Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από giliopoulos »

rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:

Εσας σας φαίνεται λογικό να επενδύονται πρωτοφανή εκατομμύρια από γαύρο βαζελο και οαρη για μεταγραφές, την ίδια ώρα που ο εκλεκτός τους στην κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από την εποχή πείνας του β Παγκοσμίου πολέμου;

Υπάρχει σοβαρός επενδυτής που κάνει all in σε αυτή την εποχή;

Εγώ που κάθε φορά που σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμουν μεγιστάνας να χώνω 50 εκατομμύρια το χρόνο στον ΠΑΟΚ, σε αυτή την εποχή δεν θα έβαζα. Θα περίμενα να δω τι θα συμβεί

Εγώ λέω ότι υπάρχει συντονισμός να κάνουν επικοινωνιακά μπαμ και μπουμ γιατί είναι προεκλογική περίοδος και το ένα χέρι νιβει τ άλλο. Θέλουν να παρουσιάσουν μια δήθεν εκτόξευση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να καρπωθούν με έμμεσες και αμεσες παρεμβάσεις τα οφέλη
Φιλε μου οπως εξηγησα και σε αλλο ποστ,
Αρης και βαζελος πανω κατω στα ιδια ειναι στο ροστερ τους..
Ειδικα ο αρης εφυγε ολη η ομαδα και ηρθαν αλλοι τοσοι.
Ουσιαστικα δηλαδη κανει τοσες μεταγραφες γιατι ειχε και τις αντιστοιχες αποχωρησεις
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο γαυρος του χρονου τετοια εποχη και μεσα να μπει, δεν θα εχει προβλημα. Για τον βαζελο δεν ξερω. Αλλα για την γειτονια ειμαι σιγουρος οτι θα βαρανε τα κανονια στη Χαριλαου και θα τα ακουμε μεχρι τα καστρα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Οι μεταγραφές των άλλων είναι επειδή είχαν τον ΚΑΝΕΝΑ. Δείτε ποιοί έφυγαν απο γαύρο, ποιούς είχε ο βάζελος. Ο σκώληκας έχασε Τζεγκο Σασα Εντιαγέ Σουντγκρεν Γκάνεα και είδαμε τι ομάδα παιδική χαρά κάνανε.

Χτες οι κοκκινο πράσινοι δίδαξαν ποδόσφαιρο. ΜΙλάμε για κολλύριο ήταν τα μάτς τους.

Να μήν πώ για την άεχ που έθελξε με την ομάδα του Δήμαρχου.

Λοιπόν, εμείς θέλουμε και θέλαμε ένα fine tuning. Δεν θέλαμε σαν τον γκέι 10 παίκτες. Απλά λογω Ιούλη και συγκυριών αποκλειστήκαμε απ᾽το ΚΛ και το προτζεκτ πάγωσε. Είναι πολύ απλό.

Παίκτης θα έρθει, ιν Μπότο γουί τράστ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για τον ΠΑΟΚ μιλας η για την Σιτυ; Με 2 βαθμους διαφορά τερματισαμε απο τον ρουλη και 3 απο τον βαζελο. Θα διαβασει κανείς αυτα που γραφουμε και θα νομιζει οτι συγκρινουμε τη Σιτυ με τη Νοριτς...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Βέβαια εσύ ξεχνάς ότι στα playoffs ο προπονητής έκανε αλχημείες για να βγάλει ομάδα με 5-6 παίχτες μονίμως τραυματίες, που αν τις είχαν οι αντίπαλοι θα είχαν διαλυθεί, αλλά δεν βαριέσαι!

Υ.Γ. Για να μην ξεχάσω τα +16 παιχνίδια από Ρουλη και βαζελο αλλά εσύ πες για τη διαφορά...δίκιο εχεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει οκ παιξαμε μπαλαρα περσι ,τους πατησαμε ολους,το ροστερ μας δεν τους εβλεπε,αυτοι παλεύουν να φτασουν την ποιοτητα του ροστερ μας και εμεις εχουμε οπως εγραψε και ενας φιλος σε 7 θεσεις τους καλυτερους παικτες της λιγκας...Happy;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Βάζεις κουβέντες στο στόμα μου που δεν είπα. Αλλά κατάλαβές την παπαρια που είπες και το διορθώνεις με τρολια

Και για να σε προλάβω, συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά από αυτά. Δεν έχουμε ούτε διαφορά από αυτούς ούτε τίποτα. Μόνο έπαρση παραπανω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια ειναι η παπαρια που ειπα σε απαντηση του " οι αντιπαλοι ειχαν τον κανένα" ; Ειχαμε τοσο μεγαλη διαφορα στη περσινη μας αποδοση με βαζελο και ρουλη,σε βαθμο που μας δινει την ανεση να μην απαντησουμε στην αναβαθμιση του ροστερ τους;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δεν υπάρχει λόγος να αναλωνονμαστε σε αντιπαράθεση.Συμφωνω μαζί σου
Για κάποιο λόγο, μεταγραφές τελος
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

JohnDag έγραψε:Τις εξυπνάδες σου, εσύ συγκεκριμένα, αλλού.

Εδώ δε σε παίρνει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
? εγω συγκεκριμενα ? με ξερεις ?....ηρεμα λιγο γτ θα σπασεις την οθονη
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

joshua έγραψε:Ποια ειναι η παπαρια που ειπα σε απαντηση του " οι αντιπαλοι ειχαν τον κανένα" ; Ειχαμε τοσο μεγαλη διαφορα στη περσινη μας αποδοση με βαζελο και ρουλη,σε βαθμο που μας δινει την ανεση να μην απαντησουμε στην αναβαθμιση του ροστερ τους;
Έλα ρε Josh ξέρεις καλά οτι τα μάτς που δώσαμε με δαύτους ήταν 3 μέρες μετά Ευρωπαικά παιχνίδια, με απουσίες και μεγάλη κούραση. Εμείς παίζαμε στους 8 του ΚΛ και αυτοί ένα μάτς την βδομάδα. Και πάλι βγήκαμε 2οι, και πήγαμε και τελικό αποκλέιοντας γκεί και κούλα.

Υπολόγισε μόνο πόσα μάτς έκαναν Μπίσε και Κούρτιτς (και Ζιφκοβιτς).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να σου θυμισω οτι τον ρουλη πχ δεν τον νικησαμε σε κανενα απο τα 4 παιχνιδια μεσα στη χρονια. Ενα καλο διαστημα καναμε που μας εδωσε τη διαφορα καπου τον Γεναρη αν θυμαμαι καλα με τα συνεχομενα γκολ του Κουρτιτς.Οταν σιγησε ο Κουρτιτς αρχισαν τα προβληματα. Σε γενικες γραμμες κακο ποδοσφαιρο παιξαμε με μετρημενα καλα παιχνιδια. Επιπλεον εδω και τρια χρονια εμεις ριχνουμε συνεχως μπατζετ και ποιοτητα του ροστερ,ενω οι αντιπαλοι αντιστοιχα αυξανουν και τα δυο.Ε μοιραια καποια στιγμη θα σφιξουμε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:

Εσας σας φαίνεται λογικό να επενδύονται πρωτοφανή εκατομμύρια από γαύρο βαζελο και οαρη για μεταγραφές, την ίδια ώρα που ο εκλεκτός τους στην κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από την εποχή πείνας του β Παγκοσμίου πολέμου;

Υπάρχει σοβαρός επενδυτής που κάνει all in σε αυτή την εποχή;

Εγώ που κάθε φορά που σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμουν μεγιστάνας να χώνω 50 εκατομμύρια το χρόνο στον ΠΑΟΚ, σε αυτή την εποχή δεν θα έβαζα. Θα περίμενα να δω τι θα συμβεί

Εγώ λέω ότι υπάρχει συντονισμός να κάνουν επικοινωνιακά μπαμ και μπουμ γιατί είναι προεκλογική περίοδος και το ένα χέρι νιβει τ άλλο. Θέλουν να παρουσιάσουν μια δήθεν εκτόξευση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να καρπωθούν με έμμεσες και αμεσες παρεμβάσεις τα οφέλη
Δευτερη θεση για Τσου Λου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα ρε Dim τι έγινε με Φερναντες; Μια ειπες εκλεισε,μετα ξεκλεισε και μετα ειπες ξαναεκλεισε...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πέρσι έφταιγε το ότι παίζαμε Ευρώπη μέχρι τον Απρίλιο και είχαμε διαρκώς 5-6 τραυματίες. Άντε καλά.

Πρόπερσι που τερματίσαμε 3οι στη κανονική διάρκεια πίσω από το λήκι και καταφέραμε να το περάσουμε στα play off για μόλις 3 βαθμούς τι έφταιγε;;

Αγοράζουν λέει παίκτες γιατί δεν είχαν.
Δηλαδή αν είχαν, θα ήμασταν 5οι στη καλύτερη; Μιλάμε για επιχειρήματα τώρα όχι αστεία..

Και όοοοολα αυτά, απλά για να μην παραδεχθούμε πως οι 4 από τις πρώτες 5 ομάδες κάνουν τη προσπάθεια τους να ενισχυθούν εκεί που χρειάζεται, ενώ εμείς αρνούμαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”