Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από giapas »

Κοινή λογική.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Asimos έγραψε:Ώπα!
Εγω εμεινα χθες σ αυτο. Μετα ειχε 100+ ποστ που δε προλαβαινω να διαβασω.
Είχαμε καποια μεταγρ. εξελιξη? Μερακλωσε κι ήθελε να ριξει ζεμπεκια? Πειτε ρε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο τα πιο ωραια "τριπακια" που εχω διαβασει.
Μια λεξουλα "ωπα" και ολοι να τρωνε τα νυχια τους
Κατα τα αλλα οχι δεν εχασες και κατι..
Κλασικα....Οι "φερναντεσικοι" εναντιον "αντιφερναντεσικων", οι "Ραζβανικοι" εναντιον "αντιΡαζβανικων" και ολιγον απο Χαρη Τσιγγαρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:
montekristo έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε: Ο Μπότο μέχρι στιγμής είναι μηδέν από μηδέν
Μάλιστα, αποτυχημένος ο Μπότο... Στον αφρό ο Λουτσέσκου

Απλά υπενθυμίζω, ότι 4 από τους 11 παίκτες που έπαιξαν εχθές βασικοί είναι μεταγραφές Μπότο και μάλιστα οι 3 απ' αυτούς ήταν διακριθέντες.

Επίσης όσο αφορά τους Σάστρε, που όντως είναι στα χαμένα φέτος, και τον Φελίπε. Και οι δύο πέρυσι σου έδειξαν ότι έχουν κάποια στοιχεία. Σίγουρα δεν είναι παίκτες του 10/10, αλλά παρ' όλα αυτά έπαιξαν και έδειξαν δυο-τρία πράγματα. Παρ' όλα αυτά ο προπονητής φέτος δεν τους έχει δώσει συνεχόμενα ματς ώστε να αποκτήσουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της ομάδας. Ειδικά τώρα που είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, πως περιμένεις να δείξουν πράγματα όταν παίρνουν 20λεπτα, στα οποία μάλιστα η ομάδα δεν έχει καθαρίσει τα παιχνίδια? Και τέλος όσο αφορά τους συγκεκριμένους παίκτες, πως ακριβώς πρέπει να είναι η ψυχολογία τους όταν αντί να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες παίζουν στη θέση τους οι σχεδόν παλαίμαχοι πλέον Βιειρίνια και Σβαμπ.

Πάμε τώρα στα του επιθετικού. Μετά τη φυγή Τσόλακ, ο Μπότο έφερε τον Τόμας. Έναν Τσόλακ, που βγήκε πρώτος σκόρερ στα Πρωταθλήματα της Κροατίας και της Σουηδίας και είναι πολύ πιθανόν να βγει και στη Σκωτία, όντας όμως ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Εδώ ο Λουτσέσκου τον έκανε χαμάλη, να βγαίνει έξω από την περιοχή και να σπάει μπάλες. Και άντε να δεχτώ ότι καλά έκανε ο Λουτσέσκου και θέλει ο φορ του να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Έφερε λοιπόν ο Μπότο παίκτη με τέτοια στοιχεία. Και συνολικά έπαιξε 19 λεπτά απέναντι στη Λέφσκι. Ξέρω, θα μου πεις εσύ ήταν ανέτοιμος και άργησε να έρθει, γι' αυτό δεν έπαιξε. Και θα σου απαντήσω εγώ, πόσο πιο έτοιμος ήταν δηλαδή ο Μπίσεσβαρ που έπαιξε ολόκληρο ημίχρονο στον επαναληπτικό?

