Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Μετά τις 8/9 που κλείνουν και οι δύο τελευταίες αγορές που σκορπάνε χρήμα (Τουρκία , Ρωσία, αν και η Ρωσία φέτος είναι χλωμή) θα φανούν πολλά πράγματα περί διάθεσης για ενίσχυση.
Θα έχουμε μείνει ο τελευταίος , ας πούμε, σοβαρός ευρωπαϊκός προορισμός για τους καλούς παίκτες που έχουν ξεμείνει.
Ευκαιρίες θα υπάρχουν αρκεί να υπάρχει βούληση
Θα έχουμε μείνει ο τελευταίος , ας πούμε, σοβαρός ευρωπαϊκός προορισμός για τους καλούς παίκτες που έχουν ξεμείνει.
Ευκαιρίες θα υπάρχουν αρκεί να υπάρχει βούληση
Διαφωνω καθετα,τοσο γιατι πιστευω οτι εστω και μια μπορει να ανεβασει πολυ την αποδοση της ομαδας,οσο και γιατι μια μεταγραφη τωρα σημαινει μια μεταγραφη λιγοτερη την επομενη περιοδο.renegade έγραψε:Μια μεταγραφή ίσον καμία...για αυτό είτε γίνει είτε όχι δεν αλλάζει τίποτα στην αταλαντη μεσοεπιθετικη μας γραμμή
Ταμα !renegade έγραψε:Και μεις δηλαδή βπου δεν θέλαμε τεχνοκράτη αλλά τον Γιώργη να κόβει και να ράβει τι πρέπει να κάνουμε?buffalobill4 έγραψε:Ας μην το πολυψειριζουμε. Πολλοί εδώ μέσα, ανάμεσα τους και εγώ, όλα αυτά τα χρόνια λέγανε "φέρε έναν τεχνοκρατη Ιβάν, καταστρωστε ένα πλάνο και δωστου μπάτζετ". Ε λοιπόν αυτό έγινε φέτος. Οπότε εγώ δεν μπορώ αλλά και δεν γκρινιάζω. Μόνο σημείο αποτυχίας για μένα είναι ότι ο τδ θα έπρεπε να επιλέξει και τον προπονητή αλλά νταξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν την ζωή αλλά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο λουτσεσκου είναι ο κατάλληλος για να τρέξει αυτό που έχει στο μυαλό του.
Αν λοιπόν έχει μείνει χωρος στο μπάτζετ και ο μποτο με τον Λουτσεσκου πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε παίκτη και μπορεί να βρεθεί παίκτης που αξίζει θα αποκτηθεί. Αν δεν πληρούνται οι παραπάνω συνθήκες (ή έστω μια από αυτές) δεν θα αποκτηθεί. Αυτά που λέμε εμείς είναι δικες μας κρίσεις χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα.
Σόρρυ αλλά στον ΠΑΟΚ που πουλάει τους επιθετικούς του πριν από τα ευρωπαϊκά ματς ( ώρες ώρες νομίζω ότι ξυπνάω στο 2011... αν είναι δυνατόν ) δεν υπάρχει το " μια μεταγραφή λιγότερη για το επόμενο καλοκαίρι "
-
kosths BXL
μια φορα εγινε αυτο ελεος...του τσολακ φετος εδω μεσα 200 μνμτ λεγαν δωστε τον και δεν θα αλλαζε και κατι ποιος τσολακ με τα 3 γκολ...και τι σχεση εχει αυτο με αυτο που σου εγραψε ο τζοσ ?renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά στον ΠΑΟΚ που πουλάει τους επιθετικούς του πριν από τα ευρωπαϊκά ματς ( ώρες ώρες νομίζω ότι ξυπνάω στο 2011... αν είναι δυνατόν ) δεν υπάρχει το " μια μεταγραφή λιγότερη για το επόμενο καλοκαίρι "
- loukas karadimos
πλακα πλακα ποσο με εψηνες ο ιλισιτς ρε.....
