Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Αν ο βαζελος παρει και τσεκα,μπαίνει πολύ σοβαρα στην διεκδίκηση πρωταθληματος.δεν μπορω να καταλάβω πως εμεινε ελεύθερος αυτός ο παίκτης και γιατι ειναι ακομη.παικτης απο πανω ραφι ξεκάθαρα.
H λογικη λεει βαζελο γιατι συνεχεια γραφονται ρεπορταζ οτι θα παει για μεταγραφη επιπεδου Μπερναρντ στο 8.
Ποσο μακαρι να τον παιρναμε εμεις. Αλλα στο 8 κοιταζουμε παικτη; Εδω βεβαια εχουμε να κανουμε με παικταρα που σου αλλαζει την μεσαια γραμμη.
Να εχει πειστει ο Ραζβαν να παιξει με 2 "8αρια" με τον Τσεκα στο 10; Τι να πω.
Νομιζω καπου διαβασα οτι και το χαρτι ψαχνεται για παικτη στο 8-10 γιατι ο Αλμειδας δεν ειναι πολυ ευχαριστημενος απο Μανταλο.
Θα ειναι τρομερη προσθηκη. Μακαρι να ειμαστε εμεις η ομαδα που το παλευει αν και δε μου προκυπτει
Αντε ρε εσυ Μποτο με το πατριωτακι σου...
Ποσο μακαρι να τον παιρναμε εμεις. Αλλα στο 8 κοιταζουμε παικτη; Εδω βεβαια εχουμε να κανουμε με παικταρα που σου αλλαζει την μεσαια γραμμη.
Να εχει πειστει ο Ραζβαν να παιξει με 2 "8αρια" με τον Τσεκα στο 10; Τι να πω.
Νομιζω καπου διαβασα οτι και το χαρτι ψαχνεται για παικτη στο 8-10 γιατι ο Αλμειδας δεν ειναι πολυ ευχαριστημενος απο Μανταλο.
Θα ειναι τρομερη προσθηκη. Μακαρι να ειμαστε εμεις η ομαδα που το παλευει αν και δε μου προκυπτει
Αντε ρε εσυ Μποτο με το πατριωτακι σου...
Εν τω μεταξυ με σιγουρη την αποχωρηση Κουρτιτς του χρονου, θα ταν ταμαμ μια τετοια κινηση. Σου μενει ο Πορτογάλος του χρονου ως αντιΚουρτιτς
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dark Knight
Εδώ δεν παίρνουμε τον πάικτη που ζητάει ο προπονητής, θα πάρουμε αυτόν τον πορτογάλο; Μεταγραφή δεν θα γίνει και τζαμπα χαλιόμαστε νομίζω. Τον σκώληκα να κερδίσω την Κυριακή και τίποτα άλλο δε με νοιάζει.
Εκτος και αν η επισκεψη απο το γραφειο μανατζερ του Νταγκλας στην πολη δεν εχει να κανει με ανανεωση αλλα με καμια προταση που εσκασε απο Αραβια. Οποτε θα βγουμε για παικτη στο 8.
Εν τω μεταξυ αν παρει και αυτον ο βαζελος ,μεταξυ σοβαρου και αστειου θα εχει κανει σχεδον πιο πολλες δουλειες με Πορτογαλια αλλα και τα πρωην μερη Μποτο χωρις ΤΔ απο οτι εμεις με τον ιδιο...
-
Αν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε με την κατάθλιψη φέρε Ιλίσιτς και ανέβα 4 επίπεδα με μια μεταγραφή..
Εμ δεν φτανουν τα κονε. Money talksjoshua έγραψε:Εν τω μεταξυ αν παρει και αυτον ο βαζελος ,μεταξυ σοβαρου και αστειου θα εχει κανει σχεδον πιο πολλες δουλειες με Πορτογαλια αλλα και τα πρωην μερη Μποτο χωρις ΤΔ απο οτι εμεις με τον ιδιο...
Ρε διαρρευστε καμία σελίδα από το ριπορτ της ποπουλους να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, αφού μεταγραφές τέλος.
- WestBlock4
Μα κ τώρα έχεις σοβαρές πιθανότητες. Είναι πολύ καλύτερος από το γαυρο κ πιο δεμένος. Αν η χρονιά μας πάει καλά το βαζέλα το βλέπω πιο σοβαρό διεκδικητή από το γαυρο. Κ όλα αυτά αν δεν μπει ο παράγοντας διαιτησιαJack_riper έγραψε:Αν ο βαζελος παρει και τσεκα,μπαίνει πολύ σοβαρα στην διεκδίκηση πρωταθληματος.δεν μπορω να καταλάβω πως εμεινε ελεύθερος αυτός ο παίκτης και γιατι ειναι ακομη.παικτης απο πανω ραφι ξεκάθαρα.
Εγώ πιστεύω παλι εμείς με το γάβρο θα κάνουμε 1,2. Ασε που ο χοντρός θα ουρλιάζει οτι έφερε παιχταράδες και τον κλέβουν.
Οι βάζελοι δεν μου γεμίζουν το μάτι. Θα τους δούμε στα δύσκολα.
Οι βάζελοι δεν μου γεμίζουν το μάτι. Θα τους δούμε στα δύσκολα.
- ΑποστόληςΑ