Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από sic-4 »

Ettien26 έγραψε:Είμαι υπέρ του δανεισμού του Τσιγγάρα (αφού με τον καταπληκτικό σχεδιασμό μαζεύτηκαν πολλοί στο άξονα), για να πάρει παιχνίδια.
Είμαι όμως εναντίον της πώλησης σε αυτή τη φἀση με δεδομένο ότι αφενός έχει περιθώριο να βελτιωθεί περισσότερο και αφετέρου πρέπει να υπάρχει μια λογική συνέχεια του χρόνου. Δεν μπορεί να θέλουμε πάλι 4 μεταγραφές στο κέντρο. Ειδικά σε θέσεις όπου η συνοχή μιας ομάδας είναι απαραίτητη.
Πως θα εξυπηρετηθει η συνοχη με τον Τσιγγαρα, εναν παικτη που θα λειπει δανεικος και δεν θα παιξει με τους νεοφερμενους που δεν ειναι λιγοι;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Άρχισαμε τα ποιος φταίει πάλι;

Δηλαδή αν χθες δεν το έβαζε ο Ναρευ στο τέλος, σήμερα θα παίζαμε φαπες μεταξύ μας;

Ας κάτσουν να τα βρουν μεταξύ τους τι θέλουν και τι δεν θέλουν, μεγάλα παιδιά είναι, λεφτά πολλά βγάζουν!!

Υ.Γ. Ποτέ ακριβώς ζήτησε 10αρι ο Λουτσεσκου ξανά; Γιατί εγώ θυμάμαι πέρυσι να ζητάει τον Τζιοβινκο και στο τέλος να φέρνει τον Μιτριτσα και να λέει και ευχάριστω και από πάνω.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

astral έγραψε:Τελικά ποσα δώσαμε για τον F.Soares? Κάθε post διαβάζω άλλο ποσο. Ειλικρινά ρωτάω.
Στο transfermarkt γραφει 2.5 και εδώ έχω διαβάσει 3, 3.5 και 4 τις τελευταίες 2 μέρες.
:arrow: 2μιση χαρτια τον δωσαμε και 1 ποσοστο μεταπωλησεις απο οτι ακουγεται στο 20%
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θεωρώ λάθος την παραχώρηση του Τσιγγάρα. Είναι σημαντικός για την ομάδα, που δείχνει απλά μια αδυναμία να ξεφορτωθεί αυτούς που πρέπει, και κάπως έτσι φεύγουν οι απαραίτητοι. Να φύγει και ο Ζίβκοβιτς να μείνει ο Μούργκ;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ΩΠ! τι έχουμε εδώ Ασιμε?
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Gospi έγραψε:
Μπορεί σε 3 μήνες να είναι βασικοί οι 2 πρώτοι. Αλλά εδώ και 4 μήνες δεν μπορούν να βρεθούν ούτε σαν αναπληρωματικοι
Το παραθέτω για να πω απλώς ότι όπως χωρίς μετρο μετράμε τα χρόνο, κι ενώ από την έναρξη της προετοιμασίας πέρασαν μόλις δύο μήνες και 5 μέρες νομίζουμε πως πέρασαν 4 μήνες, με την ιδια αμετροέπεια ασκούμε την κριτική μας.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

vs40 έγραψε:Θεωρώ λάθος την παραχώρηση του Τσιγγάρα. Είναι σημαντικός για την ομάδα, που δείχνει απλά μια αδυναμία να ξεφορτωθεί αυτούς που πρέπει, και κάπως έτσι φεύγουν οι απαραίτητοι. Να φύγει και ο Ζίβκοβιτς να μείνει ο Μούργκ;
:pano: :pano: :pano: :pano:
Αν είχε πρόταση όπως του gayΡου η Ρομα για τον Μάντυ Καμαρα θα εφευγε και αυτος να επαιζε ο Μουργκ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

keep_paokizein έγραψε:
Gospi έγραψε:
Μπορεί σε 3 μήνες να είναι βασικοί οι 2 πρώτοι. Αλλά εδώ και 4 μήνες δεν μπορούν να βρεθούν ούτε σαν αναπληρωματικοι
Το παραθέτω για να πω απλώς ότι όπως χωρίς μετρο μετράμε τα χρόνο, κι ενώ από την έναρξη της προετοιμασίας πέρασαν μόλις δύο μήνες και 5 μέρες νομίζουμε πως πέρασαν 4 μήνες, με την ιδια αμετροέπεια ασκούμε την κριτική μας.
Βεβαια η παράθεση ειναι λαθος,γιατι δεν το εγραψα εγω αυτο, αλλα ο Σουρμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

