Ποιος έχει ασυλία; Είπε ο μοντ παραπάνω, πάρε αλλιώς το τροπάριBlackgr4 έγραψε:Είναι πολύ εύκολο να χαρακτηρίζεις κάποιον όταν έχεις ασυλία μεγάλε.giliopoulos έγραψε:Koυρασες νεοπαοκτση του μανατζερ και του τρανσφερμαρκτ.Blackgr4 έγραψε:
Βρε μια χαρά καταλαβαίνεις..
Πρώτος πρώτος πετάχτηκες μη τυχόν σου πάρει κάποιος άλλος τα πρωτεία. Είναι δεδομένο και το ποιοι 3-4 θα ακολουθήσουν.
Φως φανάρι η προσπάθεια απαξίωσης και προσβολής της αντίθετης γνώμης από συγκεκριμένα μέλη.
Είναι τρομερά ενοχλητικό άλλωστε να υποστηρίζει κάποιος τα θέλω του προπονητή και να μην χαϊδεύει την τέλεια διοίκηση.
Εντελώς παράλογο να μην ανέχεται να βλέπει ένα αμυντικό χαφ να παριστάνει το δεκάρι και ένα ολόκληρο σωματείο να πετάει στα σκουπίδια μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις έναν τίτλο.
Ας τον χλευάσουμε γράφοντας για Λεβαντόφσκι και Μπαπέ. Και σε 2-3 σχόλια ας πετάξουμε και έναν "πόλεμο στην Ουκρανία" να το παίξουμε ψαγμένοι.
Ούτε manual να διάβαζες..
Γιατι ρε δεν τα γραφεις αυτα στο μπασκετ.
Ναι καλα διαβασες. Γραψε στο μπασκετ, δεν με νοιαζουν τα οικονομικα ρεεεε ναουμμμ φερτε παικταραδες ευρωλιγκας ναοουυμμμ.
Ξερεις γιατι. Γιατι εκει δεν εχεις την κοτα με τα χρυσα αυγα να κανεις τον μαγκα με ξενες τσεπες.
Εκει θελει ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ να χωσεις και εσυ ο ΙΔΙΟΣ να πας γηπεδο και να μην ειναι 500 ατομα.
Εκει δεν κανεις τον μαγκα ε?
Ε φυσικα αφου εκει δεν παιζεις μανατζερ με λεφτα αλλου. Εκει no bakiri no money.. Το καταλαβες??
Εσυ ΥΠΕΡ παοκτση που μας λες και λογιστες, ενω εσυ μονο το καλο του ΠΑΟΚ θες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Βαλε δες τα ματς με το σκουλήκιnunies4 έγραψε:@@ Μα ρε εσυ Gospi μου μιλας για κρεμασμα στην ομαδα.
Τα αγωνιστικα του κουσουρια να κατσουμε να τα αναλυσουμε 100 φορες. Αλλωστε και εγω εχω πει οτι μακαρι να τον διναμε και να πηγαιναμε για τον Xeka.
Αλλα ποιο κρεμασμα; Δεν ξεριζωνει και καρδιες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό τον παιχταρα τον Λαμπιαντ, αν δεν ζητάει εξωφρενικό ποσό , παίρνεις το ρίσκο και τον φέρνεις.
Αν δεν είχε τραυματισμούς σήμερα θα είχε πουληθεί από τον Άγιαξ σε διαστημικό ποσό
Αν δεν είχε τραυματισμούς σήμερα θα είχε πουληθεί από τον Άγιαξ σε διαστημικό ποσό
-
Dimg4
Hταν κλεισμενος αδερφε προφορικα, δεν ξερω τι αλλαξε. Δεν συνηθιζω να γραφω πληροφοριες αν δεν ειναι εγκυρη πηγηnunies4 έγραψε:Dim....καλοπροαιρετη ερωτηση.Dimg4 έγραψε:Το οτι διωχνουμε ενα 22 χρονων δικος μας παιδι και το μονο καθαρο 6αρι και κραταμε το κριαρι που με το ζορι κυνηγουσε κοκκινη στο χαριλαου κρεμωντας την ομαδα ειναι γελοιο.
