++++black_star_ninja έγραψε:Χμμμ οχι ακριβώς. Ο Λουτσεσκου νομίζω οτι φωνάζει για αλλο λόγο. Νομίζω οτι προσπαθεί να μεταφέρει το βάρος της ευθύνης για την μεχρι τωρα πορεία της ομάδας. Βέβαια ειναι μια εκτίμηση και μπορει να είμαι 100% λάθος.joshua έγραψε:Aρα λες οτι και ο Λουτσεσκου δεν εχει υπομονη γιατι δεν ειναι ο κοσμος που φωναζει αλλα ο προπονητης της ομαδας.
Δε διαφωνώ ούτε με σένα ούτε με τον προπονητή οτι η ομάδα χρειαζεται έναν τέτοιο παίκτη. Διαφωνώ με τη λογική οτι πρέπει να πάρουμε καποιον 35 ετών όπως πέρσι τον Τζιοβινκο. Διαφωνώ επίσης με την εικόνα που είχε η ομάδα στους πρώτους ευρωπαικούς αγώνες, επειδή δεν είχε έρθει ένας τέτοιος παίκτης. Το ερώτημα ειναι τι θα γίνει με Κουαλιατα και Ρικαρντο αν πάρουμε έναν τέτοιο παίκτη; Αν τους θάψουμε δεν ειναι λάθος; Επίσης ένα ακόμα θέμα που δε γνωρίζω και φαντάζομαι ούτε εσύ ειναι τι ποσο συμφώνησαν οι 3 (Μποτο, Λουτσεσκου, Σαββιδης/Γκοντσαροβα) οτι θα δαπανήσουν φέτος. Αν το ποσο πχ ήταν 10 εκατομμύρια χωρίς Ευρώπη, 15 με Ευρώπη και αποφάσισαν να αφήσουν τις βαρβάτες μεταγραφές για το τέλος τότε καλα κάνουν κ δεν παίρνουν κανέναν.
Για να κλείσω, νομίζω οτι ο Λουτσεσκου μπορει να φωνάζει όπως κ ο Μποτο όπως κ ο Ιβαν μπορει να φωνάξει και ο καθένας να εχει δίκιο απο την πλευρά του. Εγώ απο την πλευρά μου πριν φωνάξω θα πρέπει να τους δώσω χρόνο για να δουλέψουν. Έχουν δείξει και διάθεση και ικανότητες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk