Magpies4 έγραψε:Θα βάλουν το Βερσάλικο, το άτι.mbison έγραψε:Ο Μαρσελο δεν μαρκάρει. Για να αποδώσει θελει σεντερμπακάρα δίπλα του. Θα φάει πολλά τρίμπαλα ο γκέι.

Magpies4 έγραψε:Θα βάλουν το Βερσάλικο, το άτι.mbison έγραψε:Ο Μαρσελο δεν μαρκάρει. Για να αποδώσει θελει σεντερμπακάρα δίπλα του. Θα φάει πολλά τρίμπαλα ο γκέι.
Άστο, υπέγραψε στον γαύρο κανονικά για 1+1. Τον βάζουν και στην ευρωπαϊκή λίστα. Αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάμε εμείς είναι το ματς με τον γαύρο β'. Αυτό να κερδίσουμε και μετα από αυτό το επόμενο κ.ο.κ..burbu έγραψε:Από Ισπανία στο Τουίτερ είχε βγει και παπάς για τον Μαρσέλο στην Λέστερ, παίζει να είναι παπάς για τον γαύρο και μπορεί να κλείσει Βραζιλία
Δεν άφησε κάτι τέτοιο όμως να εννοηθεί στις δηλώσεις του,ίσα ίσα είπε ότι το ρόστερ δεν έκλεισε και ότι εκτελεί τις εισηγήσεις του μποτο και λουτσε...joshua έγραψε:Εγω πραγματικα σκαω για ενα και μονο λογο...Ο Μποτο ειναι δεδομενο πως μπορει να βρει παικτη,ο προπονητης ειναι δεδομενο πως θελει παικτη,μην πω παικτες και το προβλημα δεν ειναι οικονομικο.Δεν νομιζω οτι πιστευει κανεις οτι μια μεταγραφη θα εκτροχιασει οικονομικα την κατασταση,ειναι αστειο...Αρα η αποφαση να μην κανει αλλη κινηση η ομαδα,αν τελικα υλοποιηθει,θα ειναι καθαρα προσωπικη αποφαση της ιδιοκτησιας,αποφαση οχι ποδοσφαιρικη και αυτο ειναι κακο,πολυ κακο και κατι που δεν θα δουμε για πρωτη φορα.1000 καλα εχει ο Ιβαν,1000 δικια οταν γκρινιαζει για μια σειρα θεματων,αλλα δυστυχως αναμιγνυεται περισσοτερο απο οσο πρεπει με τον σχεδιασμο της ομαδας.
Σιγά την πίεση που θα ρίξει…Ο Ιβάν έχει αλλάξει στρατηγική, θέλει αυτάρκεια , επομένως ότι και να κάνουν οι άλλοι αυτός θα κινείται με γνώμονα τον στόχο που έχει βάλει…Kabamaru11 έγραψε:Εγω το βλεπω ως θετικο την μεταγραφη του Μαρσελο στους σιχαμενους,τεραστιο ονομα,δεν ξερω αν θα παιξει η οχι.Αλλα θα ριξει πιεση στην δικη μας ομαδα,ενδεχομενως στην διοικηση για κερασακι στην τουρτα.Ελπιζω σε ουσιαστικη ενισχυση και οχι σε μεταγραφη αεροδρομιου οπως του πολυ συμπαθη Μαρσελο.
Υ.Γ. για Μαρσελο και Ντανι Αλβες ειχε κανει προταση το Φαινομενο,να υπογραψουν στην Βαγιαδολιδ στην οποια ειναι ιδιοκτητης,αλλα αρνηθηκαν λογω χρηματων.Γενικα δεν ειχαν και πολλες καλες προτασεις,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι τελειωμενοι η χαλια.
Και τι εννοούσε όταν έλεγε πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει;Αποκλείεται να αναφερόταν σε αποχωρήσεις…Γέρος έγραψε:Λοιπόν γράφω χωρίς να γνωρίζω απολύτως τίποτε. Επίσης γράφω με απόλυτη σοβαρότητα και εκφράζω ειλικρινείς ερωτήσεις - βέβαια πριν να εκπνεύσει η προθεσμία μεταγραφών - στον λόγο μου.
Αναρωτιέμαι αν δεν θέλει ο άνθρωπος να κάνει άλλη ή άλλες μεταγραφές ?
Αν πιστεύει ότι θα σπαταλήσει και άλλα χρήματα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτεται τον Ιανουάριο πλήρωσα 3 Μ + Αμοιβές για τον F. Soares, ούτε τον είδα.
Τον Ιούνιο πλήρωσα 400Κ + Αμοιβές για τον Sastre, τίποτα.
Πλήρωσα 1,8 Μ + Αμοιβές για τον Qualiata, άφαντος. Επί τη ευκαιρία γιατί λέμε ότι αυτός ήταν πολύ άρρωστος, τι είχε ?
Ανανέωσα τον El Kaddouri, δεν χωράει.
Πλήρωσα και αρκετά συμβόλαια σε διάφορους αγωνίζονται μόνο 2 Dantas, Brandon.
Σίγουρα ξεχνάω και κάποιον γιατί δεν είμαι eχpert όπως εσείς.
Δεν είναι πιθανό να είπε όχι άλλους ?