Παλιοχαρακτηρας λενεjoshua έγραψε:Αυτος γιατι ξεπεσε ετσι και δεν εχει βρει ομαδα ακομα?
https://www.transfermarkt.com/zakaria-l ... aison=2020
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Και εγω ξαναρωταω..nunies4 έγραψε:Χθες στην αρχικη παραπληροφορηση της υποχρεωτικης ρητρας 2εκ κραζαμε για το ξεπουλημα του Χαρη παρολο που παραδεχομασταν οτι φετος θα ηταν σχεδον αδυνατο να παρει παιχνιδια και να βελτιωσει αδυναμιες.
Τελικα δεν φευγει με υποχρεωτικη ρητρα και η συμφωνια μοιαζει win win για την ομαδα. Αν ενεργοποιηθει η ρητρα θα αγξιξει η πωληση τα 3εκ (σχεδον το ποσο για τον Νταντας) + 25% μεταπωληση, αν δεν ενεργοποιηθει στην χειροτερη των περιπτωσεων ο Χαρης θα εχει παρει ματς σε πολυ πιο υψηλο επιπεδο απο το Ελληνικο.
Υπαρχει φυσικα και το ενδεχομενο να μην παρει καθολου ματς και να μεινει στασιμος κατι που ομως θα συνεβαινε και στον ΠΑΟΚ φετος.
Εγω ακουω τον προβληματισμο του Τζος περι ποσους ενεργους χαφ θα εχεις του χρονου τον Ιουνιο. Αλλα ας περιμενουμε λιγο. Θεωρω πολυ πιθανο ο Νταγκλας να ανανεωσει.
Κατα τα αλλα.......ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΒΡΕ!!!! ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ;
Μιας και δεν ειναι υποχρεωτικη η ρητρα
και παιζει του χρονου να επιστρεψει, θα ανανεωσει και το συμβολαιο του ή θα επιστρεψει και θα μπαίνει στον τελευταίο χρονο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα με κάλυψε γιατί σε 3 λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα έκανε κανονική επίθεση δηλαδή ακολούθησε το σχεδιο του προπονητή και σκοραρε.Οταν άλλες ομάδες γεμίζουν με σέντρες την περιοχή από το 70. Στην ομάδα δεν λείπουν τα χαφ αλλά λύσεις πιο ποιοτικές ή καλύτερα με αλλά χαρακτηριστικα από τον Μπισεβαρ και Καντουρι . Δεν θα χρειαστεί σε κανένα παιχνίδι ίσως σε ένα και αυτό μέσα στο Καραίσκακη και αυτό παίζεται ,να κάτσεις να περιμένεις τον αντίπαλο . καλώς δόθηκε ο Τσιγγαρας μακάρι να πιάσει να πληρωθεί και η ρήτρα γιατί η τιμή πώλησης είναι πολύ καλή. Αυτή την στιγμη έχουμε την αγωνιστική περίοδο 22-23 και η ομάδα έχει αρχίσει καλά στο πρωταθλημα,τι σχεδιασμό θα έχει η ομάδα του χρόνου θα εξαρτηθεί από πολλά ,αυτή την στιγμή θέλει τουλάχιστον έναν παίκτη μπροστά . Επίσης πρέπει να κοπούν τα αστεία για τον Κουρτιτς και τον Αγκουστο μια χαρά παίκτες είναι και την Κυριακή τους είδα να σκίζονται στην κυριολεξία . Το κλίμα που φτιάχνεται στην πόλη από συνοπαδους είναι άρρωστο .... Γαμω την εσωστρέφεια μας ,ευτυχώς που όσοι πάνε στην Τούμπα πιστεύουν στην ομάδα.joshua έγραψε:Δηλαδη εσυ νιωθεις ασφαλης με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας? Πιστευεις οτι θα ειμαστε οκ στα χαφ με 4 συμβολαια να ληγουν.Ναι αυτη τη στιγμη η απωλεια Τσιγγαρα δεν επηρεαζει ιδιαιτερα την ομαδα αν και πχ ενας παικτης οπως ο Τσιγγαρας θα ηταν μαλλον η πιο ασφαλης λυση για αλλαγη σε παιχνιδια οπως αυτα απεναντι στον ατρομητο στη χρονικη στιγμη που χρειαστηκε να βγουν οι Αγκουστο,Κουρτιτς. Δεν γινεται μια ομαδα να μην εχει εναν παικτη που να εξαριζει λιγο περισσοτερο απο τους αλλους.Το διδυμο Σβαμπ,Σοαρες σε καλυψε φανταζομαι...
