Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Χεστήκαμε ιδιαίτερα με τον Αλεξανδρόπουλο είναι η αλήθεια. Βρε φέρτε παίχτες. Γκανιάσαμε!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Magpies4 έγραψε:Αν αυτό που λές Black ισχύει, τότε επιβεβαιώνει αυτό που γράφαμε οτι δηλαδή το ᾽᾽δεκάρι᾽᾽ το έχει φέρει ήδη ο Μπότο, και είναι ο Κουαλιάτα. Απλά αφού ο Λουτσέσκου τον δοκίμασε, θεωρεί οτι δεν έχει τα χαρακτηριστικά ακόμα, και ζητάει άλλον.

Αυτό νομίζω εξηγεί όλες τις καθυστερήσεις, τον εκνευρισμό Ιβάν κλπ.

Τέλος πάντων, νομίζω στο μεταγραφικό αποφασίζει ο Μπότο και στο αγωνιστικό ο Λουτσέσκου. Ο Μπότο όμως ακούει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λουτσεσκου, δεν σημαίνει οτι τον αγνοεί. Φαίνεται ομως στην περίπτωση Κουαλιάτα να μην υπάρχει προσαρμογή του παίκτη ακόμα.
Ο παίκτης δεν έχει προσαρμοστεί είναι το μόνο σίγουρο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά 3 μέρες υπομονή, πιστεύω μέχρι της 31 θα έχουμε πλήρη εξέλιξη σε όλα.

Πιστεύω κοιτάμε κάτι καλύτερο, και αν δεν κάτσει θα πάρουμε του Βόλου.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

sourmenetes έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Αν αυτό που λές Black ισχύει, τότε επιβεβαιώνει αυτό που γράφαμε οτι δηλαδή το ᾽᾽δεκάρι᾽᾽ το έχει φέρει ήδη ο Μπότο, και είναι ο Κουαλιάτα. Απλά αφού ο Λουτσέσκου τον δοκίμασε, θεωρεί οτι δεν έχει τα χαρακτηριστικά ακόμα, και ζητάει άλλον.

Τέλος πάντων, νομίζω στο μεταγραφικό αποφασίζει ο Μπότο και στο αγωνιστικό ο Λουτσέσκου. Ο Μπότο όμως ακούει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λουτσεσκου, δεν σημαίνει οτι τον αγνοεί. Φαίνεται ομως στην περίπτωση Κουαλιάτα να μην υπάρχει προσαρμογή του παίκτη ακόμα.
Ο παίκτης δεν έχει προσαρμοστεί είναι το μόνο σίγουρο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο παίκτης δεν έιναι καν αποστολή. Σοάρες νούμερο 2 θα γίνει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί ο Κουαλιάτα να είχε στοιχεία που άρεσαν στον Λουτσέσκου, γι' αυτό να άναψε το πράσινο φως στο να έρθει, αλλά όχι απαραίτητα για δεκάρι.
Μη ξεχνάμε πως δεν έχουμε και τις άπειρες επιλογές μεσοεπιθετικά. Εγώ σας το έχω ξαναπεί πως Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας και προφανώς ο Καντουρί, δεν είναι για να υπολογίζονται τόσο πολύ.
Άρα ποιοι μένουν; Νάραϊ, Ζίφκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Κουαλιάτα.
Είναι 4 άτομα για τρεις θέσεις, που θες τουλάχιστον 6.
Οπότε το να τον έφεραν για ένα ρόλο στους μεσοεπιθετικούς, όχι απαραίτητα για το δέκα, δεν είναι παράλογο.
Απλά μετά κατάλαβαν πως τουλάχιστον για το δέκα δεν είναι αυτό που θέλει ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DamoN έγραψε:Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που σ είπε η πηγή σου αλλά μακάρι θα πω εγώ. Και γενικά με ψήνουν πολύ αυτά που ακούγονται πλέον.
Δηλαδή να πάρουμε 10 ο αουγουστο να πάει στην θέση του . Λογικά ο δανεισμός του τσιγγαρα τελειωνει το θέμα παραχωρήσεις Κουρτιτς αουγκουστο .
Αν πάρουμε ΚΑΙ τον φερναντεζ σαν έξτρεμ τότε μεσοεπιθετικά νομίζω είμαστε πιο γεμάτοι από ποτέ
10. Καινούργιος αλλαγές Καντουρι /μπισε που μπορούν και αριστερά
6-8. Νταντας/Κουρτιτς/αουγκουστο /φιλιπε /σβαμπ
Εξτρεμ ζιβκο/ναρει/Φερνάντες/ντελιας/Κουαλιατα που μπορούν όλοι να παίξουν και πίσω από τον φορ πλην ναρει.
Ο κουλιερακης σ βγαίνει ο τσαουσης είναι αξιοπρεπής για αλλαγή ,περιμένω να δω τον βασικό Ράφα Σοαρες .
Μοναδική ένσταση ποτε και αν θα είναι έτοιμος ο νελσον να κάνει τις 2 ευκαιρίες ένα γκολ. Βοηθάει βέβαια η εικόνα του τομας μέχρι στιγμής.
Αν αλλά υπολόγιζαν(μεταβατική χρόνια να χτιστεί ομάδα για τα επόμενα χρόνια )και είδαν ότι ο ανταγωνισμός είναι για τον πεο ,αυτό που φωνάζουν κάποιοι από εμάς από το καλοκαίρι (άσχετα αν βιάζεται η λογική από κάποιους ΑΡΔ,φιλάθλους κλπ )και αποφάσισαν να κάνουν 2 κινήσεις αντί για μια ή καμία Εγώ πάντως θα είμαι ευχαριστημένος από αυτή την μεταγραφική περίοδο .
Ναι μακάρι να ισχύει αυτό. Βέβαια αν όντως συμβεί, αυτό θα σημαίνει πως αναγκαστικά οι Ρικάρντο και Ντέλιας πηγαίνουν είτε στη Β ομάδα, είτε δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια, κάτι που προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Αν είχε φύγει και ο Καντουρί, θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Δευ 29 Αύγ 2022, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Του Φερνάντες πιστεύω ότι έχει τελειώσει όπως έχουν πει κάποια παιδιά από εδώ.
Μόλις ο Βόλος ανακοινωσει το 10αρι που έφερε λογικά θα ανακοινωθεί η μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δω τι θα κανουμε στα χαφ του χρονου το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τζοσουα του χρονου στα χαφ το εργο ειναι σικουελ του γνωστου θριλερ «ξερω τι εκανες περσι (και προπερσι και παραπροπερσι) το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Το μόνο που εύχομαι για τον Κουαλιάτα είναι να μην μετατραπεί και αυτός σε λιμνάζοντα εκατομμύρια.

