Γέρος έγραψε:Blackgr4 όχι Άρχοντα μου, γιατί να σε παρεξηγήσω αλίμονο, όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Ε λοιπόν έχεις απόλυτο δίκαιο. Ο Ιβάν θα την πληρώσει. Αλλά εκ των πραγμάτων είναι - και μόνον αυτός - υπεύθυνος για την επιλογή στελεχών.
Αν έχει κάνει λάθος, πρέπει να το διορθώσει, διαφορετικά θα συνεχίσει να πετά χρήματα. Δεν πιστεύω ότι θα δείξει και πολύ μεγάλη ανοχή. Από το σύνολο των κινήσεων του και της εν γένει συμπεριφοράς του τα τελευταία χρόνια, μου φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο αυτή την φορά.
Επίσης καλώς ή κακώς πιστεύω ότι ο Ιβάν δεν πολύ καίγεται για τα πρόσκαιρα οφέλη. Έχει αποφασίσει να κτίσει έναν Π.Α.Ο.Κ. δυνατό και υγιή. Και να σου πω κάτι, είμαι πεπεισμένος ότι θα το πετύχει. Ο άνθρωπος αυτός έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από κάθε άλλο λαμόγιοπρόεδρο που ξέρουμε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.
Τι θα πετύχει ? Θα καταγραφεί στην ιστορία.
Εγώ τον πιστεύω.
Συνολικά και εγώ τον πιστεύω. Ποδοσφαιρικά όμως όχι. Έχω πάψει πλέον να τον πιστεύω.
Αν μια στο εκατομμύριο ισχύει η νοοτροπία "όχι ρε λαμόγια δεν σας φέρνω άλλο μεσοεπιθετικό, βγάλτε τα πέρα με αυτούς που φέρατε", είναι ότι πιο αντιποδοσφαιρικό έχει κάνει.
Καμία κίνηση δεν είναι δεδομένο πως θα σου βγει και κανένα συμφέρον δεν έχεις όταν μουλαρώνεις.
Και στο κάτω κάτω, εσύ ζήτησες να έρθουν παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Άρα εσύ έβαλες περιορισμούς. Δεν σου περνάει από το μυαλό πως ίσως να έκανες λάθος;
Να πω πως έδωσες πλήρη ελευθερία κινήσεων, όπως έδωσες σε κάτι Ρέμπε-δες, και δεν πέτυχε, πάει στα κομμάτια.
Όταν όμως λες 1) φέρτε νέους 2) μικρά συμβόλαια 3) νταμπλ 4) Ευρώπη 5) περιορισμένο μεταγραφικό μπάτζετ κλπ, ε υπάρχει περίπτωση ρε μάγκα να μην τα έχεις ζυγίσει όλα τόσο καλά.
Το να μουλαρώνεις και να επιμένεις, δεν είναι ούτε λογικό, ούτε ποδοσφαιρικό!