οτι θελουμε ακριβως ειναι
οτι θελουμε ακριβως ειναι
Βασικότερος λόγος της ανησυχίας μου για το μεταγραφικό είναι ο εξής:
Έχουν αγοραστεί παίκτες στους οποίους δείχνει η ομάδα να έχει διάθεση να επενδύσει. Το μεγάλο θέμα είναι η αγωνιστική τους ωριμότητα και πως αυτή μπορεί να εκτροχιάσει την ομάδα. Ο Λουτσέσκου νομίζω ότι παρά τα λεγόμενα του, θορυβήθηκε από τον σύντομο αποκλεισμό στην Ευρώπη και κατάλαβε ότι έκανε λάθος που δεν πήγε με κάποιες σταθερές, ώστε να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο ως τους ομίλους. Πήγε λίγο αψήφιστα, λίγο φαντασμένα, λέγοντας μέσα του πως είμαι έτοιμος να σας παρουσιάσω το νέο πρόσωπο της ομάδας και τελικά σβερκώθηκε από τους Βούλγαρους αλλά ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ από την ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ του. Επειδή μάλλον ήρθε απότομα η σφαλιάρα και επειδή είναι γάτα, αποφάσισε να κάνει ένα πίσω βήμα στα αρχικά του σχέδια μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία στα αποτελέσματα και να καλυτερέψει το κλίμα. Για αυτό και με εξαίρεση κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στην 11αδα λόγω έλλειψης άλλων παικτών (πήγε στους Τσαούση, Μπράντον) βλέπουμε την ίδια ομάδα με πέρσι, όχι τόσο σε πρόσωπα όσο σε στόχευση μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή μπαίνει ο Κούλιε ο οποίος δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν μας να αμφισβητήσει την αγωνιστική και πνευματική του ετοιμότητα παρά τα λάθη απειρίας και ο Νάρευ που μασάει σίδερα από το πρώτο 24ωρο που πάτησε Τούμπα. Το μεγάλο upgrade αν θέλετε το δίνουν οι Dantas-Kotarksi οι οποίοι ήρθαν να δώσουν στοιχεία που έλειπαν (παιχνίδι κάθετο σε πρώτο χρόνο - τερματοφύλακας που παίζει με πόδια και βοηθά στην ανάπτυξη) που πραγματικά με την εξέλιξη τους (και αν τελικά αγοραστεί ο Dantas) θα ηγηθούν στον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
Το μεγάλο ζητούμενο είναι αν όταν θα αποκατασταθεί μία σχετική ηρεμία στην Τούμπα, μετά και την πιθανή νίκη επι της λαμίας την Δευτέρα, θα αρχίζει πια ο Λούτσε να ξαναπροσπαθεί να μας παρουσιάσει αυτό το πιο γρήγορο σε πρέσινγκ και εκδήλωση επίθεσης ποδόσφαιρο, βασιζόμενος όμως σε παίκτες που ακόμα φαντάζουν ανέτοιμοι. Αν ο Λούτσε θα αποφασίσει να δώσει υπεραξία στους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο σύλλογος έδωσε αρκετά λεφτά και ο τρόπος για να το κάνει αυτό είναι απλός:
Το αποτέλεσμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Παίκτες όπως ο Φελίππε Σοάρες, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Ουντρεάουγκο και Μπράντονιτς μαζί με τους Κούτσια, Κουλιεράκη, Τσαούση αρχίζουν να παίρνουν παραπάνω λεπτά συμμετοχής και τουλάχιστον για τους Σοάρες, Τσαούση, Κουλιεράκη και Κουαλιάτα η σεζόν πρέπει να κλείσει με 25-30 παιχνίδια ασχέτως με την αγωνιστική και τακτική τους ετοιμότητα. Δεν μπορεί να επενδύεις τόσα λεφτά σε παιδιά και να τα αφήνεις στην αφάνεια. Ο Μπίσεσβαρ παικταράς, ο Ελ Καντουρί όποτε είναι υγιής δείχνει πόση μπάλα ξέρει, ο Κούρτιτς τρομακτικά δεσποτικός...ΑΛΛΑ δεν είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους θες να χτίσεις το καινούργιο πρότζεκτ. Καλό είναι να δώσουν ότι έχουν στην αρχή για να πάρει και η ομάδα μία σχετική ασφάλεια και από εκεί και πέρα πρέπει να αρχίσουν να αραιώνουν πολύ οι συμμετοχές τους και να μπουν στην ομάδα τα παιδιά που θα χτίσουν κάτι καινούργιο. Ακόμα και αν τελικά δεν μας κάνουν πρέπει να αξιολογηθούν μετά από αρκετές ευκαιρίες που θα τους δοθούν, ούτως ώστε μετά με πλήρη βεβαιότητα να πάμε στην ορθή αντικατάσταση τους. Αλλιώς δεν κάνουμε παρά μια τρύπα στο νερό. Το να βγει ο ΠΑΟΚ δεύτερος μετά κόπων και βασάνων για να πάει να αποκλειστεί για μία ακόμα φορά από το Champions League εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Αυτό που μου λέει ίσως κάτι είναι να δω του χρόνου μία ομάδα με παίκτες 11αδας με μέσο όρο ηλικίας 25 χρονών αλλά έχοντας φάει αγωνιστικά σίδερα για μία σεζόν και όντας δεμένοι να έρθουν και 2-3 προσθήκες του μυρίου συμβολαίου και εκεί να αρχίζουμε να ξαναονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα.
