Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από Hideguti »

Ν'αρχισουμε τις ατομικες προπονησεις δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Ειλικρινά θεωρείς οτι αυτό το χτιστό κρέας έχει ψήγματα ταλέντου?Μπροστά του ο Αγαδάκος είναι Anthony Bonner...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν είναι και Μαρμαρινός
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Πωωωω...Απ'τον Άνα στον Κα΄ι΄άφα... :shock:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Hideguti έγραψε:Ν'αρχισουμε τις ατομικες προπονησεις δηλαδη?

Αν έχεις καλό ύψος πατάς ρακέτα να σε δοκιμάσουμε. :)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Νομίζω πως είχε δοκιμαστεί και παλιότερα. Μάλλον δεν έπεισε :)
Δεν ξέρω αν ο Σούλης δει κάτι που δεν είδαν οι προηγούμενοι......
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Δε νομίζω ότι το μπάσκετ της Ουγγαρίας έχει να επιδείξει κάτι της πολύ προκοπής.
Aν ήσουν πολίστας, την παλεύαμε τη δουλειά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λοιπον κατι για τον μαρκοπουλο τον καλυτερο ελληνα προπονητη κατα τη γνωμη μου με πολλες παραστασεις και μεγαλη γνωση στο μπασκετ. Για να μην παραμυθιαζομαστε ομως ομαδικος ο σουλης ηρθε στον ΠΑΟΚ γιατι το δημιουργημα του (μαρουσι) διαλυετε για τους λογους που ξερουμε ολοι.
Και επειδη μαλλον αποτι φενετε δεν εχει πια φιλοδοξιες για να στησει μια ομαδα στο εξωτερικο μιας και το μπασκετ στην ελλαδα εχει πεσει στην απαξιωση, τουλαχιστον πριν εμφανιστουν οι αγγελοπουλοι που εδωσαν ενα αντιπαλο δεος στους φαρμακοποιους.
Οι οποιοι φαρμακοποιοι ειναι ο θανατος του ελληνικου πρωταθληματος καθως με την αγαπη τους για τον βαζελο εβαλαν απιστευτα λεφτα περνωντας οτι καλυτερο κινητε και εκανε ομαδες με ιστορια να φαινοντε ομαδουλες μπροστα του.
Και για να τελειωνω εγω που εγινα ΠΑΟΚ απο το μπασκετ που στην εφηβικη μου ηλικια ειδα τοσο μπασκετ οσο ισως δεν εχει δει κανενας με την τρελα των καναλιων να δειχνουν το παγκρατι του μπακατσια, το περιστερι του μυλωνα, τον ηρακλη του παπαδοπουλου,και γενικα οτι κινητε με βομβαρδισμο μεταδωσεων σε καθημερινη βαση λεω οτι μακαρι να φτιαξουμε μια σημπαθητικη ομαδα που να παλευει και να παρουσιαζει ενα ικανοποιητικο θεαμα αλλα την ομαδα που ειδα στην εφηβεια μου δεν προκειτε να την ξαναδω μεχρι να πεθανω.

Υ.Γ1 φιλε κωστα εγω απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου η μονη μου ασχολια ηταν η παρακολουθηση του μπασκετ βλεποντας να παρελαζουν εδω μεσα ονοματα τυχαρπαστων αθλητων για την ομαδα που επαιξε το πιο θεαματικο μπασκετ για μια δεκαετια τουλαχιστον σε ολη την ευρωπη με πιανει η ψυχη μου.

Υ.Γ2 το μαυρο γαλλακι τζακσον μου φενετε τον ελεγαν που επαιξε στον τελικο με την τα δικη μας εθνικη θα αφησει εποχη το υπογραφω.
ΗΓΕΤΗΣ με ολη την σημασια της λεξης παρα πολλα χρονια ειχα να δω τετοιον παιχτη,παλιας κοπης με συγχρονα σωματικα προσοντα.

Υ.Γ3 πως θα δικαιλογουσα το νικ μου αν δεν εγραφα κατι και για το μπασκετ που παροτι μπουχτισα η αγαπη μου για αυτο θα με ακολουθει σε ολη μου την ζωη.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:
free4 έγραψε:Aρχίζει κι επιβεβαιώνεται η αισιοδοξία μου!!!

Ακόμα είσαι αισιόδοξος?
Φτάσαμε Αύγουστο και σε λίγο ξεκινάει και το πρωτάθλημα.

Πρώτον το πρωτάθλημα ξεκινά Οκτώβρη..

Δεύτερον, πρωτεύων ζήτημα, όπως πήγαν τα πράγματα ξαναείναι η ολοκλήρωση της εκκρεμότητας Χαριτόπουλου που τραβάει περισσότερο από ότι πρέπει και δοκιμάζει να νεύρα και τις αντοχές μας..

Τρίτον, όπως είμαστε, πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες προκειμένου να πάρουμε το πιστιποιητικό από την ΕΕΑ.

