Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Είναι καλό που αργούμε πάντως.
Πρέπει η ομάδα να χτιστεί βήμα βήμα. Ούτως η άλλως και να έρθουν σήμερα ο Ραζβαν μετά από δυο εβδομάδες θα παίξουν.
Ας κερδίσουμε σήμερα που είναι πολύ επικύνδινο ματς γιατί μετά πας στο ντέρμπι
Πρέπει η ομάδα να χτιστεί βήμα βήμα. Ούτως η άλλως και να έρθουν σήμερα ο Ραζβαν μετά από δυο εβδομάδες θα παίξουν.
Ας κερδίσουμε σήμερα που είναι πολύ επικύνδινο ματς γιατί μετά πας στο ντέρμπι
-
Συγγνώμη για το off topic αλλά μέσα σε τόσα off topic είναι on topic. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το να μιλάμε για τον Μπεο ως επιτυχημένο μάνατζερ. Ξέπλυμα χρήματος κάνει ο τύπος, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ποσά όντως δίνει για μεταγραφές και μισθούς. Το να βλέπεις ένα x ονομαστικό πόσο για αγορά και ένα y για πώληση είναι τελείως διαφορετικό ως αποτέλεσμα αν το ποσό αγοράς είναι 2-3x. Όποιος πιστεύει ότι ασχολείται τόσα χρόνια με την διοίκηση ομάδων επειδή γουστάρει και όχι επειδή βρήκε τον τρόπο να ξεπλένει μαύρο χρήμα ας μην απαντήσει καλύτερα, δεν έχει νόημα
- john4serres
Θα έχουν και 12 προπονήσεις έξτρα. Ααα και τρία ταξίδια λιγότερο.
Ακριβώς στα θέλω του Ραζβάν.
Ακριβώς στα θέλω του Ραζβάν.
Το θέμα είναι ότι αν δεν ψωνίσουμε εγχώρια αύριο ο μήνας έχει 29. Δυσκολεύουν επικυνδυνα τα πράγματα και για τον έξτρα παίκτη που θέλει ο Ραζβαν αλλά πολύ περισσότερο για τις αποδεσμεύσεις.
Oλοι κρινονται εκ του αποτελεσματος.Γέρος έγραψε:Τι να πω δεν ξέρω. Τα έχω χάσει πια.
Μεταγραφολαγνεία !!!
Φέρνουν, φέρνουν Ποδοσφαιριστές συνεχώς. Πριν τους δούμε καλά καλά, εμπρός δρόμο.
Μαζέψαμε ένα σωρό. 37-38 Ποδοσφαιριστές. Ο ένας ξεχασμένος εκεί, οι άλλοι παροπλισμένοι εδώ.
Χρήματα, χρήματα να τρελαθείς. Οι 3000000 και 400000 ευρώ είναι πια ταπεινά νούμερα για εμάς. Εκατομμύρια ευρώ πεταμένα. Φέρε, φέρε τον παιχταρά, την παιχτούρα να ούμε. Έρχεται, μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, τι είναι αυτός ρε !!! ο γυάλινος, ο τρελός, το παλτό, ο απροσάρμοστος, ο άπειρος και πολλά άλλα.
Εγώ λέω χίλιες ξυλιές σε ξένο πισινό.
Ας στρωθούν όλοι στην δουλειά, ας αφήσουν τις ανοησίες, και να χτίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα το φοβούνται όλοι. Αν θέλουν να μας νικάνε μόνο με κλεψιά. Απ' όλα έχουμε. Αριστεροπόδαρους, δεξιοπόδαρους, ψηλούς, κοντούς, ταχείς, αργούς, σκληρούς, αεράτους απ' όλα.
Όχι κάποτε έπαιζε στην Ρεάλ, στην Λίβερπουλ και που αλλού.
Ε !!! Και εγώ έπαιζα κάποτε στον ΜΕΓΑ Π.Α.Ο.Κ. και όταν γύρισα μετά από 6 χρόνια, είπε ο Λόραντ - Μη μου τρώτε τον χρόνο με ανοησίες.
Και ήθελαααα, μόνο ο Θεός ξέρει πόσο ήθελα και χωρίς δραχμή. Αλλά...
Φίλε dark knight την άποψη σου για την μη ενίσχυση σε παίκτη που ζητά ο Λουτσε την βρίσκω αρκετά βάσιμη.
Ενοχλημένη η διοίκηση για την αντιμετώπιση, ετοιμότητα και το αποτέλεσμα του ευρωπαϊκού παιχνιδιού βάζει ένα τέλος, στέλνει ένα μήνυμα.