Μια εντεκάδα με: Κοτάρσκι - Λύρατζη Ίνγκασον Κουλιεράκη Τσαούση - Ντάντας Φελίπε Κουαλιάτα (ή Αουγκούστο) Μπράντονιτς Κουαλιάτα και Κούτσια. Να σφύζει υγεία και αισιοδοξία, οι παίκτες να βρίσκονται με κλειστά μάτια. Να τρέχουν 90 λεπτά και να τους χαζεύουμε. Και να ακολουθούν οι επόμενοι 20αριδες που θα περιμένουν σε 4-5 χρόνια να είναι οι 25αρηδες που με ένα 28 τότε Κοτάρκσι και έναν 27 Dantas αρχηγό, στην θέση που είχε στην σειρά τους ο Ίνγκι, να κυνηγάνε αυτοί τώρα την καταξίωση. Αυτά τα project αξίζουν αναμονής. Τα θέλουμε όμως...Κι αν όντως τα θέλουμε, είμαστε ικανοί να τα πιστέψουμε;
Έχουν αγοραστεί παίκτες στους οποίους δείχνει η ομάδα να έχει διάθεση να επενδύσει. Το μεγάλο θέμα είναι η αγωνιστική τους ωριμότητα και πως αυτή μπορεί να εκτροχιάσει την ομάδα. Ο Λουτσέσκου νομίζω ότι παρά τα λεγόμενα του, θορυβήθηκε από τον σύντομο αποκλεισμό στην Ευρώπη και κατάλαβε ότι έκανε λάθος που δεν πήγε με κάποιες σταθερές, ώστε να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο ως τους ομίλους. Πήγε λίγο αψήφιστα, λίγο φαντασμένα, λέγοντας μέσα του πως είμαι έτοιμος να σας παρουσιάσω το νέο πρόσωπο της ομάδας και τελικά σβερκώθηκε από τους Βούλγαρους αλλά ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ από την ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ του. Επειδή μάλλον ήρθε απότομα η σφαλιάρα και επειδή είναι γάτα, αποφάσισε να κάνει ένα πίσω βήμα στα αρχικά του σχέδια μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία στα αποτελέσματα και να καλυτερέψει το κλίμα. Για αυτό και με εξαίρεση κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στην 11αδα λόγω έλλειψης άλλων παικτών (πήγε στους Τσαούση, Μπράντον) βλέπουμε την ίδια ομάδα με πέρσι, όχι τόσο σε πρόσωπα όσο σε στόχευση μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή μπαίνει ο Κούλιε ο οποίος δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν μας να αμφισβητήσει την αγωνιστική και πνευματική του ετοιμότητα παρά τα λάθη απειρίας και ο Νάρευ που μασάει σίδερα από το πρώτο 24ωρο που πάτησε Τούμπα. Το μεγάλο upgrade αν θέλετε το δίνουν οι Dantas-Kotarksi οι οποίοι ήρθαν να δώσουν στοιχεία που έλειπαν (παιχνίδι κάθετο σε πρώτο χρόνο - τερματοφύλακας που παίζει με πόδια και βοηθά στην ανάπτυξη) που πραγματικά με την εξέλιξη τους (και αν τελικά αγοραστεί ο Dantas) θα ηγηθούν στον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
Το μεγάλο ζητούμενο είναι αν όταν θα αποκατασταθεί μία σχετική ηρεμία στην Τούμπα, μετά και την πιθανή νίκη επι της λαμίας την Δευτέρα, θα αρχίζει πια ο Λούτσε να ξαναπροσπαθεί να μας παρουσιάσει αυτό το πιο γρήγορο σε πρέσινγκ και εκδήλωση επίθεσης ποδόσφαιρο, βασιζόμενος όμως σε παίκτες που ακόμα φαντάζουν ανέτοιμοι. Αν ο Λούτσε θα αποφασίσει να δώσει υπεραξία στους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο σύλλογος έδωσε αρκετά λεφτά και ο τρόπος για να το κάνει αυτό είναι απλός:
