Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Το προβλημα στη περιπτωση Σαββιδη δεν ειναι το χρημα.Επιπλεον η Ρωσια ηταν ΠΑΝΤΑ μια πολυ ιδιαιτερη επιχειρηματικα περιπτωση...Δεν μπορεις να την αντιμετωπισεις στην ιδια λογικη που αντιμετωπιζεις τον επιχειρηματικο κοσμο του δυτικου κοσμου,ποσο μαλλον τωρα...
Είπαμε.
Στην προσπάθεια μας να δικαιολογησουμε το "φρένο" των τελευταίων 3 ετών (γούστο του και καπέλο του ως προς αυτό) έχει ξεκινήσει μια διαδικασία να παρουσιάσουμε τον Ιβαν ως κάνα καημένο φτωχαδακι που με το ζόρι τα βγάζει πέρα.
Είμαστε ικανοί να κάνουμε κάνα έρανο στο μέλλον γι' αυτό το σκοπό.
Μόνο και μόνο για να μην παραδεχτούμε ότι για τον Α ή Β λόγο αποφάσισε να τραβήξει φρένο.
Αντί να βλέπεις οπαδούς να κάνουν αναλύσεις για παιχτες, για μεταγραφές, για τίτλους, για ευρωπαϊκές πορείες βλέπεις μια μεγάλη μερίδα οπαδών που το βασικό τους μέλημα πλέον είναι "το να μην μπει μέσα ο Σαββίδης".
Λες και υπάρχει επιχειρηματίας στον κόσμο (εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων) που βγάζει λεφτά από το ποδόσφαιρο.
Και λες και θα πρεπε εμένα ως οπαδό να με νοιάζει αν ο δισεκατομμυριουχος πρόεδρος της ομάδας χάνει 5-10Μ το χρόνο από τον ΠΑΟΚ.
Λες και το να είσαι πρόεδρος μια ομάδας με 1Μ οπαδούς δεν άνοιξε πόρτες αλλου για άλλες δουλειές.
Μόνο χάσιμο είχε ο Ιβαν από τον ΠΑΟΚ!!!
Κούρασε αυτή η μιζέρια, κούρασε.
Θελει να ρίξει το μπατζετ;
Δικαίωμα του.
Δεν θέλει να φέρει 10αρι;
Δικαίωμα του.
Είναι ήδη με αυτά που έχει κάνει ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ;
Προφανώς.
Δεν χρειάζεται δικαιολογίες ο Ιβαν, ούτε λιβανισμα.
Μόνο καημένος και κακομοίρης δεν είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην προσπάθεια μας να δικαιολογησουμε το "φρένο" των τελευταίων 3 ετών (γούστο του και καπέλο του ως προς αυτό) έχει ξεκινήσει μια διαδικασία να παρουσιάσουμε τον Ιβαν ως κάνα καημένο φτωχαδακι που με το ζόρι τα βγάζει πέρα.
Είμαστε ικανοί να κάνουμε κάνα έρανο στο μέλλον γι' αυτό το σκοπό.
Μόνο και μόνο για να μην παραδεχτούμε ότι για τον Α ή Β λόγο αποφάσισε να τραβήξει φρένο.
Αντί να βλέπεις οπαδούς να κάνουν αναλύσεις για παιχτες, για μεταγραφές, για τίτλους, για ευρωπαϊκές πορείες βλέπεις μια μεγάλη μερίδα οπαδών που το βασικό τους μέλημα πλέον είναι "το να μην μπει μέσα ο Σαββίδης".
Λες και υπάρχει επιχειρηματίας στον κόσμο (εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων) που βγάζει λεφτά από το ποδόσφαιρο.
Και λες και θα πρεπε εμένα ως οπαδό να με νοιάζει αν ο δισεκατομμυριουχος πρόεδρος της ομάδας χάνει 5-10Μ το χρόνο από τον ΠΑΟΚ.
Λες και το να είσαι πρόεδρος μια ομάδας με 1Μ οπαδούς δεν άνοιξε πόρτες αλλου για άλλες δουλειές.
Μόνο χάσιμο είχε ο Ιβαν από τον ΠΑΟΚ!!!
Κούρασε αυτή η μιζέρια, κούρασε.
