Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Blackgr4 έγραψε:Ντάγκλας Αουγκούστο και Γιάσμιν Κούρτιτς. Οι δύο «καυτές πατάτες» στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του ΠΑΟΚ. Και αν το θέμα του Σλοβένου φαίνεται να κλείνει καθώς όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο στη Τούμπα, η περίπτωση του Αουγκούστο παραμένει ορθάνοιχτη.

Είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ Μπότο, μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι, είχε τοποθετήσει στη «βιτρίνα» τον Βραζιλιάνο χαφ ελπίζοντας ότι θα βρεθεί ομάδα που θα ενδιαφερθεί. Πολλές φήμες ακούστηκαν, ακόμα για ενδιαφέρον από Αραβικές ομάδες, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα το χειροπιαστό.

Με τον Αουγκούστο να εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πρώτες κουβέντες φανέρωσαν χάσμα ανάμεσα τους. Ο μεν παίκτης ζητά συμβόλαιο «τύπου Ίνγκασον και Ζίφκοβιτς». Όπερ εστί μεθερμηνευόμενων αποδοχές πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν ότι από τις 650.000 το χρόνο που παίρνει μέχρι τώρα, μπορεί να του δώσει το πολύ 850.000.

Η απάντηση του Βραζιλιάνου ήταν αρνητική.
Θεωρεί ότι με την προσφορά του δικαιούται να αμείβεται με τα χρήματα που ζήτησε αρχικά. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει περάσει πια στην εποχή της αυτάρκειας όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης. Η περίοδος που το χρήμα έρεε πέρασε. Θεωρείται λοιπόν δύσκολο να ανέβει η προσφορά της ομάδας προς τον Αουγκούστο.

Ίσως βέβαια να είναι και μια προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ωθήσει στην πόρτα της εξόδου τον παίκτη που δεν θεωρείται και αναντικατάστατος. Να φέρει μια προσφορά που θα ικανοποιεί τόσο τον Αουγκούστο όσο και τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή χρηματιστηριακή αξία του Βραζιλιάνου εκτιμάται στα 3.500.000 ευρώ. Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση κοντά στο επίπεδο των χρημάτων που έδωσε στην Κορίνθιανς τρία χρόνια πριν.

Αν έρθει προσφορά που θα πλησιάζει τα 3.000.000 στον ΠΑΟΚ θα κάνουν Χριστούγεννα και Πάσχα μαζί…

