Καζούρα σε αλλόθρησκους

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

δεν ξερω αν το πληροφορηθηκατε αλλα μαντεψτε πιο καναλι θα δειξει τα φιλικα του σκουλικιου με μποκα,ουντινεζε και κιεβο.....

ΤΟ CONN-X TV SPORTS!!! :) :) :) μολις το ειδα στην εφημεριδα ελιωσα!!!!

το περιμενατε πως και πως σκουλικια ε???
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Θα κατακλύσουν τον Μέγα Αλέξανδρο!!!! :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Καζούρα απέναντι σε αλλόθρησκους

Δημοσίευση από free4 »

Ο Γιατρός ξαναχτύπισε..
Καλή ανάγνωση!!

Πες μου ρε γιατρέ.. No4 (επιστολή απο CTC_4)

Σήμερα θα ασχοληθώ πολύ με τον συμπολίτη γιατρέ μου. Να με συμπαθάς. Σήμερα που όλα τα σκΟλίκια κρύβονται για να μην αρχίσουν τις κωλοτούμπες για τον Βίτολο, θα βγάλω το άχτι μου.. Ο σκώληξ δεν το χειρίστηκε καλά το θέμα Βιτόλο γιατρέ μου.. Δεν μπορεί να τσατίζεις κάποιον παίκτη τόσο πολύ ώστε να σου χαρίσει και αυτά που του χρωστούσες, ενώ τον περιμένεις να είναι αντίπαλός σου στο χορτάρι.. Διότι τώρα που τον τσάτισες, τώρα που του χάλασες ολόκληρο το καλοκαίρι και τον είχες στα τρεξίματα και στο περίμενε, τώρα που του έφαγες και τα φράγκα, τον βλέπω τον Βιτόλο να του γυρνάνε τα μυαλά σε κάνα ΠΑΟΚ-άρηθ γιατρέ μου.. Αν τον δεις να βγάζει σάλια και αφρούς από το στόμα πριν το ματς, μην απορήσεις..

Πάντως, στην πόλη ο ΠΑΟΚ θα έχει πρώτη μούρη στα μωρά γιατρέ μου. Όλες οι γκόμενες κόβουν φλέβα. Έχω παίκτη για όλα τα γούστα.. Έχω Σέρτζιο για όσες γουστάρουν αληταρά μαυριδερό με μπόλικη τεστοστερόνη.. Έχω Πάμπλο ινδιάνο για όσες γουστάρουν άγριες καταστάσεις Αμαζονίου και έτσι.. Έχω Βιτόλο με κορμί κάτσε καλά και μιλάει και το ισπανικό που λιώνουν οι γυναίκες.. Έχω Ίβιτς, δύο μέτρα παλικάρι, ξανθογάλανο, για όσες γουστάρουν κυριλέ τύπους.. Έχω Μουσλίμοβιτς αλάνι με τεντωμένη φλέβα στο λαιμό, που έκανε τη Μύκονο άνω-κάτω .. Για να μην πω για το τι πρόεδρο έχω... Πολλές γκόμενες θα δούμε στην Τούμπα φέτος γιατρέ μου.. (ΥΣ: είδατε το ΠΑΟΚτσάκι το άρρωστο φωτογραφία; Αετόπουλο είναι ρε.. Όρε τσόντα που θα δούμε φέτος γιατρέ μου...)

Ακόμα και μωρά του συμπολίτη θα έρχονται στην Τούμπα γιατρέ μου, όσες λατρεύουν τον Ισπανό, δεν θα αντέξουν! Καλώς να έρθουν.. Τις θέλω με τέτοια μπλούζα στην Τούμπα για να δούμε..τσόντα! Μμμμανούλα...