Και για να κλείσω, όσο αφορά τον Ράφα. Σίγουρα ο παίκτης έδειξε μουδιασμένος στα πρώτα ματς που αγωνίστηκε, αλλά έδειξε να έχει στοιχεία. Μπορεί να μην είναι Μάτος ή πιο σωστά Λίνο και Βιειρίνα που θα ανεβοκατεβαίνει μόνιμα όλη τη γραμμή, αλλά έδειξε (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) να κρατάει καλά τη θέση του και να έχει αξιοπρεπέστατη σέντρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες ότι ο Τσαούσης είναι καλύτερος. Μπορεί και να είναι, δεν αντιλέγω, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις κάτι, το οποίο σε πρώτο χρόνο δεν είναι εξόφθαλμο.
Άρα για όποιον δεν παίζει, ευθύνεται ο Λουτσέσκου και για όποιον παίζει και σέρνεται όπως ο Σάστρε, πάλι φταίει ο Λουτσέσκου γιατί δεν τον βάζει παραπάνω.. Τρομερή η λογική σου αδερφέ, δεν δείχνει καμία εμπάθεια προς τον προπονητή της ομάδας.
Ο Σάστρε για παράδειγμα που ξεκίνησε με Λέφσκι και έκανε τη μια γκέλα μετά την άλλη, μπαίνει χθες για 20 λεπτά, σκοντάφτει και πέφτει μόνος του στην ευθεία, χάνει τον επιθετικό, τρώμε το γκολ και πρέπει να συνεχίσει να παίζει, γιατί έτσι θα βελτιωθεί! Κάτι σαν τον Τέιλορ δηλαδή; Που ότι γκολ έτρωγε ο ΠΑΟΚ επί 4 μήνες ήταν μέσα;

Εγώ λέω πως πολλοί από εσάς περιμένατε τον Μεσσία τεχνικό διευθυντή και αρνείστε να πιστέψετε πως είναι παρά πολύ πιθανό να έχει κάνει αρκετά λάθη.
Ο σωστός ΤΔ που ξέρει πως η ομάδα μένει χωρίς επιθετικό πριν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ΔΕΝ προτείνει να έρθει ένας εντελώς ανέτοιμος παίκτης.
Ο σωστός ΤΔ που ξέρει πως η ομάδα καίγεται για σοβαρό δεκάρι, δεν φέρνει ένα παιδί από την Ουρουγουάη που μόνο κλασικό δεκάρι δεν είναι.
Ο σωστός ΤΔ που τρώει χυλόπιτα από τον βασικό στόπερ (Κρέσπο), προτείνει να δοθεί ένα χ ποσό να έρθει ο χ-ψ Νάσμπεργκ νωρίτερα και δεν συναινεί στο να έρθει ένα στόπερ όπως ο Κάργας που σε ολόκληρη τη ζωή του μάρκαρε το πολύ 20 μέτρα μπροστά από την εστία.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι μόνοι αναντικατάστατοι παίκτες που ήρθαν επί Μπότο, είναι ο Ντάντας και ο Νάραϊ.
Ο ένας μάλιστα έχει έρθει δανεικός. Και ο άλλος κόστισε κοντά 1.5. Άρα από τα 9 εκατομμύρια που δόθηκαν για μεταγραφές, αξιοποιείται ενεργά μόνο το 1.5.
Δεν γίνεται να φταίει ο Λουτσέσκου για όλα αυτά. Απλά δεν γίνεται. Ειδικά όταν για 2η σερί χρονιά φωνάζει για δεκάρι και τον γράφουν στα π@πάρια τους. Το κενό που μόνο ένας τυφλός δεν θα βλεπε. Η ποιότητα που λείπει από μπροστά για να κοιτάξει με αξιώσεις κάθε στόχο. Και όμως, 2 μεταγραφικές περίοδοι και αυτό το δεκάρι δεν έχει έρθει.
Ε κράξε τον προπονητή εσύ, τι να σου πω..
Εικόνα

Και οι 2 φταινε και ο Ιβαν μαζι και αναλογα το θεμα ο καθενας εχει αλλο ποσοστο ευθυνης. Ο Black καταγραφει πολυ ειλικρινα τα λαθη του Μποτο, τα λαθη του Λουτσε ειναι γνωστα σε ολους και ΔΕΝ ειναι ολα οσα του χρεωνουν οσοι θελουν να φυγει ΠΧ φταιει για τα ματς με Λεφσκι πιο πολυ απο τον Μποτο καθως η ομαδα φανηκε ανετοιμη. Εμμονικος ο Λουτσε με νεους; Παρε Τσαουση Κουλιερακη βασικους. Εβγαινε βρωμα οτι δεν θελει να βλεπει τον Μπραντον; Παρε βασικο Μπραντον 2 ματς (και εδω για μενα ενα μπραβο στον Μποτο που τον εφερε) κτλ δεν θεωρω παντως οτι ο Μποτο ειναι 0 απο 0 και οτι εχει κανει καλες επιλογες