Προχθες ειπες οτι ο Φερναντες εκλεισε. Ηταν λαθος πληροφορια η κατι αλλο;
Αν δεν ειχες Καντουρι,Μπισεσβαρ θα αξιζε το ρισκο να τον βαλεις αναμεσα σε πιτσιρικια.Μαζι με αυτους τους δυο ειναι ρισκο και μαλιστα μεγαλο.Βεβαια ξερουμε κατα βαθος οτι δεν απασχολει στο ελαχιστο...
Μάλλον δεν το έγραψα καθαρά:joshua έγραψε:Δεν παει ετσι ρε Magpies4 γιατι με αυτη τη λογικη αν πηραμε Κουαλιατα για δεκαρι,τοτε δεν εχουμε παρει αριστερο εξτρεμ που ηταν επισης βασικος στοχος...
1. Πρίν τον αποκλεισμό και στην αρχή της νέας σεζόν Λουτσε, Μπότο και Ιβάν καθίσαν και κάνανε κάποιον σχεδιασμό. Η καλύτερα ο Μπότο παρουσίασε στον Ιβάν κάποιο πλάνο που σίγουρα περιλάμβανε και δεύτερο χάφ πέραν του Κουαλιάτα, όπως και αριστερό εξτρέμ (περαν του δεξιού Ναρει).
2. Ο Μπότο προχώρησε στις γνωστές μεταγραφές ΟΛΕΣ προ αποκλεισμού. Άφησε όμως για αργότερα τον εξτρέμ το έξτρα 10άρι ή ακόμα και άλλο χάφ.
3. Μετά τον αποκλεισμό οι υπολοιπόμενες κινήσεις πάγωσαν. Σε αυτό το σημείο αρχισαν νέες συναντήσεις με Ιβάν χωρίς να ξέρουμε τί ειπώθηκε πέραν αυτών που μας είπε ο ίδιος ο Ιβάν πριν κανα δύο βδομάδες, οτι το ρόστερ δεν έχει κλείσει.
4. Άρα αυτή την στιγμή εναπόκειται στον Ιβάν το εάν θα δώσει το ΟΚ για την όποια ενίσχυση που φυσικά έχει σαν προτεραιότητα το 10άρι που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα.
Αυτό που γράφω είναι οτι στην παραπάνω ιστορία υπάρχει μία παραφωνία (υπάρχουν πολλές φυσικά) που δημιουργεί ερωτήματα στον Ιβάν. Γιατί ο Κουαλιάτα για τον οποίο ξοδεύτηκαν τόσα λεφτα ο οποιος παίζει αριστερά καί στο κέντρο (θεωρητικά) είναι εκτός και μου ζητάτε και δεύτερο εκεί;
Δηλαδή αυτός που καλέιται να πληρώσει ρωτάει, αν πάρω και 2ο ποιός μου λέει οτι δεν θα είναι και αυτός στον πάγκο; Έλα εδω κ. Μπότο και Λουτσέσκου, πάρτε αυτούς που έχετε (Κουλιάτες, Ρικάρντους κλπ) και αξιοποιήστε τους!
Φυσικά και θέλουμε και αριστερό εξτρέμ γραμμής, συμφωνώ, αλλά αυτή την στιγμή του έχουν ζητήσει να πάρει 10άρι και δεν μιλάμε για ψίχουλα, χρειάζονται λεφτά.
Άποψη μου είναι Rain. Μια φορά έγραψα πως "δεν είναι και τα πρώτα μυαλά όσοι ελπίζουν ρεαλιστικά σε προσθήκες επιπέδου Καβάνι" και έφαγα τετραπλό πέσιμο από 2 διαφορετικούς mods και άλλα 2 μέλη.rainmaker έγραψε:Giliopoulos έχεις ασυλία να ξέρεις. Επειδή το γράφει ο... Μπλακτζρ
Άσχετα αν ούτε ξέρουμε ποιος είσαι
Κατά τα λοιπά Μπλάκ δεν βάζεις φυτίλια και δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Οκ συνέχισε έτσι
Παραδέχτηκα το λάθος μου, απολογήθηκα και τελείωσε εκεί η κουβέντα.