Πάντως, μέτρησε πολύ για τον παίκτη το ότι τον περίμενε τόσο πολύ χρόνο ο ΠΑΟΚ γιατρέ μου.. Απ'όσο μαθαίνω, ο παίκτης σκλαβώθηκε πολύ από την τακτική αυτή του ΠΑΟΚ.. Ο ατζέντης του είχε κλείσει εισιτήρια για μετά από 2-3 μέρες να έρθει, αυτός τον έπιασε από το γιακά και του λέει "σήμερα θέλω να πάω..". "Μα είναι αργάμιση τώρα Βιτόλο μου, ξημερώματα βραδιάτικα θες να πας Θεσ/νίκη;" του είπε ο μάνατζερ.. "Σήμερα θα πάω, τέλος." είπε το ΠΑΟΚτσάκι το άρρωστο.. και ήρθε.

Ξαφνικά εκεί που άραζα στο διαδίκτυο προχτές γιατρέ, μπήκα σε ένα αρχαιολογικό site ναούμε, και πέτυχα πάνω στον Άρη, τον ολύμπιο θεό του πολέμου της αρχαιότητας. Θυμήθηκα όμως ότι κάπου είχα διαβάσει σε ένα προπαγανδιστικό φυλλάδιο ότι ο Άρηθ του Βικελίδη πήρε λέει το σήμα του από τον θεό του Ολύμπου και το χρώμα του από την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Διάβασα όμως εκεί στο site, ότι το ιερό χρώμα του αρχαίου θεού ήταν το κόκκινο λέει, το ιερό του μέταλλο ήταν το σίδερο και το ιερό του λουλούδι η παπαρούνα! Χωρίς να το θέλω γιατρέ μου, φαντασιώθηκα αμέσως πώς έπρεπε να ήταν το σήμα του Άρηθ του Βικελίδης αν ήταν σωστοί με τις ρίζες τους..και δεν μας μπαλαμούτιαζαν με Βυζάντια κτλ..

Ο Αμπρέου βγήκε και είπε ότι του έκαναν πρόταση από ελληνική ομάδα, αφότου είχε συμφωνήσει με τον Άρηθ, αλλά δεν την δέχτηκε.. Για όσους δεν το ξέρουν, ο ΠΑΟΚ ήταν που του έκανε πρόταση. Μόνο που η πρόταση που του έκανε ήταν πολύ μικρότερη από αυτή του Άρηθ, με το σκεπτικό ότι του προσφέρεται ομάδα που παίζει Ευρώπη για αντάλλαγμα.. Και φυσικά ο μεγάλος Αμπρέου επειδή είχε «τιμή», δεν μπορούσε να μην πάει στον Άρηθ που είχε συμφωνήσει προφορικά, λέει.. Τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι του συμπολίτη όμως γιατρέ μου, βγήκαν αμέσως να κάνουν την προπαγάνδα τους και αναφέρουν ότι η πρόταση που του είχε κάνει η άλλη ομάδα (δηλ. ο ΠΑΟΚ) ήταν κατά πολύ καλύτερη, αλλά προτίμησε τον Άρηθ, επειδή ήταν ομαδάρα κτλ κτλ.. Χλάααατςςς...

Μα καλά, τόσο χαζοί είναι τα σκουλήκια ρε γιατρέ; Γράψανε «τρελός αμπρέου» στο όνομα της φανέλας του παίκτη! Μα τόσο κομπλεξικοί μοστραδόροι είναι; Washington Sebastián Abreu Gallo λέγεται το μελλοντικό ΠΑΟΚτσάκι ρε γιατρέ μου.. Έχετε δει ποτέ το παρατσούκλι του παίκτη να μπαίνει μαζί με το όνομα σε επίσημη φανέλα ομάδας ρε γιατρέ; Το έχετε δει πουθενά εκτός της σκουληκότρυπας; Φαντάζεσαι να βγάζαμε επίσημη φανέλα με το όνομα Μπήχτης Γεωργιάδης, ή Σβούρας Κωστ/δης, ή Τhisis Vryzas ρε γιατρέ; Κάθε μαλθακία τα σκουλήκια μόνο θα την σκεφτούν πρώτοι ρε γιατρέ, τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτό..τς τς...