Το αποτέλεσμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Παίκτες όπως ο Φελίππε Σοάρες, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Ουντρεάουγκο και Μπράντονιτς μαζί με τους Κούτσια, Κουλιεράκη, Τσαούση αρχίζουν να παίρνουν παραπάνω λεπτά συμμετοχής και τουλάχιστον για τους Σοάρες, Τσαούση, Κουλιεράκη και Κουαλιάτα η σεζόν πρέπει να κλείσει με 25-30 παιχνίδια ασχέτως με την αγωνιστική και τακτική τους ετοιμότητα. Δεν μπορεί να επενδύεις τόσα λεφτά σε παιδιά και να τα αφήνεις στην αφάνεια. Ο Μπίσεσβαρ παικταράς, ο Ελ Καντουρί όποτε είναι υγιής δείχνει πόση μπάλα ξέρει, ο Κούρτιτς τρομακτικά δεσποτικός...ΑΛΛΑ δεν είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους θες να χτίσεις το καινούργιο πρότζεκτ. Καλό είναι να δώσουν ότι έχουν στην αρχή για να πάρει και η ομάδα μία σχετική ασφάλεια και από εκεί και πέρα πρέπει να αρχίσουν να αραιώνουν πολύ οι συμμετοχές τους και να μπουν στην ομάδα τα παιδιά που θα χτίσουν κάτι καινούργιο. Ακόμα και αν τελικά δεν μας κάνουν πρέπει να αξιολογηθούν μετά από αρκετές ευκαιρίες που θα τους δοθούν, ούτως ώστε μετά με πλήρη βεβαιότητα να πάμε στην ορθή αντικατάσταση τους. Αλλιώς δεν κάνουμε παρά μια τρύπα στο νερό. Το να βγει ο ΠΑΟΚ δεύτερος μετά κόπων και βασάνων για να πάει να αποκλειστεί για μία ακόμα φορά από το Champions League εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Αυτό που μου λέει ίσως κάτι είναι να δω του χρόνου μία ομάδα με παίκτες 11αδας με μέσο όρο ηλικίας 25 χρονών αλλά έχοντας φάει αγωνιστικά σίδερα για μία σεζόν και όντας δεμένοι να έρθουν και 2-3 προσθήκες του μυρίου συμβολαίου και εκεί να αρχίζουμε να ξαναονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα.
Μια εντεκάδα με: Κοτάρσκι - Λύρατζη Ίνγκασον Κουλιεράκη Τσαούση - Ντάντας Φελίπε Κουαλιάτα (ή Αουγκούστο) Μπράντονιτς Κουαλιάτα και Κούτσια. Να σφύζει υγεία και αισιοδοξία, οι παίκτες να βρίσκονται με κλειστά μάτια. Να τρέχουν 90 λεπτά και να τους χαζεύουμε. Και να ακολουθούν οι επόμενοι 20αριδες που θα περιμένουν σε 4-5 χρόνια να είναι οι 25αρηδες που με ένα 28 τότε Κοτάρκσι και έναν 27 Dantas αρχηγό, στην θέση που είχε στην σειρά τους ο Ίνγκι, να κυνηγάνε αυτοί τώρα την καταξίωση. Αυτά τα project αξίζουν αναμονής. Τα θέλουμε όμως...Κι αν όντως τα θέλουμε, είμαστε ικανοί να τα πιστέψουμε;
Επειδή βλέπω αρκετά Ιταλία, τον τελευταίο χρόνο, λιγα πράγματα λόγω κατάθλιψης. Είναι και λίγο μεγάλος φυσικά, 34+
-
kosths BXL
-
Asimos
Δεν πιάνεις το βαθύτερο νόημα kos. Ενώ είσαι γαμω τα παιδιά το χάνεις εκεί.kos έγραψε:Καλά δεν είναι και ο πάπας...Asimos έγραψε:Ανακόλουθος ο Σαββίδης....... Με το ζόρι να γίνουμε Προεδρικοι γμτ
-
τσιριγωτης
Κ
Μάλλον μπερδεύεσαι..
Λέω για τις συγκεκριμένες εμμονές που έχει με αουγκουστο.. αυτές σε έχουν κουράσει καθώς φαίνεται[/quote
Ρε φίλε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; δεν μας λές ποιος θα παιξει αντί του αουγκουστο κ δεν τον βάζει;;; δεν μας λες γιατί ζητάει ο προπονητής δεκάρι εφόσον έχει κόλλημα μαζί του κ τον θέλει τόσο πολυ[/quote]
Μπορεί να δοκιμάσει στο δέκα τον αντριγια κ τον νταντας από πίσω του. Πιο πιεστικοι θα είμαστε κ ίσως πιο δημιουργικοι
Μάλλον μπερδεύεσαι..
