6. Χάρης Τσιγγάρας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με καλυψες. Γινεται απιστευτο πανηγυρι, η ομαδα αντι να ανεβαινει επιπεδα βλεπουμε παικτες σαν τον τειλορ και βασιζομαστε σε παικτες θρυλους οπως ο Βιερινια και Μπισε οι οποιοι πλεον ειναι βετερανοι.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Σιγά τον παίχτη ρε παιδιά καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και σωστά τον δίνει. Όταν βλέπεις χάφ σαν τον Νταντάς ο Τσιγγαρας είναι για άλλες πολιτείες. Ας χαλαρώσουμε λίγο η αξιολόγηση για τον παίχτη είναι σωστή και δίκαιη
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Scientist@PAOK έγραψε:
(γ) Έπειτα προσπαθείς να κρατήσεις τα τοπ ταλέντα όσο το δυνατόν περισσότερο για να μάθεις να χτίζεις ομάδα γύρω απο αυτούς και να διεκδικείς τίτλους, μαζί με στοχευμένες αγορές και με την κρίσιμη μάζα που ανεβαίνει κάθε χρόνο. Σε αυτό το σημείο είναι κρίσμο να διατηρήσεις την παραγωγή-πωλήσεις παιδιών επιπέδου Τσιγγαρα.
Μα ούτε αυτό κάνεις! Είδαμε και με τον Τζολη. Ειδικά αυτά τα θεωρητικά τοπ ταλέντα είναι που δεν πρόκειται να μείνουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ;

ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ.

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ! ΦΤΑΝΕΙ! ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΒΟΛΟ!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ 2022 - 2023!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Στον Τσιγγαρα μπορει να εκατσε τζακ ποτ, στον ΠΑΟΚ ομως;
Shao4

Δημοσίευση από Shao4 »

xrisitsapa έγραψε:Στον Τσιγγαρα μπορει να εκατσε τζακ ποτ, στον ΠΑΟΚ ομως;
Καταστράφκαμ!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εντελώς ήρεμα, που θα λείψει ο Τσιγγάρας από τον ΠΑΟΚ; Που; Πως; Τι δεν θα μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς Τσιγγάρα;

Γιατί εγώ μπορώ να σου πω τι μπορεί να κάνει χωρίς τον Τσιγγάρα και κατά βάθως οι περισσότεροι το ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τρί 30 Αύγ 2022, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Asimos έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ;

ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ.

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ! ΦΤΑΝΕΙ! ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΒΟΛΟ!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ 2022 - 2023!
Άλλο ένα ποστ σου που βγάζεις το μίσος σου προς τις ακαδημίες της ομάδας και τους παίκτες-προϊόντα της.
Shao4

Δημοσίευση από Shao4 »

vs40 έγραψε: Πουλάνε τζάμπα τον Τσιγγάρα σε μια ομάδούλα
3 εκατομμύρια για τον παίκτη Τσιγγάρα είναι σαν να τους κλέβουμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κάνεις λάθος. Τεράστιο λάθος. Δεν βγάζω κανένα μίσος. Τόσα παιδιά από την Ακαδημία έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω να έχω πει τίποτα. Αλλά με αυτό το παιδί κάποιοι έχουν πάθει παράκρουση. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ο κακός χαμός για ένα μέτριο εξάρι. Απλώς δεν γίνεται.

Αν εσύ βλέπεις μίσος, είναι λογικό να βλέπεις το μέλλον του ΠΑΟΚ στον Τσιγγάρα.

No prob at all!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ ναι, βλέπω λαμπρό το μέλλον του παίκτη.
Ας πάει στη Τουλούζ, να το παλέψει ναι.
Αλλά και στον ΠΑΟΚ να συνέχιζε θα είχε την στήριξη μου, με τα λάθη του και τα κουσούρια του. Είναι εργάτης, θα βελτιωθεί.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γεμίσαμε θα, θα, θα...

Θα το δεχτώ γιατί δεν περίμενα να ακούσω κάτι άλλο οπότε όλα καλά. Δικαίωμα του καθενός είναι να γουστάρει ή όχι τον παίκτη και ευτυχώς αυτοί που έπρεπε πήραν όχι απλώς υπεραξία αλλά τους πιάσανε και κώτσους. Πάντα τέτοια να έχουμε.

Την καλημέρα μου.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

xrisitsapa έγραψε:Στον Τσιγγαρα μπορει να εκατσε τζακ ποτ, στον ΠΑΟΚ ομως;
Αν τελικά πάρει 3εκ(δύσκολα πολυ δύσκολα) τριπλό τζάκποτ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Asimos έγραψε:Κάνεις λάθος. Τεράστιο λάθος. Δεν βγάζω κανένα μίσος. Τόσα παιδιά από την Ακαδημία έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω να έχω πει τίποτα. Αλλά με αυτό το παιδί κάποιοι έχουν πάθει παράκρουση. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ο κακός χαμός για ένα μέτριο εξάρι. Απλώς δεν γίνεται.

Αν εσύ βλέπεις μίσος, είναι λογικό να βλέπεις το μέλλον του ΠΑΟΚ στον Τσιγγάρα.

No prob at all!
Συμφωνώ ! Και εμένα δεν μαρεσει ο τσιγγαρας και που φευγει ούτε κρύο ούτε ζέστη .
Τον μιχαηλιδη στην αρχή τον εκραζα (σε λογικά πλαίσια ) αλλα έβλεπα ένα ποτενσιοναλ και έλεγα ότι αμα μάθει να μαρκάρει και βελτιώσει ταχύτητα αντίδρασης και αρχίζει να παίζει με μυαλό μπορεί να κάνει καριέρα
Τον κουλιερακη τον αγαπάω μαρεσει παρά πολύ
Ο Λυρατζης είναι οκ τίμιος για ΠΑΟΚ πρωταθλητή πιο πολύ αλλαγή τον βλέπω
Ο κωνσταντελιας είναι παιχταρα αλλα δεν είναι έτοιμος
Ο κουτσιας με νευριάζει πολύ η νοοτροπία του αλλα και αυτός έχει ταβάνι μεγάλο
Όποτε μην χαρακτηρίζεται τον καθένα σαν παιχτη Ακαδημίας και τους παίρνει η μπάλα όλους μαζί είτε στο καλό είτε στο κακό. Ο καθένας είναι ξεχωριστή περίπτωση
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Οι παίκτες αυτοί έχουν μέλλον. Τι λέει ο άλλος, τί προσέφερε ο παίκτης; Δηλαδή τι να προσέφερε σε μισή σεζόν παραπάνω; Λίγο ήταν που μπήκε με Λύρατζη και ο ΠΑΟΚ άρχισε επιτέλους να νικάει; Οι παίκτες αυτοί με δουλειά,λόγω ηλικίας και σωστής νοοτροπίας βελτιώνονται. Ειδικά ο Τσιγγάρας ήταν πολύ εργατικό παιδί. Ξέρουν αυτοί τι αγοράζουν. Εμείς το τί χαρίζουμε καταλάβαμε; Δε με νοιάζει τι θέλει ο παίκτης. Ο ΠΑΟΚ μικρός δεν είναι ούτε για τον Τσιγάρα, ούτε καν για τον Τζόλη. Όμως να πάρουν και τις ανάλογες αμοιβές. Δηλαδή να τα τσεπώνει ο Καντουρί είναι καλά αλλά όχι ο Τζόλης πχ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 30 Αύγ 2022, 18:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”