Δανεικός ο Μπουαζά στον Άρηθ λένε.. Ρε γιατρέ, το ξέρεις ότι αυτοί μάζεψαν πιο πολλούς δανεικούς απ’όσους είχαμε εμείς πέρσι; Δηλαδή όταν τους ακούγαμε στα ραδιόφωνα να την λένε και καλά στον Ζήση, τώρα την χορταίνουν την κωλοτούμπα τους; Τούμπα, τούμπα, κωλοτούμπα..

Έπαιξε με την Μπάρι ο σκώλικας ρε γιατρέ και κέρδισε, ψάχνω κι εγώ να δω πού είναι η Μπάρι στο πρωτάθλημα και είδα ότι φέτος θα είναι νεοφώτιστοι στην Α’ Ιταλίας μετά από πολλά χρόνια.. Επόμενη ομάδα η Σιένα, ασπρόμαυρα ΠΑΟΚτσάκια της Ιταλίας, που τερμάτισαν 14οι στην Α’ Ιταλίας πέρσι. Ανέβηκε ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών του σκώληκα γιατρέ μου, κατά πολύ μάλιστα. Ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά δυσκολίας από την Μπάρι, που ο σκώλικας πήρε κουλουράκια (0-0) και μείναν και ευχαριστημένοι λέει...

Σαν τέτοιο καιρό πέρσι γιατρέ μου, η Ευρωπαϊκή πορεία του μεγάλου Άρηθ είχε ξεκινήσει.. Ο άπλας έπαιζε με την Σλάβεν Μπελούπο Κοπρίβνιτσα, ιστορικότατη ομάδα της Ευρώπης, η οποία φυσικά και απέκλεισε την ελληνοεβραϊκή ομάδα..

Πάντως πολύ ζέστη στην πόλη ρε γιατρέ και είπα κι εγώ να κάνω καμιά βόλτα στο λιμάνι μεριά, να αναπνεύσω αεράκι βρωμιστερό να γουστάρω. Αντί να δροσιστώ όμως γιατρέ μου, άναψα πάλι. Με τα στριγκάκια και τα λοιπά περιγλουτιαία να με περιτριγυρίζουν πώς να δροσιστώ ρε γιατρέ.. Άντε να σκεφτείς για ΠΑΟΚ μετα..

Ρε Καράμπελα, δεν σου είπα να μην ξανοίγεσαι πολύ; Ομάδα άλλαξες, αλλά από το χρώμα δεν γλίτωσες φουκαρά Καράμπελα.. Λοιπόν, από τώρα ξέρω το πρώτο σημείο του ΠΡΟ-ΠΟ την 1η αγωνιστική..

Και μια που πήγαμε στο αεκάκι ρε γιατρέ, μήπως αρχίζουν και κάνουν κωλοτούμπα σιγά-σιγά; Ξεκίνησαν με 9εκ από τον νέο επενδυτή, πήγαν στα 8.5εκ, μετά στα 8εκ, τώρα λένε για 5,5εκ.. Τι έγινε ρε γιατρέ; Ακόμη δεν άρχισε να δίνει ο «επενδυτής» και άνοιξαν οι τρύπες στις τσέπες τους και έχουν διαρροές; Εντωμεταξύ, ο πρόεδράς τους ΔΕΝ μίλησε για μπάτζετ.. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κορδέλα..

Πλάκα-πλάκα γιατρέ μου, στο αεκάκι πολύ επικίνδυνα καθυστερούν.. Ακόμα καμιά σόι μεταγραφή δεν κάνανε ε; Ποιος Μάκος ρε γιατρέ, πολύ light παίκτης, δε μετράει.. Ειδικά τώρα με τα εκ.ευρώ που υποτίθεται μπαίνουν στην ΑΕΚ, θα αρχίσει και το φαγοπότι. Αργάμιση θα κάνουν τις μεταγραφές.. Η ΠΑΟΚάρα όμως έχει κάνα μήνα που τέλειωσε τις περισσότερες.. Τεράστια διαφορά οργάνωσης ρε γιατρέ, έχει ξεφύγει ο ΠΑΟΚ πλέον.. Άπλες είμαστε..

