Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Γράφει ξεκάθαρα ότι οι εξωγηπεδικες σχέσεις μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο αποτέλεσμα. Για να το θέσω όσο πιο απλά γίνεται. 
Και η απολογία του είναι ότι όλοι κατάλαβαν λάθος και δεν αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη.
Αν μετάνιωσε για αυτό που έγραψε ή αν έκανε λάθος ασ το αποσύρει ή ας το παραδεχτεί. Δεν είναι και τόσο κακό. Όλοι κάνουμε λάθη.

Και η απολογία του είναι ότι όλοι κατάλαβαν λάθος και δεν αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη.
Αν μετάνιωσε για αυτό που έγραψε ή αν έκανε λάθος ασ το αποσύρει ή ας το παραδεχτεί. Δεν είναι και τόσο κακό. Όλοι κάνουμε λάθη.
- ΑποστόληςΑ
Φυσικά και μπορούν να έχουν! Απλά στην περίπτωσή μας δεν έχουν, όπως φάνηκε. Πού είναι το μεμπτό;astral έγραψε:Γράφει ξεκάθαρα ότι οι εξωγηπεδικες σχέσεις μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ να το πω αυτό για τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε, όχι γενικά και αόριστα.

- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι μου καταλαβαίνει τι γράφεις;
Ο μοντεκρίστο έγραφε ότι οι σχέσεις έχουν χαλάσει και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ο Βόλος δεν μας χαρίστηκε στον αγώνα που έληξε 4-4.
Το μεμπτό θα ήταν: Ο Μπέος μας έδωσε νίκες που δεν αξίζαμε επειδή είχες καλές σχέσεις με το Ιβάν, όπως πχ το 0-2 (λέω εγώ τώρα).
Δηλαδή το μέλος τιμωρήθηκε επειδή έγραψε ότι ο αγώνας ΔΕΝ ήταν στημένος.

Ο μοντεκρίστο έγραφε ότι οι σχέσεις έχουν χαλάσει και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ο Βόλος δεν μας χαρίστηκε στον αγώνα που έληξε 4-4.
Το μεμπτό θα ήταν: Ο Μπέος μας έδωσε νίκες που δεν αξίζαμε επειδή είχες καλές σχέσεις με το Ιβάν, όπως πχ το 0-2 (λέω εγώ τώρα).
Μια χαρά καταλαβαίνω.
Έγραψε ότι χάλασαν οι σχέσεις με τον μπεο και ήρθε 4-4. Δηλαδή το αποτέλεσμα στο γήπεδο εξαρτάται από τις σχέσεις με τον μπεο.
Αυτό που γράφεις εσύ είναι μια πολύ δημιουργική ερμηνεία, αλλά δεν προκύπτει απο τα γραφόμενα.
Και στην τελική, αν ήθελε να ανασκευάσει ας το έκανε. Ή να απολογηθεί ή να εξηγήσει ή να το σβήσει. Ανταυτου είμαστε όλοι τρελοί και δεν καταλαβαίνουμε το βαθύ νόημα.
Καληνύχτα.

Έγραψε ότι χάλασαν οι σχέσεις με τον μπεο και ήρθε 4-4. Δηλαδή το αποτέλεσμα στο γήπεδο εξαρτάται από τις σχέσεις με τον μπεο.
Αυτό που γράφεις εσύ είναι μια πολύ δημιουργική ερμηνεία, αλλά δεν προκύπτει απο τα γραφόμενα.
Και στην τελική, αν ήθελε να ανασκευάσει ας το έκανε. Ή να απολογηθεί ή να εξηγήσει ή να το σβήσει. Ανταυτου είμαστε όλοι τρελοί και δεν καταλαβαίνουμε το βαθύ νόημα.
Καληνύχτα.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό δεν γράφηκε ποτέ, Είναι δική σου ερμηνεία.Miles έγραψε:Άρα αν δεν είχαν χαλάσει, θα μας χαριζόταν, σωστά;
Εγραψα ποιο ποστ θα επέφερε μπαν: Αυτό που θε έλεγε ότι με τον Μπεο είμαστε κολλητάρια και για το λόγο αυτό μας χάρισε νίκες στους μεταξύ μας αγώνες. ΑΥΤΟ είναι το αξιοτιμώρητο ποστ. Τιμωρείται πάντα αυτό που γράφει κάποιος και όχι αυτό που ερμηνεύει το μυαλό του καθενός.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 29 Αύγ 2022, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έτσι οπως το γράφει ο μοντεκριστο φαίνεται να υπονοεί πως τους δωσαμε τον βαθμό τοτε που τα ειχαμε καλά μαζί τους

- 
				Dimg4
Οτι ναναιΜαυρο Χιονι έγραψε:Dimg4 έγραψε:Εγω να ντρεπομαι? Η εσυ που σε οποια διαμαχη υπαρχει τρεχεις να μ ριξεις μπαν παντα μεγαλυτερο κι ας μη φταιω?
Θα επαναφέρω τον οβδουλιο από το μόνιμο μπαν να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα σου, πως στα μπαν που σας έριξα εσυ έφαγες το μεγαλύτερο. Ψεύτη!
Εισαι οτι χειροτερο εχει περασει σε μοντ και δεν το λεω μονο εγω. Και να ξερεις δε θα σου κανω τη χαρη να φυγω απο δω μεσα. 9 στις 10 φορες που εφαγα μπαν ηταν ειτε γιατι προκληθηκα ειτε γιατι υπερασπιστηκα παικτη ή στελεχος του ΠΑΟΚ.
δονκιχωτισμός αρσενικό
1. η μανία να διορθώνει κανείς τα στραβά και να υπερασπίζεται τους καταπιεσμένους, δηλαδή να προσπαθεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο και να λειτουργεί σαν ήρωας.
2. (ειρωνικό) η ανιδιοτελής, ρομαντική και ταυτόχρονα ουτοπική στάση που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ο οποίος υπερασπίζεται κάποιο ιδανικό με τρόπο που δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την καθημερινή πραγματικότητα.