https://www.footballbet.gr/ta-dedomena- ... oygkoysto/
Αν δεν του αρέσει ας φέρει πρόταση να πάει στο καλό. Αλλιώς στον "πάγο" ως την λήξη του συμβολαίου του με καμμιά προπονησούλα στην Κ19
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aκριβως!!! Αν μεχρι τη ληξη της περιοδου δεν εχει φερει προταση,τοτε δινεις τελεσιγραφο ανανεωσης με τους ορους που κρινεις οτι ειναι προς το συμφερον της ομαδας και στη συνεχεια αν δεν δεχτει τον στελνεις εξεδρα...Τα ενδεχομενα ειτε να του δωσεις τα λεφτα που θελει,ειτε να τον χρησιμοποιεις χωρις ανανεωση θα ειναι αλλες δυο τραγικες επιλογες...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Και στον Σφιντέρσκι κοντά 1 εκ. δώσαμε και ύστερα τον πουλήσαμε. Δεν ξέρω πόσο ισχύει το ρεπορτάζ. Το να τον στείλουμε στην εξέδρα δεν νομίζω να το κάνουμε, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές μετά και την αποχώρηση Τσιγγάρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Σφιντερφσκι εφερνε συνεχως προτασεις και ηταν και επιθετικός. Ο Αγκουστο τοσο καιρο στην ομαδα τι προτάσεις εχει φερει;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν θέλεις να τον πουλήσεις ο μόνος δρόμος είναι να τον ανανεώσεις, αλλιώς όμορφα και απλά του χρόνου φεύγει ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Aκριβως!!! Αν μεχρι τη ληξη της περιοδου δεν εχει φερει προταση,τοτε δινεις τελεσιγραφο ανανεωσης με τους ορους που κρινεις οτι ειναι προς το συμφερον της ομαδας και στη συνεχεια αν δεν δεχτει τον στελνεις εξεδρα...Τα ενδεχομενα ειτε να του δωσεις τα λεφτα που θελει,ειτε να τον χρησιμοποιεις χωρις ανανεωση θα ειναι αλλες δυο τραγικες επιλογες...
Να πληρώνεις το συμβόλαιο και να μην παίρνεις τίποτα, δεν είναι εξίσου κακό;
Πρόσφατο παράδειγμα ο Κεσιέ που βοήθησε την Μίλαν να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ήξεραν πως δεν θα ανανεώσει.
Δεν βλέπω που θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ με τέτοιες αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι ενα ρισκο που κατα τη γνώμη μου πρεπει να παρεις. Ειτε θα τον πιεσεις να ανανεωσει με καθε τροπο ειτε θα του κανεις διαφήμιση στο τσάμπα. Τωρα αν κρινεται πως αγωνιστικά κανει τοσο μεγαλη διαφορά ετσι ωστε να κρινεται απαραιτητος ακομα και αν φυγει στο τσαμπα,τοτε δεν ξερω...Θα εχει ενδιαφερον να τον δω να παίζει και τη νοοτροπια που θα επιδειξει αν συμφωνησει με αλλη ομαδα απο Γεναρη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 03 Σεπ 2022, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν είχε έλθει πρόταση 3,5 ή 4 εκατομμυρίων τον Ιούνιο για τον Αουγκούστο η οποία απορρίφθηκε;
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω πάντως σε αντίθεση με άλλες χρονιές εχω την αίσθηση πως κατι θα γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Ιβαν βλέποντας και τους υπόλοιπους να κάνουν συνεχώς κινήσεις,θα επιλέξει να αφήσει την ομάδα χωρίς προσθήκη απο τις 20 Ιουλίου...
Εγω παλι το αποκλειω να γινει κατι. Θεωρω πως ο Ιβαν εχει αποφασισει να εξαναγκασει τον Λουτσεσκου να στηριξει εμπρακτα το προτζεκτ που μεχρι τωρα προσπαθει να στηριξει μονο στα λογια.
Ή θα μαθει να κανει πρωταθλητισμο ο Λουτσεσκου με παιδια απο τις ακαδημιες και τα διαφορα προτζεκτ (Κουαλιατα Ρικαρντο κλπ) ή θα παει σπιτι του.
Αν ο Ιβαν του φερει αριστερο εξτρεμ και δεκαρι, δεν προκειται να δουμε ουτε σε μισο ματς μεσα στη σεζον τον Κουαλιατα και τον Ρικαρντο. Αν και θα ηθελα μεταγραφαρες, απο την αλλη δεν τον αδικω τον Ιβαν. Απαιτει απο τον καθένα πλεον να αποδωσει αυτα π πληρώνεται και συμφωνα με το πλανο στο οποιο συμφωνησε.
Να μην ξεχναμε πως τα πρωτα δειγματα μας τα εδωσε ο Λουτσεσκου. Μετα τον αποκλεισμο απο τους βουλγαρους, αντι να αναλαβει την ευθυνη του για το ανοργανωτο και αδουλευτο συνολο π παρουσιασε, αυτος εριξε την ευθυνη στην ανανεωση π εγινε στο ροστερ, λες και αυτος δεν συμφωνησε σ αυτο.
Αν αξιζει τα 1.8 π τσιμπαει και αν οντως ειναι ο καλυτερος προπονητής στην ελλαδα, τοτε μπορει να διαχειριστεί το υπαρχον ροστερ και να το κανει να πεταει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβέστατα και συγχαρητήρια στον Gospi,

