Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
xrisitsapa

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Luigi Vampa έγραψε:Τα εξηγήσει ο Μποτο στην πρώτη press conference. Κ μεν μ αρέσει το πρότζεκτ μας περισσότερο
Το project με τα πιτσιρίκια είναι για τις Οσασουνες αυτού του κόσμου, όχι για ομάδες πρωταθλητισμού.
Άσε που ούτε αυτό υπηρετούμε απ'ότι φαίνεται.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω αν ο Αδωνις ειναι τοσο φελος και καρφωθηκε ή απλα προσπαθησε να το εκμεταλλευτει, αλλα αν ισχυει το πρωτο θα εχουμε πρωτη φορα τοσο φανερα προσπαθεια επηρεασμου μεσω μεταγραφης.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

icue έγραψε:Δεν ξερω αν ο Αδωνις ειναι τοσο φελος και καρφωθηκε ή απλα προσπαθησε να το εκμεταλλευτει, αλλα αν ισχυει το πρωτο θα εχουμε πρωτη φορα τοσο φανερα προσπαθεια επηρεασμου μεσω μεταγραφης.
Μην ξεχνάς ότι σαν πρώην?? τηλεπερσονα, πρέπει να τα έχει καλά με τον υπερμιντιαρχη - πρωθυπουργό!! Για να ξαναβρεί δουλειά :redcard: :redcard:
icue

Δημοσίευση από icue »

Τι εννοεις; Δεν εργαζεται στον ΣΚΑΙ;
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

icue έγραψε:Τι εννοεις; Δεν εργαζεται στον ΣΚΑΙ;
Και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει τις πόρτες ανοικτές? Αυτός που πούλαγε βιβλία, που εγλυφε το Σαμαρά, τώρα το Μητσοτάκη και το χοντρό, βγήκε νομίζω και ψηλά σε ψήφους Πανελλαδικά...... Αυτοί μας αξίζουν...
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Δε ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εμένα με εξιτάρει η ιδέα να γιουχάρω στην γεμάτη Τουμπάρα τον Μαρσέλο.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

παντως σε θεμα μεταγραφων ,πρεστιζ, και γενικα εντυπωσεων εχουμε μεινει πολυ πισω..

λετε ο γαβρος εχει φερει παικτες παλαιμαχους..και βγηκαν σαπακια....ενω εμεις φεραμε παικτες σε καλη ηλικια και βγηκανε μαραντονες,,.΄...αι καλα...μακαρι να επαιρνα μαρσελο εγω και μονο που θα αγοραζα την φανελα του φτανει..παικταρας ολικης...τωρα τι λεμε εμεις χωρις να εχουμε παρει παικτες κομβικους που χρειαζομαστε ειναι λογια να αγαπιομαστε...εξαλλου θα δειξει ποιοι ειναι παλαιμαχοι,και ποιοι ειναι χρησιμοι...αμα δεν κανω λαθος στον ΠΑΟΚ βασιζομαστε σε μεγαλους ηλικιακα παικτες και οχι σε πιτσιριδακες....εδω στεναχωρηθηκαμε για τον κρεσπο που ηταν 30νταφευγα...τελος παντων...εκτιμω πως οταν κανεις μια μεγαλη μεταγραφη ,δεν την κανεις μονο για το αγωνιστικο κομματι καθεαυτου...θα πουλησει 50.000 φανελες,θα ανεβουν αισθητα τα αποδυτηρια,ακουγεσαι πιο πολυ στην ευρωπη και γενικως δημιουργεις διαφορετικο κλιμα....ασχετα που εχω πιστευω οτι τετοιοι παικτες μπορουν να προσφερουν ακομα....η ουσια θα δειξει ,αλλα δεν μπορω να μενω απραγος εγω σαν ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Όλα στο γήπεδο θα φανούν. Ας κερδισει ο καλύτερος. Και μακάρι να γίνει έτσι, γιατί ως τώρα ο γαύρος με τις μεταγραφαρες είναι αήττητος με ένα βαθμό δώρο από τον Καραντώνη. Εμένα αυτά τα δείγματα με ανήσυχουν περισσότερο από τις μεταγραφές τους.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

xrisitsapa έγραψε:Έχεις καταλάβει ποιό είναι το πρότζεκτ μας ;
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.
Προσωπικά θα με εξιτάρε πολύ περισσότερο να έχουμε την ικανότητα να φέρουμε παίκτες τύπου Μαρτσέλο. Τι να λέμε τώρα, μιλάμε για υπέρ όνομα.
Το δικό μας προτζεκτ είναι για τον Λεβαδειακό. Όχι για ομάδα τίτλων. Δυστυχώς

