Υπάρχει και το παράλληλο σύμπαν που του την περνάει ο Αουγκούστο και αυτός προσπάθησε να τριπλαρει ανεπιτυχώς τον τερματοφύλακα αντί να πλασάρειaivas19 έγραψε:Σε ενα παραλληλο συμπαν ο Αγκουστο του ειχε βγαλει σωστη πασα και το πεταξε το γκολακι. Βαλε και αυτο που χανει, μανι μανι εκανε το 66% των ευκαιριων μας [FACE WITH TEARS OF JOY]
71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
-
Ναι ρε φιλε,εγραψεςrenegade έγραψε:Κακός έως πολύ κακος.
Δεν κράτησε καθόλου μπάλα ώστε να ανέβει η ομάδα.
Κακές πρώτες επαφές,κακό συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Τον σώζει μόνο η ευκαιρία και η πόλη καλή κίνηση ανάμεσα στους αμυντικούς

Εισαι μεγαλος...ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
Ακριβώς αυτό, το δεύτερο που είπες. Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής του στην Ισπανία, είπε ότι δεν είναι η φυσική του θέση να παίζει μόνος του στην κορυφή. Αυτό το είχε κάνει επειδή είχε τραυματισμούς η ομάδα και έλειπε ο επιθετικός που είχαν που έπαιζε στην κορυφή και αναγκαστικά έπαιξε κάποια ματς εκεί ο Μπράντον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι τόσο οργανωτής είναι πιο πολύ εκτελεστής. Ταιριάζει πολύ σε ομάδα που παίζει με δύο φορ.
Και αυτό το αναφέρω διότι θα είναι αρκετά αυστηρό να τον κρίνουμε με βάση τα νούμερα (που μακάρι να κάνει) όσον αφορά τα γκολ, ασίστς κλπ. Πάντως κάνει καλή δουλειά, είναι χρήσιμος παίχτης.
Βέβαια σε μια τόσο κομβική θέση θα έπρεπε να είχαμε έναν στην κορυφή που να παστελώνει, δεν νοείτε σοβαρή ομάδα δίχως σκόρερ.
- john4serres
Ισπανός σαλπιγγίδης.
και προσοχή, δεν το λέω με καθόλου κακή χροιά, ίσα ίσα.
και προσοχή, δεν το λέω με καθόλου κακή χροιά, ίσα ίσα.

Έχω την εντύπωση ότι με μέτωπο στην εστία είναι πολύ καλύτερος, γι' αυτό και θέλω να δοκιμαστεί αριστερά.Napoli4 έγραψε: Όμως δεν κρατάει μπάλα, στην ανάπτυξη δεν δίνει κάτι και δεν είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Ο παίχτης πάντως νομίζω ότι έχει πολύ καλή τεχνική και τρίπλα.
-
Υπερτιμιος και μια χαρα οντως, αλλα μια εχασε κεφαλια απο το μισο μετρο στην πρωτη αγωνιστικη, δυο εχασε το τετ α τετ στην δευτερη που πηγε να περασει τον τερματοφυλακα με ντριμπλα, τρια εχασε χθες την φαση που την εστειλε πανω στον Κουεστα.
Προσοχη δεν τον κραζω και προφανως δεν φταιει αυτος για την εικονα στην επιθεση, αλλα δειχνει λιγο δυσκολος στο γκολ. Μακαρι να κανω λαθος. Αν εβαζε και τα γκολ θα ηταν μεταγραφαρα παντως.
Προσοχη δεν τον κραζω και προφανως δεν φταιει αυτος για την εικονα στην επιθεση, αλλα δειχνει λιγο δυσκολος στο γκολ. Μακαρι να κανω λαθος. Αν εβαζε και τα γκολ θα ηταν μεταγραφαρα παντως.
