Πείτε και για όλους εμάς όμως που όταν σας λέγαμε πέρυσι ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις πίσω τον εκτός ομάδας Βαρέλα και μπορεί ο Κουλιερακης δεν μας πιστεύατε.john4serres έγραψε:Τότε γελούσαν όλοι.gpap έγραψε:κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του καλοκαιριού, κάποιος σκάουτερ ρώτησε τον Μπότο για τον Κουλιεράκη, πόσο τον κοστολογεί ο ΠΑΟΚ.
Ο Μπότο απάντησε ''15 εκατομμύρια''.
Τότε, μου έκανε εντύπωση αυτή η δήλωση.
Στα δύο παιχνίδια που τον έχω δει βασικό, θεωρώ πως η αξία του είναι όντως υψηλή.
4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
-
Re: 59. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
- sourmenetes
- Moderator
Έχουμε πλάνο κύριε!Sera4 έγραψε:Τελικά η ομάδα ήθελε στόπερ; Να βγείτε να γράψετε ότι από τύχη βγήκε και αυτός, και όχι βάσει πλανου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Δεν το περιμενα με τιποτα να κανει τετοιες εμφανίσεις!!!
Για μενα σημερα ησουν ο καλυτερος της ομαδας τα έκοψες ολα!!!
Μονιμοποιείται για βασικος τρομερές και σταθερότατες εμφανίσεις κανει μεχρι στιγμης!!!
Βλεπω να ειναι η επομενη μεγαλη πωληση μας!!!
Για μενα σημερα ησουν ο καλυτερος της ομαδας τα έκοψες ολα!!!
Μονιμοποιείται για βασικος τρομερές και σταθερότατες εμφανίσεις κανει μεχρι στιγμης!!!
Βλεπω να ειναι η επομενη μεγαλη πωληση μας!!!
Θα πω μονο αυτο. Ειμαι τρομερα εντυπωσιασμενος. Το παιδι αν το ελεγαν Kulierakic, θα λεγαμε οτι χτυπησαμε φλεβα χρυσου και θα κοστιζε 20 μυρια.
Ταχυτητα, αντιληψη, τεχνικη, τσαμπουκας. Πανω σε αυτον θα χτιστει ο νεος ΠΑΟΚ.
Ταχυτητα, αντιληψη, τεχνικη, τσαμπουκας. Πανω σε αυτον θα χτιστει ο νεος ΠΑΟΚ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Мир έγραψε:πολυ καλος, τα λεγαμε οτι ταιργιάζει καλϋτερα ως δίδυμο με τον Ιγκι αντι του Κύργια.
Ποια Κυργια εγώ από εκεί είμαι.
Το παιδί δεν υπάρχει ,είναι τρομερά άνετος λες κ έχει 1 σεζόν στα πόδια του .πριν πάω σήμερα γήπεδο σκεφτόμουν αν τον βάλει ξανά βασικό η βάλει τον κάργα γιατί έρχεται το Χαριλάου κ είναι δύσκολη έδρα για παιδί 19 χρ.αλλα αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα .θα έρθουν κ λαθοι κ τσαφ αλλά δεν πειράζει .μπράβο σε αυτόν που τον βρήκε κ τον έφερε στον ΠΑΟΚ
- WeWillRockYou
Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να αναφέρουμε πώς ο μικρός έχει πράγματι μια επαγγελματική χρονιά στα πόδια του με την Β ομάδα και ίσως είναι από τα πρώτα άμεσα αποτελέσματα της.
Αν σκεφτεί κανείς τις συγκρίσεις με τον Μιχαηλίδη, ο Γιάννης ανέβηκε απευθείας από την Κ19 στην ανδρική, ενώ στην περίπτωση του Κωνσταντίνου βλέπουμε την διαφορά του να έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία αγώνων στα πόδια σου με το ανάλογο ταλέντο.
Αν σκεφτεί κανείς τις συγκρίσεις με τον Μιχαηλίδη, ο Γιάννης ανέβηκε απευθείας από την Κ19 στην ανδρική, ενώ στην περίπτωση του Κωνσταντίνου βλέπουμε την διαφορά του να έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία αγώνων στα πόδια σου με το ανάλογο ταλέντο.
Εισαι τυχερος Κωνσταντινε που δεν εχουμε Λουτσεσκου στον παγκο και παιζεις...Γιατι μ αυτον δεν θα επαιζες ποτε...εχει αλλεργεια στους μικρους.
Καμία σχέση. Άλλο να είσαι στο ροτέισον της ομαδας κ να έχεις κάνει κ προετοιμασια μαζί κ άλλο ξαφνικά στα 18 σου να μπείς στην ανδρική ομάδα σε σημαντικα παιχνίδια. Επίσης σε εκείνα τα παιχνιδια ο Βαρέλα ήταν αξιοπρεπήςBlackFriday έγραψε:Πείτε και για όλους εμάς όμως που όταν σας λέγαμε πέρυσι ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις πίσω τον εκτός ομάδας Βαρέλα και μπορεί ο Κουλιερακης δεν μας πιστεύατε.john4serres έγραψε:Τότε γελούσαν όλοι.gpap έγραψε:κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του καλοκαιριού, κάποιος σκάουτερ ρώτησε τον Μπότο για τον Κουλιεράκη, πόσο τον κοστολογεί ο ΠΑΟΚ.
Ο Μπότο απάντησε ''15 εκατομμύρια''.
Τότε, μου έκανε εντύπωση αυτή η δήλωση.
Στα δύο παιχνίδια που τον έχω δει βασικό, θεωρώ πως η αξία του είναι όντως υψηλή.
Ελπίζω να παιζει ο καλυτερος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω να παραμείνεις βασικός και αφού ο Νέσμπεργκ επανέλθει.
πολυ σωσταWeWillRockYou έγραψε:Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να αναφέρουμε πώς ο μικρός έχει πράγματι μια επαγγελματική χρονιά στα πόδια του με την Β ομάδα και ίσως είναι από τα πρώτα άμεσα αποτελέσματα της.
-
- Επικοινωνία:
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η αλματώδη εξέλιξη του δώσει πρόσφορο έδαφος σε πιθανή πώληση Μιχαηλίδη ( κάτι που επιζητούσε και ο ίδιος και κυρίως ο μάνατζερ του πριν τραυματιστεί)obanebane έγραψε:Ελπίζω να μην τον πουλήσουμε και αυτόν για να τον χαρούμε λίγο με τη φανέλα μας.
Μπράβο παλικάρι μου.
Μπράβο παλικαρε,το δίδυμο μαζί με Ιγκι μοιάζει σαν να παίζουν μαζί χρόνια.
Μάλλον ο θεός μας λυπήθηκε και μας έδωσε ένα Κρεσπο σε πολύ βελτιωμένη έκδοση, δύναμη ταχύτητα ελπίζω να μην ξανά βγεις από 11 μόνο για ροτεισον.
Μάλλον ο θεός μας λυπήθηκε και μας έδωσε ένα Κρεσπο σε πολύ βελτιωμένη έκδοση, δύναμη ταχύτητα ελπίζω να μην ξανά βγεις από 11 μόνο για ροτεισον.