Το μονο που δεν εχει δειξει ειναι οτι μασαει τα λογια του. Οποτε θα εχει πολυ ενδιαφερον να τον ρωτησουν για τον πανηγυρισμο. Οπως βεβαια πολυ ενδιαφερον εχει και γιατι δεν εχει βρεθει ακομα κανενας να τον ρωτησει 3 μερες μετα.fossa έγραψε:Όχι μην κάνετε υποθέσεις γύρισε επιδεικτικά προς όλες τις κερκίδες, ας τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι. Ότι δικαιολογία και να πει βέβαια θα είναι της πλάκας.
27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
- ΑποστόληςΑ
Είναι πολύτιμος παίκτης αρκεί να μην έχει τα ψυχολογικά του. Μπορεί και φέτος να βοηθήσει πολύ, όχι όμως για το 95% των αγώνα όπως πέρσι. Για 20-25 αγώνες μέσα.
Πες μου οτι δεν ησουν Τουμπα χωρις να μου το πεις. Απο το ζεσταμα κοπροσκυλα τους ελεγε ολη η 4 και μιση 5fossa έγραψε:Εμένα πάλι με νοιάζει.shogoon έγραψε:Σαλπι βγες από τον πανηγυρισμό του Κουρτιτς. Όπως φυσικά δεν με ένοιαξε για τον έναν δεν με νοιάζει και γιαυτόν. Μπορεί να βάζει γκολ και ας πουλάει τρέλα.
Και σιγά τη κριτική που άκουσε δηλαδή για να κάνει χειρονομίες σε όλη τη Τούμπα επιδεικτικά επί 1 λεπτό, επειδή έβαλε πέναλτι στη χθεσινή Τούμπα που ήταν υπέροχη...
Εκτός αν διαβάζει τα φόρουμ και τα fb.
Καλά για τον Σαλπιγγίδη τι να πούμε που μας έλεγε να σωπάσουμε επειδή βρίζαμε τον Γούμενο...
Δεν σας αρέσουν (τάχαμου) οι υποκριτές.
Δεν σας αρέσουν οι αδιάφοροι που γράφουν στα παπάρια τους τον κόσμο.
Δεν σας αρέσουν όσοι δεν είναι ούτε αδιάφοροι, ούτε υποκριτές και έχουν τα αρχίδια να εκφραστούν (εκτός αν συμφωνούν απόλυτα μαζί σας).
Τελικά τι θέλετε; Να σας φέρουμε έναν Κόκε να πουλάει οπαδιλίκι πετώντας κάτω τα λάβαρα των αντιπάλων;
Συνέχισε να ματώνεις τα αντίπαλα δίχτυα Κούρτιτς!
Δεν σας αρέσουν οι αδιάφοροι που γράφουν στα παπάρια τους τον κόσμο.
Δεν σας αρέσουν όσοι δεν είναι ούτε αδιάφοροι, ούτε υποκριτές και έχουν τα αρχίδια να εκφραστούν (εκτός αν συμφωνούν απόλυτα μαζί σας).
Τελικά τι θέλετε; Να σας φέρουμε έναν Κόκε να πουλάει οπαδιλίκι πετώντας κάτω τα λάβαρα των αντιπάλων;
Συνέχισε να ματώνεις τα αντίπαλα δίχτυα Κούρτιτς!
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Σλοβένο. Αυτός είναι που δεν κόβει ούτε με βάλε? 

Και εγω που γενικα δεν τον παω θα συμφωνησω πως ηταν απο τα πολυ καλα παιχνιδια του οσο βρισκεται στην ομαδα.
- ΑποστόληςΑ
-
Ας αρχίσουμε να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους σιγά σιγά.
Ο Κουρτιτς λοιπόν που λέτε, αυτός ντε που φαγωθήκατε όλο το καλοκαίρι να φύγει γιατί "θέλουμε κάτι καλύτερο εκεί" χθες είχε:
- 6/8 Defensive Duels (75%)
- 8/10 Aerial Duels (80%)
- 7 interceptions
- 26/29 passes (90%)
- 2/2 long passes (100%)
- 1/2 crosses (50%)
- 2/4 passes to penalty area (50%)
Καλό είναι σιγά σιγά, όσοι τουλάχιστον μπορούμε και θέλουμε, να αρχίσουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κουρτιτς λοιπόν που λέτε, αυτός ντε που φαγωθήκατε όλο το καλοκαίρι να φύγει γιατί "θέλουμε κάτι καλύτερο εκεί" χθες είχε:
- 6/8 Defensive Duels (75%)
- 8/10 Aerial Duels (80%)
- 7 interceptions
- 26/29 passes (90%)
- 2/2 long passes (100%)
- 1/2 crosses (50%)
- 2/4 passes to penalty area (50%)
Καλό είναι σιγά σιγά, όσοι τουλάχιστον μπορούμε και θέλουμε, να αρχίσουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-