-
Σε σχέση με Ακπομ που έκανε το πρώτο κοντρολ στο ύψος της αντιπαλης περιοχής κ μέχρι να καταφερει να σταματήσει τη μπάλα, έφτανε στο κέντρο είναι μεγάλη αναβάθμιση.Miles έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι με μέτωπο στην εστία είναι πολύ καλύτερος, γι' αυτό και θέλω να δοκιμαστεί αριστερά.Napoli4 έγραψε: Όμως δεν κρατάει μπάλα, στην ανάπτυξη δεν δίνει κάτι και δεν είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Ο παίχτης πάντως νομίζω ότι έχει πολύ καλή τεχνική και τρίπλα.
renegade έγραψε:Υπάρχει και το παράλληλο σύμπαν που του την περνάει ο Αουγκούστο και αυτός προσπάθησε να τριπλαρει ανεπιτυχώς τον τερματοφύλακα αντί να πλασάρειaivas19 έγραψε:Σε ενα παραλληλο συμπαν ο Αγκουστο του ειχε βγαλει σωστη πασα και το πεταξε το γκολακι. Βαλε και αυτο που χανει, μανι μανι εκανε το 66% των ευκαιριων μας [FACE WITH TEARS OF JOY]
Νομίζω υπάρχει μια υπερβολή. Ίσως να μην είναι το πιστόλι αλλα ποσοστά πριγιοβιτς δεν γίνεται να ξαναβρούν,είναι αδύνατο.
Για μένα το πραγματικό μεγάλο πρόβλημα,ειδικά χθες,είναι ότι πήρε μόνο μια φάση για τελείωμα,στην οποία δεν μπορείς να πεις ότι έκανε τσαφ, ήταν τρομερά άτυχος,μια χαρά τελείωμα εκανε
- loukas karadimos
ακριβωςGINOLA έγραψε:renegade έγραψε:Υπάρχει και το παράλληλο σύμπαν που του την περνάει ο Αουγκούστο και αυτός προσπάθησε να τριπλαρει ανεπιτυχώς τον τερματοφύλακα αντί να πλασάρειaivas19 έγραψε:Σε ενα παραλληλο συμπαν ο Αγκουστο του ειχε βγαλει σωστη πασα και το πεταξε το γκολακι. Βαλε και αυτο που χανει, μανι μανι εκανε το 66% των ευκαιριων μας [FACE WITH TEARS OF JOY]
Νομίζω υπάρχει μια υπερβολή. Ίσως να μην είναι το πιστόλι αλλα ποσοστά πριγιοβιτς δεν γίνεται να ξαναβρούν,είναι αδύνατο.
Για μένα το πραγματικό μεγάλο πρόβλημα,ειδικά χθες,είναι ότι πήρε μόνο μια φάση για τελείωμα,στην οποία δεν μπορείς να πεις ότι έκανε τσαφ, ήταν τρομερά άτυχος,μια χαρά τελείωμα εκανε
συνηθως για παιχτη δεν μιλαω πριν περασει το εξαμηνο αλλα αυτος ο αληταρας μου χει κλεψει την καρδια.
ο επιθετικος τρεφεται απο τα γκολ. τελος
βγαλτο το παιδι 5 φορες με την εστια και το 1/5 θα γινει σε καποια φαση 2/5 και 3/5 και θα παιξει μια σταθεροητα στις 1/3
αλλα θελει τελικες και ΧG
ενα δεκαρι ρε, ΕΝΑ ΔΕΚΑΡ
Μιλάμε για παίκτη που εχθές είχε 10/43 συνολικές ενέργειες.GINOLA έγραψε:renegade έγραψε:Υπάρχει και το παράλληλο σύμπαν που του την περνάει ο Αουγκούστο και αυτός προσπάθησε να τριπλαρει ανεπιτυχώς τον τερματοφύλακα αντί να πλασάρειaivas19 έγραψε:Σε ενα παραλληλο συμπαν ο Αγκουστο του ειχε βγαλει σωστη πασα και το πεταξε το γκολακι. Βαλε και αυτο που χανει, μανι μανι εκανε το 66% των ευκαιριων μας [FACE WITH TEARS OF JOY]
Πρέπει να ψάξω πολύ πίσω στον χρόνο για να βρω χειρότερο στατιστικό.
- john4serres
-
Σήμερα έκανε τσαφ σε εύκολη φάση και όταν πήγε να περάσει παίκτη έπεσε πάνω του. Κλαίω...
-
- Επικοινωνία:
Από τους καλύτερους και πάλι. Έδωσε πνοή, τρεξίματα και θα είχε και ασίστ αν ο Narey δεν την έβλεπε zu23.Η vfm μεταγραφή της χρονιάς μέχρι στιγμής