Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Κώστας2019 εκτός μέχρι 8/9 λόγω επανειλλειμενων συστάσεων για επιθετική συμπεριφορά σε μέλη.
- ΑποστόληςΑ
Ωραίος mod θα γινόσουν ρε!Dimg4 έγραψε:Ποιος? Αα τωρα τον προσεξα
Κι εγώ ο βλάκας σε ψήφισα...
Απευθύνομαι προς την mod team.
Αναφέρω το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019* για υβριστική προς το πρόσωπο μου συμπεριφορά, αιτιολογώντας την ως εξής.
Στις 28/8/2022 στην σελίδα 133 του νήματος Rasvan Lucescu II βασιζόμενος σε προηγούμενες αναρτήσεις του συγκεκριμένου προσώπου τον χαρακτήρισα ”παράξενο είδος ενήλικα”. Η άμεση απάντηση του με χαρακτήριζε ως λαϊκιστή.
Εχθές 30/8/2022 στην σελίδα 467/468 του νήματος Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ IΙ ανάρτησα την απάντηση μου για τον παραπάνω χαρακτηρισμό, εξηγώντας γιατί ήταν για εμένα τόσο προσβλητικός. Στην άμεση απάντηση του το συγκεκριμένο πρόσωπο ανέφερε, ότι με την εν λόγω ανάρτηση μου επιβεβαίωνα την άποψη του, ότι είμαι [url]λαϊκιστής.[/url]
Καταγγέλλω το πρόσωπο με ψευδώνυμο ΚΩΣΤΑΣ2019 ως ΑΝΕΥΘΥΝΟ, εφόσον προβαίνει σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς άλλου μέλους, το οποίο δεν γνωρίζει στο ελάχιστο, ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ εφόσον επιμένει, μετά από αναλυτικές εξηγήσεις, στην άποψη του χωρίς να παραθέτει την παραμικρή απόδειξη ή έστω ένδειξη.
Παρομοιάζω το συγκεκριμένο πρόσωπο, ως [url]παλιό χωροφύλακα[/url] που περιδιάβαινε την περιοχή ευθύνης του, σε πόλεις και χωριά, και επέβαλε ποινές ή έκανε παρατηρήσεις σε οποιονδήποτε πολίτη είχε αντίθετη συμπεριφορά με αυτήν που αυτός είχε σφηνωμένη στο μικρό μυαλουδάκι του. Έτσι ακριβώς και το συγκεκριμένο άτομο περιδιαβαίνει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και κάνει [url]προσβλητικές[/url], [url]ολιγόλεκτες[/url] πάντα - σε βαθμό γρίφου - , παρατηρήσεις σε μέλη, όταν εκείνος αποφασίσει ότι κάτι δεν του αρέσει. Δεν έχει καμία αποκρυσταλλωμένη άποψη, απλώς είναι πως θα ξυπνήσει και πως θα του φανεί.
Αυτό το άτομο δεν διστάζει να προσβάλει κανέναν, κάνει παρατήρηση σε μέλη για τα ορθογραφικά τους λάθη, εκμηδενίζει ολόκληρα σκεπτικά με 2 ειρωνικές προτάσεις ή ακόμη και με 3-4 γράμματα. Ποτέ δεν έχει αναρτήσει άποψη του, για απολύτως κανένα θέμα, παρά μόνο σχολιάζει με το ύφος που προανέφερα, σχολιάζει και σχολιάζει και ξανασχολιάζει, ΜΟΝΟΝ. Ποτέ δεν διαβάσαμε, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, τις απόψεις του.
Παρακαλώ αιτούμαι :
Να σταματήσει να τρέχει από πίσω μου από νήμα σε νήμα.
Άντε παλαβέ φύγε από το κεφάλι μου, παίξε με τίποτε άλλο, εμένα βρήκες ;
*όταν επιστρέψει πλέον 9/9/2022.
Αναφέρω το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019* για υβριστική προς το πρόσωπο μου συμπεριφορά, αιτιολογώντας την ως εξής.
Στις 28/8/2022 στην σελίδα 133 του νήματος Rasvan Lucescu II βασιζόμενος σε προηγούμενες αναρτήσεις του συγκεκριμένου προσώπου τον χαρακτήρισα ”παράξενο είδος ενήλικα”. Η άμεση απάντηση του με χαρακτήριζε ως λαϊκιστή.
Εχθές 30/8/2022 στην σελίδα 467/468 του νήματος Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ IΙ ανάρτησα την απάντηση μου για τον παραπάνω χαρακτηρισμό, εξηγώντας γιατί ήταν για εμένα τόσο προσβλητικός. Στην άμεση απάντηση του το συγκεκριμένο πρόσωπο ανέφερε, ότι με την εν λόγω ανάρτηση μου επιβεβαίωνα την άποψη του, ότι είμαι [url]λαϊκιστής.[/url]
Καταγγέλλω το πρόσωπο με ψευδώνυμο ΚΩΣΤΑΣ2019 ως ΑΝΕΥΘΥΝΟ, εφόσον προβαίνει σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς άλλου μέλους, το οποίο δεν γνωρίζει στο ελάχιστο, ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ εφόσον επιμένει, μετά από αναλυτικές εξηγήσεις, στην άποψη του χωρίς να παραθέτει την παραμικρή απόδειξη ή έστω ένδειξη.
