Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

paokovia έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εύχομαι να αποκλειστούν στον επόμενο γύρο και οι 2. Και όποιος έχει το επιχείρημα ότι είμαι λάθος και θα χρειαστούμε βαθμούς, του απαντάω ότι πολύ ωραίους βαθμούς δίνει και το ουέφα. Φράγκα δε δίνει.... Το επιχείρημα ότι είναι ελληνικές ομάδες το θεωρώ το λιγότερο "αστείο".
Αν αποκλειστούν στον επόμενο γύρο θα μπούνε στους ομίλους ΓιουΛου κι αυτό θα σημαίνει λιγότερα λεφτά για ΜΑΣ (αν με το καλό προκριθούμε).

(Για τους βαθμούς χέστηκα...δεν με ενδιαφέρει να βγαίνουμε Ευρώπη σαν 6οι...)
Αυτό μάλιστα. Είναι όντως επιχείρημα που ξέχασα να γράψω. Μιλάμε για 2 εκατομμύρια ευρώ που διεκδικούνται από τις ελληνικές ομάδες. Αν περάσουμε μόνο εμείς, όλα δικά μας. Αλλά πραγματικά και πάλι δε ξέρω. Το uefa σε δίνει 2 και το ch.l 17...... Αναβαθμίστηκε μεν αλλά ακόμα τρελή η διαφορά.
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Φίλε "ΑποστόληςΑ" δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τον κοντοπούτανο Λαγό και αν έχεις πάρει χαμπάρι και έχεις διαβάσει κατά καιρούς τι έχει γραφτεί εδώ μέσα και τι έχει γίνει.

Ο Λαγός Σαλπιγγίδης δεν έχει καμιά θέση στο ΠΑΟΚ και απλά και μόνο γιατί είμαστε μια χαρά κι εμείς αλλά και αυτός εκεί στους Βάζελους. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε κάποιοι που τον γουστάρετε και δεν τον αφήνετε εκεί που είναι κι εμάς στην ησυχία μας.

Κάντε μας τη χάρη, είπαμε ΠΑΟΚ για τον Λαγό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
paokovia έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εύχομαι να αποκλειστούν στον επόμενο γύρο και οι 2. Και όποιος έχει το επιχείρημα ότι είμαι λάθος και θα χρειαστούμε βαθμούς, του απαντάω ότι πολύ ωραίους βαθμούς δίνει και το ουέφα. Φράγκα δε δίνει.... Το επιχείρημα ότι είναι ελληνικές ομάδες το θεωρώ το λιγότερο "αστείο".
Αν αποκλειστούν στον επόμενο γύρο θα μπούνε στους ομίλους ΓιουΛου κι αυτό θα σημαίνει λιγότερα λεφτά για ΜΑΣ (αν με το καλό προκριθούμε).

(Για τους βαθμούς χέστηκα...δεν με ενδιαφέρει να βγαίνουμε Ευρώπη σαν 6οι...)
Αυτό μάλιστα. Είναι όντως επιχείρημα που ξέχασα να γράψω. Μιλάμε για 2 εκατομμύρια ευρώ που διεκδικούνται από τις ελληνικές ομάδες. Αν περάσουμε μόνο εμείς, όλα δικά μας. Αλλά πραγματικά και πάλι δε ξέρω. Το uefa σε δίνει 2 και το ch.l 17...... Αναβαθμίστηκε μεν αλλά ακόμα τρελή η διαφορά.

Μακριά ο βαζελόγαυρος απ'το γουλού. Ας περάσουν ομίλους τσουλού κι ας βγουν 4οι. ΜΑΚΡΙΑ απ'το γουλού

Να μας δείχνουν και τα κανάλια. Να ξέρουν τα πιτσιρίκια οτι φέτος Πέμπτη = ΠΑΟΚ

Τέλος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεμιστοκλή έχεις δίκιο ότι τον βλέπω συναισθηματικά. Όχι όμως φανατικά! Αυτό είναι που προσπαθώ να "πω". Ο Σαλπι είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως όλοι οι άλλοι : Σήμερα αγωνίζεται σε μία άλλη ομάδα αύριο μπορεί στον ΠΑΟΚ. Το να μην τον θέλω όμως επειδή κάποτε ήταν εδώ και έφυγε, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Με τη λογική αυτή ούτε τον Βρύζα έπρεπε να πάρουμε πίσω, ούτε τον Θοδωρή, ούτε τον ΓΧ κλπ.
Εγώ βλέπω ότι ο παίκτης πήγε σε μια ομάδα που εκείνη τη στιγμή του έδινε περισσότερες προοπτικές, τόσο οικονομικά, όσο και ποδοσφαιρικά και καλά έκανε! Δεν το επιδίωξε, αντίθετα μας ξελάσπωσε οικονομικά αλλά και να το επιδίωκε δεν τρέχει τίποτε.
Δεν θα μου άρεσε να έρθει πίσω μόνο αν ήταν κωλοχαρακτήρας και θα χαλούσε την οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Τώρα για το ότι μας στέρησε βαθμούς, πάλι δεν συμφωνώ! Αλίμονο αν ρίξουμε το φταίξιμο μια ήττας σε έναν αντίπαλο παίκτη! Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η νίκη (ή η ήττα) έρχεται με συλλογική προσπάθεια, άσχετα αν είναι ένας αυτός που σκοράρει κάθε φορά.
Ο στόχος μας είναι πώς θα γίνει ο ΠΑΟΚ μας μεγάλη ομάδα, και σ' αυτή τη λογική χωράνε όλοι οι καλοί.
Διευκρινίζω ότι τα παραπάνω συνιστούν απλά την άποψή μου επί του θέματος, η οποία δεν είναι και η αντικειμενικά σωστή, αλλά μόνον αυτή που εγώ θεωρώ ως σωστή.

