Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μεχρι στιγμης ο μεταγραφικος μας σχεδιασμος....
Ξεκινησαμε εντυπωσιακα,παικτες ηρθαν γρηγορα,φαινοταν οτι ειχε γινει προεργασια και στοχευση σε συγκεκριμενους στοχους,ολους μας ειχε αφησει μια πολυ θετικη εντυπωση ο επαγγελματισμος που λειτουργουσαμε και απλα περιμεναμε ενα πλανο που ειχε σχεδιασει ο Μποτο με τον Λουτσε να ολοκληρωθει με μεγαλο ενδιαφερον...
και ξαφνικα.....
ερχεται η αναποδια και ο αποκλεισμος απο την Λεφσκι, οκ αυτα στο ποδοσφαιρο συμβαινουν και τι ειχε σαν αποτελεσμα???
Ενας ολοκληρος μεταγραφικος σχεδιασμος να τιχαχτει στον αερα...Απο εκει που κοιτουσες 2-3 καλες μεταγραφικες κινησεις(Σολτελντο) ισως και αλλους ξαφνικα ο Ιβαν να λεει δεν παιρνω κανεναν αλλο μονο θα πουλησω απο δω και περα..Λογικη κινηση θα πει καποιος μετα το χασιμο των εσοδων της ευρωπης,ναι επρεπε να απαλλαγουμε απο καποια βαριδια συμφωνω, αλλα ο μεταγραφικος σχεδιασμος να ολοκληρωθει με 2-3 εμπειρους παικτες ισως απο πιο κατω ραφι οπως επρεπε,δεν ειναι κινησεις μεγαλης ομαδας αυτες αλλα ξανα ερασιτεχνισμοι αλλη μια χρονια..
Ακομα και ο Λουτσε που τον εχει τοποθετησει εκει ο Ιβαν για να αποροοφαει τους κραδασμους απηυδησε ο ανθρωπος και μετα απο τοσο καιρο που ειναι στην ομαδα βγαινει και ζηταει ξεκαθαρα, πετοντας σποντες, οτι θελει παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και η διοικηση απλα τον γραφει στα παπαρια της,περαστικα μας αξιοι της μοιρας μας!!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Αυτό πάντως με τους "παίχτες στοιχήματα" ας το κοιτάξουμε λίγο.
Στοίχημα ο Νταντας, στοίχημα ο Κουαλιατα, στοίχημα ο Φερνάντες...
Εμείς δεν είμαστε ομάδα, στοιχηματικες εταιρεία γίναμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εκτιμώ πάντως ότι αυτή η ανυπομονησία πηγάζει από το ότι είδαμε εξαιρετικά έως πρωτόγνωρα πράγματα από την ομάδα ειδικά στο Α ημίχρονο με τον Ατρόμητο, κάτι που μας έκανε να σκεφτόμαστε ότι θέλει τόσο δα λίγη βοήθεια σε προσθήκες ώστε να διεκδικήσουμε τα πάντα.
Αν είχαμε μείνει στις εμφανίσεις με Λέφσκι θα ήμασταν σε κατάθλιψη και θα λέγαμε τι μια μεταγραφή τι 10 δε σώζεται αυτό το πράγμα.
Τώρα όμως....
Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της υπομονής μέχρι ο Ραζβαν να φέρει Κουαλιατα και Ροντρίγκο σε κατάσταση που θέλει ώστε να αποτελούν έξτρα λύσεις. Αν θα έχει στοιχίσει αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Κάντε καμια μεταγραφή κάντε καμια κάντε καμια μεταγραφή..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έμεινε πάντως πολυ πράγμα στους μεγάλους της πορτογαλιας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Tωρα αν ρωτησω εγω γιατι ο Φερναντες ειναι για 300.000 ενω ο Κουαλιατα για 1.8 θα γινω κακος?
Ο Φερνάντεζ ήταν έξι μήνες μπροστά σου με συμβόλαιο που έληγε φέτος το καλοκαίρι.
ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ!
Ο Μπέος τον έπεισε μέσα στον Ιούνιο και του έδωσε κάτι το παραπάνω.
Τώρα σε έχει στο τσεπάκι του, ζητάει 1,500,000€ ή και τα 1,000,000€ πάλι ειναι πάρα πολλά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Metagrafakias έγραψε:Μεχρι στιγμης ο μεταγραφικος μας σχεδιασμος....
Ξεκινησαμε εντυπωσιακα,παικτες ηρθαν γρηγορα,φαινοταν οτι ειχε γινει προεργασια και στοχευση σε συγκεκριμενους στοχους,ολους μας ειχε αφησει μια πολυ θετικη εντυπωση ο επαγγελματισμος που λειτουργουσαμε και απλα περιμεναμε ενα πλανο που ειχε σχεδιασει ο Μποτο με τον Λουτσε να ολοκληρωθει με μεγαλο ενδιαφερον...
και ξαφνικα.....
ερχεται η αναποδια και ο αποκλεισμος απο την Λεφσκι, οκ αυτα στο ποδοσφαιρο συμβαινουν και τι ειχε σαν αποτελεσμα???
Ενας ολοκληρος μεταγραφικος σχεδιασμος να τιχαχτει στον αερα...Απο εκει που κοιτουσες 2-3 καλες μεταγραφικες κινησεις(Σολτελντο) ισως και αλλους ξαφνικα ο Ιβαν να λεει δεν παιρνω κανεναν αλλο μονο θα πουλησω απο δω και περα..Λογικη κινηση θα πει καποιος μετα το χασιμο των εσοδων της ευρωπης,ναι επρεπε να απαλλαγουμε απο καποια βαριδια συμφωνω, αλλα ο μεταγραφικος σχεδιασμος να ολοκληρωθει με 2-3 εμπειρους παικτες ισως απο πιο κατω ραφι οπως επρεπε,δεν ειναι κινησεις μεγαλης ομαδας αυτες αλλα ξανα ερασιτεχνισμοι αλλη μια χρονια..
Ακομα και ο Λουτσε που τον εχει τοποθετησει εκει ο Ιβαν για να αποροοφαει τους κραδασμους απηυδησε ο ανθρωπος και μετα απο τοσο καιρο που ειναι στην ομαδα βγαινει και ζηταει ξεκαθαρα, πετοντας σποντες, οτι θελει παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και η διοικηση απλα τον γραφει στα παπαρια της,περαστικα μας αξιοι της μοιρας μας!!
αυτά που έχω μαρκάρει με μπόλτ, μπορείς να εξηγήσεις απο πού προκύπτουν ?
Το να μπαίνεις και να πετάς λάσπη δέν είναι ευγενικό και τίμιο θεωρώ.