Τέταρτον, η ομάδα είναι κυριολεκτικά στο μηδέν και πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να ανακοινώνουμε ονόματα που πιστεύω ότι τα έχουν έτοιμα αλλά λόγω των προβλημάτων δεν ανακοινώνονται!

Πέμπτον, από επίσημα χείλη (Ερνεστ Ράτζεν), η ομάδα το επόμενο 10ήμερο θα πρέπει να έχει ένα υποτιπώδες ρόστερ για να ξεκινήσει σιγά σιγά προετοιμασία.

Εκτον, μη νομίζετε ότι στην ΚΑΕ κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Υπέρβαση σαφώς και δεν πρόκειται να γίνει, αλλά το ζήτημα των χρεών προς τους υπόλοιπους, θα μας καθηλώσει σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ..

Με τον Μαρκόπουλο και τον Σταυρόπουλο, είμαι σίγουρος ότι και τον παίκτη των 80 χιλιάδων ευρώ θα τον κάνουν να δίνει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί. Μην τρελαθείτε δλδ αν δείτε 2-3 Αμερικανούς να βγάζουν μάτια και να πλαισιώνονται από έναν Τσιάκο κι έναν Καλαμπόκη και η ομάδα να πετάει. Αλλωστε ο ίδιος ο Ράτζεν είπε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πολεμήσει ακόμα και την 4η θέση. Δε νομίζετε ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει από μας??
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες Free ειδικά το ότι ξεκινάμε Οκτώμβρη.
Δηλαδή έχουμε περίπου 55 μέρες ακόμα.
Δηλαδή μέσα σε αυτές τις περίπου 55 μέρες θα πρέπει να λυθεί το αγκάθι Χαριτόπουλου που είναι ένας απο αυτούς που του χρωστάμε λεφτά αν κατάλαβα καλά αλλά ο παίχτης για κάποιον λόγο έχει στραβώσει και μας πάει πίσω στις διαπραγματεύσεις.
Μέσα σε αυτές τις 55 μέρες επίσης θα πρέπει να έχουμε κλειδώσει το πιστοποιητικό απο την ΕΕΑ και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να έχουμε πληρώσει ότι χρωστάμε σε τρίτους για να αποκτήσουμε φερεγγυότητα όπως εμείς οι πολίτες με το χαρτί της εφορίας κάθε χρόνο.
Εφόσων αυτά τα 2 σημαντικά προβλήματα τακτοποιηθούν με εκείνα τα λεφτά τα 15000Ευρώ που έδωσε ο Χρυσός Δικέφαλος τότε θα πρέπει να αποκτηθούν οι παίχτες οι οποίοι λογικά θα έχουν και προσύμφωνο με την ομάδα ήδη.
Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει μέσα σε αυτές τις μέρες και ένα τυπικό ρόστερ απο κάποιους διαφόρων ηλικιών μάλλον για να πούμε ότι θα κάνουμε και κάπου προετοιμασία.
Πραγματικά έχει πολύ δουλειά να ρίξει αυτές τις μέρες η διοίκηση μας.
Αλήθεια ποιο είναι το μπάτζετ που έχει θέσει για φέτος ή και ακόμα καλύτερα έχουμε κάποια απευθείας ενημέρωση όπως η ίδια μας είχε υποσχεθεί για τις κινήσεις που κάνει σχετικά με τον τρόπο εξυγίανσης της ομάδας?
3η θέση μας είχε υποσχεθεί και ο Δρόσος τώρα πέσαμε στην 4η?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν μπορεί ο Χαριτόπουλος κι ο κάθε Χαριτόπουλος να προκαλεί τόσο μεγάλη αναστάτωση για μόλις.. 27.000 ευρώ(!) όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Χαλβατσιώτη στα ΣΠΟΡ.

Θα με πείτε πως εδώ χάθηκε ο Γιαννόπουλος για 1000 ευρώ, αυτά που ζητά ο "Χάρι" είναι πολλά.. Το ζητούμενο όμως είναι η αδιάλακτη στάση τουπαίκτη που πιστευω πως,εάν δεν είχε εμπλακεί ο πατέρας του στη μέση, το θέμα θα είχε τελειώσει. Εδώ ακόμα κι ο δικηγόρος με τον μάνατζερ του λένε πως πλέον αφορά προσωπικά τον ίδιο τον παίκτη το θέμα και πως δεν ανακατεύονται άλλο στις διαπραγματεύσεις..

Οσον αφορα τα υπόλοιπα Γκας, πριν τις 15 Αυγούστου θα έχει κατατεθεί ο πλήρης φάκελος προς την επιτροπή αδειοδότησης προκειμένου να λάβουμε το πιστοποιητικό συμμετοχής τη νέα σεζόν.

Οσον αφορα τα υπόλοιπα, το μπάτζετ έχε κανονιστεί γύρω στα 850 χιλιάρικα και αν υπάρξει κάτι μπορεί να φτάσει, οριακά μέχρι το εκατομμύριο.

Από την άλλη, όλοι περιμένουν από ώρα σε ώρα τον τρόπο με τον οποίο και η ΠΑΕ θα βοηθήσει την ΚΑΕ ώστε να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται!
Άβαταρ μέλους
monsieur cannibale

Δημοσίευση από monsieur cannibale »

Η παρακάτω απορία του paokg4.org με απασχολεί κι εμένα. Αν και η απόσταση με εμποδίζει να έχω συστηματική πληροφόρηση για όσα γίνονται στην καε, άρα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω είναι ευπρόσδεκτος:

Έχει να κάνει με ένα θέμα, το οποίο σημειώθηκε μόνο από τον Αθλητική Μ.Θ. και κανέναν άλλο (στο διαδίκτυο πάντα, γιατί εφημερίδες δεν πολυδιαβάζουμε).

8 εκατομμύρια ευρώ (στο περίπου) τα προϋπολογισμένα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. 10% το θεσμοθετημένο ποσοστό του ΑΣ επί των εισπράξεων. Δηλαδή 800 χιλιάρικα. Only from diarkeias.

Τα λεφτά αυτά τα πήρε ο ΑΣ; Αν τα πήρε, γιατί δεν έδωσε 2 δραχμές για το ημιθανές μπάσκετ, για την κατάσταση του οποίου φέρει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης; Για να συμμαζευτεί η κατάσταση στην αρχή -και να μην δίνει ο Σύλλογος την εικόνα φιλανθρωπικού σωματείου, "το Χαμόγελο του Δικέφαλου"; Για να μην αναγκάζεται ο κόσμος να φωτογραφίζεται σαν την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ακόμα και για το διαρκείας των 80 ευρώ (τουλάχιστον αυτοί που δεν το θέλουν).

Από την άλλη, αν δεν τα πήρε, γιατί δεν τα πήρε; Υπάρχει καμιά συμφωνία κυρίων, πάνω-κάτω-δίπλα από το τραπέζι; Μεταξύ ποιων και με πιο σκεπτικό; Και τουλάχιστον γιατί δεν ανακοινώνεται για να ξέρουμε όλοι καθαρά και ξάστερα τι γίνεται.

Πρόσεξε. Η ερώτηση δεν αφορά το θέμα των ποσοστών, αυτών καθαυτών. Αυτή είναι μια άλλη ιστορία, που χωράει μεγάλη και σοβαρή συζήτηση. Μέχρι ένα σημείο έχει να κάνει με τις ειδικές συνθήκες που βρέθηκε η παε και όλα τα σχετικά και σεβαστά. Και σίγουρα, σε καταστάσεις ανάγκης, μπορεί να λαμβάνονται και κάποιες αποφάσεις που θέλοντας και μη, δεν είναι ανάγκη να δημοσιοποιηθούν.

Η ερώτηση αφορά το σήμερα (θεωρητικά και εξ όσων αντιλαμβανόμαστε, η παε δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση ανάγκης) και αφορά τα δεδομένα, τα οποία είναι και νομικά κατοχυρωμένα και τα γνωρίζουμε όλοι μας. Αφορά το μαγαζί του ΑΣ (του οποίου είμεθα μέλη) και το ημιθανές τμήμα μπάσκετ, που ελέγχεται επί της ουσίας αποκλειστικά και μόνο από την Tanasis S.A. και στον σκληρό πυρήνα του ΑΣ.

Δεκτές και υβριστικές απαντήσεις. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.

http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=713
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ας με χρωστούσαν και μένα 27000 Free και θα δεις που θα τους έτρεχα μετά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο ΠΑΟΚ του προτείνει διακανονισμό τριών δόσεων με σύνολο αποδοχών τις 138.000. Ο ίδιος δε δέχεται να πέσει κάτω από τις 165.000. Και μάλιστα μιλάμε για τη διαφορά του περσινού συμβολαίου του με τα Τρίκαλα!!!

Δουλεύει αλλού και τον πληρώνουμε εμείς!!!
Να δούμε στο τέλος ποιος θα πληρώσει τη νύφη!

Τι λες τώρα?
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Monsieur η απόδοση του 10% των απλών εισιτηρίων δεν ταυτίζεται με αυτήν των διαρκείας.Μη ξεχνάς οτι ένας τυχάρπαστος πρόεδρος Ανατολιωτάκης του α.σ. αεκ είχε πάει στα δικαστήρια τον κο Βανδή και τους συν αυτώ για αυτόν ακριβώς το λόγο.Δεν απέδιδε το 10% απο τα διαρκείας.Τι απεφάνθη το δικαστήριο δεν μπορώ να θυμηθώ αλλά είναι ακόμα ένα μπέρδεμα αν δικαιούται ο οποιοσδήποτε Α.Σ.ποσοστό απο τα διαρκείας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”