Παρομοιάζω το συγκεκριμένο πρόσωπο, ως [url]παλιό χωροφύλακα[/url] που περιδιάβαινε την περιοχή ευθύνης του, σε πόλεις και χωριά, και επέβαλε ποινές ή έκανε παρατηρήσεις σε οποιονδήποτε πολίτη είχε αντίθετη συμπεριφορά με αυτήν που αυτός είχε σφηνωμένη στο μικρό μυαλουδάκι του. Έτσι ακριβώς και το συγκεκριμένο άτομο περιδιαβαίνει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και κάνει [url]προσβλητικές[/url], [url]ολιγόλεκτες[/url] πάντα - σε βαθμό γρίφου - , παρατηρήσεις σε μέλη, όταν εκείνος αποφασίσει ότι κάτι δεν του αρέσει. Δεν έχει καμία αποκρυσταλλωμένη άποψη, απλώς είναι πως θα ξυπνήσει και πως θα του φανεί.
Αυτό το άτομο δεν διστάζει να προσβάλει κανέναν, κάνει παρατήρηση σε μέλη για τα ορθογραφικά τους λάθη, εκμηδενίζει ολόκληρα σκεπτικά με 2 ειρωνικές προτάσεις ή ακόμη και με 3-4 γράμματα. Ποτέ δεν έχει αναρτήσει άποψη του, για απολύτως κανένα θέμα, παρά μόνο σχολιάζει με το ύφος που προανέφερα, σχολιάζει και σχολιάζει και ξανασχολιάζει, ΜΟΝΟΝ. Ποτέ δεν διαβάσαμε, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, τις απόψεις του.
Παρακαλώ αιτούμαι :
Να σταματήσει να τρέχει από πίσω μου από νήμα σε νήμα.
Άντε παλαβέ φύγε από το κεφάλι μου, παίξε με τίποτε άλλο, εμένα βρήκες ;
*όταν επιστρέψει πλέον 9/9/2022.
-
montekristo
Γερο βαστα γερα! Φαινεται οτι μπορεις.-
Μεχρι να ερθει η στιγμη που η mod team
(στην οποια απευθυνεσαι) να αποφασισει
να αφαιρεσει οριστικα (και για 2η φορα
σε 2ο nickname του) απ το συγκεκριμενο
ατομο το "δικαιωμα" να τραμπουκιζει με
τα γραφομενα του μεσω ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟΥ
οπαδικου forum οποιους συνοπαδους του!
Διαμαρτυριες και παραπονα γι αυτο το
2ο nickname εχουν γινει επανειλημμενα
κι απο αρκετα ατομα εκτος απο σενα και
ειναι δικαιολογημενα περα ως περα.-
Τους λογους που παραμενει ακομα εδω
και συνεχιζει να γραφει δεν τους ξερω!
Ελπιζω μονο να μην αργησουν αναπαντεχα
και "χαθουν" πλεον πενες σαν τη δικη σου!
Μεχρι να ερθει η στιγμη που η mod team
(στην οποια απευθυνεσαι) να αποφασισει
να αφαιρεσει οριστικα (και για 2η φορα
σε 2ο nickname του) απ το συγκεκριμενο
ατομο το "δικαιωμα" να τραμπουκιζει με
τα γραφομενα του μεσω ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟΥ
οπαδικου forum οποιους συνοπαδους του!
Διαμαρτυριες και παραπονα γι αυτο το
2ο nickname εχουν γινει επανειλημμενα
κι απο αρκετα ατομα εκτος απο σενα και
ειναι δικαιολογημενα περα ως περα.-
Τους λογους που παραμενει ακομα εδω
και συνεχιζει να γραφει δεν τους ξερω!
Ελπιζω μονο να μην αργησουν αναπαντεχα
και "χαθουν" πλεον πενες σαν τη δικη σου!
- sourmenetes
- Moderator
15_50 εκτός μέχρι 08/09 λόγω συνεχών ειρωνειων προς λουτσεσκου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Tho86 εκτόςια βδομάδα για προσβολή λουτσεσκου "κλεφτοκοτα ρουμανε"
- sourmenetes
- Moderator
Gospi είσαι μέσα. Στο σπαμαρρισμα την ώρα του αγώνα..
Ήμαρτον δηλαδή!
Ήμαρτον δηλαδή!
- sourmenetes
- Moderator
Έχει 3 4 λογαριασμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα που κάνανε πάρτυ ξεφωνιζοντας παίκτες και προπονητή!
Συνεχείς ειρωνείες και κρέμασμα στα μανταλάκι συν επιθετικες τάσεις σε όσους πήγαν να τους μιλήσουν.
Να χαρείτε μη το συνεχίζετε, να χαρείτε είμαστε σε ΠΑΟΚτση δικό φόρουμ!
Ημαρτον δηλαδή!
Ημαρτον!
