Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Δημοσιεύσεις: 1531
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 20:42
Τοποθεσία: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Επικοινωνία:

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

δεν ειχες υπνο αδερφε...ειχε και ζεστη ε?
καλως ηρθες...
Άβαταρ μέλους
Realcon
Δημοσιεύσεις: 3626
Εγγραφή: Δευ 14 Απρ 2008, 01:48

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Realcon »

cellophan έγραψε::?: ΜΑΝΤΖΙΟΣ :?

Και ο Αναστασάκος στην Καβάλα!
Ωραίο ποστάρισμα φίλε.
Καλώς ήρθες.
Μετά από αυτό καλά είναι να απέχω και λίγο από το paokmania.

Πείτε την γνώμη σας, ελεύθερα. Μην πετάτε παίκτες που ανήκουνε στο δυναμικό της ομάδας με παίκτες που θα θέλατε να έρθουνε.

Γνώμη μου.
Έτσι θα αρχίσω να λέω και θα καλύπτομε από κάθε π@π@ρι@
Άβαταρ μέλους
Realcon
Δημοσιεύσεις: 3626
Εγγραφή: Δευ 14 Απρ 2008, 01:48

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Realcon »

ehemithos 199 έγραψε:δεν ειχες υπνο αδερφε...ειχε και ζεστη ε?
καλως ηρθες...
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
magiktigra
Δημοσιεύσεις: 331
Εγγραφή: Δευ 29 Σεπ 2008, 19:11
Τοποθεσία: Καβάλα

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από magiktigra »

cellophan έγραψε::?: ΜΑΝΤΖΙΟΣ :?

Και ο Αναστασάκος στην Καβάλα!
Εγώ λέω και Χαριστεα..θα κάνουν τρελό δίδυμο.. lol ..Έλεος
Άβαταρ μέλους
magiktigra
Δημοσιεύσεις: 331
Εγγραφή: Δευ 29 Σεπ 2008, 19:11
Τοποθεσία: Καβάλα

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από magiktigra »

Α μιας και μπήκα στο συγκεκριμένο τόπικ, με τα ασπρόμαυρα τρέλα θα είναι τα παλικάρια ..Απ ό,τι βλέπω μάλλον είναι από Ξάνθη..Άντε Ζήση..το χωριό σου 10 χιλιόμετρα είναι από εκεί :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=kR2XkmYfm6Q
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6513
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Alastor »

υπαρχει διαφορα απτο να κανεις κολπα και απτο να ξερεις να παιζεις μπαλα.....

ο σαντος το ξερει καλυτερα απολους μαλιστα
Άβαταρ μέλους
cellophan
Δημοσιεύσεις: 3370
Εγγραφή: Δευ 03 Αύγ 2009, 03:24

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από cellophan »

Καλώς σας βρήκα παιδιά.....

....ναι είχε ζέστη....αλλά πάλι το A/C ήταν στο φουλ....ξέρω και εγώ....θα ταν κάτι που φαγα....

:x
dolphinto
Δημοσιεύσεις: 246
Εγγραφή: Δευ 09 Φεβ 2009, 16:50

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από dolphinto »

κοντος
κοντος
κοντος
κοντος
κοντος.... τι να λεμε τωρα... μεγαλη παιχτουρα...κινηση,πεισμα,ταχυτητα...
και ασε να δινουν εκατομυρια για αλλους...
ασε που ειναι ΠΑΟΚ και ας να γκρινιαζουμε εμμεις...

χωστε τα μου τωρα...
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9052
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Photis »

Είμαστε συντηρητικοί οπαδοί.Πρέπει να γίνουμε στυγνοί και να σκεφτόμαστε μόνο τι συμφέρει παικτικώς ώστε να δούμε κανά τίτλο πρωταθλητή μέσα στην 5ετεία...