Βασικά γιατρέ μου, όταν άκουσα για έναν ζάμπλουτο Κύπριο που θα μπει στην αεκ, ψιλοκουμπώθηκα.. Πολύ άπλας το λέγανε.. Αλλά μετά όταν διάβασα για «όμιλο επιχειρηματιών» ησύχασα γιατρέ μου. Όταν ακούς όμιλο επιχειρηματιών να ξέρεις ότι είναι bad news όπως λένε τα αμερικανάκια.. Όμιλος επιχειρηματιών δεν ήταν και η περίεργη η εταιρεία που είχε πάρει την αεκ παλιότερα, η ΝΕΤΜΕD; Αυτή που τους πήγε από το κακό στο χειρότερο.. Μακρυά από μας γιατρέ μου, μακρυά από μας!

Ο Β.Γκαγκάτσης πολεμάτε από τους ΣουπαΛιγκάδες χωμένους άπλες γιατρέ μου.. Ξεσκόνισαν τον φάκελο που έκανε για την μεταβίβαση των μετοχών.. Όταν λέμε το ξεσκόνισαν, στην κυριολεξία όμως. Δεν θέλουν με τίποτα να έχει ισχυρό λόγο ο Γκαγκάτσης εκ μέρους του ΠΑΟΚ στην Λίγκα και στην ΕΠΟ.. Στην αρχή έλεγαν ότι βρήκαν κάποιες μικρές παρατυπίες και το θέμα είναι τυπικό. Στο τέλος το ακύρωσαν με τη μία, με την δικαιολογία ότι δεν μπορεί να μεταβιβάζονται μετοχές χωρίς αντίτιμο..

Και ο Γούμενος ρε γιατρέ πώς πήρε της μετοχές του Μπάτμαν δηλαδή, θα μας τρελάνουν; Με μισό ευρώ τις πήρε. Τότε κανείς όμως δεν έβγαλε τσιμουδιά. Στο τσακ-μπαμ έκλεισε το θέμα. Είδες γιατρέ μου τι ωραία κλείνουν τα θέματα όταν μπαίνει πολιτικός δάκτυλος; Με Βενιζέλο-Τσοχατζόπουλο ποιος θα τα βάλει ρε γιατρέ εκείνη την εποχή.. Το χειρότερο είναι η υποκρισία ρε γιατρέ, που μου τη δίνει στα νεύρα.. Τώρα προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στον Γκαγκάτση γιατρέ μου.. Υποκριτές, βρομιάρηδες φαρισαίοι είναι, τίποτα λιγότερο! Λευτεριά στον Γκαγκάτση ρε!

Σαν σήμερα αρχηγέ (σχεδόν), ο μεγάλος Πάμπλο ήρθε στον ΠΑΟΚ. Ως μπαμ θεωρήθηκε η μεταγραφή του, χωρίς άδικο. Τεράστια μεταγραφή, που γίνεται μία κάθε τόσα χρόνια γιατρέ μου. Πληροφορίες μου λένε ότι του χρόνου, με αφορμή την συνταξιοδότηση του Σέρτζιο, ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα-κράχτη, μεγαλύτερης αξίας από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.. Έναν τεράστιο παίκτη από την δεξιά μεριά. Οι πληροφορίες μου λένε ότι από Ιανουάριο θα αρχίσει το ψηστήρι..

