Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

εγω δεν προσεξα μονο αυτο,προσεξα και το απο πανω...για να μη λεμε μονο για τα σκουληκια που ειναι αμελητεα ποσοτητα!!!

ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η σκέψη αυτή των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής μού θυμίζει την παροιμία "μάθαμε ότι γ@μι@μ@στ@ και πλάκωσαν και οι γύφτοι". Δεν την ξέρω την Αγ. Παρασκευή και δεν μπορώ να πω κακό λόγο εναντίον της, λυπάμαι όμως για την κατάντια της τεράστιας Μπόκα Τζούνιορς...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Οι ρούληδες την πήρανε χαμπάρι τελικά.

Μας κοροϊδεύανε για το Conn-X TV.

Στο σποτάκι τους στο ραδιόφωνο (στο Conn-X TV φυσικά) για το μεγάλο μάτς του "φιλικού διηπειρωτικού κυπέλλου δοκάρι", έχει χαλί το "πουτάνα θα τα κάνω".

ΠΑΟΚ Β' και με τη βούλα λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o sALPI μονος του το πηρε σημερα το ματς..........
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Ωραια.Αυτο σημαινει οτι μενει ο παϊτερης στο βαζελο.Αρα πρωταθλημα δεν παιρνουν ουτε φετος.Βεβαια και ο γαυρος με Σκα-τιμουρ δεν βλεπω να βγαζει ματια αγωνιστικα.Εξωαγωνιστικα θα κριθουν ολα.
Παϊτερης=Ο coach του rotation.Φτιαχνει ομαδα χωρις σταθερη βασικη ενδεκαδα.Μονο για Μπαρτσα εισαι(εκει δλδ που κ γω να πηγαινα τριπλ θα επαιρνα) :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

MANIAKOS έγραψε:o sALPI μονος του το πηρε σημερα το ματς..........
Οχι μονο το ματς, αλλα την προκριση. Θυμιζω...
- 1 γκολ (+1 ακομα που ακυρωθηκε) + 1 πεναλτι στο εκτος
- 1 ασσιστ, 1 παληκαρισιο γκολ, περισσοτερα κλεψιματα, βοηθειες στο δεξι μπακ, παραλιγο γκολ απο τη μια εστια στην αλλη...

Δυστυχως με τετοιες εμφανισεις δυσκολα να μην τον ανανεωσουν οι πατερολαγοι. Ολο το γηπεδο φωναζε το ονομα του. Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πράγματι ήταν συγκινητική η απόδοση του Δημήτρη. Εν αντιθέσει με τους πεισσότερους άλλους που ήσαν μέτριοι, με λίγες εξαιρέσεις.
Μου έκανε εντύπωση η αδυναμία της Σπάρτα Πράγας. Αν αξαιρέσουμε την ευκαιρία - σίγουρο γκόλ, που έχασαν στο 89΄με το σκόρ στο 2-0, αυτοί δεν μπορούσαν να κάνουν μια οργανωμένη επίθεση! Ρε παλικάρια, εσείς που είδατε τη Βαλερέγκα, ήταν τόσο άσχετη όσο η Σπάρτα;
ΥΓ : Ο Δημητράκης, πέραν του ότι είναι πολύ γυμνασμένος, παραμένει ένα καλό παιδί και σοβαρός επαγγελματίας. Και δεν κατανοώ το μένος κάποιων οπαδών εναντίον του.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Κοίταξε φιλε Αποστολή, εσύ δεν καταλαβαίνεις το μένος κάποιων ενατίον του σαλπιγγίδη, όπως δεν καταλαβαίνουν πολλοί άλλοι τη ρομαντική αναπόληση του, κάθε φορα που αγωνίζεται με την ομάδα του. H οποια, να θυμίσω, είναι ανταγωνιστική του ΠΑΟΚ και οι δικες τις επιτυχίες (με τη συμβολή του δημητράκη) κατά κανόνα σημαίνουν στέρηση επιτυχιών από τον ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά εχτές ο κοντός είχε αφηνιάσει. Μιλάμε για καταπληκτική εμφάνιση. Δε περίμενα τέτοιο πράμα. Αν ήξερε να βγάζει και σέντρες ωραίες, θα έπαιζε άνετα και τέλειο δεξί εξτρέμ.

Εύχομαι να αποκλειστούν στον επόμενο γύρο και οι 2. Και όποιος έχει το επιχείρημα ότι είμαι λάθος και θα χρειαστούμε βαθμούς, του απαντάω ότι πολύ ωραίους βαθμούς δίνει και το ουέφα. Φράγκα δε δίνει.... Το επιχείρημα ότι είναι ελληνικές ομάδες το θεωρώ το λιγότερο "αστείο".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