Ποτέ ο Ιβάν δεν έπραξε πιο σοβαρά και υπεύθυνα έως αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Πλέον εννοεί κάθε του λέξη. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί πλέον να παρασιτοζωεί εις βάρος του Σαββίδη. Έδωσε όλα τα εφόδια. Πλήρωσε για Α.Δ. 500Κ για να τον ξεκολλήσει από την ομάδα που ανήκε και ποιος ξέρει με τι ετήσια αμοιβή. Πληρώνει 1,8 Μ ετήσια για τον Προπονητή και το επιτελείο του ήδη για δεύτερη χρονιά. Ο Α.Δ. έφερε ο Προπονητής δούλεψε για όσο διάστημα του επέτρεπε η άθλια θέση που βρίσκεται η χώρα στο ranking της Ουέφα. Αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό. Ακόμη εφιάλτες βλέπω. Και αν δεν έχω καταπιεί φαρμάκια στην ζωή μου για τον Π.Α.Ο.Κ., αυτό ήταν το πικρότερο. Αρχίσαμε να λέμε, μα τι περιμένεις αυτός δεν είναι Α.Δ. είναι scouter. Βγήκε ο Προπονητής μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και άρχισε να λέει για δεκάρια και ακριανούς, χωρίς ο αθεόφοβος να πει κουβέντα για τον ξεφτιλισμό μας από ερασιτέχνες. Έχω πει ξανά καλός Προπονητής κακός χαρακτήρας. Όχι εγώ, όχι εγώ οι παίκτες, ο Α.Δ., ο Πρόεδρος. Λέμε ότι ζητάει παίκτες σε κάποιες θέσεις χρόνια τώρα αλλά φωνή βοόντος εν τη ερήμω. Καλά όταν ο άλλος διάλεγε παίκτες, αυτός που ήταν? δεν έβλεπε, δεν ρωτούσε, δεν χαμπάριαζε τι στην ευχή έκανε ? Ο Προπονητής μας είναι δεν είναι ο Λογιστής μας. Γιατί δεν είπε ρε Α.Δ. εγώ ζητώ αυτό και αυτό, ποιος από αυτούς που μου έφερες και προπονώ τόσες μέρες θα παίξει εκεί ή εδώ ? Τσιμουδιά. Και ξαφνικά 26/8 μας κρέμασε στα μανταλάκια ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει 10αρι ή 11αρι. Μας έδωσε και εναλλακτική αλλά μετά από 10 παίκτες που ήρθαν.

Ε δεν θα μας φάτε εσείς την ψυχή εμείς θα σας φάμε.

Ο Ιβάν είναι πολύ συνεπής. Λέμε επίσης, μα έταξε πλήρη στήριξη στον Προπονητή, άλλοι λένε ότι ανέφερε συγκεκριμένα για μεσοεπιθετικό. Δεν τον άκουσα, δεν ξέρω. Τώρα, σχετικά με το δεν έκλεισε ακόμη το ρόστερ που φέρεται να είπε όπως πολύ σωστά σημειώνεται έχει αμφισήμαντη εξήγηση.

Αν δεν απογαλακτιστεί ο Π.Α.Ο.Κ. από την άμεση ανάγκη του Σαββίδη θα πηγαίνουμε όλο και χειρότερα κάθε χρόνο. Για υπερβάσεις όταν απαιτείται, δεν νομίζω ότι ήταν ο άνθρωπος ποτέ αρνητικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γέρος την Σάβ 03 Σεπ 2022, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εδώ θα είμαστε όταν ο Αουγκούστο με νέο συμβόλαιο, συνεχίζει να κάνει τις ίδιες μαλακίες που κάνει από τη πρώτη μέρα που ήρθε και πάρει τον ρόλο του νέου Ζαμπά.

Ορισμένοι διαβάζετε ανανέωση και νομίζετε πως τίποτα δεν θα αλλάξει μετά.
Εδώ ρε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, στα πρώτα ματς της σεζόν που παιζόταν μια Ευρωπαϊκή πρόκριση και ήταν μακράν ο πιο αδιάφορος παίκτης του γηπέδου.
Που αν θες να πάρεις μεταγραφή, αυτά είναι τα ματς που σκίζεσαι, όχι αυτά με τις Λαμίες και τους Λεβαδειακούς.

Θα στογγυλοκαθίσει στο νέο του συμβόλαιο (το οποίο θέλει να είναι και εκατομμυρίου) και μετά άντε να τον διώξεις.