Και το μπασκετάκι θα πάρει την σειρά του γιατρέ μου, μη μασάς.. Σιγά-σιγά θα πάρει μπρος. Έχεις Λαό περήφανο λεβέντη, μη μασάς.. Θα κάνουν και τις κινήσεις τους οι διοικούντες, θα οργανώσουν την ΚΑΕ, θα μπει μια τάξη, σιγά-σιγά θα πάρει μπρος η μηχανή.. Και ο Λαός θα βοηθήσει γιατρέ μου στα διαρκείας, δε παίζει θέμα. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή με διαφορά..

Παναγίτσα μου, φτου-φτου-φτου.. Φαντάζεστε να έμπαινε κάνας Δρόσος στην ΠΑΕ και να γινόμασταν μπουρδέλο πάλι και φτου και απ’την αρχή; Δεν παίζει τέτοια περίπτωση γιατρέ μου.. Έχω κέρβερο σκύλο εκεί στην ΠΑΕ που κρατάει τσίλιες για πάσης φύσεως λαμόγια, δεν μασάω..

Τι κοινό έχει ο Κόντης με τον Άϊνστάϊν γιατρέ μου; Πολύ τρέλα πούλησαν και οι δύο..

Άσχετο αλλά πολύ γέλιο ρε γιατρέ. Είδα μια φωτογραφία με κάτι σχιστομάτηδες οπαδούς της Λάτσιο με φασιστικό χαιρετισμό και πέθανα στα γέλια.. Πείτε κάποιος σε αυτά τα βόδια ότι σε άλλες εποχές τώρα θα γινόντουσαν σαπούνι εισαγωγής αν τους έβλεπε κάποιος φασιστοϊταλός.. Έ, ρε δεν πάμε καλά..

Ο ΠΑΟΚ λέει θα βγάλει νέες φανέλες που θα έχουν το στίγμα του Ζαγόρ γιατρέ μου. Ο πρόεδρας έδωσε συγκεκριμένες εντολές για το πώς θα ήθελε αυτός την νέα φανέλα του ΠΑΟΚ. Επιστρέφουμε στον παραδοσιακό γιακά και στην λεπτή ασπρόμαυρη ρίγα γιατρέ μου, απ'όσα λένε οι πληροφορίες. Και ο ΠΑΟΚ φυσικά ποτέ δεν προσπαθεί να κάνει μόστρα γιατρέ μου. ΠΑΟΚ είσαι. Ασπρόμαυρη ρίγα κλασσικά. Το πολύ πολύ να βάλουμε κάνα χρυσαφί νούμερο στην πλάτη, που δίνει και λίγο ένα κλικ από άλλο επίπεδο...

Απ'την άλλη, ο συμπολίτης έχει δύο βασικές φανέλες για φέτος. Η μία προσπαθεί να μιμηθεί την φανέλα της Ρίβερ. Η άλλη προσπαθεί να μιμηθεί την μελισσούλα. Διότι γιατρέ μου, πολύ έχει παρατραβήξει αυτό το αστείο με το επίθετο "σκουλήκι" στον συμπολίτη, όπως λένε.. Θέλουν να βγάλουν αυτή την άσχημη λέξη από πάνω τους. Σου λέει γιατρέ μου, αν μας λένε "μελισσούλες" δεν είναι τόσο άσχημο όπως όταν μας λένε σκουλήκια.. Σωστό σκεπτικό γιατρέ μου, γιαυτό και εγώ τους αφιερώνω ένα theme για να γουστάρουμε..

Παρακολουθείτε επίδειξη μόδας της νέας φανέλας του Άρηθ... Εδώ, το μοντελάκι Μπόμπηρας, με όμορφο ολόσωμο κουστούμι, για τους φιλάθλους του Άρηθ, σε βροχερές μέρες στο Κλεάνθης Βικελίδης... Περνά-περνά η μέλισσα, με τα μελισσόπουλα..