Αναλογως τι εχει ο καθενας μεσα στο κεφαλι του ρε εσυ γκοσπι. Τι να σου πω;
Μπορει να νομιζει οτι ειναι ο Χααλαντ (βλεπε Κουτσιας στα 18) και να μην ανανεωνει, μπορει ο δανεισμος να τον γυρισει πιο δυνατο (βλεπε Πελκινιο, η Γιανουλη) και να καταλαβει οτι μπορει να βρει πιο ενεργο ρολο στην ομαδα που θα παει την καριερα του ακομα πιο μακρυα.
Μπορει να νομιζει οτι ειναι ο Χααλαντ (βλεπε Κουτσιας στα 18) και να μην ανανεωνει, μπορει ο δανεισμος να τον γυρισει πιο δυνατο (βλεπε Πελκινιο, η Γιανουλη) και να καταλαβει οτι μπορει να βρει πιο ενεργο ρολο στην ομαδα που θα παει την καριερα του ακομα πιο μακρυα.
Ναι οκ. Να πω τι είναι πιο πιθανό να γίνει. Ο Ντάντας δεν θα μείνει. Αφού θα ακούμε για ένα μήνα ότι προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε τη ρήτρα του, θα παει δανεικός σε άλλη ομάδα. Ο Αουγκούστο θα φύγει, το ίδιο και ο Κούρτιτς. Ο Καντουρί θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του και θα μείνει, θα πάθει θλάση στην προετοιμασία. Ο Τσιγγάρας θα επιστρέψει αφού η Τουλούζ θα έχει πέσει αλλά θα έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο Φιλιπε Σοάρες θα μείνει και θα λένε σε όλα τα σάιτ ότι φέτος είναι η ευκαιρία του και θα δείξει ποιος είναι. Ο Σβαμπ θα ανανεώσει για ένα χρόνο ακόμα γιατί "ε δεν γίνεται να αλλάξει όλο το κέντρο, θα χαλάσει η συνοχή της ομάδας. Έτσι στα χαφ θα έχουμε Καντουρί, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρα (πάλι θα έχουμε το κλασικό σήριαλ, αν θα μείνει, αν θα ανανεώσει, αν θα φύγει κλπ) και μια μεταγραφή.chri5ti9 έγραψε:Εγώ προσωπικά νιώθω οκ με όλο αυτό . Έτσι και αλλιώς τα χάφ μας δεν μου αρέσουν . Για του χρόνου θέλω Νταντάς αγορά ,ο υπάρχον Σοαρες ,ανανέωση φέτος Αουγκουστο και πωληση του .
Θα έχω 2,5 από Τσιγγαρα , Χ από Αουγκουστο και συμβόλαια Σβαμπ ,Κουρτιτς ,Καντουρι να δώσω .
Κοινώς για αγορές γύρω από 5-6,5 και από συμβόλαια γύρω στα 3,5.
Εκεί θα χτίσω κέντρο με 3 καινούριους όπως το θέλω . Έναν για βασικό δίπλα στο Νταντάς και οι υπόλοιποι συμπληρώνω backup χαρακτηριστικά .
Όλο αυτό πιστεύω γίνεται για καλο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο φόρουμ θα λέμε γιατί δεν επενδύονται τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν από τα συμβόλαια Αουγκούστο Κούρτιτς, αλλά θα βγαίνουν οι λογιστές με τα κιτάπια τους και θα μας λένε αχάριστους και ότι κάποτε δώσαμε 3 εκατομμύρια για εσίτι και δεν μας βγήκε, και πληρώνουμε αυτά τα λάθη ακόμα, και ότι δεν έχουμε έσοδα, και ότι ο Σαββίδης έχει μπει μέσα και ότι είναι ευχαριστημένοι και περιμένουν ωραία πράγματα απ' την ομάδα...
Κάτσε να το κάνω και ένα σκρινσοτ αυτό το ποστ για του χρόνου.
Αντε πες τωρα εσυ οτι το σεναριο του Αντμαν δεν μοιαζει ακρως πιθανο.
Θα ειναι κριμα παντως πολυ κριμα να μην γινουν αυτες οι 1-2 κινησεις που τοσο εχει αναγκη η ομαδα.Ο γαυρος με τοσες αλλαγες στο ροστερ θα αργησει να στρωσει και να βρει ρυθμο,η κουλα εχει τεραστια πιεση λογω γηπεδου και αυξημενων απαιτησεων και προσδοκιων.Μονο εμεις και ο βαζελος λογω ιδιου προπονητη κυριως μοιαζουμε να ειμαστε τουλαχιστον πιο σφιχτοι σαν συνολο,πιο δεμενοι ως ομαδες αλλα εγω τουλαχιστον βρισκω οτι τα κενα μας θα τα βρουμε αργα η γρηγορα μπροστα μας.
