Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Dark Knight
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Νομίζω ότι ο Μήλιος κάθε χρόνο σε αυτά τα live γράφει αυτό το πράγμα. Μόνο με τον Μπερμπατοφ είχε πέσει μέσα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή ο Μήλιος είναι σοβαρό άτομο και δεν λέει υπερβολές για εντυπώσεις, έχω μια ελπίδαLogistis έγραψε:Ο Μηλιος μολις ειπε οτι ο ΠΑΟΚ κυνηγάει μεγάλο όνομα και έχει backup τον Φερναντες
προσθετοντας: Αλλά χαμηλά η μπάλα
Θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει μεταγραφές μέχρι τις 15/9 και το έχω γράψει πολλές φορές
Επίσης δεδομένο ότι αν καιγόταν ο ΠΑΟΚ να πάρει το Φερνάντες, θα τον έπαιρνε
Δυνατότερη κίνηση θέλει να κάνει η ομάδα, αυτό λέει και η κοινή λογική
Τώρα ο Μήλιος πολύ αμφιβάλλω αν το ξέρει βάσει πληροφοριών, πολλώ δε μάλλον το όνομα του παικτη
Επίσης δεδομένο ότι αν καιγόταν ο ΠΑΟΚ να πάρει το Φερνάντες, θα τον έπαιρνε
Δυνατότερη κίνηση θέλει να κάνει η ομάδα, αυτό λέει και η κοινή λογική
Τώρα ο Μήλιος πολύ αμφιβάλλω αν το ξέρει βάσει πληροφοριών, πολλώ δε μάλλον το όνομα του παικτη
Ελπίζω αυτο να μην ισχυει στην κυριολεξια..........gergeo4 έγραψε:κανείς δε το ξέρει
Μου αρκει να το ξερουν ο Ιβαν κι ο Μποτο (αντε και ο Λουτσε)
- Kabamaru11
nunies4 έγραψε:Σε live chat του Μηλιου παντως στο sdna για τις μεταγραφες εγραψε οτι με Φερναντες τα εχουμε βρει σε ολα με τον Βολο πλην του οικονομικου (αντε βγαλε ακρη τι ενοει)
Σε αλλη ερωτηση ποιον θεωρει καταλληλο 10αρι για την ομαδα απαντησε
Φρανκο Βασκες
Γκαστον Περειρο
Βρε καντε μου την χαρη,ας ερθει ο Γκαστονε,δεν με χαλαει και ο Φρανκο Βασκες παντως,μεγαλος αληταρας και τουτος,λιγο αργος,αλλα πονηρη αλεπου και με ενα αριστερο,γλυκο σαν μπακλαβας.Ενας απο τους 2,σε ανεβαζει με το καλημερα +40% την επιθεση σου.
- pirate_salonica
Μεγάλο όνομα ήταν και ο Ραμπεσαντατρανά που έλεγε κι ο σχωρεμένος ο κυρ Μάκης. Από μεγάλα ονόματα χορτάσαμε 
Logistis έγραψε:Ο Μηλιος μολις ειπε οτι ο ΠΑΟΚ κυνηγάει μεγάλο όνομα και έχει backup τον Φερναντες
προσθετοντας: Αλλά χαμηλά η μπάλα
Ειπε επισης οτι μιλαμε παντα για μεταγραφη ενος μόνο παικτη για τη θεση 10. Δεν υπάρχει περίπτωση για άλλη προσθηκη.
Παντως θα ήθελα κι εναν ακομα φορ (ιδιως αν φυγει ο Κουτσιας), αλλα και με μια μονο προσθηκη ενος βαρβατου 10αριου θα ειμαστε πολυ καλα πιστευω.
Εγώ λέω να σοβαρευτούμε και να πάρουμε τον Φερνάντες. Και αν κάτσει και το όνομα καλώς. Αν τον αφήσουμε με σκοπό να πάμε σε κάτι καλύτερο, υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουμε με άδεια χέρια στο τέλος.
- Dimitris_L4
Κάποια πράγματα είναι περα απο καθε λογική.. Δεν καταλαβαίνω πως ο βάζελος συζητάει με Ραφίνια (έτσι λέγεται) κ εμεις δεν μπορουμε να βρουμε ένα δεκάρι... Είναι για κατάθλιψη η φάση... Κ θα έρθει ο βιλακαρις κ θα λέμε κ ευχαριστώ...
Κανέναν δεν βλέπω να παίρνουμε. Όπου να ναι θα σκάσει καμιά φήμη για Τσικίνιο.
Iσως (και μακαρι θα πω) βλεπωντας οτι υπαρχει μια ''γκρινια'' στον κοσμο, οτι επειδη φετος ολες μας οι μεταγραφες, ειναι νεαροί και εξελίξιμοι παικτες, χωρις καποιον 'ονομα'' και συνχρονως οι υπολοι[ες ομαδες πηραν καποιους (θα φανουν στο γηπεδο) γνωστούς παικτες, να θελουν να παρουν ΕΝΑΝ τουλσαχιστον πανωραφίσιο παικτη...
Μακαρι...εστω και δανεικο...
Μακαρι...εστω και δανεικο...