Τώρα βλέπω ένα άλλο μέλος να ειρωνεύεται και να χαρακτηρίζει άλλα μέλη και εσένα ενδιάμεσα να κάνεις παρατήρηση σε μένα για κάποια υποτιθέμενα φιτίλια, ενώ εκείνος συνεχίζει ανενόχλητος.
Άρα ή υιοθετείς απόλυτα τους χαρακτηρισμούς, ή ο τύπος έχει ασυλία.
- Metagrafakias
Ολοσωστος!!χαρας στο κουραγιο σου ρε φιλε…Εμεις κανουμε κριτικη με γνώμονα το καλο του ΠΑΟΚ,προσωπολατρες δεν θα γίνουμε…δεν θελουμε να φυγει κανεις,αυτοι που κανανε τον ΠΑΟΚ αηττητο νταμπλουχο έδειξαν οτι μπορουν να τον ξανακάνουν ζητάμε…ειναι πρώτης τάξεως ευκαιρια με τους αλλους να σέρνονται και ο προπονητης σπυ ζηταει απλα εναν παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικά κι εσυ του συμπεριφέρεσαι σα να τον τιμωρείς!!!Blackgr4 έγραψε:Ωραία ας δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στη νορμάλ συζήτηση.giliopoulos έγραψε:Οσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν ειναι να μην παιρνει τον ενα παικτη που θελει ο προπονητης αλλο τοσο απαραδεκτο και ακομα περισσοτερο ειναι να μην μπορει να περασει τη λεφσκι με το υπαρχων υλικο ο προπονητης.
Δηλαδη με τι μουτρα λεει θελω 3ο 10αρι την στιγμη που εχει Κουλιατα Μπισεσβαρ Καντουρι? Τους 2 τους ανανεωσε με σφοδρη επιθυμια του ο ιδιος και τον τριτο μολις τον πηρε φετος με την συναινεση του.
Θα ειμαι εγω διοικηση και θα μου πει ο προπονητης θελω 10αρι.
Ε κ εγω θελω να με βαλεις ομιλους με αντιπαλους βουλγαρικη και μαλτεζικη ομαδα.
Μου προκαλεσες ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικη ζημια σε δυσκολες εποχες για ολους που πρεπει και ΠΑΛΙ να βαλω απο την τσεπη μου.
Γιατι ανανεωσες μπισεσβαρ και καντουρι αφου θελεις κ αλλο 10αρι?
Δες τι γράφεις. Του έφεραν λες δεκάρι φέτος και αυτός είναι ο Κουαλιάτα. Και σε ρωτάω εγώ.
Ποια είναι η ακριβότερη σου μεταγραφή στη θέση του φορ τα τελευταία είκοσι (μπορεί και παραπάνω) χρόνια;
Ο Τσόλακ. Πόσο καιρό μετά τον έστειλες δανεικό; Μόλις μετά από 4 μήνες.
Γιατί τον έστειλαν δανεικό και τελικά τον πούλησαν; Διότι δεν μας βγήκε ως μεταγραφή.
Αν τον κρατούσαν με το στανιό "επειδή πρέπει" και δεν έφερναν τον Κρμέντσικ, ποιος θα κέρδιζε; Το κύπελλο ποιος θα το σήκωνε;
Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Το ότι κάνεις μια μεταγραφή, δεν σημαίνει πως είναι 100% δεδομένο πως θα σου βγει, ειδικά όταν είναι τόσο ιδιαίτερη περίπτωση όπως ο Κουαλιάτα που δεν έχει παίξει ποτέ σε ομάδα που ήθελε να έχει την μπάλα, είχε στόχους και δεν είχε παίξει ποτέ στην Ευρώπη.
Γιατί ήρθε; Ε ήρθε τι να κάνουμε τώρα; Τον έβγαλα άχρηστο; Σαφέστατα και όχι. Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι.
Σήμερα όμως που μιλάμε, ο προπονητής κρίνει πως δεν κάνει καν για να είναι στην αποστολή!
Ποιος θα κερδίσει αν προσπαθήσεις να του τον επιβάλεις; Ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα όχι.
Ποιος θα κερδίσει αν τον "τιμωρήσεις" και δεν του φέρεις έναν ακόμα; Ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα όχι.