Ολα τα αλλα ειναι κακοηθειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 29 Αύγ 2022, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Και ο Κοτάρσκι οπότε 3.5 εκ είναι ενεργά από τα 8 (εντός και ο Σοάρες)

Αλλά σίγουρα θα μπει και Ράφα Σοάρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Δευ 29 Αύγ 2022, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Πάντως να πούμε ότι ο ΤΔ μπορεί να κρίνεται κυρίως για τους παίκτες που φέρνει αλλά δουλειά του είναι και να αποδεσμεύει αυτούς που πρέπει.
Κ εμείς έχουμε ακόμα Νινούα, Μουργκ, Ζαμπά και Λάμπρου που δεν προσφέρουν τίποτα ενώ φεύγουν παίκτες όπως ο Τσιγγάρας και ενδεχομένως και ο Αουγκούστο και ο Κούρτιτς είναι ακόμα στον αέρα.
Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

iasoiako έγραψε:Και ο Κοτάρσκι
Ισχύει τον ξέχασα. Από τα 9 εκατομμύρια λοιπόν, αξιοποιούνται τα 3.5; Ας πούμε κάπου εκεί.
Που βέβαια ο Κοτάρσκι είτε μας βγει, είτε όχι, δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Χειρότερος του Ζίφκοβιτς δεν γίνεται να είναι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ή θα φταίει ο Λουτσέσκου ή ο Μπότο. Κι αν δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο Ιβάν.
Γιατί δεν γίνεται να μην φταίει κάποιος.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τον Απρίλιο να συμφωνούμε ΌΛΟΙ πως στήνεται ένα νέο πρότζεκτ που θα έχει σκαμπανεβάσματα αλλά μακροπρόθεσμα είναι σωστό να ακολουθείται, και από Σεπτέμβερη (scratch that, από Ιούνιο) να ψάχνουμε φταίχτες.

Ο Λουτσέσκου είναι ένας ικανότατος προπονητής, ο πιο πετυχημένος της ιστορίας μας.
Ο Μπότο είναι ένας τεχνικός διευθυντής με όρεξη για δουλειά, γνωριμίες, δίκτυο, μάτι και ακόμα είναι στην αρχή του έργου του.
Ο Ιβάν είναι αυτός που είναι, και πιστεύω πως είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, ακόμα και ας μην βάλει 10ε σε μεταγραφές.

Αντί να στηρίζουμε και να αισιοδοξούμε για το μέλλον, μαλώνουμε ποιος θα φύγει πρώτος. Κατάντια...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Είμαι υπέρ του δανεισμού του Τσιγγάρα (αφού με τον καταπληκτικό σχεδιασμό μαζεύτηκαν πολλοί στο άξονα), για να πάρει παιχνίδια.
Είμαι όμως εναντίον της πώλησης σε αυτή τη φἀση με δεδομένο ότι αφενός έχει περιθώριο να βελτιωθεί περισσότερο και αφετέρου πρέπει να υπάρχει μια λογική συνέχεια του χρόνου. Δεν μπορεί να θέλουμε πάλι 4 μεταγραφές στο κέντρο. Ειδικά σε θέσεις όπου η συνοχή μιας ομάδας είναι απαραίτητη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά όλοι φταίνε!

Ο Ιβάν τους ανέλυσε το νέο μοντέλο και φαντάζομαι το εξήγησε και στους 2.

Εφόσον ήξερες ότι θες έτοιμο παίκτη για τα εξτρέμ απαγορεύεται η κίνηση κουαλιατα, που μπορεί στο μέλλον να βγει αλλά τέτοιον μάλλον έχεις και λέγεται ντελιας προς το παρόν.

Εφόσον υπάρχει επικοινωνία πρέπει να υπάρχει κάθετη άποψη. Μας κάνει δε μας κάνει!
Τέλος!

Αν ο ένας δέχεται κάτι που δεν πιστεύει ο άλλος δε βγαίνει άκρη.

Και το καταλάβανε με το χειρότερο τρόπο με. Τον αποκλεισμό.

Από κει και πέρα ας μας πουν γιατί εγκρινανε και οι 2 να μεινει ο σαστρε που είναι χώμα, γιατί να θες έναν ευφάνταστο παίκτη σέντερ μπακ ενώ υπάρχει ο κουλιερακης γιατί να έρχονται παίκτες και αμέσως να κλαταρουν βλ. Ραφα σοαρες που είναι εντελώς χώμα προς το παρόν.

Και στο κόλπο μπαίνουν και οι προπονήσεις, οι μετρήσεις, οι γιατροί γιατί ο νασμπεργκ από κανονικά ματς ήρθε και έβγαλε θλάση, ο ραφα το ίδιο!

Αν θέλουμε να λεγόμαστε ομάδα δεν μπορεί να λέμε φταίει για όλα ο λουτσεσκου ή ο μποτο ή εγώ!

Φτανει αυτό!

Φταινε όλοι!

Τι σκατα ιατρούς έχουμε που έρχονται επαγγελματίες παίκτες και μετά από προετοιμασία δεν μπορεί να συνέλθει;

Ή δεν είναι επαγγελματίας ο παίκτης ή αυτοί που κάνουν μετρησεις ή αυτοί που κάνουν προπονήσεις.

Άρα όλοι φταίνε.

Αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο πρέπει να δουλεύουν όλοι στο 1000%!

Και να βλέπουμε τι γίνεται στην Ακαδημία μας.

Άμα είναι να δίνω 500 στο Χ παίκτη και αποδίδει ότι κουλιερακης είμαστε Μαλακες!

Αν δίνω πάλι αλλά 500 και έχω τον ντελια και είναι καλύτερος πάλι είμαστε μαλακες!

Ολοι φταίνε!

Ολοι μαζί κερδίζουν!

Ολοι μαζί χάνουν και φταίνε!

Αυτό είναι το νόημα της ομάδας!
Δουλεύει σαν ένας οργανισμός!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Napoli4 έγραψε:Ή θα φταίει ο Λουτσέσκου ή ο Μπότο. Κι αν δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο Ιβάν.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τον Απρίλιο να συμφωνούμε ΌΛΟΙ πως στήνεται ένα νέο πρότζεκτ που θα έχει σκαμπανεβάσματα αλλά μακροπρόθεσμα είναι σωστό να ακολουθείται, και από Σεπτέμβερη (scratch that, από Ιούνιο) να ψάχνουμε φταίχτες.

Ο Λουτσέσκου είναι ένας ικανότατος προπονητής, ο πιο πετυχημένος της ιστορίας μας.
Ο Μπότο είναι ένας τεχνικός διευθυντής με όρεξη για δουλειά, γνωριμίες, δίκτυο, μάτι και ακόμα είναι στην αρχή του έργου του.
Ο Ιβάν είναι αυτός που είναι, και πιστεύω πως είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, ακόμα και ας μην βάλει 10ε σε μεταγραφές.

Αντί να στηρίζουμε και να αισιοδοξούμε για το μέλλον, μαλώνουμε ποιος θα φύγει πρώτος. Κατάντια...
Κάνεις να μη φύγει αλλά να αναλαμβάνει ο καθένας το κομμάτι του και να δουλεύει 100% για τον ΠΑΟΚ!

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντως το 40-50% επιτυχία στις μεταγραφές, δεν είναι κακό νούμερο γενικά. Μάλλον προς το καλο πάει.
Βεβαια αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το roster είναι πλήρες, η ότι οι μεταγραφές είναι αρκετές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε: Ο Μπότο μέχρι στιγμής είναι μηδέν από μηδέν
Επειδη ο Λουτσεσκου δεν βαζει τους παιχτες του ή επειδη τους ειδαμε ολους να παιρνουν ματς και αποδειχθηκε στο χορταρι οτι δεν κανουν? Μεχρι στιγμης μονο ο Σαστρε εχει παρει ικανο αριθμο αγωνων και φανηκε λιγος. Ο Σοαρες εχει παιξει ελαχιστα ματς βασικος και σε διαφορετικες θεσεις. Ο Καργας δεν ειναι επιλογη Μποτο κοβω το κεφαλι μου. Δεν σ αρεσει ο Ναρει? Ο Νταντας? Ο Κοταρσκι? Ο Τομας? Μαλλον δεν τον χωνευεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας πούμε 3,5 εκ και να βλέπεις τον Φελίπε να παραπατάει δεν το λες καλο.

1,8 εκ για κουαλιατα που δεν μπορεί προς το παρόν.

ΡΑΦΑ σοαρες ακόμα δεν τραβάει.

Αυτά του χρεώνω γιατί ήξερε ότι θέλουμε έτοιμους παίκτες.

Μπορεί σε 3 μήνες να είναι βασικοί οι 2 πρώτοι. Αλλά εδώ και 4 μήνες δεν μπορούν να βρεθούν ούτε σαν αναπληρωματικοι

Θα γίνουν λάθη είναι σίγουρο.

Βεβαια αν αυτα που λες τα ελεγε καποιος αλλος, θα θεωρουνταν βιαστικος, απαισιοδοξος, ανυπομονος και οριακα αμπαλος. Και φυσικα θα δεχοταν σωρεία παραινεσεων αναφορικα με την υπομονη που πρεπει να κανει μεχρι να δουμε τους παιχτες σε παραπανω απο ενα ματς κλπ.
Αλλα εσυ εκρινες οτι ο Κουαλιατα και ο Ραφα Σοαρες δεν κανουν με ενα μολις ματς που παιξαν. Σε ενα ματς μαλιστα που οι "καλοι" Σβαμπ Αουγκουστο και Ζιφκο δεν βλεπονταν και ηταν χειροτεροι απο τους καινουριους.
Αλλα απο αυτο το ματς καταληξαμε οτι ο Ρ. Σοαρες με τον Κουαλιατα δεν κανουν ενω ολοι οι αλλοι μας κανουν.
Οσο για τον Φ. Σοαρες, αφου τον πεθανε ενα ολοκληρο καλοκαιρι να τον βαζει στο 10, αποφασισε τωρα να τον βαζει 20λςπτα και τεταρτα στο 6-8 σε φασεις π η ομαδα εχει κατσει, παλευει να κρατησει σκορ και η οποια τακτικη συνοχη εχει παει περίπατο.
Ε οχι λοιπον.
Οταν ο Κουαλιατα οι Σοαρες κλπ παρουν ενα 3 μηνο βασικοι οπως ο Εσιτι ο Τειλορ κλπ τοτε θα τους αξιολογησουμε.
Αρνουμαι να δεχθω οτι δεν αξιζουν επειδή ο Λουτσεσκου τους εχει στον παγο. Ετσι ειχε περσι και τον Τσιγγαρα και τον Λυρατζη( ο οποιος χρειαστηκε καμια 3-4 ματς για να πατησει σωστα) και οταν αναγκαστηκε να τους βαλει βασικους τον εξεθεσαν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τελικά ποσα δώσαμε για τον F.Soares? Κάθε post διαβάζω άλλο ποσο. Ειλικρινά ρωτάω.
Στο transfermarkt γραφει 2.5 και εδώ έχω διαβάσει 3, 3.5 και 4 τις τελευταίες 2 μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 29 Αύγ 2022, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Napoli4 έγραψε:Ή θα φταίει ο Λουτσέσκου ή ο Μπότο. Κι αν δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο Ιβάν.

Φιλε αν λες για μενα εγω συμφωνω με αυτο που λες, ολοι να μεινουν ολοι να δουλεψουν να συνεργαστουν και ας κανουν λαθη, τους εμπιστευομαι. Ειμαι αισιοδοξος παρα την φλομπα με Λεφσκι. Στηριξη στην ομαδα και ας αποτυχει, μας επιτιθενται απο παντου. Ουτε να φυγει ο Μποτο γιατι κρεμασε τον Λουτσε, ουτε να φυγει ο Λουτσε γιατι πριονιζει την καρεκλα Μποτο. Ολα αυτα ειναι ιστοριες για αγριους πολλες φορες απο λιγοψυχους ή πληρωμενους. Ειδικα αφου αυτο επελεξε ο Ιβαν. Γιατι αυτος τσονταρει αυτος αποφασιζει. Οσο για αυτους που λενε οτι 3 χρονια ειμαστε σε πτωση οποτε να φυγει ο Ιβαν να ρθει ο Μπεος κτλ κτλ εχω αλλη απαντηση αλλα δν χρειαζεται να γραφτει εδω. Στηριξη σε ολους, μονο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”