Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45

Δημοσίευση από thrix »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:Καλα και την uefa τι την ενοχλουν οι πυρσοι αμα δεν τους πεταμε στον αγωνιστικο χωρο??Ο πλατινι θελει να μας κανει ολους σαν τους αγγλους αλλα ΠΑΟΚ against modern football...
Το θέμα, κατά την άποψή μου, είναι πρωτίστως πολιτικό. Η Ε.Ε. προσπαθεί όλους να μας κάνει να μην αντιδρούμε, να συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα δηλαδή (όχι με την έννοια της αγαθότητας που έχει ένα πρόβατο, αλλά με την έννοια του "σκύβω το κεφάλι και πηγαίνω όπου με πάνε").
Στο πλαίσιο αυτό έγκειται και η αυστηρή τήρηση της πειθαρχίας. Άλλωστε αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην Ε.Ε. (και παγκόσμια) προκειμένου να κάμψουν την όποια αντίδραση των πολιτών, αντιπαραθέτουν την οικονομική ευμάρεια ως καρότο.
Από τη στιγμή δηλαδή κυρία Ελλάδα που είσαι μέλος μας και παίρνεις τα ωραία μας ευρώ, σαν επιδοτήσεις, θα κάνεις αυτό που σου λέμε. Και θα προσαρμόσεις την Εθνική σου νομοθεσία στην Κοινοτική, σ' αυτό που ονομάζουνε acquis communautaire (=Ευρωπαϊκό κεκτημένο).
Σε λίγο θα μας αναγκάσουν να πάρουμε και τις ταυτότητες με το τσιπάκι, ώστε να μπορουν να μας παρακολουθούν (αν θέλουν) 24 ώρες το 24ωρο.
Η μεγαλύτερη, παγκόσμια, ηλεκτρονική δικτατορία που έχει ποτέ επιβληθεί, είναι προ των πυλών.
ΥΓ : Συγγνώμη αδελφοί συντονιστές που βγήκα εκτός θέματος (για πολλοστή φορά, είναι αλήθεια).
Έτσι ακρίβώς.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έγινε sold out για το παιχνίδι.
Θα γίνει σίγουρα αλλά δεν έγινε ακόμα, υπάρχουν μερικά στις 1,2 & 3.
Όποιος προλάβει πρόλαβε.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Pegasus1589 έγραψε:...Στο τέλος θα μας βάλουν... να καθόμαστε και στις καρέκλες...
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

παιδια επειδη υπαρχει ενα προβληματακι οποιος εχει εισιτηριο για την 4 και ψαχνεται να το δωσει ας στειλει ενα πμ...ευχαριστω :?:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Pegasus1589 έγραψε:Ναι μόνο που αν "απειθαρχήσουμε", τη λούτσα θα τη φάει ο ΠΑΟΚ και όχι εμείς οπότε μη βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους.
μα φιλε μου, και στο ελληνικό πρωτάθλημα την π@ύτσα την τρώει ο ΠΑΟΚ με τις ατέλειωτες τιμωρίες! Η' μήπως εκείνα τα ατέλειωτα ευρώ που φάγαμε σε τιμωρίες πέρυσι ήτανε στραγάλια? Αλλα παραδόξως, στο "σπίτι" μας, στην "ψωροκώσταινα", μας φαίνεται αδιανόητο το να μην ανάβουμε πυρσούς και να είμαστε μάγκες και γ@μιάδες! γιατί όμως μόλις το παιχνίδι γίνεται ευρωπαϊκό, μας πιάνει η πρεμούρα να συμπεριφερθούμε ως "ευρωπαίοι" και να σκύψουμε το κεφάλι? πως εξηγείται αυτό? γιατί αυτή η επαρχιώτικη νοοτροπία και το κόμπλεξ απέναντι στους ευρωπαίους? θα μου πει ο άλλος, μα γιατί εκεί οι νομοι εφαρμόζονται! άρα, ο φόβος του μπάτσου μας κάνει προβατάκια...
είτε θα είμαστε παντού "τσακαλακια" και ανένταχτοι είτε θα κάνουμε παντού τουμπεκί! αυτή είναι η δικη μου γνώμη και δε νομίζω να προσβάλλω κανέναν.
Η' ανένταχτος ή ευρωπαίος, διαλέξτε...
εγώ προτιμώ το πρώτο και την πέμπτη θα ανάψω τον πυρσό μου (χωρίς να τον πετάξω εννοείται) κι άμα τα αδέρφια μου μου την πέσουν, θα κάτσω να τις φάω...
ΠΑΟΚ είσαι
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1