Ποιος θα κερδίσει αν διώξεις τον Λουτσέσκου επειδή απλά δεν βάζει τον Κουαλιάτα; Τη στιγμή που η ομάδα δείχνει πως δένει και απλά της λείπει η ποιότητα μεσοεπιθετικά, ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα όχι.
Άρα που καταλήγουμε; Στο "δεν σου φέρνω άλλο παίκτη ρε μαλ@κα Ρουμάνε, αφού σου έφερα ήδη έναν και θέλω να σε τιμωρήσω" ή στο θα στηρίξω τον προπονητή που ΕΓΏ έφερα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη;
Υ.Γ. Όσον αφορά τους άλλους δυο που ανέφερες, ο Καντουρί ανανέωσε πέρσι και από πέρσι μέχρι φέτος έπαθε άλλες 7 θλάσεις. Το θεωρείς παράλογο να μην υπολογίζεται ως σταθερά; Ειλικρινά απάντησε μου.
Δεν μπόρεσαν ρε φίλε να του βρουν ομάδα να πάει και έκατσε και αυτός στο συμβόλαιο του. Τι να κάνουμε τώρα; Να τον υπολογίζουμε κανονικά όπως πέρσι που τελικά καήκαμε που δεν είχαμε άλλον;
Από τον Μπίσεσβαρ στα 36 του τι απαιτήσεις έχεις; Να παίζει βασικός; Μα έπαιξε πέρσι και σε 51 ματς έβαλε 2 γκολ.
Θα χαρείς αν ξαναπαίζει βασικός; Ή ελπίζεις να βγει όλη η χρονιά με μόλις 2(!!) εξτρέμ, ο ένας μάλιστα (Ζίφκοβιτς) σε λάθος θέση;
Ο γαύρος που υποτίθεται πως κυνηγάς, έχει 7(!) εξτρέμ. Εσύ έχεις 2 κανονικά. Γιατί να το δέχεσαι αυτό;
Και μη μου πεις για Ρικάρντο και Ντέλια που μέχρι πριν 4 μήνες δεν τους ήξερες και δεν τους υπολόγιζε κανείς.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Ο ΠΑΟΚ που φτάνει μέχρι τη περιοχή για πλάκα και βογκάει να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Τρί 30 Αύγ 2022, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλέπεις το ποστ που έχεις παραθέσει και επιλέγεις συνειδητά να κάνεις παρατήρηση σε μένα μόνο για τη τελευταία πρόταση;Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος έχει ασυλία; Είπε ο μοντ παραπάνω, πάρε αλλιώς το τροπάριgiliopoulos έγραψε:Είναι πολύ εύκολο να χαρακτηρίζεις κάποιον όταν έχεις ασυλία μεγάλε.Blackgr4 έγραψε:
Koυρασες νεοπαοκτση του μανατζερ και του τρανσφερμαρκτ.
Γιατι ρε δεν τα γραφεις αυτα στο μπασκετ.
Ναι καλα διαβασες. Γραψε στο μπασκετ, δεν με νοιαζουν τα οικονομικα ρεεεε ναουμμμ φερτε παικταραδες ευρωλιγκας ναοουυμμμ.
Ξερεις γιατι. Γιατι εκει δεν εχεις την κοτα με τα χρυσα αυγα να κανεις τον μαγκα με ξενες τσεπες.
Εκει θελει ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ να χωσεις και εσυ ο ΙΔΙΟΣ να πας γηπεδο και να μην ειναι 500 ατομα.
Εκει δεν κανεις τον μαγκα ε?
Ε φυσικα αφου εκει δεν παιζεις μανατζερ με λεφτα αλλου. Εκει no bakiri no money.. Το καταλαβες??
Εσυ ΥΠΕΡ παοκτση που μας λες και λογιστες, ενω εσυ μονο το καλο του ΠΑΟΚ θες.
Μέτρησες τους χαρακτηρισμούς που προηγήθηκαν στο σχόλιο που έχεις παραθέσει; Τους δέχεσαι;
-
Ksenitemenos4
Έλεος ρε,γέμισε το τοπικ με αντιπαραθέσεις,σεντόνια και απαντήσεις-παραθεσεις σε σεντόνια 2-3 ατόμων, εντάξει μαλωσατε φτάνει.
