PAOK FC Social media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: PAOK FC Social media

Δημοσίευση από jibbie »

ξερεις την αιτια; αν δεν την ξερεις, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν εβλαψε την ομαδα η τον Ιβαν προσωπικα; κι επισης, που διαβασες στο κειμενο που παρεθεσες οτι συμφωνουμε σ αυτο; οτι να ναι.

ο μονος λογος που μπηκα στη διαδικασια να κανω κατι που σιχαινομαι, να γραψω δλδ κατι χωρις να το εξηγησω πληρως, ηταν γιατι με την απομακρυνση του αρχισαν παλι τα μπινελικια στην ΠΑΕ οτι της εφυγε το στελεχος κτλ. κανενα στελεχος δεν της εφυγε, ποδι πηρε, κι ευχαριστω να λεει.

και κατι τελευταιο, η δουλεια του δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται μπροστα στις καμερες, αλλα και τα οσα κανει πισω απο αυτες. οποτε λιγουλακι μικρο καλαθι.

στο φορουμ μπαινουν και αλλοθρησκοι και δε θα τους κανουμε τη χαρη να βγαλουμε τα απλυτα μας στην φορα. παμε παρακατω.
kos

Δημοσίευση από kos »

Κανένας αλλόθρησκος δεν μπορεί να μας βλάψει.
Τα άπλυτα και τα τρυπήματα που μπαίνουν κάτω από το χαλί βλάπτουν.

Δεν το χωράει ο νους μου να έχει βλάψει τον ΠΑΟΚ ο οποιοδήποτε και να διαβάζω αποχαιρετησμους ατόμων που λόγο θέσης θα έπρεπε να είναι απέναντι στον οποιονδήποτε βλάπτει τον σύλλογο.

Να παίρνει πόδι και να το παρουσιάζει σαν να ήταν επιλογή του, και να κάνει μπίζνες με παίκτες του ρόστερ.

Αδιανόητα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καλα, μες το μυαλο μου εισαι, αλλα ειπα να μην ανοιξω παραπανω πληγες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντως είναι παρανοϊκό να ζητάτε από τον κόσμο να έχει άποψη σύμφωνα με αυτά που ΔΕΝ ξέρει.
Δεν αμφισβητώ την καλή πρόθεση, αλλά αφού δεν θέλετε/δεν γίνεται να πείτε τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε παραπάνω.
kos

Δημοσίευση από kos »

Όχι να τις ανοίξεις. Κάποτε ΠΑΟΚ σήμαινε ότι δεν παίρνω χαμπάρι... ότι λέω τα σύκα σύκα....
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ σε έκανε άνθρωπο... Από Μεταφραστής...αντιπρόεδρος... υποψήφιος....σε τρυπάνε και ρίχνεις δάκρυα αποχαιρετισμού στα σοσιαλ...
Άντε και....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

astral έγραψε:Πάντως είναι παρανοϊκό να ζητάτε από τον κόσμο να έχει άποψη σύμφωνα με αυτά που ΔΕΝ ξέρει.
Δεν αμφισβητώ την καλή πρόθεση, αλλά αφού δεν θέλετε/δεν γίνεται να πείτε τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε παραπάνω.
100% μαζι σου. γι αυτο ειπα, παμε παρακατω. δεν εχει νοημα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν ξέρω τι εννοείτε και ειλικρινά δε με νοιάζει να μάθω. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ως προς τον ΠΑΟΚ, ο Αρωνιαδης δεν έκανε κάτι κακό ή λάθος

Άμα έχετε εσείς άλλες πληροφορίες στείλτε μας μεηλ να μη τον υπερασπιζόμαστε χωρίς λόγο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ας πει κάποιος που ξέρει τι ήταν αυτό που τον έθεσε εκτός. Νομίζω όλοι καταλάβαμε αλλά περιμένουμε την επιβεβαίωση.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εγώ πάντως τώρα έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω. Γιατί μπορεί από την δουλειά του να ειμαι ευχαριστημένη αλλά αν ο λόγος που έφυγε είναι κάτι πιο σημαντικό από αυτό που πλασαρε (νέοι στόχοι κτλ) θα ήθελα να ξέρω. Δώστε μας ένα hint αν δεν θέλετε να μας πείτε ακριβώς. Τι να πω.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν ο λόγος είναι η εταιρία που τρέχει τα σόσιαλ μίντια των παικτών ας το πει κάποιος να κλείσει ανάλογα το θέμα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

rain μερα που ναι, δε θα το ανοιξω εδω περα να γινουμε ρδελομπου. θα στειλω στον σουρμε, αφου εχω το μειλ του, μια γενικη ιδεα του τι εχει παιχτει.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

jibbie έγραψε:ξερεις την αιτια; αν δεν την ξερεις, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν εβλαψε την ομαδα η τον Ιβαν προσωπικα; κι επισης, που διαβασες στο κειμενο που παρεθεσες οτι συμφωνουμε σ αυτο; οτι να ναι.

ο μονος λογος που μπηκα στη διαδικασια να κανω κατι που σιχαινομαι, να γραψω δλδ κατι χωρις να το εξηγησω πληρως, ηταν γιατι με την απομακρυνση του αρχισαν παλι τα μπινελικια στην ΠΑΕ οτι της εφυγε το στελεχος κτλ. κανενα στελεχος δεν της εφυγε, ποδι πηρε, κι ευχαριστω να λεει.

και κατι τελευταιο, η δουλεια του δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται μπροστα στις καμερες, αλλα και τα οσα κανει πισω απο αυτες. οποτε λιγουλακι μικρο καλαθι.

στο φορουμ μπαινουν και αλλοθρησκοι και δε θα τους κανουμε τη χαρη να βγαλουμε τα απλυτα μας στην φορα. παμε παρακατω.
Δηλαδή κάποιος που διαβάζει από δύο μέλη «μακριά από εμάς όσο καλός και αν είναι στην δουλειά του» και «δεν γινόταν να μείνει μετά από αυτό» πρέπει να καταλάβει ότι τα μέλη δεν συμφωνούν με την απομάκρυνση του Αρωνιάδη. Εντάξει, μάλλον άλλα εννοεί και άλλα καταλαβαίνει ο καθένας μας.

Ας κλείσει λοιπόν, αφού δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται να γίνουμε ρδελομπου.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εχω στειλει στον σουρμε, τα παραπονα στον δημαρχο :mrgreen:
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ο ΠΑΟΚ εβγαλε καποια ανακοινωση στην οποια ευχαριστει τον αρωνιαδη για την προσφορα του;

ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αφού αυτος τις εγραφε, θα γράψει για τον εαυτό του;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”