Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Πρόταση στον Βόλο για τον Πάολο Φερνάντες από τη Σπαρτάκ Μόσχας
στο βαζελοσαιτ
στο βαζελοσαιτ
Μπορεί ένα καλό δεκάρι να κάνει την μεγάλη διαφορά φέτος και να κυνηγήσουμε ακόμα και πρωτάθλημα;
Κάντε κάτι λοιπόν όσο υπάρχει χρόνος
Δεν ξέρω αν βοηθάει η πληροφορία,πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες,ο πρωταθλητής να παίξει 1 και μόνο γύρο,στα μέσα Αυγούστου.
(εξασφαλισμένοι όμιλοι Europa και χωρίς αντιπάλους μεγαθήρια)
Ενώ ο Δευτεραθλητής 3 γύρους με πολύ δυσκολότερες ομάδες φυσικά
Κάντε κάτι λοιπόν όσο υπάρχει χρόνος
Δεν ξέρω αν βοηθάει η πληροφορία,πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες,ο πρωταθλητής να παίξει 1 και μόνο γύρο,στα μέσα Αυγούστου.
(εξασφαλισμένοι όμιλοι Europa και χωρίς αντιπάλους μεγαθήρια)
Ενώ ο Δευτεραθλητής 3 γύρους με πολύ δυσκολότερες ομάδες φυσικά
- Metagrafakias
Βρε περασαν 2 βδομαδες που ο προπονητης ζητησε ξεκαθαρα παικτη,τι καθυστερησεις και σηριαλ ειναι αυτα παλι ελεος, δλδ ενα γαμ@@νο εργαλειο για τον προπονητη που το ζηταει πιο ξεκαθαρα απο ποτε δεν μπορει να τελειωσει αμεσα??
θα φτασουμε στα δεν θα παρουμε παικτη απλα για να παρουμε και στα αν δεν αποδεσμευσουμε δεν παιρνουμε κανεναν??
δωστε στον ανθρωπο τα καταλληλα εργαλεια επιτελους @@μω τους ερασιτεχνισμους μου!!!Φερναντεζ ,καποιος αλλος, ο Μποτο και ο Λουτσε ξερουν αλλα φερτε παικτη εκει χθες αιντε ξυπνηστε!!!!
θα φτασουμε στα δεν θα παρουμε παικτη απλα για να παρουμε και στα αν δεν αποδεσμευσουμε δεν παιρνουμε κανεναν??
δωστε στον ανθρωπο τα καταλληλα εργαλεια επιτελους @@μω τους ερασιτεχνισμους μου!!!Φερναντεζ ,καποιος αλλος, ο Μποτο και ο Λουτσε ξερουν αλλα φερτε παικτη εκει χθες αιντε ξυπνηστε!!!!
Έναν παικταρα στο 10 ρε παιδιά
Αλλά φοβάμαι πως δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Αλλά φοβάμαι πως δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
- theodorsalonika
-
Αντικαταστάτη πάντως πήρανε... Ο Μπεος έβαλε ΠΑΟΚ και καλά θέλουμε τον παίκτη για να τον πουλήσει στην Σπαρτάκ Μόσχας. Τα τσεπωσε...Logistis έγραψε:Πρόταση στον Βόλο για τον Πάολο Φερνάντες από τη Σπαρτάκ Μόσχας
στο βαζελοσαιτ
Βρε εδώ χθες δεν έλεγαν δικά μας παιδιά ότι έχει τελειώσει η μεταγραφή;
Εγώ αυτούς πιστεύω μέχρι τέλους.
Ένα 10 βρε!!!!!!!
Εγώ αυτούς πιστεύω μέχρι τέλους.
Ένα 10 βρε!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 29 Αύγ 2022, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα να φέρουμε μια παιχταρα στο 10;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε καμπάνες βαράνε βρε!!! Δηλαδή σε παρακαλώ τώρα!!! Δεν γίνεται να μην πιάνει ούτε ένας εκεί μέσα σήμα!!
Είσαι ήδη στο +2. Έτσι και βγάλεις διπλό στον δορυφόρο έχεις Λαμία και ΟΦΗ μέχρι τον βάζελο εντός, ο οποίος παίζει με το χαρτί ενδιάμεσα!
Φέρτε στον άνθρωπο δυο παίκτες ενδεκάδας να χτυπήσει στα ίσα το πρωτάθλημα.
Είσαι ήδη στο +2. Έτσι και βγάλεις διπλό στον δορυφόρο έχεις Λαμία και ΟΦΗ μέχρι τον βάζελο εντός, ο οποίος παίζει με το χαρτί ενδιάμεσα!