Θελει να ρίξει το μπατζετ;
Δικαίωμα του.
Δεν θέλει να φέρει 10αρι;
Δικαίωμα του.
Είναι ήδη με αυτά που έχει κάνει ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ;
Προφανώς.
Δεν χρειάζεται δικαιολογίες ο Ιβαν, ούτε λιβανισμα.
Μόνο καημένος και κακομοίρης δεν είναι.
Να νιώσουμε χαρά που ο Σαββίδης είναι ανάμεσα στους πλουσιότερους του πλανήτη και περήφανοι για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος να πρωταγωνιστει...(στην superleague μάλλον εννοεί ο ποιητής)
Προσωπικά νοιώθω ότι έχω αγώνα την Κυριακή,και θέλω τους 3 πόντους να πάω στους 9.επισης βλέπω μια ομάδα που αγώνα με τον αγώνα δένεται.Blackgr4 έγραψε:Αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει πως η διαρροή - τοποθέτηση του Ιβάν, έγινε εντελώς τυχαία, σε εντελώς τυχαίο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις όπως "το ρόστερ δεν έχει κλείσει" επίσης εντελώς τυχαία;
Θέλετε δηλαδή να πείτε πως δεν πήρατε καθόλου τα πάνω σας (ως προς τη πιθανότητα να ενισχυθεί η ομάδα) διαβάζοντας αυτή τη διαρροή - τοποθέτηση;
Θέλετε να πείτε πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός της;
Που τη πάμε δηλαδή τη δουλειά; Να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας;
Είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο έγινε σε εκείνο το timing αυτή η διαρροή - τοποθέτηση του Ιβάν, έχοντας μάλιστα το συγκεκριμένο περιεχόμενο που έπιανε λίγο πολύ τα πάντα. Ευθύνες, στόχους, ενίσχυση.
Τι περιμένατε δηλαδή να πει πλέον ο απλός οπαδός της ομάδας μας, όταν βλέπει πως από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει κουνηθεί φύλλο;
Να μην νιώσει πως τον κοροϊδεύουν;
Να μην κοιτάξει τον Ιβάν ως ανακόλουθο των συγκεκριμένων δηλώσεων του;
Ναι δεν ξέρω γιατί να θέλει να κοροϊδέψει. Δεν μπορώ να βρω λόγο. Τα μπορεί είναι πολλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι το πως αισθάνομαι.
Δεν ξέρω πως σκέφτεται κάποιος που απευθύνεται σε μια τεράστια μάζα ανθρώπων προσπαθώντας να τους γεμίσει σιγουριά, ασφάλεια, ελπίδα και άλλα πολλά.
Γιατί δεν νομίζω να έγινε για άλλο λόγο αυτή η τοποθέτηση. Για εμάς έγινε. Για εμάς βγήκε λέξη προς λέξη στο επίσημο site της ΠΑΕ. ΠΡΟΦΑΝΏΣ.
Αν αυτή η δήλωση συνοδεύονταν με ουσιαστική ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος, σε μια χρονιά μάλιστα που και τα έσοδα της Ευρώπης είναι πολύ πιο εύκολα να εξασφαλιστούν, αλλά και ο τίτλος δεν είναι τόσο μακριά όσο νόμιζαν κάποιοι, θα πετούσαμε στα ουράνια ναι ή όχι;
Τώρα που 1η Σεπτέμβρη ο ΠΑΟΚ παίζει με δεκάρι τον Ντόουγκλας, έχει μόλις 2(!!!) κανονικά εξτρέμ και μόλις 1.5 καθαρό φορ, τι ακριβώς "πρέπει" να νιώσουμε; Χαρά; Εμπιστοσύνη; Αισιοδοξία; Τι;
Δεν καταλάβεις τί λέω πάνω φίλε.JohnDag έγραψε:Ναι πράγματι ο Ιβάν δεν ανήκει στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.
Έχεις δίκιο.
Απλα είναι στην λίστα Forbes ως ένας από τους 2.578 δισεκατομμυριουχους του πλανήτη. Με μόλις 1.6 δις περιουσία.
Αυτοί οι 2.578 τελικά είναι οι φτωχοί και τα υπόλοιπα 7 δις είμαστε οι πλούσιοι.