Δημοσίευση από evans4 »

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=14BI7TNFT

Διευκρινίσεις σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Valerenga

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης, εναντίον της Valerenga, που παράλληλα είναι και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν, θα ήθελε να προβεί στις παρακάτω διευκρινίσεις:

1) Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, οι θύρες όλου του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:15. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός.

2) Υπενθυμίζεται ότι για τους αγώνες υπό την αιγίδα της UEFA δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου, όπως επίσης απαγορεύεται και η δωρεάν είσοδος στα παιδιά ακόμα και κάτω των 12 ετών.

3) Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να μην κάθονται στα διαζώματα και τους διαδρόμους, και να τηρούν αυστηρά τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Ε καλα αυτο παραπει!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Billis

Δημοσίευση από Billis »

8emis4 έγραψε:εγώ προτιμώ το πρώτο και την πέμπτη θα ανάψω τον πυρσό μου (χωρίς να τον πετάξω εννοείται) κι άμα τα αδέρφια μου μου την πέσουν, θα κάτσω να τις φάω...
ΠΑΟΚ είσαι
Δεν μας είπες (και όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι οι ομοϊδεάτες σου) αν θα πληρώσεις και το ποσό που θα σου αναλογεί από την "καμπάνα" που θα φάει ο ΠΑΟΚ. Α ναι, σκέφτηκες επίσης πώς θα μας αποζημιώσεις όλους εμάς που θα μείνουμε απ'έξω από το ναό αν το επόμενο παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών;

Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική με δεκάδες πυρσούς αναμμένους αλλά αν είναι να ζημιωθεί ο σύλλογος (και κατ'επέκταση και εμείς) ας το ξανασκεφτούμε λίγο σοβαρότερα.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

