Ενα μικρό δείγμα για όσα μεγάλα έχει κάνει και σε όσα θα κάνει.ΥΣ Αν έχε συμβεί και δεν περνάει στους δέκτες μας ζητώ συγνώμη.ΥΣ2 Η Τούμπα σε κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τι γλέντι σας έχει ρίξει ο Ιβάν ρε κακομοίρηδες, όλο το ταλκ του κόσμου και η σουφρα ακόμα τσουζει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

perikliskalamaras79 έγραψε:Είδατε που ο Γιώργης ήταν στη σουίτα με στελέχη της ομάδας; Αυτά προς απάντηση σε κάτι χρήστες όπως οι γερος, serres60, mastra4 που ρίχνουν ευθύνες στα στελέχη, και δεν πιστεύουν ό,τι έχουν την στήριξη της οικογένειας...

δείτε

Ο Γιωργης αντεχει ρε ειναι νεος. Ο Γιαννης ο Σαββιδης προσεχει δεν ειναι κανας χθεσινος. Να ρχοταν δηλαδη τη Κυριακη και να βλεπε ισοφαριση στο 90+?Εδω εμεις δε τ αντεχουμε.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

δείτε

Με το συμπάθιο αλλά ποτέ δεν έγραψα οτιδήποτε σχετικό με αυτό αυτό που αναφέρεις. Έγραψα ότι ο Πρόεδρος είναι πολύ δυσαρεστημένος από αρκετά στελέχη της διοίκησης.

Πάντως και στην μια και στην άλλη περίπτωση, η κίνηση αυτή δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτε.

Το να είναι ένας εργοδότης στον ίδιο χώρο με έναν υφιστάμενο του δεν είναι ενδεικτικό των σχέσεων τους. Έτσι δεν είναι?
icue

Δημοσίευση από icue »

Μεχρι να εμφανιστει ο επομενος -et.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Εγώ είμαι ο -et ?
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Λάθος κίνηση παλαβέ-et. Λάθος κίνηση !!!

Αλλά με συμβούλεψε πια και ο Αρχηγός Μαύρο Χιόνι και ο Αρχηγός Sourmenetes, ο δε Κόμης μου θύμισε το παλιό " κλειδώνω, μανταλώνω, ο κλέφτης πάλι μέσα είναι.

Καλά δεν ντρέπεστε εσείς με διπλό όνομα, δεν αισχύνεστε ? :lol: :lol: :lol:

Βρε τον μπουταλά, βρε.
icue

Δημοσίευση από icue »

Γέρος έγραψε:Εγώ είμαι ο -et ?
Οχι ο johnpet που εγινε gmet. Τωρα περιμενουμε τον gpet.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Φίλε - αν μου επιτρέπεις φυσικά - icue

Σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη γιατί από παρεξήγηση σου φέρθηκα σαν μ@λ@κ@ς ! Που ήμουν.

Δεν έχω δικαιολογία, τι να σου εξηγώ τώρα. Με γάνιασαν.

Συγνώμη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ολα καλα :D
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Καθαρά προσωπική άποψη από αυτά που βλέπω και χωρις να έχω ινφο κλπ.

Το μόνο παράπονο που έχω από τον Ιβαν είναι ότι παρά τα όσα έχει προσφέρει, δεν κατάφερε να διώξει από τον σύλλογο αυτή την μνημειώδη ικανότητα να χύνει την καρδάρα με το γάλα..

Όπως φαίνεται άλλο ενα πλάνο μπαίνει στον πάγο. Έγινε ορθά μια ανανέωση του ρόστερ με ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές αλλά δεν ήρθαν αυτοί που θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα .

Δεν ξέρω τι και πως αλλά το αποτέλεσμα που βλέπω είναι ότι η ομαδα έχει χαμηλό ταβάνι τη χρονιά που θα έπρεπε να γευτεί τους καρπούς που η ίδια έσπειρε ( 2 θέσεις ch.l) και το οποίο θα αργήσει να επαναληφθεί .
perikliskalamaras79

Δημοσίευση από perikliskalamaras79 »

Γέρος έγραψε:

δείτε

Με το συμπάθιο αλλά ποτέ δεν έγραψα οτιδήποτε σχετικό με αυτό αυτό που αναφέρεις. Έγραψα ότι ο Πρόεδρος είναι πολύ δυσαρεστημένος από αρκετά στελέχη της διοίκησης.

Πάντως και στην μια και στην άλλη περίπτωση, η κίνηση αυτή δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτε.

Το να είναι ένας εργοδότης στον ίδιο χώρο με έναν υφιστάμενο του δεν είναι ενδεικτικό των σχέσεων τους. Έτσι δεν είναι?
Με το συμπάθιο, άστο καλύτερα. Δεν σου βγαίνει αυτό που θες να περάσεις. Ο Γιώργης ξανά σε διαψεύει.

https://www.youtube.com/watch?v=Yh0A6QE-wMo
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά τι παντόφλες είναι αυτές που φορούσε ο Γιωργακης;;; Να μην πω για το μούσι…
Δεν ταιριάζουν με την αισθητική μας….
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”