Mea culpa.
Επειδή είναι ο Ιβαν πλούσιος πρέπει να λέει ναι, φέρε πάρε και αυτόν και να μην μπαίνει στην διαδικασία να πει:
Έλα εδω ρε Μπότο και Ραζβάν, για 10άρι δεν έφερες τον Κουλιάτα και δώσαμε 1.8εκ+συμβόλαιο? Ναι, ωραία γιατί δεν κάνει τον δοκίμασες?
Ελά εδώ ρε Μπότο και Ραζβάν, δεν ζητήσατε χαφ και δώσαμε 3εκ να πάρουμε τον Σοάρες+ συμβόλαιο? 7 μήνες γιατί τόσο χάλι?
Δηλαδή δώσαμε 5 εκ για δυο βασικούς και πήραμε δυο παίκτες που δεν μπαίνουν ούτε αποστολή. Ε άντε από εδώ που θέλετε και 10αρι
Αυτα που λες iasoiako απλα δεν υπαρχουν...Εκτος απο το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει εκπληρωσει μεταγραφικα ουτε καν το αρχικο πλανο ,καθως δεν αποκτηθηκαν καν οι τρεις μεσοεπιθετικοι τους οποιους προεβλεπε ο σχεδιασμος και ναι δεν βαζω τον Ρικαρντο σε αυτους ,οπως και ο ιδιος ο Ιβαν ειπε ,υλοποιει τις επιθυμιες του προπονητη.Ε χεσε με τωρα αν το σκαλωμα του ειναι να μην αποκτηθει ενας ακομα παικτης που ζηταει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ αυτος.Φτασαμε στο σημειο να κολαμε στη ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ?
Συμφωνούμε Τζοσουα
Απλά επαναλαμβάνοτας "ένας απο τους πιο πλούσιους του κόσμου" δημιουργεί συνειρμούς. Λοιπόν είμαι οφφ, over and out από εμένα. Το σχόλιο μου ήταν για το context κ όχι για το αν έχει πραγματι λεφτά ο Ιβάν.
Απλά επαναλαμβάνοτας "ένας απο τους πιο πλούσιους του κόσμου" δημιουργεί συνειρμούς. Λοιπόν είμαι οφφ, over and out από εμένα. Το σχόλιο μου ήταν για το context κ όχι για το αν έχει πραγματι λεφτά ο Ιβάν.
-
Καλά όλα αυτά αλλά γιατί δεν μπαίνουν στο τοπικ του Ιβάν , να έχουμε εδώ ένα τοπικ να διαβάζουμε κάτι για τα μεταγραφικά αν βγει;
Έχει σίγουρα το firepower να χώσει 1-1.5Μ αμα γουστάρει και φέρει το 10αρι που ζητάει ο προπονητής εδώ και 2 χρόνια πάντως...Patron έγραψε:Αγαπητέ μην αρπάζεσαι, φυσικά κ είναι πλούσιους αλλά δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε με το 7.6 δισ μπατίρηδων αλλά με το peer group του. Οπως κ να το κάνουμε εκεί δεν έχει το firepower και το influence που υπονοεις στο παγκόσμιο χωριό και στην Ρωσία πολύ λιγοτερο των ολιγαρχών των natural resources.
Ο Τσόλακ και ο Μουργκ κόστισαν παραπάνω. Θα έπρεπε να παίζουν βασικοί; Φταίει δηλαδή ο Γκαρσία που ζήτησε άλλο φορ και ήρθε δανεικός ο Κρμέντσικ ας πούμε; Θα έπρεπε να του πουν όχι;iasoiako έγραψε:Δεν καταλάβεις τί λέω πάνω φίλε.JohnDag έγραψε:Ναι πράγματι ο Ιβάν δεν ανήκει στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.
Έχεις δίκιο.
Απλα είναι στην λίστα Forbes ως ένας από τους 2.578 δισεκατομμυριουχους του πλανήτη. Με μόλις 1.6 δις περιουσία.
Αυτοί οι 2.578 τελικά είναι οι φτωχοί και τα υπόλοιπα 7 δις είμαστε οι πλούσιοι.