..για τον Λούτσε εγώ βλέπω οτι παίχτες του φέρανε αλλα αυτός μςε εξαίρεση 1/2 τους έχει εκτός ενδεκάδας και δέν φαίνεται ζεστός να τους χρησιμοποιήσει ή να τους δουλέψει.
εάν χρειάζεται παίκτες 3εκ. και πάνω για να κερδίσει λεβαδειά και βόλο π.χ. εμένα δέν μου κάνει...ειδικά με ένα παιχνίδι την εβδομάδα...έτσι που τα έφερε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 01 Σεπ 2022, 20:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κι εμένα πολλά μου φαίνονται για Φερνάντες. Ίσως εξελιχθεί σε παιχταρα ποιος ξέρει.
Αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι πολλά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειπα οτι ενα ποσο στα 700-800 ειναι λογικο. Το 1.5 δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Jairo έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Μεχρι στιγμης ο μεταγραφικος μας σχεδιασμος....
και ξαφνικα.....
αυτά που έχω μαρκάρει με μπόλτ, μπορείς να εξηγήσεις απο πού προκύπτουν ?
Το να μπαίνεις και να πετάς λάσπη δέν είναι ευγενικό και τίμιο θεωρώ.

Ρε φιλε για ποιες λασπες μου λες οτι πεταω τωρα, ελεος μην τολμησει κανεις και κανει αυστηρη κριτικη στον Ιβαν ΕΛΕΟΣ ...δλδ ο μεταγραφικος μας σχεδιασμος σταματουσε στον Ναρει??δεν γινοταν συζητησεις με τον Σοτελντο???αρα υπηρχε επιθυμια και για περαιτερω ενισχυση η κοινη λογικη το λεει οχι εγω...δεν εχει δωσει επισης εντολη ο Ιβαν να ξορτωθουν τα βαριδια? απο το κεφαλι μου το βγαζω και αυτο??ο Λουτσε δεν εχει αναλαβει και το ρολο του επικοινωνιολογου της ΠΑΕ οταν κανει μακροσκελης δηλωσεις που δεν αφοραν μονο το αγωνιστικο??εδω περυσι του φορτσωσαν και τον μεταγραφικο σχεδιασμο εσενα αυτο σε πειραξε???επισης δεν ζητησε ξεκαθαρα παικτη πριν 2 βδομαδες???χαλαρωστε λιγο, το να κανεις αυστηρη κριτικη δεν σε κανει λιγοτερο ΠΑΟΚτση,ολοι τον ΠΑΟΚ μεγαλο θελουμε αλλα να ειμαστε και ρεαλιστες λιγο,σκεπτομενοι ανθρωποι ειμαστε οχι πελατες μια ανωνυμης εταιρειας που του πλασαρει οτι θελει αυτη και τον καθοδηγει...η αγαπη μας ειναι παθλογικη για την ομαδα!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η Ιταλία κλείνει σήμερα νομίζω :
Στην Νάπολι ακόμα υπάρχει
https://www.transfermarkt.com/gianluca- ... ler/358008
Στην Ρόμα
https://www.transfermarkt.com/ante-cori ... eler/96630
Στην Μπολόνια
https://www.transfermarkt.com/musa-juwa ... ler/562030
Orji Okwonkwo
Στην Λάτσιο
https://www.transfermarkt.com/mohamed-f ... ler/287700
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Μεταγραφάκια...πάλι δέν απαντάς.
adman

Δημοσίευση από adman »

Δεν νομίζω ότι ο Μπέος πιστεύει ότι θα πάρει 1,5. Απλά ζητάει τόσα για να πέσει με την διαπραγμάτευση στο ποσό που θέλει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Jairo έγραψε:Μεταγραφάκια...πάλι δέν απαντάς.
Σου απανταω εσυ δεν το καταλαβαινεις μαλλον,ολα αυτα που λεω ειναι γεγονοτα οχι υποθεσεις δικες μου, και τελος παντων, δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση, το point ειναι ενα, ο Λουτσεσκου ζητησε παικτη ειτε δεκαρι ειτε αριστερο εξτρεμ και η διοικηση μετα απο 2 βδομαδες δεν του εχει φερει εγω αυτο ξερω...κρινω αυτο που βλεπω μεχρι στιγμης,τωρα αν αυριο του φερει τον Ματα εδω ειμαστε να το σχολιασουμε....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να θυμίσω έτσι για να πάρετε λίγο τα πάνω σας ότι ο Μήλιος χθες στο τσατ απάντησε σε συνοπαδο ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγάει σημαντικό 10αρι (άφησε να εννοηθει για μεγάλο παίκτη) αλλά συνέστησε να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα υπονοώντας ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”