Αρης - ΠΑΟΚ 4/9 21:30 NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 4/9 21:30 NovaSports
Καμιά φάση θα κάνουμε εμείς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι πολλές πάσες στην άμυνα δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν και είναι μεγάλο ρίσκο! Επίσης σε τέτοια ματς τα κόρνερ και τα φάουλ είναι το μισό ματς, στα κόρνερ ως τώρα είμαστε κλασσικά κακοί. Δύσκολο ματς και μπροστά φαίνεται πόσο λείπει το δεκάρι να κρατήσει μπάλα και το φορ που θα κάνει το κάτι παραπάνω. Μακάρι να τους το καρφώσουμε!
Ειναι παντως φανερο οτι η ομαδα δεν υποτιμησε το ματς το οποιο ειναι θετικο. Βεβαια να δουμε αν θα παρουμε θετικο αποτελεσμα
Πολύ αναιμικος ο Λευτέρης στα μαρκαρίσματα σήμερα.
Τα στόπερ και ο Ντάγκλας κατά κύριο λόγο και, Μπράντον κατά 2ο αυτοί που είναι πιο πολύ μέσα στο ματς.
Τα στόπερ και ο Ντάγκλας κατά κύριο λόγο και, Μπράντον κατά 2ο αυτοί που είναι πιο πολύ μέσα στο ματς.
-
Dimg4
Αποστολη εγω τα ειχα πει. Ο Ναρει ειναι ενας πιο νεος Τζαλμα. Παλι εξτρεμ χωρις τριπλα πηραμεΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Narey δεν μ' αρέσει μέχρι τώρα.
Κλασικό παιχνίδι, όπου όσο δεν κάνουμε το κάτι παραπάνω, θα φάμε το γκολ και τα γνωστά.
Πολλά λάθη, περιμένω περισσότερα από τα χαφ μας και από την αριστερή πλευρά όπου έχουν αντίπαλο έναν κακό παίχτη.
Γενικά οι μικροί στα μπακ είναι μέτριοι πάντως.
Πολλά λάθη, περιμένω περισσότερα από τα χαφ μας και από την αριστερή πλευρά όπου έχουν αντίπαλο έναν κακό παίχτη.
Γενικά οι μικροί στα μπακ είναι μέτριοι πάντως.
ο Τζαλμάς είχε και έναν Μάτος απο πίσω....Dimg4 έγραψε:Αποστολη εγω τα ειχα πει. Ο Ναρει ειναι ενας πιο νεος Τζαλμα. Παλι εξτρεμ χωρις τριπλα πηραμεΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Narey δεν μ' αρέσει μέχρι τώρα.
- episimos73
Εδώ που έφτασε η ποιότητα του ρόστερ μας, αυτό μας έλειπε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Ας κοιταχτούμε λίγο στο καθρέφτη.aivas19 έγραψε:Ειναι παντως φανερο οτι η ομαδα δεν υποτιμησε το ματς το οποιο ειναι θετικο. Βεβαια να δουμε αν θα παρουμε θετικο αποτελεσμα
-
panpangr77
- PAOK_Antarctica
-
Dimg4
αυτοDemir έγραψε:Μέχρι το κέντρο καλοί είμαστε .. μετά θέλει και ποιότητα ..
-
ron-swanson