Λέω για τις συγκεκριμένες εμμονές που έχει με αουγκουστο.. αυτές σε έχουν κουράσει καθώς φαίνεται[/quote
Ρε φίλε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; δεν μας λές ποιος θα παιξει αντί του αουγκουστο κ δεν τον βάζει;;; δεν μας λες γιατί ζητάει ο προπονητής δεκάρι εφόσον έχει κόλλημα μαζί του κ τον θέλει τόσο πολυ[/quote]
Μπορεί να δοκιμάσει στο δέκα τον αντριγια κ τον νταντας από πίσω του. Πιο πιεστικοι θα είμαστε κ ίσως πιο δημιουργικοι
-
kosths BXL
αυτο που θα μου αρεζε πιο πολυ θα ηταν να παιρναμε τον καμπραλ η τον ροτσινια δανεικο απο τη σπορτινγκ αλλα δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο το οτι με τον μποτο μαλλον εχουμε πιο κοντινες σχεσεις με την μπενφικα (που δεν εχει κατι καλο σε αυτη τη θεση για δανεισμο)
τσιριγωτης έγραψε:Κ
Μάλλον μπερδεύεσαι..
Ρε φίλε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; δεν μας λές ποιος θα παιξει αντί του αουγκουστο κ δεν τον βάζει;;; δεν μας λες γιατί ζητάει ο προπονητής δεκάρι εφόσον έχει κόλλημα μαζί του κ τον θέλει τόσο πολυ
Μπορεί να δοκιμάσει στο δέκα τον αντριγια κ τον νταντας από πίσω του. Πιο πιεστικοι θα είμαστε κ ίσως πιο δημιουργικοι[/quote]
Φαντάζομαι δεν ξέρεις αν το έχει δοκιμάσει στην προπονηση κ τι αποτελέσματα ειχε. Αν παιξει ο αντριγια στα άκρα ποιος θα παίξει; ίσως για αυτό ζήτησε παιχτη στο δέκα η αριστερά . Παρ'όλα αυτά ευκολα τον λες κολλημένο.
Και γιατί θα πρέπει να με νοιάζει τι έλεγαν τα 200 μυνήματα εδώ μέσα?kosths BXL έγραψε:μια φορα εγινε αυτο ελεος...του τσολακ φετος εδω μεσα 200 μνμτ λεγαν δωστε τον και δεν θα αλλαζε και κατι ποιος τσολακ με τα 3 γκολ...και τι σχεση εχει αυτο με αυτο που σου εγραψε ο τζοσ ?renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά στον ΠΑΟΚ που πουλάει τους επιθετικούς του πριν από τα ευρωπαϊκά ματς ( ώρες ώρες νομίζω ότι ξυπνάω στο 2011... αν είναι δυνατόν ) δεν υπάρχει το " μια μεταγραφή λιγότερη για το επόμενο καλοκαίρι "
Αυτοί έχουν την άποψη τους και εγώ την δική μου.
Ομάδα που έχει τραυματία τον ένα της επιθετικό,πουλάει τον δεύτερο και φέρνει παίκτη που κάνει τρεις μήνες διακοπές,είναι αστεία ομάδα,με αστείο προγραμματισμο
-
kosths BXL
δλδ να μην εδινες τον τσολακ και να εμενε στο ροστερ ? ...και ο τσολακ ηταν αυτος που θα εφτιαχνε την κατασταση με τη λεφσκι ? τα 200 μνμτ ηταν σχημα λογου...δεν θυμαμαι να γραφει καποιος τοτε να μην τον δωσουμε οποτε μαλλον ουτε εσυ το εγραψες...εσυ δλδ ειδες τα ματς με τη λεφσκι και καταλαβες οτι αυτο που δεν ειχαμε ηταν ο τσολακ ? οκrenegade έγραψε:Και γιατί θα πρέπει να με νοιάζει τι έλεγαν τα 200 μυνήματα εδώ μέσα?kosths BXL έγραψε:μια φορα εγινε αυτο ελεος...του τσολακ φετος εδω μεσα 200 μνμτ λεγαν δωστε τον και δεν θα αλλαζε και κατι ποιος τσολακ με τα 3 γκολ...και τι σχεση εχει αυτο με αυτο που σου εγραψε ο τζοσ ?renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά στον ΠΑΟΚ που πουλάει τους επιθετικούς του πριν από τα ευρωπαϊκά ματς ( ώρες ώρες νομίζω ότι ξυπνάω στο 2011... αν είναι δυνατόν ) δεν υπάρχει το " μια μεταγραφή λιγότερη για το επόμενο καλοκαίρι "
Αυτοί έχουν την άποψη τους και εγώ την δική μου.
Ομάδα που έχει τραυματία τον ένα της επιθετικό,πουλάει τον δεύτερο και φέρνει παίκτη που κάνει τρεις μήνες διακοπές,είναι αστεία ομάδα,με αστείο προγραμματισμο