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

AntoniosK έγραψε:Δε ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εμένα με εξιτάρει η ιδέα να γιουχάρω στην γεμάτη Τουμπάρα τον Μαρσέλο.
Αυτό :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Psuxo_logos έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Έχεις καταλάβει ποιό είναι το πρότζεκτ μας ;
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.
Προσωπικά θα με εξιτάρε πολύ περισσότερο να έχουμε την ικανότητα να φέρουμε παίκτες τύπου Μαρτσέλο. Τι να λέμε τώρα, μιλάμε για υπέρ όνομα.
Το δικό μας προτζεκτ είναι για τον Λεβαδειακό. Όχι για ομάδα τίτλων. Δυστυχώς

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Τι λες ρε παιδί μου.ναι ε; τρομερό.πολυ συχνό αυτό το πρότζεκτ λεβαδειακου από χθες στο ίντερνετ.Δεν Ξερουν οι ιδιοι αλλα ξερεις το προτζεκτ λεβαδειακου.ειναι τρομερό πως το σκέφτηκε τόσος κόσμος ταυτόχρονα με τις ίδιες λέξεις από χθες.κοιτα τι σου είναι η τύχη ρε.
Μπα σε καλό σας.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εμένα μου άρεσε το πρότζεκτ του Γεωργιάδη αλλά μετά μου άρεσε το πρότζεκτ του Τζιτζιακοφ ..
Μετά όμως ήρθε ο Βρύζας ο οποίος είχε στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ ..

Αφού το πρότζεκτ του Βρύζα δεν έπιασε ήρθε το πρότζεκτ του Αρνεσεν όπου και αυτό το πρότζεκτ μου άρεσε..

Αφού τελικά τζάμπα μου αρεσε ,ήρθε το πρότζεκτ του Μιχελ όπου και αυτό μου αρεσε αλλα δεν άρεσε σε άλλους και έφεραν το πρότζεκτ του Μπράνκο..
Επίσης καταπληκτικό πρότζεκτ αλλά δεν έπιασε ούτε αυτός και φέραμε τον Ρέμπε για να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που δεν κατάφεραν οι άλλοι...

Τελικά παπαλα και αυτός ...
Μετά ακολούθησε το πρότζεκτ του Μποτο...Επίσης φοβερό πρότζεκτ αλλά κατάφερε με τους παίχτες που έφερε να αποκλειστεί από μια ερασιτεχνική βουλγαρική ομάδα που δεν συμπλήρωνε καν 11αδα..

Όλα αυτά τα πρότζεκτ μας έφεραν περίπου στην 100η θέση της Ευρώπης..
Και είς ανωτερα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κάνα τίτλο έφεραν? Ή μόνο θέσεις στην Ευρώπη? Γιατί δεν θυμάμαι.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

markos4 έγραψε:Εμένα μου άρεσε το πρότζεκτ του Γεωργιάδη αλλά μετά μου άρεσε το πρότζεκτ του Τζιτζιακοφ ..
Μετά όμως ήρθε ο Βρύζας ο οποίος είχε στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ ..

Αφού το πρότζεκτ του Βρύζα δεν έπιασε ήρθε το πρότζεκτ του Αρνεσεν όπου και αυτό το πρότζεκτ μου άρεσε..

Αφού τελικά τζάμπα μου αρεσε ,ήρθε το πρότζεκτ του Μιχελ όπου και αυτό μου αρεσε αλλα δεν άρεσε σε άλλους και έφεραν το πρότζεκτ του Μπράνκο..
Επίσης καταπληκτικό πρότζεκτ αλλά δεν έπιασε ούτε αυτός και φέραμε τον Ρέμπε για να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που δεν κατάφεραν οι άλλοι...

Τελικά παπαλα και αυτός ...
Μετά ακολούθησε το πρότζεκτ του Μποτο...Επίσης φοβερό πρότζεκτ αλλά κατάφερε με τους παίχτες που έφερε να αποκλειστεί από μια ερασιτεχνική βουλγαρική ομάδα που δεν συμπλήρωνε καν 11αδα..

Όλα αυτά τα πρότζεκτ μας έφεραν περίπου στην 100η θέση της Ευρώπης..
Και είς ανωτερα

Σωστοοος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι 6 τίτλοι βέβαια και το αήττητο νταμπλ και οι 8 του κονφερενς δε σας άρεσαν...

Σταξτε χολή!

Δεν πειράζει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”