+1

Όποιος μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μας καλώς να ορίσει... Επαγγελματίας ήταν! Δηλαδή θα κλέψουμε τον καλύτερο περσυνό παίκτη του βαζελου και τη μόνη μεταγραφή που τους βγήκε και θα πούμε όχι??? Ο Σαλπιγγίδης λέει ότι είναι ΠΑΟΚτσής... Δεν ξέρω αν είναι και δεν με νοιάζει... Αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην πορεία προς την κορυφή τον θέλω σύμμαχο...
Άβαταρ μέλους
monsieur cannibale

Δημοσίευση από monsieur cannibale »

Χωρίς να σχολιάσω καθόλου το θέμα, μπορείτε απλώς να συνεχίσετε την συζήτηση στο τόπικ "Ποιον παίχτη θα θέλατε στον ΠΑΟΚ" ή όπως αλλιώς το λένε; Εδώ γίνεται γενική συζήτηση για άλλες ομάδες, οπότε αν κι εγώ με την σειρά μου δεν περιοριζόμουν σε ένα απλό σχόλιο, αλλά άνοιγα μαζί με άλλους δυο-τρεις κουβεντούλα για το πόσο θέλω τον Γκαλέτι θα τα άκουγα και δικαίως. Ευχαριστώ.

Γκαλέτι αλάνι - παράτα το λιμάνι
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ρε παλικάρια εντάξει δε παίζει αυτό που ακούω δηλαδή. Έψαξα να βρω το ματς του Ρούλη με την Μπόκα. Ο σχολιαστής είναι Ισπανός και δε καταλαβαίνω γρι. Εδώ και 3 λεπτά έχει πει 5 φορές την λέξη ΠΑΟΚ. Δηλαδή είναι απίστευτοι οι συμπολίτες. Τι θα τους είπαν άραγε. 5 φορές!!!! Αν είναι δυνατόν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εμένα άραβας το σπικάρει , στο αλ τζαζίρα1, αλλά όλο για κάποια ΜΠΟΚΑ λέει...

:) :) :)

που παίζει με ένα χελένικ κλαμπ

:shock:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Aυτή είναι η πρώτη ομάδα της Μπόκα? Ο Ρικελμε, το παρολιγον δεκάρι μας, παγκίτης είναι?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν υπάρχουν πρώτα και δεύτερα στη 2η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ναι, αλλά είναι η εντεκάδα που παίζει συνήθως η αυτοί που καλύπτουν τα κενά?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αντε και παίζει με εναλλακτική 11άδα λέει κάτι αυτό?
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

με οποιους και να παιζει ηρθε εκανε τη δουλεια της και πληρωθηκε κι απο πανω!(με μας γιατι σημβαινει το αντιθετο? :) ) και εφυγε για αλλες περιπετειες....
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Με επιστήμονες ασχολείται η ΟΥΕΦΑ ή είναι πολύ απασχολημένη με το να μετράει πυρσούς?

Ενταση στο «Καραϊσκάκη»!

Ούτε και απο ένα θεωρητικά «ακίνδυνο» παιχνίδι, όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έλλειψαν τα επεισόδια!

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:00, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» επιτέθηκαν (σ.σ. εκτός του γηπέδου) με πέτρες και ξύλα στους περίπου 50 φιλάθλους της Σλόβαν Μπρατισλάβας (σ.σ. περίπου 50-60 άτομα) που εκείνη τη στιγμή προσέρχονταν στο στάδιο «Καραϊσκάκη», προκειμένου να παρακολούθήσουν τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Επιπλέον ένταση υπήρξε και σε άλλο σημείο στον εξωτερικό χώρο του «Καραϊσκάκη», όταν οπαδοί των Πειραιωτών που δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια για το ματς, προσπάθησαν να εισέρθουν στις κερκίδες με «ντου». Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ένταση με την αστυνομία για κάποια ώρα, πριν τα πνεύματα ηρεμήσουν τελικά.

Πάντως εκείνοι που συνελήφθησαν ήταν τέσσερις Σλοβάκοι οπαδοί, λόγω μέθης...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3663411
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Που πανε τα γατακια με ντου?Αφου δεν το εχουν,τι το κανουν? :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

καλα συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι πολυ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!
δλδ οποτε πηγαινει καποια ομαδα με 50-60 ατομα θα τρωει ξυλο και οταν ειναι ναερθουν 5-6 ατομα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα καταστρονουν ολοκληρο πολεμικο σχεδιο? Ε οχι ρε πουστηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”