ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
Πολύ ωραία μπαλίτσα βλέπουμε σήμερα. μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και στο 2ο. 
- Psuxo_logos
Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε αλλά ο Γιώργης είναι παρών. Ενθαρρυντικό.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
- ΑποστόληςΑ
Мир έγραψε:Πιστεύω ο Νάρεη κάνει λίγο καλύτερη αρχή στην ομαδα απο τον Λημνιο.
Ουσιαστικά παίζουμε χωρίς φόρ. Με έναν πασπαρτού περιφερειακό (Μπράντον) και δύο ακραίους που εναλλάσονται όταν τα πράγματα κολλάνε.
Πρέπει να βρούμε πώς θα γίνουμε απειλητικοί όπως με την κάθετη του Ντάντας. Αυτό πρέπει να βρούμε αλλά δεν βλέπω άλλον από τον Μπράντον ως αποδέκτη. Πρέπει να πατήσουν κι άλλοι περιοχή.
Για να δούμε στο β.
Πρέπει να βρούμε πώς θα γίνουμε απειλητικοί όπως με την κάθετη του Ντάντας. Αυτό πρέπει να βρούμε αλλά δεν βλέπω άλλον από τον Μπράντον ως αποδέκτη. Πρέπει να πατήσουν κι άλλοι περιοχή.
Για να δούμε στο β.
-
Luigi Vampa
Κ όμως έβγαλε τελική απ αυτή την αλλαγή, άσχετα αν το σουτ ήταν πολύ άστοχο.vs40 έγραψε:Πραγματικά δε το χωράει ο νους μου να ρολάρουν τόσο καλά οι γραμμές, να επωφελείσαι από το πλάτος που δίνουν ο καθένας στο πόδι του, να δουλεύει άψογα στο ματς και να το αλλάζεις.. Σόρυ, αλλά αγγίζει το retardation αυτή η κίνηση.
Κατά τα άλλα άψογη η ομάδα και ωραίο θέαμα, γιατί έχει γρήγορες μεταβιβάσεις, πολύ στρωτή μπάλα, και τα εύσημα πάνε φυσικά στον Ραζβάν και τους παίκτες του για αυτό.
- WeWillRockYou
Η ομάδα δείχνει να δουλεύει καλά.
Λείπει σίγουρα η κυνικότητα στην επίθεση, χρειάζεται ένας παίκτης κίλλερ είτε ως επιτελικός είτε ως αριστερός εξτρέμ είτε ως φορ.
Σε αυτή τη φάση προσωπικά δεν θα ήθελα αποχώρηση από τους παίκτες του κέντρου ( Κούρτιτς, Αουγκούστο) και θα πρόσθετα ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό εξτρέμ στην ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα για να πω σίγουρα ότι πάμε για πρωτάθλημα μέχρι τέλους, με δεδομένες τις απώλειες που θα έχουν όλες οι ομάδες φέτος.
Ελπίζω να μπει ένα γρήγορο γκολ για το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, για να δούμε και κάποιους αναπληρωματικούς να παίρνουν πιο άνετα χρόνο συμμετοχής.
Λείπει σίγουρα η κυνικότητα στην επίθεση, χρειάζεται ένας παίκτης κίλλερ είτε ως επιτελικός είτε ως αριστερός εξτρέμ είτε ως φορ.
Σε αυτή τη φάση προσωπικά δεν θα ήθελα αποχώρηση από τους παίκτες του κέντρου ( Κούρτιτς, Αουγκούστο) και θα πρόσθετα ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό εξτρέμ στην ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα για να πω σίγουρα ότι πάμε για πρωτάθλημα μέχρι τέλους, με δεδομένες τις απώλειες που θα έχουν όλες οι ομάδες φέτος.
Ελπίζω να μπει ένα γρήγορο γκολ για το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, για να δούμε και κάποιους αναπληρωματικούς να παίρνουν πιο άνετα χρόνο συμμετοχής.
-
panpangr77
Ο Ζιβκο έδωσε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι . Η τριάδα στο κέντρο κάνει πράγματα που δεν φαίνονται .
Με καλό κέντρο και ταχυδυναμικους παίκτες στο Ελλαντα κάνεις την διαφορά . Για αυτό θα βγάλει μαλλιά η γλώσσα φέρτε ένα αριστερό εξτρέμ βάρβατο.
Με καλό κέντρο και ταχυδυναμικους παίκτες στο Ελλαντα κάνεις την διαφορά . Για αυτό θα βγάλει μαλλιά η γλώσσα φέρτε ένα αριστερό εξτρέμ βάρβατο.
Εγω τον βρισκω τον Ζιφκο ανουσιο και αρνητικα ατομιστη σε καποιες φασεις. Δεν ξερω ποσο χειροτερος του μπορει να ειναι ο Κουαλιατα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλέ μου ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς οπως αξίζει στην σημερινή εμφάνιση και μην μας κάνεις καρδιακους
Αμην
Σε ένταση ρε εσύ Γκοσπι; 5 λεβελ κάτω. Μα και η δική του ένταση βοηθάει σε όλο αυτό που ειδαμε στο Α ημίχρονοGospi έγραψε:Εγω τον βρισκω τον Ζιφκο ανουσιο και αρνητικα ατομιστη σε καποιες φασεις. Δεν ξερω ποσο χειροτερος του μπορει να ειναι ο Κουαλιατα.
Καλα ας τον ξαναδουμε ακομη μια φορα και το συζηταμε. Με ενα επισημο ματς δεν μπορω να ειμαι σιγουρος
- ΑποστόληςΑ
Ο Κιβρακίδης έπρεπε να είχε φάει κάρτα από το πρώτο ημίχρονο.
-
panpangr77
Τρικυμία ο Τζηλος ,βγαίναμε με παραπάνω παίκτη και σταμάτησε το παιχνίδι.