Κλαιωfamagusta72 έγραψε:Έχει βρει το κουμπί του Λούτσε ο Ιβάν. Όσο δεν του παίρνει αυτούς που θέλει, τόσο πιο σκυλίσια ομάδα φτιάχνει με τα σελοτέιπ και τα αυτοκόλλητα
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Kabamaru11
black_star_ninja έγραψε:Παίρνουμε εμείς Φερνάντες κ τον αλλάζουμε με Σπαρτάκ. Μας δίνει προμες κ εμείς δίνουμε Φερνάντες.
Και μετα ξυπνησαμε

Σε μια βδομαδα (5/9 στις 20.15) ξεκιναω προπονηση για Νιντζα Α+,με πηρε ο Μιγιαγκι για επιβεβαιωση,ελπιζω να ερθεις.
-
- Επικοινωνία:
Οι 3-4 ποιοτικές προσθήκες στην αρχή του καλοκαιριού σταδιακά μειώθηκαν σε 1 και απ'ότι φαίνεται καταλήγουμε σε καμμία και μια (ακόμα) περήφανη πώλησή ασημικού! Άντε να τελειώνει η μεταγραφική περίοδος γιατί θα μας ρίξουν στα ναρκωτικά στο τέλος
Βρισκεις μια Βασω. Το καλοκαιρι αγοραζεις Νταντας. Τον πουλας μετα απο 3 χρονια καμια 20αρα μυρια. Μετα απο 5-6 χρονια επιστρεφει να κλεισει και αυτος το παραμυθι του.
Επισης φερτε και εναν για το δεκα που να καταλαβαινει τον Μικρο.
Επισης φερτε και εναν για το δεκα που να καταλαβαινει τον Μικρο.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ αν όντως ζήταγε 1.5εκ ο Μπέος έπρεπε να τα δώσει?
Ο παίκτης είναι βαριά για ένα 500αρι
Σταματήστε να γκρινιάζετε.
Να κάτσει να φτιάξει τον Κουαλιάτα και τον Σοάρες, 23 χρονών και οι δύο ας τους δουλέψει. Κάνετε μερικοί λες και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα παίκτη στο ρόστερ.
Ο παίκτης είναι βαριά για ένα 500αρι
Σταματήστε να γκρινιάζετε.
Να κάτσει να φτιάξει τον Κουαλιάτα και τον Σοάρες, 23 χρονών και οι δύο ας τους δουλέψει. Κάνετε μερικοί λες και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα παίκτη στο ρόστερ.
- PAOKevolution
Το θέμα δεν είναι αυτό Ιάσωνα. Το θέμα (αν ισχύουν τα όσα γράφουμε) είναι, πως ο προπονητής ζήτησε δεκάρι και εν τέλει παίρνει ένα παπάρι (για να ευθυμήσουμε). Ξαναγράφω. ΑΝ ισχύουν αυτα περί τέλους.
Ναι γιατί μόνο ο Fernandes υπάρχει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά. Άλλοι παίκτες δεν υπάρχουν.
Κατά τ' αλλα και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις αρχίσαμε.
Δεν φταίει η διοίκηση που 3 μεταγραφικές περιόδους δεν παίρνει στον προπονητή τον παίχτη που ζητάει.
Φταίει ο προπονητής που ζητάει.
Εν πάση περιπτώσει, δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ρίχνει κανέναν από τα σύννεφα.
Εδώ δεν καλύψαμε τα κενά μας πέρσι με 22Μ έσοδα από πωλήσεις και 13Μ έσοδα από Ευρώπη.
Θα το κάναμε φέτος;
Πάμε μ' αυτούς που έχουμε και ότι βγει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά τ' αλλα και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις αρχίσαμε.
Δεν φταίει η διοίκηση που 3 μεταγραφικές περιόδους δεν παίρνει στον προπονητή τον παίχτη που ζητάει.
Φταίει ο προπονητής που ζητάει.
Εν πάση περιπτώσει, δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ρίχνει κανέναν από τα σύννεφα.
Εδώ δεν καλύψαμε τα κενά μας πέρσι με 22Μ έσοδα από πωλήσεις και 13Μ έσοδα από Ευρώπη.
Θα το κάναμε φέτος;
Πάμε μ' αυτούς που έχουμε και ότι βγει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 29 Αύγ 2022, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτός του Βόλου είναι για να δένει τα κορδόνια του Κουαλιατα και του Ντελια.
Είπαμε ή να φέρουν παιχταρα ή κανέναν.
Μέτριους έχουμε, δεν θέλουμε άλλους.
Έτσι όπως τα λες είναι φίλε. Γι αυτό και βλέπω πιθανή αποχώρηση Λούτσου φέτος όταν θα κάνει κοιλιά η ομάδα και η τοξικότητα θα χτυπήσει ταβάνι.Blackgr4 έγραψε:Με κάτι τέτοια, αν όντως δηλαδή δεν φέρουν έναν μεσοεπιθετικό, ειδικά τώρα που πούλησαν και τον Τσιγγάρα, όποιος ζητήσει τα ρέστα από τον Λουτσέσκου για το οτιδήποτε, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως δεν θα έχει μπέσα.
Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να υπάρχει μέσα σε ένα κλαμπ, είναι ο σεβασμός απέναντι στους θεσμούς και τα πρόσωπα.
Δεν με νοιάζει πως θα λέγεται ο προπονητής. Και Γκαρσία να λέγονταν τα ίδια θα έλεγα.
Είναι τουλάχιστον ασέβεια να τον παρατάς στη τύχη του ενώ υποτίθεται πως τον στηρίζεις.