:?
Άβαταρ μέλους
zoomgr
Δημοσιεύσεις: 2215
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 09:50

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν υπάρχει ΠΑΟΚΙ που είδε τον αγώνα του βαζελιακού εχθές και να μην είπε, "να χαμε τώρα τον κοντό δίπλα στον Μousli..."

δυστυχώς είναι απαραίτητος.... και ευτυχώς είναι ΠΑΟΚ και είμαστε ΠΑΟΚ
οπότε βλέπω να βρίσκεται η μέση λύση... στο μέλλον...

:shock:
kos
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από kos »

καποια στιγμη καποιος απο τους ζαγορακη - βρυζα πρεπει να παρουν δημοσια θεση για το θεμα σαλπι. η διοικηση μας καλα κανει και μιλαει λιγο, αλλα μερικες φορες πρεπει να παρεμβαινει και να βαζει τα πραγματα στην θεση τους. το θεμα σαλπι εχει κουρασει και ειναι φανερο οτι θα συνεχισει να μας απασχολει με την παραμικρη αφορμη.

ειναι γνσωτο οτι ο σαλπι εχει συμβολαιο και αυτη την στιγμη ειναι παικτης του παναθηναικου. τα περιθωρια παρεμβασης, δηλωσεων και πραξεων ειναι πραγματι στενα. μπορει ομως εστω και μεσα σε αυτα τα στενα περιθωρια ο επισημος ΠΑΟΚ να ξεκαθαρισει το θεμα για να ειναι ενταξει απεναντι στον κοσμο του.

-η παε ΠΑΟΚ δεν εχει καμια προθεση να δειξει ενδιαφερον για τον ποδοσφαιριστη δημητρη σαλπιγγιδη ακομη και αν ο παικτης δεν ανανεωσει με τον παναθηναικο

-η παε ΠΑΟΚ θα ενδιαφερθει για οποιονδηποτε ελευθερο ελληνα ποδοσφαιριστη κρινει ο προπονητης της οτι εχει θεση στην ομαδα.

διατυπωσεις υπαρχουν αρκετες και ειμαι σιγουρος πως η παε ΠΑΟΚ θα βρει την καλυτερη δυνατη οταν και αν ποτε αποφασισει να ξεκαθαρισει την θεση της απεναντι στον κοσμο.

απο τον τροπο που δουλευει και παρεμβαινει η διοικηση στην παοκτσηδικη καθημερινοτητα ειναι φανερο οτι πολυ δυσκολα θα κανει την παραμικρη παρεμβαση. ισως θεωρει οτι ειναι ακομη νωρις. ισως και να εχει δικαιο.

αυτο που ειναι απαραιτητο να γινει αυτη την στιγμη ειναι να ξεκαθαρισει η παε ΠΑΟΚ οτι δεν εχει δεχτει και δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτει παρεμβασεις στο εργο της απο οπαδους που διαφωνουν με την επιστροφη του σαλπιγγιδη. το αν θα τον παρουν ισως ειναι θεμα του επομενου καλοκαιριου. το αν θα κανουν αυτο που πιστευουν οτι ειναι το καλυτερο για την ομαδα ακομη και κοντρα στην θεληση ορισμενων οπαδων ειναι θεμα που ξεπερναει τον σαλπιγγιδη και τον καθε σαλπιγγιδη.

λενε και γραφουν οτι υπαρχουν συγκεκριμενες αντιδρασεις απο συγκεκριμενους οπαδους του ΠΑΟΚ. εαν αληθευει και εαν ο ζαγορακης κανει πισω λογο των αντιδρασεων αυτων ας παραχωρισει στους οπαδους αυτους μερος των μετοχων του και ας τους δωσει την διοικηση της ομαδας.