Επίσης νομίζω πως όλοι μας είμαστε κατά των εκβιασμών, πχ του Μπέου που θέλει να χεστεί στο τάλιρο πάνω στη δικιά μας καμπούρα.
Στη περίπτωση του Ντόουγκλας που απαιτεί εκατομμύριο αλλιώς διαφωνεί να ανανεώσει γιατί το δέχεστε;
Εκβιασμός δεν είναι και αυτός; Πόσο καλά λέτε να πάει αν ο ΠΑΟΚ κάνει πίσω για να ικανοποιήσει έναν παίκτη που μέχρι πριν 20 μέρες έλεγε πως δεν τον υπολογίζει και ψάχνει να τον πουλήσει;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετσι ειχε γραφτεί για ομαδα απο Σαουδική Αραβία. Εκανες τη λαλακια και δεν τη δεχτηκες. Τωρα θα πρεπει να του δωσεις το συμβολαιο που του εδιναν. Το κανεις; Αν ειχε προτασεις απο αλλου ειδους πρωταθλήματα να το σκεφτεις. Να βασιστεις στην Αραβία;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Γέρος έγραψε:

Ποτέ ο Ιβάν δεν έπραξε πιο σοβαρά και υπεύθυνα έως αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Πλέον εννοεί κάθε του λέξη. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί πλέον να παρασιτοζωεί εις βάρος του Σαββίδη. Έδωσε όλα τα εφόδια. Πλήρωσε για Α.Δ. 500Κ για να τον ξεκολλήσει από την ομάδα που ανήκε και ποιος ξέρει με τι ετήσια αμοιβή. Πληρώνει 1,8 Μ ετήσια για τον Προπονητή και το επιτελείο του ήδη για δεύτερη χρονιά. Ο Α.Δ. έφερε ο Προπονητής δούλεψε για όσο διάστημα του επέτρεπε η άθλια θέση που βρίσκεται η χώρα στο ranking της Ουέφα. Αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό. Ακόμη εφιάλτες βλέπω. Και αν δεν έχω καταπιεί φαρμάκια στην ζωή μου για τον Π.Α.Ο.Κ., αυτό ήταν το πικρότερο. Αρχίσαμε να λέμε, μα τι περιμένεις αυτός δεν είναι Α.Δ. είναι scouter. Βγήκε ο Προπονητής μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και άρχισε να λέει για δεκάρια και ακριανούς, χωρίς ο αθεόφοβος να πει κουβέντα για τον ξεφτιλισμό μας από ερασιτέχνες. Έχω πει ξανά καλός Προπονητής κακός χαρακτήρας. Όχι εγώ, όχι εγώ οι παίκτες, ο Α.Δ., ο Πρόεδρος. Λέμε ότι ζητάει παίκτες σε κάποιες θέσεις χρόνια τώρα αλλά φωνή βοόντος εν τη ερήμω. Καλά όταν ο άλλος διάλεγε παίκτες, αυτός που ήταν? δεν έβλεπε, δεν ρωτούσε, δεν χαμπάριαζε τι στην ευχή έκανε ? Ο Προπονητής μας είναι δεν είναι ο Λογιστής μας. Γιατί δεν είπε ρε Α.Δ. εγώ ζητώ αυτό και αυτό, ποιος από αυτούς που μου έφερες και προπονώ τόσες μέρες θα παίξει εκεί ή εδώ ? Τσιμουδιά. Και ξαφνικά 26/8 μας κρέμασε στα μανταλάκια ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει 10αρι ή 11αρι. Μας έδωσε και εναλλακτική αλλά μετά από 10 παίκτες που ήρθαν.

Ο Ιβάν είναι πολύ συνεπής. Λέμε επίσης, μα έταξε πλήρη στήριξη στον Προπονητή, άλλοι λένε ότι ανέφερε συγκεκριμένα για μεσοεπιθετικό. Δεν τον άκουσα, δεν ξέρω. Τώρα, σχετικά με το δεν έκλεισε ακόμη το ρόστερ που φέρεται να είπε όπως πολύ σωστά σημειώνεται έχει αμφισήμαντη εξήγηση.