Μάλλον αυτός σε στηρίζει.. και βρίσκεται εκεί απλά για το ρόλο του κυματοθραύστη, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Γι' αυτό παρακαλάω ώρες ώρες να σηκωθεί να φύγει, για να δω μετά τις κωλοτούμπες που θα γίνουν όταν και ο επόμενος θα λέει ΑΚΡΙΒΏΣ τα ίδια.
Όπως το έκανε και ο Αμπέλ αλλά πέρασε στα ψιλά, όπως το έκανε ΚΑΙ ο Γκαρσία και μιλούσε για κατσαρίδες κλπ.
Ε δεν γίνεται.. Κάτι πάει στραβά όταν δεν σε απασχολεί καν να μην ρεζιλέψεις το ίδιο σου το σωματείο που δεν μπορεί να εκτίθεται τόσο άσχημα απέναντι στον προπονητή που ζητάει έναν παίκτη εδώ και 2 χρόνια.
Και μη ρωτήσει κανείς με ποια πλευρά είμαι. Μια είναι η πλευρά. ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Όλοι οι άλλοι, ΜΑ ΌΛΟΙ όμως, ήταν, είναι και θα είναι ΚΆΤΩ από τον ΠΑΟΚ.
Αγαπητέ Ταγματάρχη δεν είναι μόνο η τριάδα χοντρού, Μητσοτάκη , Αυγενακη . Είναι πολύ περισσότεροι συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικάνικης πρεσβείας.
Τέλος εδώ το οφ τοπικ
Ε προφανως ο Μουργκ δεν ξεκουνιεται οποτε θα παμε σε ενεργοποιηση του...
Να το, το δεκαρι κυριοι.
Τραγικοτητες.
Σχεδιασμος της κακιας ωρας.
Κρατήσαμε αυτους π ξεμειναν και δωσαμε αυτους που μας ζητησαν, αντι να κρατησουμε αυτους π αξιζουν και να ξαποστειλουμε τα βαριδια.
Μονο στον ΠΑΟΚ αυτο. Ας ανανεωσουμε τωρα τον Αουγκουστο με κανα μυριο, κι αν βρεθει ομαδα να κανει προταση του χρονου για να τον παρει, γραφτε μου. Ξεπουλαμε τα νιατα και ανανεωνουμε τα γηρατια. Και του χρονου γνωστο το παραμυθι... αλλη μια χρονια χτισιματος θα ξεκιναει κι αλλο ενα γεφυρι της αρτας...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να το, το δεκαρι κυριοι.
Τραγικοτητες.
Σχεδιασμος της κακιας ωρας.
Κρατήσαμε αυτους π ξεμειναν και δωσαμε αυτους που μας ζητησαν, αντι να κρατησουμε αυτους π αξιζουν και να ξαποστειλουμε τα βαριδια.
Μονο στον ΠΑΟΚ αυτο. Ας ανανεωσουμε τωρα τον Αουγκουστο με κανα μυριο, κι αν βρεθει ομαδα να κανει προταση του χρονου για να τον παρει, γραφτε μου. Ξεπουλαμε τα νιατα και ανανεωνουμε τα γηρατια. Και του χρονου γνωστο το παραμυθι... αλλη μια χρονια χτισιματος θα ξεκιναει κι αλλο ενα γεφυρι της αρτας...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα.
Μπορεις να μιλησεις στον Λουτσεσκου να το παρει αλλιως? Γιατι τον βλεπω τον Κουαλιατα να τρωει μπολικη εξεδρα στο εξης.obanebane έγραψε:Εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτός του Βόλου είναι για να δένει τα κορδόνια του Κουαλιατα και του Ντελια.
Μα το θέμα δεν είναι αν έχει παίκτες. Εγώ και εσύ μπορούμε να θεωρούμε τον Μουργκ το καλύτερο 10αρι της Αυστροουγγαρίας. Εδώ δεν μιλάμε για καφενειακες συζητήσεις του στυλ "φερτε στον ΠΑΟΚ παίκτες ρε".
Ο ίδιος ο προπονητής σε συνέντευξη τύπου μετά από επίσημο αγώνα το ζήτησε. Είπε ότι θέλει η ένα 10αρι η ένα εξτρέμ με ατομική ενέργεια.
Ο ίδιος ο προπονητής.
Η του δίνεις αυτό που ζητάει η συγνώμη.... τον διώχνεις και φέρνεις κάποιον που θεωρεί ότι το ρόστερ είναι υπέροχο.
Να κωφευεις όμως δεν είναι επιλογή. Η μάλλον είναι, που πολύ φοβάμαι ότι φανερώνει αλλά πράγματα που δεν έχουμε αντιληφθεί.
Ο ίδιος ο προπονητής σε συνέντευξη τύπου μετά από επίσημο αγώνα το ζήτησε. Είπε ότι θέλει η ένα 10αρι η ένα εξτρέμ με ατομική ενέργεια.
Ο ίδιος ο προπονητής.
Η του δίνεις αυτό που ζητάει η συγνώμη.... τον διώχνεις και φέρνεις κάποιον που θεωρεί ότι το ρόστερ είναι υπέροχο.
Να κωφευεις όμως δεν είναι επιλογή. Η μάλλον είναι, που πολύ φοβάμαι ότι φανερώνει αλλά πράγματα που δεν έχουμε αντιληφθεί.
είμαι φοβερά εκνευρισμένος μ'αυτα που συμβαίνουν αλλα θα προσπαθήσω να τ'αφήσω πισω μου.....
Πες ρε Γιωργο τι μαθαινεις