δεν ειναι δυνατον προσωπικοι εγωισμοι οπαδων να καθοριζουν τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας. εαν υπαρχει ιχνος αληθειας σε ολα αυτα γυρναμε δεκαετιες πισω. τι να το κανω το προπονητικο κεντρο οταν θα πρεπει να ρωτησω τον οπαδο ποιον παικτη θα φερω για να κανει προπονηση σε αυτο?
j.d.
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: Τρί 16 Ιουν 2009, 13:25

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από j.d. »

+1000
Άβαταρ μέλους
s44
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Πέμ 24 Ιούλ 2008, 01:19

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από s44 »

Φέρτε και τον φασούλα πίσω!!!! Μας έχετε ζαλίσει τ΄@@...

Δέκα κολλημένοι εδώ μέσα τον θέλετε τον κοντοπούτανο. Από την πλειοψηφία θα συνεχίσει να την παίρνει την απάντησή του ο προδότης όταν θα βρίσκεται απέναντί μας....
gate4mitsos
Δημοσιεύσεις: 2110
Εγγραφή: Σάβ 15 Μαρ 2008, 19:46

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από gate4mitsos »

+4 :shock:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2
Δημοσιεύσεις: 467
Εγγραφή: Τετ 29 Οκτ 2008, 23:49
Τοποθεσία: ROUND AND ROUND....

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν ο κοντός είναι ΠΑΟΚ ή Πανθρακικός ή Νίκη Βόλου.Οπως μου είναι αδιάφορο τι ομάδα είναι ο κάθε επαγγελματίας παίκτης του ΠΑΟΚ που πληρώνεται για αυτό που κάνει και ΔΕΝ εξασκεί το χόμπυ του και το απωθημένο του που είχε όταν ήταν παιδί ακόμα σε κάποια χώρα της Λ.Αμερικής κάποτε να τον αξιώσει ο θεός να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Θα μου ήταν όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον να τον δώ να αποτελεί τον-ιδανικό για μένα-παρτενέρ του Μούσλι,ερχόμενος στον ΠΑΟΚ και σε μιά θέση που η ομάδα πονάει όπως κι αν το δει κανείς.

Και για αυτούς που ακόμα δεν έχουν χωνέψει τον τρόπο που έφυγε και νοιώθουν δικαίως ή αδίκως οργισμένοι και προδομένοι για τον τρόπο που έφυγε,ας σκεφτούν.......παρεπιπτόντως ένοιωθαν το ίδιο άραγε και για τον Γ.Χ και τον Παντέλο??γιατί εγώ θυμάμαι ότι στην επιστροφή τους κανείς δεν μίλησε ενώ έγιναν και σημαίες του ΠΑΟΚ.
Μήπως αν κατά τον Ιανουάριο-που ο κοντός μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και μόνο ντουντούκα δεν έχει βγάλει να φωνάξει ότι θέλει να έρθει πίσω- έβγαινε μιά λιτή ανακοίνωση απ' την ΠΑΕ που μας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη για τα επόμενα χ χρόνια και ο-εκ των βασικών σου αντιπάλων-βάζελος γινόταν ελαφρώς μπουρδέλο,επειδή θα έχανε τον καλύτερο του επιθετικό και πρώτο του σκόρερ για 3 συνεχή χρόνια...Μήπως λέω όλη αυτή η κατάσταση μετρίαζε λίγο την οργή και την πίκρα τους?????
Μήπως όλο αυτό θα ήταν τεράστια μαγκιά του συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ έναντι του βάζελου???

Γιατί εγώ δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ τον ΠΑΟΚ να παίρνει πρωτοκλασάτο παίκτη από το ΠΟΚ....
Ούτε θυμάμαι παίκτη του ΠΟΚ στην μεγάλη ακμή της καριέρας του να δηλώνει ότι θέλει να γυρίσει πίσω.....όλοι μας θυμόταν όταν τους πετούσανε απ' την Αθήνα και βρίσκανε στέγη στον-βρε τον φουκαρά-ΠΑΟΚ όταν δεν είχανε άλλες επιλογές....
Αν κάποιος τα θυμάται διαφορετικά......
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα επιστροφής και τις σκέψεις του τεχνικού team,εγώ πάντως θα έδινα τα ρέστα μου για να το δώ όλο αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”