Φέρτε στον άνθρωπο δυο παίκτες ενδεκάδας να χτυπήσει στα ίσα το πρωτάθλημα.
Πραγματικα ελπίζω να έχει πάρει φωτιά ο @@@ος τους και να δουλεύουν μεταγραφές και αποδεσμεύσεις και απλά να μην βγαίνει τίποτα προς τα έξω.
2 παίκτες ακόμα και η ομάδα απογειώνεται. Δεν γίνεται να μην είδατε το χθεσινό Α ημίχρονο και να μην σας σηκώθηκε.....το ηθικό.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ
2 παίκτες ακόμα και η ομάδα απογειώνεται. Δεν γίνεται να μην είδατε το χθεσινό Α ημίχρονο και να μην σας σηκώθηκε.....το ηθικό.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ
Μα γ@μώ την αγανάκτηση μου δηλαδή, τι σκατ@ περιμένεις να δεις για να αφήσεις στην άκρη και τα πλάνα και τα αεροπλάνα και να πεις "ρέστα για πρωτάθλημα ρε π@ύστηδες όλα μέσα";
Δεν σου φτάνει η εικόνα της ομάδας που το χθεσινό πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να διδάσκεται σε σχολές προπονητών ποδοσφαίρου;
Δεν σου φτάνουν οι εικόνες των αντιπάλων που φαίνεται πως ακόμα ψάχνουν τα πατήματα τους;
Δεν σου φτάνει που πέρσι έπαιζες μέχρι τον Απρίλιο για να φτάσει η χώρα να βγάζει 2 στο Ch.L.;
Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις πως με 2(!!!!!) σοβαρές προσθήκες θα απογειώσεις όλο το σύνολο και με λίγο τύχη τις επόμενες 4-5 εβδομάδες μπορεί να πας και με το απόλυτο στο τηγάνι;;
ΉΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΉ!!!!
Πιστεύεις στο πρωτάθλημα; Πιστεύεις όλα αυτά που βγαίνεις και λες ή τα λες μόνο για να τα πεις;
Ε αν όντως πιστεύεις, ιδού η Ρόδος ρε μεγάλε. Δυο μέρες έμειναν και μόλις πούλησες και παίκτη. Ρέστα ΧΘΕΣ!!!
Δεν σου φτάνει η εικόνα της ομάδας που το χθεσινό πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να διδάσκεται σε σχολές προπονητών ποδοσφαίρου;
Δεν σου φτάνουν οι εικόνες των αντιπάλων που φαίνεται πως ακόμα ψάχνουν τα πατήματα τους;
Δεν σου φτάνει που πέρσι έπαιζες μέχρι τον Απρίλιο για να φτάσει η χώρα να βγάζει 2 στο Ch.L.;
Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις πως με 2(!!!!!) σοβαρές προσθήκες θα απογειώσεις όλο το σύνολο και με λίγο τύχη τις επόμενες 4-5 εβδομάδες μπορεί να πας και με το απόλυτο στο τηγάνι;;
ΉΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΉ!!!!
Πιστεύεις στο πρωτάθλημα; Πιστεύεις όλα αυτά που βγαίνεις και λες ή τα λες μόνο για να τα πεις;
Ε αν όντως πιστεύεις, ιδού η Ρόδος ρε μεγάλε. Δυο μέρες έμειναν και μόλις πούλησες και παίκτη. Ρέστα ΧΘΕΣ!!!
- theodorsalonika
Είμαι της άποψης ότι μάλλον δεν γίνετε.τιποτα...και να.παρουμε τώρα κάποιον,πότε.θα.μπει στην ενδεκάδα;άι να δούμε..εκεί οι ειδήμονες ,βοηθοί,σκάουτερ, διευθυντές,θα ξυπνήσουν;η έχουν αναπαυτεί στην καρέκλα τους.;;;..παντως το χωριό μου άμα έπαιζε και ο προπονητής έλεγε θέλω έναν παίκτη σε αυτην την θέση...θα το είχε πάρει πριν κανά δίμηνο..ελεος..
Εδώ θα φανεί αν θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα..η μας αρκεί η δετεροτεταρτη θέση και βαριά βαριά κανά κύπελλο...
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Εδώ θα φανεί αν θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα..η μας αρκεί η δετεροτεταρτη θέση και βαριά βαριά κανά κύπελλο...
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
- black_star_ninja
Παίρνουμε εμείς Φερνάντες κ τον αλλάζουμε με Σπαρτάκ. Μας δίνει προμες κ εμείς δίνουμε Φερνάντες.