8emis4 έγραψε:
Pegasus1589 έγραψε:Ναι μόνο που αν "απειθαρχήσουμε", τη λούτσα θα τη φάει ο ΠΑΟΚ και όχι εμείς οπότε μη βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους.
μα φιλε μου, και στο ελληνικό πρωτάθλημα την π@ύτσα την τρώει ο ΠΑΟΚ με τις ατέλειωτες τιμωρίες! Η' μήπως εκείνα τα ατέλειωτα ευρώ που φάγαμε σε τιμωρίες πέρυσι ήτανε στραγάλια? Αλλα παραδόξως, στο "σπίτι" μας, στην "ψωροκώσταινα", μας φαίνεται αδιανόητο το να μην ανάβουμε πυρσούς και να είμαστε μάγκες και γ@μιάδες! γιατί όμως μόλις το παιχνίδι γίνεται ευρωπαϊκό, μας πιάνει η πρεμούρα να συμπεριφερθούμε ως "ευρωπαίοι" και να σκύψουμε το κεφάλι? πως εξηγείται αυτό? γιατί αυτή η επαρχιώτικη νοοτροπία και το κόμπλεξ απέναντι στους ευρωπαίους? θα μου πει ο άλλος, μα γιατί εκεί οι νομοι εφαρμόζονται! άρα, ο φόβος του μπάτσου μας κάνει προβατάκια...
είτε θα είμαστε παντού "τσακαλακια" και ανένταχτοι είτε θα κάνουμε παντού τουμπεκί! αυτή είναι η δικη μου γνώμη και δε νομίζω να προσβάλλω κανέναν.
Η' ανένταχτος ή ευρωπαίος, διαλέξτε...
εγώ προτιμώ το πρώτο και την πέμπτη θα ανάψω τον πυρσό μου (χωρίς να τον πετάξω εννοείται) κι άμα τα αδέρφια μου μου την πέσουν, θα κάτσω να τις φάω...
ΠΑΟΚ είσαι
Δεν θέλω να σουτην πω αδερφέ αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Μιλάς για παράδειγμα για τις τιμωρίες και τα ατελείωτα όπως λες πρόστιμα που τρώμε στη ελλάδα και στο καπάκι λες για νόμους που δεν εφαρμόζονται εδώ σε αντίθεση με την ευρώπη. Προφανώς αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί, ή το ένα συμβαίνει ή το άλλο.
Μετά λες ή παντού τουμπεκί ή παντού πυρσούς... σωστά?
Μα αν στην ελλάδα επιτρέπεται να ανάβεις πυρσους (αλλά να μην τους πετάς) και στην ευρώπη απαγορεύεται και να τους ανάβεις, πως είναι δυνατόν εμείς ως οπαδοί να έχουμε την ίδια στάση?
Επίσης θέτεις στον εαυτό σου το δίλημα ή ευρωπαίος ή ανένταχτος, εδώ πραγματικά σε έχασα τελείως. Αν όπως λες διαλέγεις ανένταχτος αυτό σημαίνει ότι δεν θέλεις η ομάδα να συμμετέχει σε ευρωπαικές διοργανώσεις? αυτό εννοείς, ή ότι θέλεις να συμμετέχει αλλά με τους δικούς σου κανόνες??? Και τελικά ποιος αποφασίζει αν θα φάει πρόστιμο η ομάδα? Εσύ?
Για να μην παρεξηγηθώ το θέμα με τους πυρσούς το θεωρώ μια γελοιότητα της ουέφα που θέλει να κάνει το παιχνίδι κάτι μεταξύ όπερας και οπερέτας, αν όμως θέλουμε να παίζουμε ευρώπη τότε δεν είμαι σίγουρος ότι η λύση που προτίνεις (να τους γράψουμε στα π@π@ργια μας και να τους ανάψουμε) είναι η καλύτερη. Σκέψου τι θες να καταφέρεις και τι θα καταφέρεις πραγματικά. Οι αγώνες θέλουν και μια στρατηγική, με τη γροθιά στο μαχαίρι το μόνο που θα κάνεις είναι να κόψεις το χέρι σου.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

8emis4 άλλο η τιμωρία που δικαιολογημένα θα φάμε επειδή ο βλάκας πέταξε τη Μαλαματίνα μέσα ή επειδή μπήκανε κάποιοι στο γήπεδο και άλλο η ωραία ατμόσφαιρα με πυρσούς και καπνογόνα. Έτσι το βλέπω εγώ.

Αυτό για τα διαζώματα αστεία αστεία αν δεν τηρηθεί θα φάμε παλούκι, με τα θέματα ασφαλείας δεν αστειεύονται. Σε κάτι τέτοια ναι, γιατί όχι, να γίνουμε "Ευρωπαίοι" αλλά το γιατί δεν πρέπει να υπάρχει ατμόσφαιρα στο γήπεδο μόνο ο Πλατινί το ξέρει.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

κι εμενα μ αρεσει η ατμοσφαιρα με τους πυρσους αλλα ειναι επικινδυνα υλικα ρε μαγκες πως να το κανουμε
κυριως οταν τα κραταει ο καθενας και τα πεταει οπως θελει
ουκ ολιγες φορες παιχτηκαν στραβες και ειμαστε τυχεροι που δεν θρηνησαμε θυματα.
εξαλλου η ουεφα δεν ειναι σουπερ κλικα..
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

εμενα ο θειος μου πριν καμια εικοσαρια χρονια ηταν φανταρος στην λαρσα ειχε παει με το τυρι και ενας δικος μας ειχε πεταξει ενα πυρσο και σκοτωσε εναν λαρισινο. R.I.P.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

free4 έγραψε:Τελευταίο εντός ήταν με τη Ρεν ένα παγωμένο βράδυ του 2005..
Από τι είμαστε υπότροποι??
Αν θυμύνται ακόμα την Παρί.. Τέσπα!
Σού υπενθυμίζω οτι τη σεζόν 1991-92, τιμωρηθήκαμε και αντιμετωπίσαμε "κεκλεισμένων των θυρών" την αυστριακή Swarovski Tyrol.