Συνεχείς ειρωνείες και κρέμασμα στα μανταλάκι συν επιθετικες τάσεις σε όσους πήγαν να τους μιλήσουν.
Να χαρείτε μη το συνεχίζετε, να χαρείτε είμαστε σε ΠΑΟΚτση δικό φόρουμ!
Ημαρτον δηλαδή!
Ημαρτον!
Μετρησε τα ποστ μου κατα την διαρκεια του αγωνα και πες μ ποσα ειναι. Μετα να κανουμε την συζητηση π ανοιξες.
Δεν θα σ απαντησω ακομη ουτε εσενα ουτε του οντιν.
Πες μου αριθμο ποστ κατα την διαρκεια του ματς
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα σ απαντησω ακομη ουτε εσενα ουτε του οντιν.
Πες μου αριθμο ποστ κατα την διαρκεια του ματς
Ασε να σε βγαλω απο τον κοπο. Συνολο 14 ποστ σε 540 σελίδες (ταπατολκ) εκ των οποιον 4-5 ειναι ποστ απαντησης.
Αυτο ειναι το φοβερο σπαμαρισμα
Επισης εγω μαλλον προκληθηκα παρα επιτεθηκα σε αλλα μελη.
Εχετε σοβαρο θεμα μαζι μου και φαινεται. Σε ολο το τοπικ πεφτει το κραξιμο της αρκουδας απο ενα σκασμο λογαριασμους αλλα εσεις ασχοληθηκατε με τα δικα μ 4 μετρημενα ειρωνικα ποστ.
Τεραστιο κομπλεξ μαγκες.
Οσο για τον Οντι να τον χαιρεστε. Κοσμημα του φορουμ. Και αφου αυτομπαναριστηκε δεν τρεχει καστανο ε?
Μπινελικια σε αλλα μελη και ολα κομπλε.
Ριχτε ρε εναν μηνα να σας δω.
Ειλικρινα ο μονος λογος π κρατιεμαι ειναι γτ μετα το μπαν δεν μπορω να δω το φορουμ απο κινητο μεσω tapatalk. Ειστε θλιβεροι
Αυτο ειναι το φοβερο σπαμαρισμα
Επισης εγω μαλλον προκληθηκα παρα επιτεθηκα σε αλλα μελη.
Εχετε σοβαρο θεμα μαζι μου και φαινεται. Σε ολο το τοπικ πεφτει το κραξιμο της αρκουδας απο ενα σκασμο λογαριασμους αλλα εσεις ασχοληθηκατε με τα δικα μ 4 μετρημενα ειρωνικα ποστ.
Τεραστιο κομπλεξ μαγκες.
Οσο για τον Οντι να τον χαιρεστε. Κοσμημα του φορουμ. Και αφου αυτομπαναριστηκε δεν τρεχει καστανο ε?
Μπινελικια σε αλλα μελη και ολα κομπλε.
Ριχτε ρε εναν μηνα να σας δω.
Ειλικρινα ο μονος λογος π κρατιεμαι ειναι γτ μετα το μπαν δεν μπορω να δω το φορουμ απο κινητο μεσω tapatalk. Ειστε θλιβεροι
- sourmenetes
- Moderator
Μίλησα για την ώρα του αγώνα που πέφτει το κράξιμο το ένα μετά το άλλο.
Επίσης δε μίλησα μόνο για σένα!
Μίλησα για 3 4 λογαριασμούς.
Μην τρελαινεσαι!
Ειπα ότι αυτούς έχουμε γιατί τους κραζουμε;;
Επίσης δε μίλησα μόνο για σένα!
Μίλησα για 3 4 λογαριασμούς.
Μην τρελαινεσαι!
Ειπα ότι αυτούς έχουμε γιατί τους κραζουμε;;
Μιλησες για μενα προσωπικα δυο ποστ πιο πανω. Επομενως δεν με νοιαζει για ποσους αλλους μιλησες. Οταν θα αναφερεσαι σε μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ νομιμοποιωντας τα καραγκιοζιλικια του καθε Οντι, τοτε αυτα π λες να ειναι τεκμηριωμενα και απολυτως ακριβη.
Την ωρα του αγωνα τα ποστ μ ηταν αυτα π ανεφερα πιο πανω. Κατσε μετρα τα και ελα να μου πεις.
Διαβασες το ποστ του Οντι? Θα το σχολιασεις?
Την ωρα του αγωνα τα ποστ μ ηταν αυτα π ανεφερα πιο πανω. Κατσε μετρα τα και ελα να μου πεις.
Διαβασες το ποστ του Οντι? Θα το σχολιασεις?
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ μίλησα για σένα και είπα για αυτά τα ποστ
Αν εσύ το θεωρείς νορμάλ όλα τα ποστ αν είναι κράξιμο και να σου πούμε οκ πειράζει δικαίωμα σου.
Επίσης είπα για 3 4 λογαριασμούς που κάνανε το ίδιο.

Αν εσύ το θεωρείς νορμάλ όλα τα ποστ αν είναι κράξιμο και να σου πούμε οκ πειράζει δικαίωμα σου.
Επίσης είπα για 3 4 λογαριασμούς που κάνανε το ίδιο.