- 
				Dimg4
Τελικα κατσαμε να χασουμε απο την Καλαμαρια ή οχι?   ετσι να αλλαζω θεμα
  ετσι να αλλαζω θεμα

ετσι να αλλαζω θεμα
  ετσι να αλλαζω θεμαRe: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αποστολη είσαι σοβαρός ; Το μέλος τιμωρήθηκε γιατί έγραψε πως ο ΠΑΟΚ διαμορφώνει αποτέλεσμα ανάλογα με τις σχέσεις που έχει με το Βόλο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου καταλαβαίνει τι γράφεις;
Είναι καλές οι σχέσεις ; Οκ δεν το χτυπάει ο μπεος. Δεν είναι καλές; Το χτυπάει.
Το συμπέρασμα; Ανάλογα με τόσο σχέσεις, παίρνει ή όχι ο ΠΑΟΚ αποτέλεσμα. Γ αυτό τιμωρήθηκε.
Έλεος.
- ΑποστόληςΑ
ΟΚ. Δείξε μου πού γράφει ακριβώς τα λόγια που παραθέτεις και θα παραδεχθώ δημόσια ότι εκτός από ασόβαρος είμαι και βλάκας.Odi έγραψε: Αποστολη είσαι σοβαρός ; Το μέλος τιμωρήθηκε γιατί έγραψε πως ο ΠΑΟΚ διαμορφώνει αποτέλεσμα ανάλογα με τις σχέσεις που έχει με το Βόλο.
- 
				montekristo
Το τι κανει ο Μπεος δηλαδη για ποιο λογοOdi έγραψε:Αποστολη είσαι σοβαρός ; Το μέλος τιμωρήθηκε γιατί έγραψε πως ο ΠΑΟΚ διαμορφώνει αποτέλεσμα ανάλογα με τις σχέσεις που έχει με το Βόλο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου καταλαβαίνει τι γράφεις;
Είναι καλές οι σχέσεις ; Οκ δεν το χτυπάει ο μπεος. Δεν είναι καλές; Το χτυπάει.
Το συμπέρασμα; Ανάλογα με τόσο σχέσεις, παίρνει ή όχι ο ΠΑΟΚ αποτέλεσμα. Γ αυτό τιμωρήθηκε.
Έλεος.
αποτελει μομφη για τον ΠΑΟΚ μου εξηγεις;
Δεν φτανει που ερμηνευεις κατα το δοκουν
τα γραφομενα μου κανεις και αλμα λογικης
καταληγοντας σε παραπλανητικο συμπερασμα
επειδη ετσι βολευει το δικο σου αφηγημα;!
Αυτη ειναι η εννοια μου και σ οποιον αρεσει.-montekristo έγραψε:Αν εσεις δεν θεωρειτε ως καποιου
ειδους ενδειξη χαλασμενων σχεσεων
το να μας ισοφαριζει ο Βολος απο 4-1
σε 4-4 σε ενα ημιχρονο εγω το θεωρω.-
Ελπιζω να μην σας ενοχλει κιολας!
ΥΓ. Για χαλασμενες σχεσεις μας με τον Μπεο
εγραψε πρωτος ο sourmenetes που ειναι
moderator του Paokmania forum κι οχι εγω
που απλα συμφωνησα με την αποψη του.-
Αποστολη σου έχουν ήδη γράψει που το είπε αυτό αλλά δεν δέχεσαι το συλλογισμό απλά και μόνο για να διαφωνήσεις
Είναι προφανές τι γράφτηκε και τι εννοουσε.
Από εκεί και πέρα το συγκεκριμένο μέλος χθες προσέβαλε και το σάιτ με αισχρά υπονοούμενα για τις προτεραιότητες μας και τη στάση μας οπότε ούτε καν ξέρουμε γιατί τον αφήνουμε ακόμα εδω μέσα

Είναι προφανές τι γράφτηκε και τι εννοουσε.
Από εκεί και πέρα το συγκεκριμένο μέλος χθες προσέβαλε και το σάιτ με αισχρά υπονοούμενα για τις προτεραιότητες μας και τη στάση μας οπότε ούτε καν ξέρουμε γιατί τον αφήνουμε ακόμα εδω μέσα
Ο Φουτσίνι είχε πει όχι! Βέβαια το δήλωνε γελώντας αλλά έτσι αλέγκρος ήταν ο ΑρμάντοDimg4 έγραψε:Τελικα κατσαμε να χασουμε απο την Καλαμαρια ή οχι?ετσι να αλλαζω θεμα