Επειδή όλοι έχουμε παίξει κάποια στιγμή FM που παίρνεις έναν παίχτη την Παρασκευή και την επόμενη παίζει βασικός και περί Κουαλιατα και κάθε νότιο Αμερικανού που βγαίνει πρώτη φορά από την πατρίδα του:
Η Σαχτάρ που έφερνε κάθε χρόνο 3-4 Βραζιλιάνους που κάποιους μοσχόπουλουσε, είχε την εξής πρακτική:
1. Τους μάθαινε ταχυρυθμα Ουκρανικά.
2. Τους έβαζε άτομο από δίπλα τους σε ότι χρειάζονταν
3. Έμεναν όλοι μαζί σε ιδιόκτητο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, ώστε να είναι κοντά σε άλλους και να προσαρμοστούν πιο εύκολα.
Ο Μποτο τα γνωρίζει αυτά, ας προσπαθήσει να εφαρμόσει κάτι από τα παραπάνω.
Εμείς πιο πιθανόν στον Κουαλιατα ως τώρα να του έχουμε μάθει κανά "φραπέ, σουβλάκι, μαλακα" και να του δώσαμε κανά gps για να πηγαινοέρχεται στην προπόνηση.
Όλα παίζουν ρόλο σε ένα παίχτη, ο Νταντάς π.χ βρήκε και άλλους 5 Πορτογάλους εδώ.
Η Σαχτάρ που έφερνε κάθε χρόνο 3-4 Βραζιλιάνους που κάποιους μοσχόπουλουσε, είχε την εξής πρακτική:
1. Τους μάθαινε ταχυρυθμα Ουκρανικά.
2. Τους έβαζε άτομο από δίπλα τους σε ότι χρειάζονταν
3. Έμεναν όλοι μαζί σε ιδιόκτητο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, ώστε να είναι κοντά σε άλλους και να προσαρμοστούν πιο εύκολα.
Ο Μποτο τα γνωρίζει αυτά, ας προσπαθήσει να εφαρμόσει κάτι από τα παραπάνω.
Εμείς πιο πιθανόν στον Κουαλιατα ως τώρα να του έχουμε μάθει κανά "φραπέ, σουβλάκι, μαλακα" και να του δώσαμε κανά gps για να πηγαινοέρχεται στην προπόνηση.
Όλα παίζουν ρόλο σε ένα παίχτη, ο Νταντάς π.χ βρήκε και άλλους 5 Πορτογάλους εδώ.
παντως δεν κουνιεται φυλλο, δεν βγαινει τιποτα για ειτε για φερναντες ειτε για κατι αλλο.. μαλλον περιμενουμε να παει 2 σεπτεμβριου που κλεινουν οι μεταγραφες παντου , να δουμε τι εμεινε για εμας...
Και η πηγη σου λεει οτι χαλασε οριστικα η οτι ειναι ακομα ανοικτο;Dimg4 έγραψε:Hταν κλεισμενος αδερφε προφορικα, δεν ξερω τι αλλαξε. Δεν συνηθιζω να γραφω πληροφοριες αν δεν ειναι εγκυρη πηγηnunies4 έγραψε:Dim....καλοπροαιρετη ερωτηση.Dimg4 έγραψε:Το οτι διωχνουμε ενα 22 χρονων δικος μας παιδι και το μονο καθαρο 6αρι και κραταμε το κριαρι που με το ζορι κυνηγουσε κοκκινη στο χαριλαου κρεμωντας την ομαδα ειναι γελοιο.
Προχθες ειπες οτι ο Φερναντες εκλεισε. Ηταν λαθος πληροφορια η κατι αλλο;
Στην Ρωσια που ειναι ο ανταγωνιστης για Φερναντες δυστυχως 8/9. Οποτε θα εχει και αλλες μερες το σιριαλDemir έγραψε:παντως δεν κουνιεται φυλλο, δεν βγαινει τιποτα για ειτε για φερναντες ειτε για κατι αλλο.. μαλλον περιμενουμε να παει 2 σεπτεμβριου που κλεινουν οι μεταγραφες παντου , να δουμε τι εμεινε για εμας...
Δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή λέμε....να το συνειδητοποιήσουμε να μην αγχωνόμαστε όλοι. Και να μην μαλώνουμε