Δηλαδή ένα ακόμη βαρίδιο όπως λέμε. Είναι ήδη πολλά.

Επίσης συνεχίζω να διερωτώμαι αν ο Προπονητής έχει λόγο στις επιλογές του Τ.Δ. πριν οι Ποδοσφαιριστές αποκτηθούν.

Αν όχι τότε θεωρώ ότι είναι μεγάλο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω συνεχιζω να βλεπω τον ΤΔ πιο σιγουρο για παραμονη σε σχεση με τον προπονητη.
Οι παιχτες θα συνεχισουν να ερχονται με βαση αυτο π βλεπει ο Μποτο και οχι τοσο με βαση το τι θέλει ο Λουτσεσκου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

iasoiako έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ο Αλεξανδροπουλος ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Τσιγγαρα. Μη λετε οτι ναναι.
Συμφωνώ. Εϊναι καλύτερος ο Αλεξανδρόπουλος. Στα αμυντικά καθήκοντα είναι στα ίσα, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος έχει καλύτερο κράτημα μπάλας, τρίπλα και πάσα. Επιπλέον έχει και 5 συμμετοχές στην Εθνική.
Αυτά συν το ότι είναι και 1,85 (ενώ ο Χάρης 1,75) και πιο δυνατός στις ψηλές μονομαχίες.
Επίσης, καλύτερη ρεκλάμα, αφού αν ψάξεις tsingaras highlights δε βρίσκεις τίποτα ενώ alexandropoulos βρίσκεις ;)
Shao4

Δημοσίευση από Shao4 »

Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βλεπω τον ΤΔ πιο σιγουρο για παραμονη σε σχεση με τον προπονητη.
Οι παιχτες θα συνεχισουν να ερχονται με βαση αυτο π βλεπει ο Μποτο και οχι τοσο με βαση το τι θέλει ο Λουτσεσκου.
Η τελευταία δήλωση του Ιβάν άφησε να εννοηθεί το αντίθετο.
Ότι όλοι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δουλεύουν για τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Να δω τι θα κανουμε στα χαφ του χρονου το καλοκαιρι...
Είτε ανανεώσουμε τα συμβόλαιά, είτε φέρουν παίκτες, θα ματωσουμε οικονομικά. Το μόνο σίγουρο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγω νομιζω οτι ο Τσιγγαρας δεν ειχε υπομονη. Επισης πιστευω οτι η καλοκαιρινη του παρουσια στην ομαδα ειχε αμεση σχεση με αυτο που συμβαινει τωρα. Ηθελε να φυγει το παιδι να βρει το ονειρο του. ΕΑΝ ειναι ετσι ακομη ενα παιδι δικο μας δεν καθεται να βοηθησει την πρωτη ομαδα. Οπως ο Τζολης. Δεν τους κακιζω σε κατι. Φτωχα παιδια ειναι που θελουν να εξασφαλιστουν το δυνατον γρηγοροτερο.

Οπως δεν κακιζω και σε τιποτα τον Λουτσε. Ο προπονητης θελει παικταρα στο κεντρο και στο δεκα. Δεν του φερνουν (ουτε και στους προηγουμενους απο αυτον) με αμεση συνεπεια να φτιαχνουμε εμεις σεναρια για το εαν θελει η οχι τους μικρους εαν μπορει να τους εξελιξει κλπ κλπ. Και ξεχναμε τον Λημνιο, τον Νταντας που με το που ηρθε μπηκε, τον Κουλιερακη και τον Λυρατζη και τον Τσαουση τωρα. Οπως εχει πει ο ιδιος κατεπαναληψη θα ερθει η ωρα που θα ειναι ετοιμοι και θα παιξουν.

Με βαση τα παραπανω δεν στεναχωριεμαι καθολου για τον Τσιγγαρα και (οπως πιστευω εγω) για την αποφαση του να παει σε αλλη ξενη ομαδα. Αμα δεν θελει να μεινει ας φυγει.
Κραταω τα 3 μυρια που εφεραν οι ακαδημιες μας στην ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”