Mea culpa.
Επειδή είναι ο Ιβαν πλούσιος πρέπει να λέει ναι, φέρε πάρε και αυτόν και να μην μπαίνει στην διαδικασία να πει:
Έλα εδω ρε Μπότο και Ραζβάν, για 10άρι δεν έφερες τον Κουλιάτα και δώσαμε 1.8εκ+συμβόλαιο? Ναι, ωραία γιατί δεν κάνει τον δοκίμασες?
Ελά εδώ ρε Μπότο και Ραζβάν, δεν ζητήσατε χαφ και δώσαμε 3εκ να πάρουμε τον Σοάρες+ συμβόλαιο? 7 μήνες γιατί τόσο χάλι?
Δηλαδή δώσαμε 5 εκ για δυο βασικούς και πήραμε δυο παίκτες που δεν μπαίνουν ούτε αποστολή. Ε άντε από εδώ που θέλετε και 10αρι
Εγώ θυμάμαι πανηγύρια πάντως όταν ήρθε ο φαλάκρας και σηκώσαμε το κυπελλάκι...
Μόνο τον Λουτσέσκου βλέπω να λένε ορισμένοι πως πρέπει να "τιμωρηθεί" που ο Κουαλιάτα δεν μας βγήκε αμέσως και να μην του πάρουν δεκάρι.
Αυτή η επιμονή κάποιων να "τιμωρηθεί" ο Λουτσεσκου μάλλον μόνο τυχαία δεν είναι απ' ότι φαίνεται.
O oποιος Λουτσεσκου για να δηλωνει, ''δεν ξερω γιατι δεν εχει ερθει ακομα ο επιτελικος'' ,παει να πει οτι ο Κουαλιατα δεν αποκτηθηκε για επιτελικος,αλλα για αριστερα,κατι που πολλοι φιλοι εχουν δικαιολογησει με βαση το βιογραφικο του.
Και από που τον ξες εσύ τον σχεδιασμό ρε Τσόσουα? Ο Κόλκας στον είπε?joshua έγραψε:Αυτα που λες iasoiako απλα δεν υπαρχουν...Εκτος απο το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει εκπληρωσει μεταγραφικα ουτε καν το αρχικο πλανο ,καθως δεν αποκτηθηκαν καν οι τρεις μεσοεπιθετικοι τους οποιους προεβλεπε ο σχεδιασμος και ναι δεν βαζω τον Ρικαρντο σε αυτους ,οπως και ο ιδιος ο Ιβαν ειπε ,υλοποιει τις επιθυμιες του προπονητη.Ε χεσε με τωρα αν το σκαλωμα του ειναι να μην αποκτηθει ενας ακομα παικτης που ζηταει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ αυτος.Φτασαμε στο σημειο να κολαμε στη ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ?
Έδωσες 5εκ και δεν έχεις 10αρί και 8αρι. Κουαλιάτα και Σοάρες δεν κάνουν στον προπονητή. Έλεος δηλαδή είναι δυνατόν να διαφωνείς ότι δώθηκαν αυτά τα λεφτά και έχουμε 0.
Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν κάνει ο Ιβάν την χάρη στον προπονητή και να μην κάνουμε σούμα ότι πήραμε 10 παίκτες και παίζουν οι 3.
Ο Ραζβαν τον ειπε και ο Μποτο...Σου φτανουν? Δεν γκρινιαξε για 8ρι ο Ραζβαν,για μια μαμημενη θεση γκρινιαζει ολη και ολη...Ο ΠΑΟΚ εισαι,οχι ο λεβαδειακος,να σου πει ο Κομποτης σου πηρα τον Ρικαρντο των 100.000 μην ζητας αλλον...
Όχι φίλε ο Ραζβαν είπε ότι δεν έχουμε τόση ποιότητα μπροστά άμεσα, αλλά είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω πράγματα.joshua έγραψε:Ο Ραζβαν τον ειπε και ο Μποτο...Σου φτανουν? Δεν γκρινιαξε για 8ρι ο Ραζβαν,για μια μαμημενη θεση γκρινιαζει ολη και ολη...
Ο Μπότο πιστεύει όλους τους παίκτες που έφερε και για 10αρί είπε θα δούμε.