sic-4 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Είμαι υπέρ του δανεισμού του Τσιγγάρα (αφού με τον καταπληκτικό σχεδιασμό μαζεύτηκαν πολλοί στο άξονα), για να πάρει παιχνίδια.
Είμαι όμως εναντίον της πώλησης σε αυτή τη φἀση με δεδομένο ότι αφενός έχει περιθώριο να βελτιωθεί περισσότερο και αφετέρου πρέπει να υπάρχει μια λογική συνέχεια του χρόνου. Δεν μπορεί να θέλουμε πάλι 4 μεταγραφές στο κέντρο. Ειδικά σε θέσεις όπου η συνοχή μιας ομάδας είναι απαραίτητη.
Πως θα εξυπηρετηθει η συνοχη με τον Τσιγγαρα, εναν παικτη που θα λειπει δανεικος και δεν θα παιξει με τους νεοφερμενους που δεν ειναι λιγοι;
Για του χρόνου αναφέρομαι. Οσο για τους νεοφερμένους ποιοι ακριβώς είναι ? Ο εξής ένας δλδ ο Νταντάς που θεωρώ ότι δύσκολα θα μείνει. Το ίδιο ισχύει και για τους Καντουρί, Σβαμπ, Κούρτιτς και Αγκούστο.
Δηλαδή το πιο πιθανό είναι να μείνει μόνο ο Φελιπε του χρόνου. Καλό θα είναι λοιπόν να μείνει και ο Τσιγγάρας με τον οποίον άλλωστε έχουν παίξει κάποια παιχνίδια μαζί. Να υπάρχουν και δύο σταθερές στο κέντρο και να μην χρειαστεί να κάνουμε πάλι στο κέντρο τόσες αλλαγές.
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Τάλαρα και ο Τσιγγάρας
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Gospi έγραψε:
keep_paokizein έγραψε:
Gospi έγραψε:
Βεβαια η παράθεση ειναι λαθος,γιατι δεν το εγραψα εγω αυτο, αλλα ο Σουρμε.

Δεν απευθυνόταν προσωπικά σε σένα Gospi. Oποιος και να το έγραψε το ίδιο κάνει. Η ουσία είναι η υπερβολή που μας διακρίνει και στη θετική και στην αρνητική κριτική μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

@Gospi τα μπουρδουκλωσες!

1)Δεν ειπα ότι δε θα βγουν οι παικτες! Ειπα ότι οταν δίνω 3,5 εκ σε θέση που ποναμε, ολα μας τα χαφ είναι ναι μεν αλλά, επενδύσαμε ένα ποσό ώστε να έρθει κάποιος που θα είναι έτοιμος και βασικός!

όταν λέω για το 1,8εκ, ήταν θέση που θέλαμε έτοιμο παίκτη! Το παιδί δεν είναι έτοιμο, το ξέρουμε. Το παιδί μπορεί σε 4 χρόνια να φέρει 10 εκ,αλλά εμείς θέλαμε έτοιμο παικτη, όπως πχ ο Νάρευ.

Οταν λέω για ράφα ξέρω ότι το παιδί ακόμα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει καθόλου. Και εκεί θέλαμε έτοιμο παίκτη και πάλι καλά υπάρχει ο Τσαούσης. Αν ήταν έτοιμος αυτός ο παίκτης που κόντεψε να πέσει κάτω στη Λέφσκι, τι να πώ.

Αυτά έθιξα στον Μπότο!

Θέλαμε σε αυτές τις θέσεις έτοιμους παίκτες και ήρθαν εντελώς ανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη χρον.περίοδο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλως ή καλως αν θες ετοιμους παιχτες τοτε θα παρεις ανω των 27 χωρις μεταπωλητικη αξια...
Με το φετινο μπατζετ και το ταβανι στα συμβολαια στα 400 χιλιαρικα, δυσκολα θα ρχοταν ετοιμος παιχτης.
Αλιμονο αν χρεωσω στον Μποτο τον κοφτη στα συμβολαια ..

paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Η μοναδικη μεταγραφη ΜΠΟΤΟ που φαινεται να μην βγαινει ειναι του ΣΑΣΤΡΕ.

Το συνολικο της κοστος βεβαια για ολα τα χρονια που θα παιξει στον ΠΑΟΚ ειναι οσα πηρε ο ΒΑΡΕΛΑ μονο στο τελευταο χρονο :o :shock:
Polimixanos

Δημοσίευση από Polimixanos »

paok düsseldorf έγραψε:Η μοναδικη μεταγραφη ΜΠΟΤΟ που φαινεται να μην βγαινει ειναι του ΣΑΣΤΡΕ.

Το συνολικο της κοστος βεβαια για ολα τα χρονια που θα παιξει στον ΠΑΟΚ ειναι οσα πηρε ο ΒΑΡΕΛΑ μονο στο τελευταο χρονο :o :shock:
Απο τον Felipe Soares εισαι ευχαριστημενος ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”