8emis4 έγραψε:Κοίταξε φιλε Αποστολή, εσύ δεν καταλαβαίνεις το μένος κάποιων ενατίον του σαλπιγγίδη, όπως δεν καταλαβαίνουν πολλοί άλλοι τη ρομαντική αναπόληση του, κάθε φορα που αγωνίζεται με την ομάδα του. H οποια, να θυμίσω, είναι ανταγωνιστική του ΠΑΟΚ και οι δικες τις επιτυχίες (με τη συμβολή του δημητράκη) κατά κανόνα σημαίνουν στέρηση επιτυχιών από τον ΠΑΟΚ μας.
Μ' αυτή τη λογική τι να πούμε για τον Vitolo, για τον Φωτάκη, για τον Κουτσια, για τον Φιλομένο, για τον Παπάζογλου...
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εύχομαι να αποκλειστούν στον επόμενο γύρο και οι 2. Και όποιος έχει το επιχείρημα ότι είμαι λάθος και θα χρειαστούμε βαθμούς, του απαντάω ότι πολύ ωραίους βαθμούς δίνει και το ουέφα. Φράγκα δε δίνει.... Το επιχείρημα ότι είναι ελληνικές ομάδες το θεωρώ το λιγότερο "αστείο".
Αν αποκλειστούν στον επόμενο γύρο θα μπούνε στους ομίλους ΓιουΛου κι αυτό θα σημαίνει λιγότερα λεφτά για ΜΑΣ (αν με το καλό προκριθούμε).

(Για τους βαθμούς χέστηκα...δεν με ενδιαφέρει να βγαίνουμε Ευρώπη σαν 6οι...)
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Αποστολη, για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τον παραλληλισμό που κανεις!
Κατά τα αλλα, επειδή σε διάβασα και σε άλλο topic, ζητάς να βλέπουμε το σαλπιγγίδη επαγγελματικά, ενώ εσύ τον βλέπεις...συναισθηματικά! Άλλος τον λέει κοντόπ.., εσύ τον λες Δημητράκη! Και οι δυο με το συναίσθημα λειτουργείτε! Ο σαλπιγγίδης παίζει σε αντίπαλη ομάδα, που πέρυσι (και αγωνιστικά και ελέω "παράγκας") μας στέρησε την έξοδο στο C.L. Είμαι ΠΑΟΚ κι αυτός είναι αντίπαλος μου, τόσο απλά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο απόλυτος ευτελισμός αξιών

Οι παράγοντες του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησαν να αναβληθεί προχθές η διαδικασία προσφυγής των τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας, Γόγολου, Κουτσοσπύρου και Λουμπούτη, που κατέθεσαν προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ για μείωση προσωπικότητας και ηθική βλάβη. Και έφεραν ένα πιστοποιητικό από το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» σύμφωνα με το οποίο ο γενικός αρχηγός κ. Τσιριμώκος ήταν ασθενής με ιό και αδυνατούσε να παραστεί στην αίθουσα όπως και όλοι οι νομικοί της ομάδας (!!!).
Ο πρόεδρος της Επιτροπής δεν «μάσησε» και δεν ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης όπως ήθελαν οι του ΠΑΣ και επειδή η διαδικασία προχώρησε, οι Γιαννιώτες απείλησαν με έκδοση ανακοίνωσης διαμαρτυρίας. Ωστόσο ας είναι προσεκτικότεροι, γιατί το να εμφανίζεται ο κ. Τσιριμώκος ταυτόχρονα ασθενής στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», και την ίδια μέρα να είναι αρχηγός αποστολής στην Δράμα, είναι όχι μόνο μεμπτό και επιλήψιμο αλλά και ποινικά κολάσιμο. Ετσι για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

http://www.metrosport.gr/archives/27025
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θεμιστοκλή έχεις δίκιο ότι τον βλέπω συναισθηματικά. Όχι όμως φανατικά! Αυτό είναι που προσπαθώ να "πω". Ο Σαλπι είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως όλοι οι άλλοι : Σήμερα αγωνίζεται σε μία άλλη ομάδα αύριο μπορεί στον ΠΑΟΚ. Το να μην τον θέλω όμως επειδή κάποτε ήταν εδώ και έφυγε, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Με τη λογική αυτή ούτε τον Βρύζα έπρεπε να πάρουμε πίσω, ούτε τον Θοδωρή, ούτε τον ΓΧ κλπ.
Εγώ βλέπω ότι ο παίκτης πήγε σε μια ομάδα που εκείνη τη στιγμή του έδινε περισσότερες προοπτικές, τόσο οικονομικά, όσο και ποδοσφαιρικά και καλά έκανε! Δεν το επιδίωξε, αντίθετα μας ξελάσπωσε οικονομικά αλλά και να το επιδίωκε δεν τρέχει τίποτε.
Δεν θα μου άρεσε να έρθει πίσω μόνο αν ήταν κωλοχαρακτήρας και θα χαλούσε την οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Τώρα για το ότι μας στέρησε βαθμούς, πάλι δεν συμφωνώ! Αλίμονο αν ρίξουμε το φταίξιμο μια ήττας σε έναν αντίπαλο παίκτη! Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η νίκη (ή η ήττα) έρχεται με συλλογική προσπάθεια, άσχετα αν είναι ένας αυτός που σκοράρει κάθε φορά.
Ο στόχος μας είναι πώς θα γίνει ο ΠΑΟΚ μας μεγάλη ομάδα, και σ' αυτή τη λογική χωράνε όλοι οι καλοί.
Διευκρινίζω ότι τα παραπάνω συνιστούν απλά την άποψή μου επί του θέματος, η οποία δεν είναι και η αντικειμενικά σωστή, αλλά μόνον αυτή που εγώ θεωρώ ως σωστή.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μεγάλη σαλακία να κινδυνεύει ο βάζελος με αποκλεισμό της έδρας εξαιτίας... των καπνογόνων. Να τα λέμε και όλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”