Ο Τοσκιτσης και ο Τσακαλεας μεσα στην μιζερια. Σχεδον βεβαιοι οτι δεν θα γινει καμια κινηση
Αν έχουν χτιστεί γήπεδο και προπονητικό δεν βρίσκω λόγο να μην είναι εφικτό.Sick Bastard έγραψε:Ναι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, να υπάρχει βιωσιμότητα χωρίς λεφτά επενδυτή σε 5 χρόνια.
Σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα τουλάχιστον 2πλασιο, μπορεί και πάλι χλωμά.
Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πάει το πολύ για μια ακόμα μεταγραφή, δεν σημαίνει πως αντικειμενικά χρειαζόμαστε μόνο έναν παίκτη.beyes4 έγραψε:Γράφτηκε ότι ειπώθηκε ότι 'το ρόστερ δεν εκλεισε'.
Που ειπώθηκε ότι "οι μεταγραφές δεν τελείωσαν";
Εκτός αν το μεταφράζουμε εμείς έτσι σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.
Έχει κουράσει απίστευτα αυτή η λύσσα και η γκρίνια για μία ακόμα μεταγραφη.Λες και αν έρθει ένας παίχτης θα γίνουμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ενώ αν δεν έρθει θα βγούμε τεταρτο-πεμπτοι...
Από μόνα τους δεν εξασφαλίζουν τίποτα, άσε που έχουν κόστη συντήρησης.Napoli4 έγραψε: Αν έχουν χτιστεί γήπεδο και προπονητικό δεν βρίσκω λόγο να μην είναι εφικτό.
Είναι οι ίδιοι που λέγανε με σιγουριά θα γίνει !nunies4 έγραψε:Γιατι οσο ζεις (15/9) ελπιζεις...![]()
Ο Τοσκιτσης και ο Τσακαλεας μεσα στην μιζερια. Σχεδον βεβαιοι οτι δεν θα γινει καμια κινηση
με 3/3 μια χαρα ηρεμος θα ειμαι...μετα εχει παρει μπρος η μηχανη και δεν εχει κοφτη και με σενα και μενα στο 10 μετα δεν γυρναει πισω η ιστορια...Demir έγραψε:δεν θα κανουμε μεταγραφη , οσο πιο γρηγορα το αποδεχθει καποιος τοσο πιο χαλαρο 15ημερο θα περασει..
ότι πιο ψύχραιμο και ρεαλιστικό έχει γραφτεί στις τελευταίες 3.500.000.000.000 σελίδεςNapoli4 έγραψε:Short term vs long term.
Νομίζω πως παρά την γκρίνια για το πρώτο, δεν υπάρχει άτομο που να μην εμπιστεύεται long term τον Ιβάν.
Νέο γήπεδο, νεο προπονητικό, μηδενικά χρέη, γεμάτο ρόστερ με ταλέντα που έτσι μαζεμένα δεν είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Η βιωσιμότητα της ομάδας είναι εξασφαλισμένη, κάτι που τώρα θεωρούμε δεδομένο αλλά πριν τον Ιβάν δεν ήταν.
Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα σε αυτή τη φάση, είναι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις του κόσμου.
Λογικό να υπάρχει γκρίνια μετά από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λογικό να υπάρχει ανησυχία όταν το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και εσύ δεν φέρνεις παικταραδες.
Αλλά αν υποστηρίξουμε το πρότζεκτ, νομίζω και καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε και θα δώσουμε στην ομάδα αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Γνώμη μου πως θα ριμάξουν όλα χωρίς ιδιοκτήτη. Ποιος θα τα διαχειριστεί; Ο ερασιτέχνης, νέο ρεβολουτιον, Κ^2;Napoli4 έγραψε:Αν έχουν χτιστεί γήπεδο και προπονητικό δεν βρίσκω λόγο να μην είναι εφικτό.Sick Bastard έγραψε:Ναι, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, να υπάρχει βιωσιμότητα χωρίς λεφτά επενδυτή σε 5 χρόνια.
Σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα τουλάχιστον 2πλασιο, μπορεί και πάλι χλωμά.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk