22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
ευτυχώς που μέσα από το paokmania βγαίνουν και κάποιες άλλες πτυχές κι απόψεις, διαφορετικά, όπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω, ο νέος μπαλάφας ήταν/είναι(?) ήδη έτοιμος για σερβίρισμα. ρε το ricardo, από πουλέν...πρόβατο επί σφαγή, μπράβο μας...
συμφωνω..PRAKTORINOS έγραψε:Και εγώ τολμώ να πω οτι τέτοιου είδους... προλειάνσεις θα υπάρχουν πάντοτε μεταξύ ΠΑΕ και κόσμου, μέσω δημοσιογράφων.MANIAKOS έγραψε:To μονο που δε θελω να σκεφτομαι ειναι μηπως βγαινουν αυτα απο τη δοιηκηση..........για να περασει ανωδυνα η φυγη του απ τον κοσμο..Εφοσον δεν τον υπολογιζεις του το λες να βρει ομαδα και τελος, αυτα για απειθαρχια κτλ ειναι παραμυθια για μικρα παιδια...
Προσωπικά, με ενοχλεί ακόμα και αυτή η κουβέντα για τον παίκτη,
ακόμα-ακόμα και αυτό το poll που διεξάγεται από το ίδιο το paokmania και αναδημοσιεύεται από τον τοπικό Τύπο.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει γενικώς, εγέννετο Νέος Μπαλάφας...
- trel@menos
αν ερθει προταση μεγαλυτερη απο το ποσο με το οποιο τον αγορασαμε περσι χαλαλι. εγω προσωπικα θα τον κοστολογουσα στο μυριο γιατι ξερει πολλα κιλα μπαλα. και δεν νομιζω η γρια να ναι τοσο large ωστε να δωσει τοσο πολλα λεφτα.
υγ. εμενα παντως δεν μου φαινεται λογικο να κραταμε τον soti και να διωχνουμε το βερον. μπορει να ναι και παπας. ποτε δεν ξες.
υγ. εμενα παντως δεν μου φαινεται λογικο να κραταμε τον soti και να διωχνουμε το βερον. μπορει να ναι και παπας. ποτε δεν ξες.
Στιγμιοτυπα αγωνων - Ricardo Matias Veron:
http://www.youtube.com/watch?v=VlDbXRUH4KQ
Αφου μπορεις,
Μεινε.. κατσε λιγο παγκο, βαλε το κεφαλι κατω, δουλεψε και καθιερωσου ξανα!
Στο χερι σου ειναι!
Συνεντευξη Veron:
http://www.youtube.com/watch?v=BW52uoJS ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=VlDbXRUH4KQ
Αφου μπορεις,
Μεινε.. κατσε λιγο παγκο, βαλε το κεφαλι κατω, δουλεψε και καθιερωσου ξανα!
Στο χερι σου ειναι!
Συνεντευξη Veron:
http://www.youtube.com/watch?v=BW52uoJS ... re=related
- PABLO GARCIA2
Απ' τη μιά κρούσματα απειθαρχίας-και χοντρής μάλιστα όπως αυτή που λένε ότι έκανε ο Βερόν-ο Σάντος με βάση του τι έγινε πέρυσι με τον Μπακαγιόκο έχει δείξει ότι δεν τ' αφήνει να περνάνε στο ντούκου ενώ και ο Βερόν δεν έχει δώσει δείγματα απείθαρχου μέχρι τώρα και απ΄την άλλη οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ είναι συνήθως σε απ' ευθείας σύνδεση με την διοίκηση και δύσκολα θα έγραφαν κάτι που δεν θα ήθελε αυτή διακινδυνεύοντας τη σχέση τους με το σύλλογο.
Πάντως αυτό που είναι σίγουρο ότι έναν παίκτη δεν τον απαξιώνεις όταν προσδοκάς να βγάλεις χρήματα πουλώντας τον....γιατί όλο αυτό που βγαίνει γι αυτόν ότι είναι απείθαρχος και αργός και δεν κάνει είναι Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ.....και κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει λεφτά για κάποιον παίκτη που θέλεις με τα χίλια να τον διώξεις....εκτός κι αν θές να φύγει ακόμα και ελεύθερος........και αν παίκτες με την αξία του Βερόν φεύγουν ελεύθεροι θα πρόκειται για μεγάλο λάθος.
