Οι Χιώτες γενικά είναι πλούσιοι, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχουν τουπέ. Μάλλον θα έπεσες στις εξαιρέσεις!!!
Εγώ πάντως είμαι καλός άνθρωπος!!

ΥΓ: ΤΟΥΛΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;
για πειτε ρε αλανια πληροφοριες...novito έγραψε:Όχι ρε συ.... Δε παίζει στα 20 μου ναι ναι αυτό το πρόβλημα...ioanmits έγραψε:Αδελφέ Novito δεν χαλάει ο Αρμενιστής με τα χρόνια... μάλλον εμείς μεγαλώνουμε...novito έγραψε:Αρμενιστής αν και όσο περνάν τα χρόνια χαλάει... αλλά και πάλι κορυφή...
Άλλα πράγματα με ξένισαν λίγο...πράγματα που τα τρως στη μάπα σε όλη τη Χαλκιδική βέβαια, αλλά τέσπα...
axl4 έγραψε: υγ: ωραιο αβαταρ αδερφε...![]()
![]()
Με συνοπτικές διαδικασίες βγαίνει η Σκιάθος, άρα μένουν 2 επιλογές. Ελαφόνησος ή Λευκάδα. Πείτε ρε σεις όποιος ξέρει τίποτα για αυτά τα 2 μέρη. Τιμές, καταλύματα κτλ. Για Λευκάδα κάτι βρίσκω από το ίντερνετ (αν και το φοβάμαι λίγο το ρημάδι) αλλά για Ελαφόνησο λίγα πράματα. Είναι και μακρυά ρε φούστη. Αν δε μείνεις ευχαριστημένος τι κάνεις...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ο λαός του ΠΑΟΚ δε πήγε διακοπές ή δεν ανακαλύψατε αυτό το τόπικ? Για πείτε καμιά εμπειρία ρε σεις από τις διακοπές σας. Εμένα λόγω δουλειάς πήρα άδεια 16-23 Αυγούστου οπότε χάνω το 1 ματς.
Λοιπόν οι επιλογές μου είναι 3 για φέτος.
1) Σκιάθος
2) Λευκάδα
3) Ελαφόνησος (Λακωνίας)
Όποιος ξέρει και μπορεί να με δώσει πληροφορίες για τα παραπάνω, ειδικά για την Ελαφόνησο ας κάνει ένα κόπο. Αν κλείσουμε τελικά Λευκάδα θα πάμε και προς τα αδέρφια στο Σύνδεσμο. (βασικά το κόβω να αράζω εκεί συνέχεια)
Εγώ σε προτείνω να πας εδώPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Με συνοπτικές διαδικασίες βγαίνει η Σκιάθος, άρα μένουν 2 επιλογές. Ελαφόνησος ή Λευκάδα. Πείτε ρε σεις όποιος ξέρει τίποτα για αυτά τα 2 μέρη. Τιμές, καταλύματα κτλ. Για Λευκάδα κάτι βρίσκω από το ίντερνετ (αν και το φοβάμαι λίγο το ρημάδι) αλλά για Ελαφόνησο λίγα πράματα. Είναι και μακρυά ρε φούστη. Αν δε μείνεις ευχαριστημένος τι κάνεις...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ο λαός του ΠΑΟΚ δε πήγε διακοπές ή δεν ανακαλύψατε αυτό το τόπικ? Για πείτε καμιά εμπειρία ρε σεις από τις διακοπές σας. Εμένα λόγω δουλειάς πήρα άδεια 16-23 Αυγούστου οπότε χάνω το 1 ματς.
Λοιπόν οι επιλογές μου είναι 3 για φέτος.
1) Σκιάθος
2) Λευκάδα
3) Ελαφόνησος (Λακωνίας)
Όποιος ξέρει και μπορεί να με δώσει πληροφορίες για τα παραπάνω, ειδικά για την Ελαφόνησο ας κάνει ένα κόπο. Αν κλείσουμε τελικά Λευκάδα θα πάμε και προς τα αδέρφια στο Σύνδεσμο. (βασικά το κόβω να αράζω εκεί συνέχεια)