Όχι ρε συ, ουτως ή άλλως από βιντεακια τον ειδα τον παίχτη. Απλώς έχω ακόμα την ελπίδα για κάτι πιο "εκλεκτό"...Luigi Vampa έγραψε:Τόσο χάλια είναι κ φοβάσαι;FreeWatcher έγραψε:Το χω ξαναγραψει. Τον τσικινιο τον φοβαμαι πιο πολυ απολους οτι θα καταληξει τελικα στον ΠΑΟΚ. Ασχετα με το ποιον παιχτη γουσταρει ο καθένας μας εδω μεσα, το στιλ του παιχτη ειναι πολυ κοντα στο τι θέλει ο Λουτσε πιστεύω...
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Παίζει κάτι με Βακαλάρι; Αυτός ρε σείς είναι πιό αργός κι από τον Τσιάρτα.
Edit: Valakari
Edit: Valakari
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τετ 31 Αύγ 2022, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Kokkorin ο Άρης Λεμεσού! WTF?panpangr77 έγραψε:Οι Κύπριοι παίρνουν ελεύθερους παίκτες και γνωστοί παίκτες.
550 τελικά ?!?!Blackgr4 έγραψε:https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/ta ... i-sabbidi/astral έγραψε:300 έπαιρνε ο τέηλορ.
"Για την ακρίβεια ο Λούκας Τέιλορ αμείβεται ετησίως από τον ΠΑΟΚ με 550.000 ευρώ, ο Τόμας Μουργκ με 400.000 ευρώ και το… κερασάκι είναι τα 800.000 ευρώ του Λέο Ζαμπά."
Εγώ αυτό θυμάμαι πως είχα διαβάσει. Προφανώς δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Στο ρεπορτάζ της μεταγραφης του πάντως γράφει 300.
viewtopic.php?f=300&t=8627&start=1050
Αυτο με τον Κοκοριν με σκοτωσε και μενα...Ακους εκει Κοκοριν ο ρουλης λεμεσου...
Δεν έχω ιδέα τι ισχύει. Θα ήθελα πάντως να έχω τον μάνατζερ του..astral έγραψε:550 τελικά ?!?!Blackgr4 έγραψε:https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/ta ... i-sabbidi/astral έγραψε:300 έπαιρνε ο τέηλορ.
"Για την ακρίβεια ο Λούκας Τέιλορ αμείβεται ετησίως από τον ΠΑΟΚ με 550.000 ευρώ, ο Τόμας Μουργκ με 400.000 ευρώ και το… κερασάκι είναι τα 800.000 ευρώ του Λέο Ζαμπά."
Εγώ αυτό θυμάμαι πως είχα διαβάσει. Προφανώς δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Στο ρεπορτάζ της μεταγραφης του πάντως γράφει 300.
viewtopic.php?f=300&t=8627&start=1050
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
mbison
Στην Λεμεσό εχουν πεσει πολλά λεφτά από Ρώσσους. Έχει αλλάξει η πόλη λένε
Ε ναι σε δουλειά να βρισκόμαστε. 50-50 - 40-60 - 30-70 κλπ.proedros έγραψε:Τωρα εγραψε ο Μηλιος πως 50-50 να παρει δεκαρι ο ΠΑΟΚ
Πάντως αν η ΠΑΕ έπιανε έστω και επιφανειακά τον σφυγμό του κόσμου, δεν θα μας άφηνε να τρώμε όλα αυτά τα σκατά των ΑΡΔ και να ελπίζουμε σε ενίσχυση δίχως λόγο.
Θα το δεχθώ αν όντως έρθει κάποιος. Αν όμως δεν έρθει κανείς, είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.
Εννοείται μετά από ερωτηση που του εγινεjoshua έγραψε:Γιατι σημερα θα το παρουμε και εχει τετοιο αγχος αυτος?