Πάντως αυτό που είναι σίγουρο ότι έναν παίκτη δεν τον απαξιώνεις όταν προσδοκάς να βγάλεις χρήματα πουλώντας τον....γιατί όλο αυτό που βγαίνει γι αυτόν ότι είναι απείθαρχος και αργός και δεν κάνει είναι Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ.....και κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει λεφτά για κάποιον παίκτη που θέλεις με τα χίλια να τον διώξεις....εκτός κι αν θές να φύγει ακόμα και ελεύθερος........και αν παίκτες με την αξία του Βερόν φεύγουν ελεύθεροι θα πρόκειται για μεγάλο λάθος.
-
ποιος ο λογος για 400 αποχαιρετιστηρια ποστ καθε φορα.ας προσφερουνε οτι μπορουνε για οσο μπορουνε κι ας πα να γαμηθουνε.να μιλουσαμε και για ποδοσφαιρικες αξιες παει στο διαολο,αλλα το ενα ποδι του σκαρταδου σημερα θα εκανε οσο ολοι αυτοι σουμα.
+απειρο αδερφεstaurostoumpa έγραψε:να μιλουσαμε και για ποδοσφαιρικες αξιες παει στο διαολο,αλλα το ενα ποδι του σκαρταδου σημερα θα εκανε οσο ολοι αυτοι σουμα.
Γίναμε ευρωπαίοι και δεν μας κάνει ο Βερόν.
Ποιος; Ο Βερόν.
Πόσο παππά ακόμα ρε Π***** ΜΟΥ!
Οι Αμπουμπακάρι και οι κλάιν μάιν της γειτονιάς... κάνανε τον Βερόν Νο. 7 στα χαφ του ΠΑΟΚ! ΕΛΕΟΣ...

Ποιος; Ο Βερόν.
Πόσο παππά ακόμα ρε Π***** ΜΟΥ!
Οι Αμπουμπακάρι και οι κλάιν μάιν της γειτονιάς... κάνανε τον Βερόν Νο. 7 στα χαφ του ΠΑΟΚ! ΕΛΕΟΣ...

- sunnyblack
Polls για άλλους παίκτες δε θα διενεργηθούν?Για άλλους παίκτες με ΕΝ ΙΣΧΥ συμβόλαια?Για παίκτες που,σύμφωνα με D.A.A.T που εκτιμώ τη γνώμη και την ακρίβεια του περισσότερο απο το οποιοδήποτε μελανοδοχείο,είχαν απλά μια κουβέντα με Ζήση για υπάρχουσα πρόταση και ζήτησαν να μείνουν και να το παλέψουν?
Είμαστε για πολύ σούτι...
Είμαστε για πολύ σούτι...
Μονο μαγκες μην κανει κανα μπαμ ο νεος μπαλαφας (θεε μου δωσε μου υπομονη με αυτα που διαβαζω) αρχιζει και βγαζει ματια και παρετε κανα μεταλιο στην ανοργανη απο τις κολοτουμπες.
Παικτης του ΠΑΟΚ ειναι δεν πρεπει να τον θεοποιουμε αλλα σε καμια περιπτωση να τον απαξιονουμε.
Βουτατε λιγο την γλωσα (νταξι τα δακτυλα) στο μυαλο πριν γραψετε
Παικτης του ΠΑΟΚ ειναι δεν πρεπει να τον θεοποιουμε αλλα σε καμια περιπτωση να τον απαξιονουμε.
Βουτατε λιγο την γλωσα (νταξι τα δακτυλα) στο μυαλο πριν γραψετε
πλακα πλακα και πιστευω μετραει αυτο που λεω γιατι εγω τον παικτη τον θεωρω περιορισμενων σημερα το τελευταιο 20λεπτο θα ειχε βγαλει αλλα 2-3 τετ α τετ..Μακαρι να σοβαρευτουν ολοι στο θεμα του..Εφοσον μενει ειναι ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ..