Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Παλι εκτος αποστολης Σοαρες,Σαστρε και οι συνηθεις Κουαλιατα,Ρικαρντο,Κουτσιας...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Άντε Boto αγόρι μου φέρε αυτόν https://www.transfermarkt.com/shoya-nak ... ler/188911 και τον άλλο από Shakhtar https://www.transfermarkt.com/olarenwaj ... ler/131694 να τελειώνουμε! Εκτός πλάνων και οι δύο και με δανεισμό με λογική οψιόν θα είναι win win κατάσταση.Και αυτό το σκυλί του πολέμου https://www.transfermarkt.com/saphir-ta ... ler/144779 αν κάνει ναζάκια ο Αύγουστος...και τέλος! Ούτε Marcelo,ούτε Biel,ούτε Bernard,ούτε Verbic,ούτε Pineda ζητάω!
Αν μπορει να κερδιζει χωρις αυτους, μαγκια του. Αν παλι ο Ιβαν θεωρει οτι του καιει την επενδυση, ας τον στειλει σπιτι του.joshua έγραψε:Παλι εκτος αποστολης Σοαρες,Σαστρε και οι συνηθεις Κουαλιατα,Ρικαρντο,Κουτσιας...
Περασαμε στην φαση των εργων οποτε αν φερει αποτελεσματα ας τα φερει και με τον Ζιφκο Ζιφκοβιτς βασικο. Αυτος επιλεγει την αποστολη αυτος και την ενδεκαδα. Οσο κερδαει μάγκας. Αν αρχισει τα κλαρινα, ας κανει κουμαντα ο προεδρος να αποδωθουν ευθυνες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά με τόσα άτομα που έχει το ρόστερ πάντα κάποιοι θα μένουν από έξω με 1 ματς τη βδομάδα.
Που είναι το περίεργο;
Που είναι το περίεργο;
Πάντως η υπερομάδα βάζελος που χτυπάει πρωτάθλημα απέναντι (πιστεύω) στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, μου φάνηκε χειρότερη κι απο πέρυσι. Κατοχή σε όλο το β μέρος είχε η Λεβαδειά του Δημητρακη και του Βρακά.
Μιά χαρά είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ κύριοι και το εννοώ. Αν έρθει και κανένας παίκτης ακόμα θα βοηθούσε, αλλά αυτά που βλέπω στο γήπεδο από τους άλλους με κάνουν αισιόδοξο για φέτος.
Μιά χαρά είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ κύριοι και το εννοώ. Αν έρθει και κανένας παίκτης ακόμα θα βοηθούσε, αλλά αυτά που βλέπω στο γήπεδο από τους άλλους με κάνουν αισιόδοξο για φέτος.
Σώπα ρε φίλε...όταν μιλάς εσύ συγκεκριμένα για τον Ιβάν και αν θέλει να βάλει λεφτά η όχι, είναι θέμα μεταγραφών; Πήγαινε στα του Ιβάν να κραξειςBlackgr4 έγραψε:Εδώ είναι τόπικ μεταγραφών. Του αγώνα είναι αλλού.omerta76 έγραψε:Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα, από τους ίδιους και τους ίδιους. Δεν βαρέθηκατε καθε μέρα να αναλύετε γιατί δεν έρχεται χαφ, τι κάνει και τι δεν κάνει ο Ιβάν, τι κάνουν οι αντίπαλοι.
Νισαφι πια, αύριο έχουμε αγώνα σημαντικό.
Μεταγραφές τελος
Αν οι mods κρίνουν πως τσάμπα υπάρχει, θα το κλείσουν. Μέχρι τότε μια χαρά συζήτηση γίνεται (για όποιον το θέλει προφανώς).
Τους έχεις δ ι να παίζουν τελευταία; Ειδικά ο Taider είναι πρώην παίκτηςboogeyman77 έγραψε:Άντε Boto αγόρι μου φέρε αυτόν https://www.transfermarkt.com/shoya-nak ... ler/188911 και τον άλλο από Shakhtar https://www.transfermarkt.com/olarenwaj ... ler/131694 να τελειώνουμε! Εκτός πλάνων και οι δύο και με δανεισμό με λογική οψιόν θα είναι win win κατάσταση.Και αυτό το σκυλί του πολέμου https://www.transfermarkt.com/saphir-ta ... ler/144779 αν κάνει ναζάκια ο Αύγουστος...και τέλος! Ούτε Marcelo,ούτε Biel,ούτε Bernard,ούτε Verbic,ούτε Pineda ζητάω!
Βασικά δεν σου είπα να πας πουθενά. Άρα δεν βλέπω λόγο να μου λες κάτι τέτοιο.omerta76 έγραψε:Σώπα ρε φίλε...όταν μιλάς εσύ συγκεκριμένα για τον Ιβάν και αν θέλει να βάλει λεφτά η όχι, είναι θέμα μεταγραφών; Πήγαινε στα του Ιβάν να κραξειςBlackgr4 έγραψε:Εδώ είναι τόπικ μεταγραφών. Του αγώνα είναι αλλού.omerta76 έγραψε:Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα, από τους ίδιους και τους ίδιους. Δεν βαρέθηκατε καθε μέρα να αναλύετε γιατί δεν έρχεται χαφ, τι κάνει και τι δεν κάνει ο Ιβάν, τι κάνουν οι αντίπαλοι.
Νισαφι πια, αύριο έχουμε αγώνα σημαντικό.
Μεταγραφές τελος
Αν οι mods κρίνουν πως τσάμπα υπάρχει, θα το κλείσουν. Μέχρι τότε μια χαρά συζήτηση γίνεται (για όποιον το θέλει προφανώς).
Το ότι εδώ είναι το τόπικ μεταγραφών, στο είπα επειδή ανέφερες πως έχουμε αγώνα αύριο. Αφού βέβαια πρώτα έκραξες γενικά και αόριστα.
Όσο για το αν έχω γράψει για τον Ιβάν και τα λεφτά του, πάντα με βάση τις μεταγραφές θα το έκανα, όχι για το αν δεν βάζει λεφτά για.. ανακαίνιση των γραφείων.
Πάντως μόνο λογικό δεν φαίνεται το ότι επιμένεις να συμμετέχεις, σε ένα τόπικ μεταγραφών, τη στιγμή που πιστεύεις πως "μεταγραφές τέλος!" και δεν σου αρέσουν αρκετά από αυτά που αναφέρονται.
Θα μου πεις και τι θα κάνω; Μου αρέσει να διαβάζω υπεραναλυσεις σαν τις δικές σου
Dimg4 έγραψε:Αυτο που δε μπορουμε να καταλαβουμε ειναι πως ο γκει παντα επενδυει στα χαφ. Ολα απο εκει ξεκινανε. Δειτε τι αναβαθμιση εχει κανει στα χαφ και εμεις ψαχνουμε ενα μαμημενο δεκαρι που ζηταει διακαως ο κοουτς και δε θελουμε να κανουμε κινηση. 2056 θα φτασουμε και θα ανανεωνουμε Καντουρι και Αουγκουστο
ο Γιωργος απο το φορουμ τι λεει? θα γινει τελικα η μεταγραφη που μας ελεγε?
- black_star_ninja
Μάλλον τα σπάσαμε με βολο χοντρά. Επέστρεψε ο Ουεντραογκο στον ΠΑΟΚ β´. Δεν ξερω πως μπορει να γίνει κάτι τέτοιο. Στην αρχή της μεταγραφικής σεζόν να πάει ένας παίκτης σε μια ομάδα κ στο τέλος να επιστρέψει.
Εγώ έχω προβλέψει ότι από Δευτέρα οι δύο του Βόλου πάνε πακέτο στο χαρτί.
Djibril Sidibe η χάρτινη;
Τι φάση;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι φάση;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Δημαρχου για τους υπαλλήλους της ΠΑΕ...black_star_ninja έγραψε:Μάλλον τα σπάσαμε με βολο χοντρά. Επέστρεψε ο Ουεντραογκο στον ΠΑΟΚ β´. Δεν ξερω πως μπορει να γίνει κάτι τέτοιο. Στην αρχή της μεταγραφικής σεζόν να πάει ένας παίκτης σε μια ομάδα κ στο τέλος να επιστρέψει.
In Boto we trust ...