Αν και ελπίζω να λαθευουμε και να υπάρξει σημαντική προσθήκη έστω και την ύστατη ώρα.
Ενοχλημένη η διοίκηση για την αντιμετώπιση, ετοιμότητα και το αποτέλεσμα του ευρωπαϊκού παιχνιδιού βάζει ένα τέλος, στέλνει ένα μήνυμα.
Αν και ελπίζω να λαθευουμε και να υπάρξει σημαντική προσθήκη έστω και την ύστατη ώρα.
-
Προσπαθώ να καταλάβω ποιός παλιός παίχτης μπορεί να είσαι , που έπαιζε το 75 και προσπάθησε να επιστρέψει το 80.Γέρος έγραψε:Τι να πω δεν ξέρω. Τα έχω χάσει πια.
Μεταγραφολαγνεία !!!
Φέρνουν, φέρνουν Ποδοσφαιριστές συνεχώς. Πριν τους δούμε καλά καλά, εμπρός δρόμο.
Μαζέψαμε ένα σωρό. 37-38 Ποδοσφαιριστές. Ο ένας ξεχασμένος εκεί, οι άλλοι παροπλισμένοι εδώ.
Χρήματα, χρήματα να τρελαθείς. Οι 3000000 και 400000 ευρώ είναι πια ταπεινά νούμερα για εμάς. Εκατομμύρια ευρώ πεταμένα. Φέρε, φέρε τον παιχταρά, την παιχτούρα να ούμε. Έρχεται, μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, τι είναι αυτός ρε !!! ο γυάλινος, ο τρελός, το παλτό, ο απροσάρμοστος, ο άπειρος και πολλά άλλα.
Εγώ λέω χίλιες ξυλιές σε ξένο πισινό.
Ας στρωθούν όλοι στην δουλειά, ας αφήσουν τις ανοησίες, και να χτίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα το φοβούνται όλοι. Αν θέλουν να μας νικάνε μόνο με κλεψιά. Απ' όλα έχουμε. Αριστεροπόδαρους, δεξιοπόδαρους, ψηλούς, κοντούς, ταχείς, αργούς, σκληρούς, αεράτους απ' όλα.
Όχι κάποτε έπαιζε στην Ρεάλ, στην Λίβερπουλ και που αλλού.
Ε !!! Και εγώ έπαιζα κάποτε στον ΜΕΓΑ Π.Α.Ο.Κ. και όταν γύρισα μετά από 6 χρόνια, είπε ο Λόραντ - Μη μου τρώτε τον χρόνο με ανοησίες.
Και ήθελαααα, μόνο ο Θεός ξέρει πόσο ήθελα και χωρίς δραχμή. Αλλά...
Αδυνατω.
Δεν μου βγαίνουν οι υπολογισμοί.
Συγκεντρώσου !!!
Διάβαζε καλά και μετά γράφε !!! Τα έγραψα κάποτε όλα.
Ποιός είσαι τελικά παίκτης του 71? Έχεις κάνει και 860 αναρτήσειςΓέρος έγραψε:Συγκεντρώσου !!!

- Mitsospaoki4
- Moderator
Τα χει γραψει βρε παιδια αυτα ο Γερος...στο καφενειο νομιζω...και τωρα προσφατα.
Βρε παιδιά τα έχω γράψει όλα αναλυτικότατα.
Δεν ξέρω τι θέλετε πείτε. Δείτε λίγο πιο προσεκτικά.
Τέλος πάντων, ημέρα αγώνα σήμερα δεν μπορούσα να εργαστώ και είπα να σας κάνω παρέα, να ξεχαστώ και εγώ.
Μάταιος κόπος.
Βλέπω ότι δεν υπάρχει και υποστήριξη από κανέναν. Χαμένος κόπος όσα έγραφα.
Σας χαιρετώ Όλους.
Εύχομαι Όλα τα Καλά στην Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ.
Υγεία και Ειρήνη σε Σας και τις Οικογένειες Σας.
Δεν ξέρω τι θέλετε πείτε. Δείτε λίγο πιο προσεκτικά.
Τέλος πάντων, ημέρα αγώνα σήμερα δεν μπορούσα να εργαστώ και είπα να σας κάνω παρέα, να ξεχαστώ και εγώ.
Μάταιος κόπος.
Βλέπω ότι δεν υπάρχει και υποστήριξη από κανέναν. Χαμένος κόπος όσα έγραφα.
Σας χαιρετώ Όλους.
Εύχομαι Όλα τα Καλά στην Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ.
Υγεία και Ειρήνη σε Σας και τις Οικογένειες Σας.