Το σημερινο φρεσκο φρεσκο ρεπορταζ της σφινα "Προχωραει για τον Παολο Φερναντες" ποσο μπαγιατικο μοιαζει μετα τα χθεσινα;
- Sick Bastard
it takes two to tango.rainmaker έγραψε:
Εγώ ας που τον Φελίπε τον πιστεύω πάρα πολύ, αδυνατω να πιστέψω ότι δεν θα παίξει μπάλα και ειλικρινά θεωρώ ότι φέρει ευθύνη ο Λουτσεσκου που ο παίκτης δείχνει τόσο εκτός κλιματος
Ο Φελιπε είναι σύμφωνα με τον ίδιο το σύλλογο μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχει κάνει και ακόμα δεν έχει βρει την άκρη μαζί του. Ο παίχτης, δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών, ούτε όμως κι ο προπονητής του.
1. Κανένα νέο για Φερνάντες; (προσοχή στο σίγμα τελικό!!!)
2. Τσιγγάρας: καθαρό εξάρι, σκύλος χωρίς κάθετη και γκόλ. Κύριοι, ο Λούτσος ΔΕΝ παίζει με 6άρια στύλ Βιτόλο ή Τσιγγάρα ή Τζεγκο κλπ. Καλώς ή κακώς (για μένα κακώς) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με 6άρια. Γι᾽ αυτό και τρώμε τόσες φάσεις, γιατί ζητάει από τα 8άρια να μαρκάρουν και να πρεσσάρουν. Τέλος, ο Τσιγγάρας δεν είχε άλλη επιλογή, μίλησε με τον προπονητή, μίλησε με την διοίκηση και ο μάνατζερ του τον έβγαλε προς δανεισμό. Κάθε άλλη συζήτηση περιττεύει.
2. Τσιγγάρας: καθαρό εξάρι, σκύλος χωρίς κάθετη και γκόλ. Κύριοι, ο Λούτσος ΔΕΝ παίζει με 6άρια στύλ Βιτόλο ή Τσιγγάρα ή Τζεγκο κλπ. Καλώς ή κακώς (για μένα κακώς) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με 6άρια. Γι᾽ αυτό και τρώμε τόσες φάσεις, γιατί ζητάει από τα 8άρια να μαρκάρουν και να πρεσσάρουν. Τέλος, ο Τσιγγάρας δεν είχε άλλη επιλογή, μίλησε με τον προπονητή, μίλησε με την διοίκηση και ο μάνατζερ του τον έβγαλε προς δανεισμό. Κάθε άλλη συζήτηση περιττεύει.
- Metagrafakias
Ακριβώς αυτο θα γινει αλλα μην τα λες παρα εξω γιατι οι αληθειες πονάνε…εσυ θελεις Γουμενο και εισαι αχάριστος!!adman έγραψε:Ναι οκ. Να πω τι είναι πιο πιθανό να γίνει. Ο Ντάντας δεν θα μείνει. Αφού θα ακούμε για ένα μήνα ότι προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε τη ρήτρα του, θα παει δανεικός σε άλλη ομάδα. Ο Αουγκούστο θα φύγει, το ίδιο και ο Κούρτιτς. Ο Καντουρί θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του και θα μείνει, θα πάθει θλάση στην προετοιμασία. Ο Τσιγγάρας θα επιστρέψει αφού η Τουλούζ θα έχει πέσει αλλά θα έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο Φιλιπε Σοάρες θα μείνει και θα λένε σε όλα τα σάιτ ότι φέτος είναι η ευκαιρία του και θα δείξει ποιος είναι. Ο Σβαμπ θα ανανεώσει για ένα χρόνο ακόμα γιατί "ε δεν γίνεται να αλλάξει όλο το κέντρο, θα χαλάσει η συνοχή της ομάδας. Έτσι στα χαφ θα έχουμε Καντουρί, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρα (πάλι θα έχουμε το κλασικό σήριαλ, αν θα μείνει, αν θα ανανεώσει, αν θα φύγει κλπ) και μια μεταγραφή.chri5ti9 έγραψε:Εγώ προσωπικά νιώθω οκ με όλο αυτό . Έτσι και αλλιώς τα χάφ μας δεν μου αρέσουν . Για του χρόνου θέλω Νταντάς αγορά ,ο υπάρχον Σοαρες ,ανανέωση φέτος Αουγκουστο και πωληση του .
Θα έχω 2,5 από Τσιγγαρα , Χ από Αουγκουστο και συμβόλαια Σβαμπ ,Κουρτιτς ,Καντουρι να δώσω .
Κοινώς για αγορές γύρω από 5-6,5 και από συμβόλαια γύρω στα 3,5.