Αν δεν απογαλακτιστεί ο Π.Α.Ο.Κ. από την άμεση ανάγκη του Σαββίδη θα πηγαίνουμε όλο και χειρότερα κάθε χρόνο. Για υπερβάσεις όταν απαιτείται, δεν νομίζω ότι ήταν ο άνθρωπος ποτέ αρνητικός.
Επειδή ο Ιβάν έφαγε τον παπά πως με 7-8 εκατομμύρια, μπορείς να φέρεις 10+ παίκτες και να περάσεις τρεις προκριματικούς, να πάρεις το πρωτάθλημα και να πάρεις το κύπελλο, αυτό σημαίνει πως είναι ρεαλιστικό και θα έπρεπε να γίνει;
Ωραία και εγώ σου λέω πως ο Μπότο σε συνεργασία με τον Λουτσέσκου, έκριναν λάθος τις δυνατότητες των παικτών που έφεραν.
Ποιος ακριβώς θα χάσει, αν ο Ιβάν δεν ξεκολλήσει και συνεχίσει να πιστεύει πως με Κάργα, Νάσμπεργκ, Σάστρε, Κουαλιάτα και Ρικάρντο είναι σχεδόν απίθανο να πετύχει αυτά που θέλει;
Ο Μπότο θα χάσει; Ο Λουτσέσκου θα χάσει; Ή μήπως θα χάσει ο ΠΑΟΚ;
Ποιος θα έχανε αν ο Ιβάν επέμενε τη περίοδο που αποκτήθηκαν Τσόλακ, Περέιρα και Μουργκ έναντι 6+ εκατομμυρίων και δεν έδινε λεφτά να έρθει ο Κρμέντσικ και ο Μπάμπα;;
Ο Γκαρσία θα έχανε ή μήπως ο ΠΑΟΚ;

Δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς είναι αυτό που λέτε. Δεν το χωράει το μυαλό μου.
Ωραία ας πεισμώσει ο Ιβάν, ας μην ξαναβάλει ούτε ευρώ, ας μείνει η ομάδα όπως έχει, να δούμε τι σκατά θα γίνει στο τέλος. Απορία το έχω!
Σου έχω και καλύτερο σενάριο. Ας διώξει και τον Λουτσέσκου και τον Μπότο, ας βάλει ΤΔ κανέναν Γ.Χ και προπονητή τον Άγγελο (γιατί μπορεί να ξανά βαρέθηκε να πληρώνει και για προπονητή) να δούμε και τότε τι θα γίνει.
Ωχ.. Κάτι μου θυμίζει αυτό..

Να το ξαναπούμε; Ο ΠΑΣ έκανε 14 μεταγραφές. Πάει για πρωτάθλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Υ.Γ. Γέρο μπέσα, εσένα προσωπικά με όσα έχω διαβάσει σε σέβομαι απόλυτα. Όποια ένταση διακρίνεις στα γραφόμενα μου, δεν έχει να κάνει με προσωπική αντιπαράθεση, απλά με στεναχώρια και νεύρα προφανώς, για αυτά που συμβαίνουν. Να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με αφορμη τη προταση της Σπαρτακ για τον Φερναντες ,οπως και αλλες μεταγραφες που εχουν γινει με προορισμο τη Ρωσια...Ο Κολκας λεει πως ο Ιβαν δεν μπορει να φερει χρημα στην Ελλαδα.Αν ισχυει αυτο οι μεταγραφες στη Ρωσια πως θα πληρωθουν?
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Πάντως με αυτόν τον γαύρο που βλέπω, που παίζει με δορυφόρο του κ του έχει πάρει την κατοχή ο Ιωνικός και η ευκαιρίες είναι μοιρασμένες, δεν ξέρω μπορεί να στρώσει κάποια στιγμή αν και δεν το πιστεύω με αυτόν τον προπονητή, είναι κρίμα να πετάξουμε λευκή πετσέτα και να μην φέρουμε ένα παίκτη μπροστά να κάνει το κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Blackgr4 έγραψε:
Γέρος έγραψε:

Επειδή ο Ιβάν έφαγε τον παπά πως με 7-8 εκατομμύρια, μπορείς να φέρεις 10+ παίκτες και να περάσεις τρεις προκριματικούς, να πάρεις το πρωτάθλημα και να πάρεις το κύπελλο, αυτό σημαίνει πως είναι ρεαλιστικό και θα έπρεπε να γίνει;
Ωραία και εγώ σου λέω πως ο Μπότο σε συνεργασία με τον Λουτσέσκου, έκριναν λάθος τις δυνατότητες των παικτών που έφεραν.
Ποιος ακριβώς θα χάσει, αν ο Ιβάν δεν ξεκολλήσει και συνεχίσει να πιστεύει πως με Κάργα, Νάσμπεργκ, Σάστρε, Κουαλιάτα και Ρικάρντο είναι σχεδόν απίθανο να πετύχει αυτά που θέλει;
Ο Μπότο θα χάσει; Ο Λουτσέσκου θα χάσει; Ή μήπως θα χάσει ο ΠΑΟΚ;
Ποιος θα έχανε αν ο Ιβάν επέμενε τη περίοδο που αποκτήθηκαν Τσόλακ, Περέιρα και Μουργκ έναντι 6+ εκατομμυρίων και δεν έδινε λεφτά να έρθει ο Κρμέντσικ και ο Μπάμπα;;
Ο Γκαρσία θα έχανε ή μήπως ο ΠΑΟΚ;

Δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς είναι αυτό που λέτε. Δεν το χωράει το μυαλό μου.
Ωραία ας πεισμώσει ο Ιβάν, ας μην ξαναβάλει ούτε ευρώ, ας μείνει η ομάδα όπως έχει, να δούμε τι σκατά θα γίνει στο τέλος. Απορία το έχω!
Σου έχω και καλύτερο σενάριο. Ας διώξει και τον Λουτσέσκου και τον Μπότο, ας βάλει ΤΔ κανέναν Γ.Χ και προπονητή τον Άγγελο (γιατί μπορεί να ξανά βαρέθηκε να πληρώνει και για προπονητή) να δούμε και τότε τι θα γίνει.
Ωχ.. Κάτι μου θυμίζει αυτό..

Να το ξαναπούμε; Ο ΠΑΣ έκανε 14 μεταγραφές. Πάει για πρωτάθλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Υ.Γ. Γέρο μπέσα, εσένα προσωπικά με όσα έχω διαβάσει σε σέβομαι απόλυτα. Όποια ένταση διακρίνεις στα γραφόμενα μου, δεν έχει να κάνει με προσωπική αντιπαράθεση, απλά με στεναχώρια και νεύρα προφανώς, για αυτά που συμβαίνουν. Να είσαι καλά.

Ακριβως ρε φιλε πείσμωσε ο Ιβαν επειδη δεν του βγηκαν 3-4-5 επιλογες του ΤΔ και δεν θα παρει αλλον…
Εγωιστικά θα το παμε;;;ποιον τιμωρεί αν το κανει αυτο;;τον Μποτο και τον Λουτσε;;;αυτοι ειναι αναλώσιμοι…τον ΠΑΟΚ θα τιμωρήσει…στο ποδοσφαιρο ειναι μεσα και η αποτυχία και οταν αποφασίζεις να φέρεις νέους παικτες πρεπει να περιμενεις οτι ισως χρειαστει χρονο για να δέσουν κι αμα δέσουν ποτε…Ναι αλλα υπαρχει και τα παρον σε μια ομαδα καλο το μελλον αλλα τωρα τι κανουμε..ο προπονητης που χρυσοπληρώνει ο Ιβαν και εμπιστεύεται τυφλά του ζηταει παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικά…του κανεις την χαρη και τον φερνεις ..αν αποτύχει τοτε θα κριθεί αυστηρά ισως αμφισβητηθεί και το συμβολαιο του…πρεπει ολοι να δουλέψουν για το καλο του ΠΑΟΚ και μονο!!!

Για τον αποκλεισμό με την Λέφσκι φταιει για μενα ξεκαθαρα ο Λουτσε..δεν δεχομαι οτι ακομα και με αυτο το ροστερ δεν μπόρεσε να περασει μια ομαδα χωριο…απροετοίμαστοι εντελως και χωρις παθος…αλλα το πρωταθλημα ειναι ενας μαραθώνιος και κρίνετε στην λεπτομέρεια..οταν ο προπονητης ζηταει μεσοεπιθετικό με νούμερα και δεν το φερνεις δεν ειναι απλα λεπτομέρεια αλλα σφάλμα ολκής…χεστηκα για τον Φερναντεζ αν πιστεύουν οτι δεν αξιζει το δεχομαι αλλα υπαρχουν δεκάδες παικτες πρόθυμοι να ερθουν Ε δεν μπορει καποιος θα κριθεί οτι κανει απο τους υπεύθυνους !!!ε φέρτε τον!!αλλιως και σε μενα αλλα και σε αλλους θα παει αλλου το μυαλο μας!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”