Εδώ βλέπουμε οπαδούς του Άρηθ, με αραιή λεπτή ρίγα, σε σατέν κίτρινο, που προτείνουμε να φοριέται με πράσινα γυαλιά Armani, για να τονίζουμε και τις προτιμήσεις του κυρίου Κόντη..

Το ίδιο μοντελάκι, χωρίς γυαλιά, με διάφορα αξεσουάρ, μπορείτε σαν οπαδοί του Άρηθ να φοράτε στις καθημερινές σας βόλτες στα περίγυρα στενά του Κλεάνθης Βικελίδης..

Πολύ οργανωμένος ο Σύνδεσμος Θούπερ3, εδώ βλέπουμε στο γκαράζ του υπόστεγου του Κλεάνθης Βικελίδης, έτοιμο το αεροπλανάκι του Άρηθ, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πέσει Β' Εθνική, ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και οι οπαδοί του Άρηθ για να φωνάξουν "ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ.."....

Τo νέο Soundtrack του Άρηθ στο νέο CD του συνδέσμου... Αξίζει να το ακούσετε...

http://www.fcpaok.gr//index.php?option= ... Itemid=114

Δείτε και τις φωτό του κειμένου!!
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

:) :) :) :) :) :) :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος evans4 την Τρί 04 Αύγ 2009, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αφού όλοι θα είναι στο γήπεδο, ποιοι θα πάνε εκεί; Αν μπορούσαν βέβαια θα το έκαναν για να φανούν πιο πολλοί ε δε μαμιέται όλο και κανείς θα πάει για να δει την Μπόκα και θα λένε την άλλη μέρα "6000 αρειανοί θαύμασαν την ομάδα στην επιβλητική ήττα με 4-0 από την Μπόκα Τζούνιορς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης δήλωσε ότι παρακαλούσε να χάσει ο Άρης με πάνω από τρία γκολ διαφορά γιατί υπάρχει ρήτρα με την Μπόκα ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Άρης θα εισπράξει 500.000€".

Μπεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ελεος ρε νυχτιατικα!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXXAXAXAXAXAAXXAXXXXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

χαχαχαχαχα
κέντησες evans! :)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

καλα γιατι υπαρχουν δυο ιδια τοπικ?
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 1&start=45
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σωστή παρατήρηση αδερφέ μου.
Να σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_234.html
εγινε διασημος ο johnyxatz με το βιντεακι του...
αντε σε λιγο καιρο στο espn και στο al jazeera!!
να μαθει ολος ο ντουνιας... who is the fap team! :)
ffffaaaaaaappppppppp!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

θα διαβασατε βεβαια...πατοκζηδες! :shock:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Καλά οι αρειανοί τι κι αν δεν λέγανε στα ράδια για το ότι το conn-x TV θα έδειχνε τον ΠΑΟΚ και τώρα θα δούνε και αυτοί τα φιλικά τους από κει!
Αυτο είναι που λένε βλέπε πρώτα τον εαυτό σου...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Από το σημερινό φύλλο τού Αγγελιοφόρου, σελίδα 18.

Υπογράφηκε το μνημόνιο.

Η συνεργασία της ΠΑΕ άρης με την Μπόκα Τζουνιορς, που ανακοινώθηκε επισημα την Τριτη, απο τον προεδρο των Αργεντινών, Χ.Α. Αμεάλ, επικυρωθηκε χθες με την υπογραφή του σχετικου μνημονιου που προβλεπει μεταξύ αλλων τη συναψη μεταγραφικων συμφωνιων.

Οπως δήλωσε μαλιστα ο εκτελεστικος διευθυντης της ΠΑΕ, Γιαννης Κόντης, ο αρης θα είναι ο αποκλειστικος συνεργατης της Μποκα στην Ελλαδα.

(Τώρα, τι να σκεφθείς επ'αυτού;
Ψάχνω κατι πιο ταιριαστό από την έκφραση "στα π@π@ρι@ μου", αλλά τιποτε καλύτερο, δεν βρίσκω...)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”