Εκεί θα χτίσω κέντρο με 3 καινούριους όπως το θέλω . Έναν για βασικό δίπλα στο Νταντάς και οι υπόλοιποι συμπληρώνω backup χαρακτηριστικά .
Όλο αυτό πιστεύω γίνεται για καλο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο φόρουμ θα λέμε γιατί δεν επενδύονται τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν από τα συμβόλαια Αουγκούστο Κούρτιτς, αλλά θα βγαίνουν οι λογιστές με τα κιτάπια τους και θα μας λένε αχάριστους και ότι κάποτε δώσαμε 3 εκατομμύρια για εσίτι και δεν μας βγήκε, και πληρώνουμε αυτά τα λάθη ακόμα, και ότι δεν έχουμε έσοδα, και ότι ο Σαββίδης έχει μπει μέσα και ότι είναι ευχαριστημένοι και περιμένουν ωραία πράγματα απ' την ομάδα...
Κάτσε να το κάνω και ένα σκρινσοτ αυτό το ποστ για του χρόνου.
-
Ντροπή αν πάρουμε τον Φερναντες απο το χωριό της Θεσσαλίας.
Ανανέωση Ντόουγκλας Αουγκούστο ΤΩΡΑ!
Ανανέωση Ντόουγκλας Αουγκούστο ΤΩΡΑ!
Ε ναι αυτο ΘΑ γινει. Και το σχολιαζουμε μαλιστα σαν δεδομενο. Το ΘΑ...
Αλλωστε ολες οι φετινες κινησεις αυτο φανερωνουν.
Και η μικροτερη ηλικιακα ομαδα που κατεβαζει ο....κολλημενος
Και η με το καλημερα συμμετοχη στην 11αδα αρκετων απο τα νεα αποκτηματα που δινει ο ....κολλημενος
Και ο παγκος που ριχνει στους αγαπημενους του (Καντουρι, Μπισε, Ολιβειρα) ο.....κολλημενος
Αλλα ειπαμε..αυτο ΘΑ γινει του χρονου.
Αλλωστε ολες οι φετινες κινησεις αυτο φανερωνουν.
Και η μικροτερη ηλικιακα ομαδα που κατεβαζει ο....κολλημενος
Και η με το καλημερα συμμετοχη στην 11αδα αρκετων απο τα νεα αποκτηματα που δινει ο ....κολλημενος
Και ο παγκος που ριχνει στους αγαπημενους του (Καντουρι, Μπισε, Ολιβειρα) ο.....κολλημενος
Αλλα ειπαμε..αυτο ΘΑ γινει του χρονου.
-
Συμφωνώ μαζί σου,αυτό που βλέπεις είναι σωστο ,η ομάδα δεν έχει back up του Ινγκι ,ο Σαστρε δεξιά του κάθονται στραβες και μπροστά στο σέντερ φορ περιμένουμε τον Ολιβέιρα ,συν ότι θέλεις ένα αριστερό εξτρέμ και ένα δεκαρι .Αν είχαμε αυτά θα είμαστε φαβορι . Ελπίζω να έρθει τουλάχιστον ένας τουλάχιστον ένας από εκεί και πέρα στήριξη στην ομάδα.joshua έγραψε:Θα ειναι κριμα παντως πολυ κριμα να μην γινουν αυτες οι 1-2 κινησεις που τοσο εχει αναγκη η ομαδα.Ο γαυρος με τοσες αλλαγες στο ροστερ θα αργησει να στρωσει και να βρει ρυθμο,η κουλα εχει τεραστια πιεση λογω γηπεδου και αυξημενων απαιτησεων και προσδοκιων.Μονο εμεις και ο βαζελος λογω ιδιου προπονητη κυριως μοιαζουμε να ειμαστε τουλαχιστον πιο σφιχτοι σαν συνολο,πιο δεμενοι ως ομαδες αλλα εγω τουλαχιστον βρισκω οτι τα κενα μας θα τα βρουμε αργα η γρηγορα μπροστα μας.
-
Φέτος που έχουμε 15 μέρες έξτρα για μεταγραφές σε σχέση με τις περισσότερες χώρες είναι ευκαιρία να γίνει καμία καλή κίνηση.
Στάνταρ θα μείνει κάποιος ελεύθερος τελευταία στιγμή, στανταρ κάποιος δεν θα υπολογίζεται και θα κοιτάει να φύγει σαν τρελός.
Αλλά επειδή μας ξέρω δεν θα πάρουμε κανέναν.
Στάνταρ θα μείνει κάποιος ελεύθερος τελευταία στιγμή, στανταρ κάποιος δεν θα υπολογίζεται και θα κοιτάει να φύγει σαν τρελός.
Αλλά επειδή μας ξέρω δεν θα πάρουμε κανέναν.