Είχαμε αποκλείσει την βελγική Μαλίν στον προηγούμενο γύρο,
όμως ένας παρατηρητής της UEFA τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον ΠΑΟΚ, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού βέλγου οπαδού στο παιχνίδι της Τούμπας.

Ο ίδιος παρατηρητής ανέφερε τις τότε ελλείψεις της έδρας μας (χαμηλός φωτισμός, κακοκουρεμένος αγωνιστικός χώρος - μιλώ σοβαρά, μην γελάτε)
και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μας καταδίκασε στην κυριολεξία αποκλείοντας την ΤΟΥΜΠΑ και απαγορεύοντας μέχρι και την τηλεοπτική μετάδοση!

Οι παλιότεροι θα τα θυμούνται όσα λέω.

Αποκλειστήκαμε με 2 ήττες, με το ίδιο σκορ (0-2).

Την επόμενη χρονιά, έγιναν και τα γεγονότα με την Paris S.G. και μετά μας έφαγε το μαύρο το σκοτάδι, μέχρι να ξαναδούμε το Φως της Ευρώπης.

Για τέτοιους λόγους, κάποιοι που θέλουν, την Πέμπτη, να το παίξουν ανένταχτοι και αμπαλαέο, ας το ξανασκεφθούν γιατί δεν λέει.

Η UEFA έχει και το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι.
Οποιος θέλει να παίξει στις διοργανώσεις της, θα παίξει με τους κανόνες της.

Οποιος δεν θέλει, φιλικά με την Μπόκα για να ξαναδεί διεθνές παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, προστασία στο σύλλογο,
δεν υπάρχουν μόνο οι πυρσοί,
χίλιοι τρόποι υπάρχουν για να γίνει κόλαση το γήπεδο
και να κλάνει μέντες ο κάθε αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή θα πληρώσουμε πρόστιμο αν αναψουμε πυρσούς, θα πληρώσουμε πρόστιμο αν δεν κάτσουμε στις θέσεις μας, θα πληρώσουμε πρόστιμο αν πετάξουμε αντικείμενα...

Να ρωτήσω: Τιμωρούνται και τα υβριστικά συνθήματα ή εκεί στην ΟΥΕΦΑ δεν ξέρουν ελληνικά? Επίσης αν πετάξουμε αεροπλανάκι όπως με το σκουλίκι θα φάμε πρόστιμο για τρομοκρατική ενέργεια (λιγο το αεροπλάνο- λίγο το παλαιστινιακό...)? Επίσης, θα μας κάνουν και αλκοτέστ μπαίνοντας στο γήπεδο? Τέλος, αν γεμίσουμε κουβάδες με πέτρες και τους τρελάνουμε απο τη φασσαρία, λέτε να φάμε πρόστιμο ΚΑΙ για παραβίαση της ώρας κοινής ησυχίας???

ΟΥΕΦΑ παίζουμε μεσ' την δική μας έδρα,
παρε λίγο φόρα και στον π**τσο μας ανέβα!!!
Άβαταρ μέλους
kokout

Δημοσίευση από kokout »

Θελω πολυ ρε μαγκες να κληρωθουμε στην επομενη φαση με καμια Roma και να παιξουμε στο εντος κεκλεισμενων των θυρων!!Και να αφησουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας χωρις υποστηριξη!!!Εκει να σας δω τι σκατα θα λετε εσεις οι...@@ ανενταχτοι και καλα...!!!!!
Και χωρις πυρσο η κερκιδα της Τουμπας ειναι Τρομος!!!!!
30000 χιλιαδες λαριγγια θα ειμαστε και χρειαζομαστε τους 10-20πυρσους???Τι λογικη ειναι αυτη??? Ο ΠΑΟΚ αλλαξε ρε..Εμεις ποτε????
Το ΠΑΟΚ πανω απ'ολα δεν ειναι μονο στα λογια αδερφια, το λεμε και το εννοουμε Παντου και Παντα!!
:x :x
:?
Άβαταρ μέλους
kokout

Δημοσίευση από kokout »

Ρε gika με ξενερωσες!!!Διαβαζω συχνα τα post σου και σχεδον σε ολα συμφωνουμε..Τι ακυροτητα ηταν αυτη τωρα???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”