Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από ntinos »

Ναι ούτε κατάλαβα από που ξεφύτρωσε αυτή η φανέλα! :)
Άβαταρ μέλους
doxatianos

Δημοσίευση από doxatianos »

Που πήγαν ρε παιδιά οι υπόλοιποι χορηγοι από την φανέλα σήμερα;
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Αυτή την απορία είχα και εγώ.. :roll:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

πολυ ωραιες ηταν αυτες οι φανελες αλλα μου την σπαει αυτο το σχημα πυ εχουν οι αριθμοι και νομιζω πωειναι και λιγο μικροι
Άβαταρ μέλους
doxatianos

Δημοσίευση από doxatianos »

Οι φανέλες πολύ καλύτερες από τις περσινες!Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται με τις χορηγίες,ας απαντήσει....
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Μπορεί να μην πρόλαβαν να βάλουνε τις στάμπες! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Απ' όσο γνωρίζω παιδιά, δεν επιτρέπονται άλλες διαφημίσεις εκτός από το μπροστινό τμήμα της φανέλας. Προφανώς κανονισμός της UEFA.Αν προσέξατε ούτε της Ρένγκας είχανε άλλες διαφημίσεις.
Και απ΄'οτι φαίνεται...
http://www1.uefa.com/photos/uefacom/index.html
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Όντως κανένας δεν έχει παραπάνω απο ένα χορηγό στην φανέλα. Κάτι τέτοιο παίζει.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ μία μικρή λεπτομέρια....Στα νούμερα στην πλάτη εχει και το δικέφαλο...Δεν ξέρω αν το προσέξατε.Και για μένα από τότε που έχουμε πούμα είναι μακράν οι καλύτερες φανέλες που έκανε η πούμα μέχρι στιγμής.Ανυπομονώ για την ριγέ.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Όντως το πρόσεξα κι εγώ για το σηματάκι στα νούμερα όπως οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες που το έχουν καθιερώσει.Μπράβο στη διοίκηση που κοιτάει τις λεπτομέρειες.Ελπίζω βέβαια να τις τυπώνουν έτσι και στη μπουτίκ.Οι υπόλοιποι χορηγοί λείπουν γιατί η ουέφα επιτρέπει μόνο μπροστά.Μακάρι από του χρόνου ο Ζαγόρ να μη βάλει διαφημίσεις στους ώμους και ας χάσουμε κάποια λεφτά.
Πάντως στη μαύρη φανέλα δε μου πολυάρεσε η άσπρη γραμμή στο πλάι και μάλλον η φανέλα των φιλικών ήταν καλύτερη.Άντε να δούμε την λευκή τη Πέμπτη.
Ο ΠΑΟΚ φετος θα έχει πορτοκαλί φανέλα η οποία άκουσα πως θα είναι πολύ καλή όπως και η ριγέ.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Εγώ άκουσα ότι την Πέμπτη θα φορέσουν οι παίκτες μας τη νέα ριγέ και όχι την άσπρη.
Τέσπα,ΠΑΟΚ είσαι...
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Noμίζω πως θα βάλουμε την άσπρη και κάπου θα έχει μαύρη ρίγα-ίσως όπως τη μαύρη στο αντίθετό της.Θα μ΄άρεσε σε στυλ Vasco da gama αλλά τέτοια είχαν τα ερπετά πέρσι.
Επίσης ο Βιτόλο παρουσιάστηκε με τη περσινή κάτι που δεν είναι ωραίο απ τη στιγμή που ήδη είδαμε τη φετινή στη Νορβηγία.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

εγω ειχα διαβασει καπου οτι θα εβαζαν τις ριγε την πεμπτη που ειναι το πρωτο στην τουμπα. τωρα διαβασα οτι θα βαλουν τις ασπρες.
????????????????????????????????????????????????????????????????????
παντως πιστευω οτι συμφερει την δοιικηση να βγαλει τις ριγε απο τωρα γιαν να αρχισει να κανει καλες πωλησεις γιατι αν αποκληστουμε μετα θα περιμενου τον πανιωνιο για να τις βγαλουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος evans4 την Δευ 03 Αύγ 2009, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Ο Vitolo παρουσιάστηκε με την περσινή γιατί είχε κλείσει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας από πέρσι :)

:shock:
Άβαταρ μέλους
monsieur cannibale

Δημοσίευση από monsieur cannibale »

evans4 έγραψε:εγω ειχα διαβασει καπου οτι θα εβαζαν τις ριγε την πεμπτη που ειναι το πρωτο στην τουμπα. τωρα διαβασα οτι θα βαλουν τις ασπρες.
????????????????????????????????????????????????????????????????????
παντως πιστευω οτι συμφερει την δοιικηση να βγαλει τις ριγε απο τωρα γιαν να αρχισει να κανει καλες πωλησεις γιατι αν αποκληστουμε μετα θα περιμενου τον πανιωνιο για να τις βγαλουν

Είναι περίπου σα να λέει η γυναίκα στον άντρα της που λείπει σε ταξίδι για δουλειές "αχ αγαπούλα τα δώρα που μου πήρες από την Ρώμη καλύτερα στείλε τα με μεταφορική, γιατί είδα ότι με την εταιρία που πετάς εσύ κάθε τρεις και λίγο συμβαίνουν δυστυχήματα" :)

Στα πιο σοβαρά τώρα, αν βγουν με τις άσπρες σημαίνει ότι κρατάνε τις ριγέ για το καραγκαγκάν ματς των ευρωπαϊκών πλέι οφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”