27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από zissos »

Ο Κούρτιτς καλώς ή κακώς είναι απαραίτητος στον φετινό ΠΑΟΚ. Τα χαρακτηριστικά του και τα σωματικά και τα ποιοτικά, η εμπειρία του, οι εκτελέσεις φαουλ και πέναλτυ, ακόμα και τα νεύρα του, είναι αυτά που δίνουν στην ομάδα πράγματα που δεν τα βρίσκει από αλλού.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

shogoon έγραψε:Σαλπι βγες από τον πανηγυρισμό του Κουρτιτς. Όπως φυσικά δεν με ένοιαξε για τον έναν δεν με νοιάζει και γιαυτόν. Μπορεί να βάζει γκολ και ας πουλάει τρέλα.
Εμένα πάλι με νοιάζει.
Και σιγά τη κριτική που άκουσε δηλαδή για να κάνει χειρονομίες σε όλη τη Τούμπα επιδεικτικά επί 1 λεπτό, επειδή έβαλε πέναλτι στη χθεσινή Τούμπα που ήταν υπέροχη...
Εκτός αν διαβάζει τα φόρουμ και τα fb.
Καλά για τον Σαλπιγγίδη τι να πούμε που μας έλεγε να σωπάσουμε επειδή βρίζαμε τον Γούμενο...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Κρατήστε αυτόν κ ανανεώστε τον αουγκουστο με ένα μυριο.
Αυτάρκεια.... δώστε τον τσιγγαρα..κοστίζει...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

saxa έγραψε:Να κάνει τη δουλειά του χωρίς να μας κάνει άνω κάτω την επόμενη μέρα μπορεί? Ψαχνόμαστε μετά από κάθε ματς με ποιον τα έβαλε στην κερκίδα, αν τ'αυτιά του τα κλείνει στην κριτική του κόσμου μας, αν το σσςς με το δάχτυλο πήγαινε στο λαό ή στους ΑΡΔ, αν τα κάκαλα τ' τα έδειξε ή τα έξυσε, αν στην αλλαγή το μπουκάλι το πέταξε από τα νεύρα του ή για να σκοτώσει κουνούπια και τέτοιες βεντετιές. Από πότε όλα αυτά περνάνε στο ντούκου?
Συμφωνω μεχρι τελειας!
Κανενας πανω απ τον ΠΑΟΚ.-

ΥΓ. Το προστιμο το πληρωσε;
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

fossa έγραψε:
shogoon έγραψε:Σαλπι βγες από τον πανηγυρισμό του Κουρτιτς. Όπως φυσικά δεν με ένοιαξε για τον έναν δεν με νοιάζει και γιαυτόν. Μπορεί να βάζει γκολ και ας πουλάει τρέλα.
Εμένα πάλι με νοιάζει.
Και σιγά τη κριτική που άκουσε δηλαδή για να κάνει χειρονομίες σε όλη τη Τούμπα επιδεικτικά επί 1 λεπτό, επειδή έβαλε πέναλτι στη χθεσινή Τούμπα που ήταν υπέροχη...
Εκτός αν διαβάζει τα φόρουμ και τα fb.
Καλά για τον Σαλπιγγίδη τι να πούμε που μας έλεγε να σωπάσουμε επειδή βρίζαμε τον Γούμενο...
ΠΣΤ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ!

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δεν ξέρω παιδιά ίσως είναι διαφορετικο από το γήπεδο και διαφορετικό από την τηλεόραση. Αλλά μια μπροστά στα μάτια μας τα έβαλε με την κερκίδα και έκανε χειρονομίες, μετά έρχεται στο τέλος του αγώνα με την Λέφσκι και ενώ όλοι μας έχουμε την πίκρα μας αυτός καθόταν πόση ώρα και μας χαιρετούσε. Τελικά δεν φεύγει. Και έρχεται χθες μπροστά σε δικούς σου οπαδούς και όχι αντιπάλους (γιατί έχει διαφορά) και μας κλείνει επί πόση ώρα το στόμα. Μας άρεσε όταν έκλεινε τα αυτιά στον ΠΑΟ. Θεωρήσαμε ότι είναι ένα είδος πανηγυρισμού γενικά όταν το έκανε πέρυσι. Αλλά τώρα το να μας λες να σωπάσουμε πάει πολύ. Αν κάποιοι είναι οκ το δέχομαι αλλά δεν σημαίνει ότι έχουμε και θέμα όσοι από εμάς διαφωνούμε. Είμαι στο γήπεδο και περιμένω να πανηγυρίσω γκολ της ομάδας μου. Αν τύχει και μπει το γκολ μπροστά στην εστία μου περιμένω να έρθουν οι παίκτες να πανηγυρίσουν με τον κόσμο. Και βλέπεις τον άλλον να μας λέει να σωπάσουμε....
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Από τη στιγμή που το κάνει σε όλα τα γήπεδα δεν μπορείς να πεις ότι απευθύνεται μόνο σε μας. Επίσης έτσι δεν μπορείς να του πεις ότι προκαλεί σε μια ξένη έδρα, θα σου απαντήσει ότι το κάνει παντού.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εκεί έκλεινε αυτιά όμως. Τώρα μας είπε να κλείσουμε το στόμα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μάλλον αυτός θα είναι ο φετινός πανηγυρισμός του, έτσι νομίζω.
Του χρόνου αν μείνει, θα κλείνει μάτια. :lol:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Όχι μην κάνετε υποθέσεις γύρισε επιδεικτικά προς όλες τις κερκίδες, ας τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι. Ότι δικαιολογία και να πει βέβαια θα είναι της πλάκας.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ακριβώς
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Γουστάρω.
Όποιος τα χώνει στους στραβοστόμηδες ξερόλες της Τούμπας είμαι μαζί του.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κλείνει αυτιά δε θέτε

Κλείνει στόμα δε θέτε

Ε τι θέτε τελοσπαντων;

Εγώ όσο κλείνει κώλους και δε δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια και το παιχνίδι της ομάδας, δεν έχω κανένα πρόβλημα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε:Γουστάρω.
Κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Γουστάρω.
Κι εγώ.

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”